Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קיימת אפשרות שכשעשו ניקוי מצערת, עשו ניקוי לחיישן חמצן? או זרימת אוויר? יש הבדל בינהם? בניסאן אלמרה 2004 יושב רק חמצן אוויר? זרימת אוויר?

כי לדעתי, לאחר שעשו ניקוי מצערת, אני נזהר אבל... התקלה חזרה לעיתים רחוקות מאוד, אבל חזרה, יש מצב שבהחלט או שפגעו או או שעשו לו טיפול למת...

שלחתי בקשה דרך פורטל גלגלים להצעת מחיר לחיישן חמצן וחיישן זרימת אוויר, איזה מהם אני זקוק לו?

יש את שני החיישנים אבל אתה קופץ ידידי הטוב וסתם להחליף חלקים עד שפוגעים זו שיטה שתעלה לך הרבה כסף

עצם זה שהתקלה מפיעה רק כאשר הרגל אינה לוחצת על המצערת אומר שזה לא בהכרח בעיית ספיקה של דלק

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי הבנתי, הפילטר דלק מובנה במשאבת דלק המקורית של ניסאן וע"פ ניסאן, אמור להחזיק משך זמן חיים של הרכב עצמו...

משמע, אין צורך ואין איך גם להחליף אותו.

אבל דני צודק, התקלה קורת כאשר זאת נסיעה ב 100 קמ"ש במהירות שיוט ללא לחיה על דוושה, או בעת עצירה ברמזור או כל דבר כשאין הזרמת דלק בעזרת הדוושה, אלה דלק במינון קבוע.

אני אנסה 2 שיטות לפי המלצות:

1 לבקש את מערכת או מתאם ה VI, רקורד של תקלות, בתקווה כי זה יעזור לפחות אולי לתעד.

2. לעקוף את האזעקה באמת, משהו שמזה זמן מה רציתי לנסות לבדוק.

לגבי חיישן חמצן וחיישן זרימת אוויר, אולי בעת ניקוי מצערת לא ניקו כראוי או שרק פגעו בו עוד יותר.

פורסם

לא הבנת את שאלתי, השאלה היא כאשר מותקן פילטר במיכל, איך מבצעים בדיקת ספיקת דלק?

במצב רגיל מחברים שעון אחרי הפילטר, ברכב הנ"ל זה לא ניתן...

פורסם

מה זה בכלל משנה איפה הפילטר דלק מחברים שעון ובודקים לחץ

ספיקה בודקים באופן אחר מפעילים את המשאבה ורואים כמה ליטר דלק ממלאים בדקה אבל השיטה הכי טובה זה לנסוע עם שעון לחץ מחובר ואם רואים שיש איבוד כוח או דימום מנוע והלחץ אינו משתנה בכלל אז אין בעיה של אספקת דלק

פורסם

ולתשובה:

זאת מצלמה מיוחדת במידה, המחוברת בנקודות אחיזה הן בחזה והן בראש, ולפיך יוצרות זווית ודיוק מושלם לצילום לוח השעונים שלי.

עד היום, ישנם וויכוחים ע"י שלטונות המוסד, האם זאת GO PRO HERO 2 או GO PRO HERO 3 הכסופה או השחורה, שדרך אגב מגיעה עם מגוון אמצעים ליחידות המיוחדות. ה IP שלך אותר, אני על סוס. או אולי זה בכלל אייפון? ר' ה' יודע ואני כאמור... לא כל כך בקשר איתו. ( חלק טוענים שאני אוחז את המצלמה בשיניים במשך השנים, לחיזוק החניכיים ).

האירוע התרחש ב 4 לפנות בוקר כפי הנראה, במהירות של כ 20 קמ"ש בהאטה, ( היית יכול להבין לפי הסל"ד והרעש, וגם כאשר עצרתי, שמתי ניוטרל וכו' , אבל אתעלם מהזלזול בוידאו שלי )

לכן, אין לך כל קייס וטיענה, כולי תקווה כי תמצא שרשור אחר להזריק בו שאלות תמימות של טמטום טהור.

יום טוב.

פורסם

שלום

אם הרכב לא נכבה בעומס למשל עליה עם סל'ד בין 3000 ל4000 אז זה לא סתימת דלק מה שכן יכול להיות זה מגע רופף על קו החשמל של משאבת הדלק או משאבה שנאבקת לא לסיים את חייה ופשוט כאשר היא חמה יותר אז היא מתעייפת הבדיקה כאן פשוטה נוסעים עם מעבר T על קו הדלק אם כאשר הרכב נכבה או ליתר דיוק שניות לפני הלחץ במד הדלק יורד אז זו בעיה של הספקת דלק וכעת צריך לגלות היכן הבעיה בקו החשמל או במשאבה עצמה אולי בהזעקה, האפשרות השניה היא לקנות בEBAY מקליט נתונים בזמן אמת ולקוות שהבעיה הזו אכן תראה שינוי כל שהוא בערכים של זמן התקלה לעומת כאשר אין תקלה כי הרי בעיה לא נקלטת במחשב הרכב .

בברכה

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם
ולתשובה:

זאת מצלמה מיוחדת במידה, המחוברת בנקודות אחיזה הן בחזה והן בראש, ולפיך יוצרות זווית ודיוק מושלם לצילום לוח השעונים שלי.

עד היום, ישנם וויכוחים ע"י שלטונות המוסד, האם זאת GO PRO HERO 2 או GO PRO HERO 3 הכסופה או השחורה, שדרך אגב מגיעה עם מגוון אמצעים ליחידות המיוחדות. ה IP שלך אותר, אני על סוס. או אולי זה בכלל אייפון? ר' ה' יודע ואני כאמור... לא כל כך בקשר איתו. ( חלק טוענים שאני אוחז את המצלמה בשיניים במשך השנים, לחיזוק החניכיים ).

האירוע התרחש ב 4 לפנות בוקר כפי הנראה, במהירות של כ 20 קמ"ש בהאטה, ( היית יכול להבין לפי הסל"ד והרעש, וגם כאשר עצרתי, שמתי ניוטרל וכו' , אבל אתעלם מהזלזול בוידאו שלי )

לכן, אין לך כל קייס וטיענה, כולי תקווה כי תמצא שרשור אחר להזריק בו שאלות תמימות של טמטום טהור.

יום טוב.

ובכל זאת,גם על 20 קמ"ש מדובר בעבירה של התעסקות בפלאפון תוך כדי נהיגה.

פורסם
ובכל זאת,גם על 20 קמ"ש מדובר בעבירה של התעסקות בפלאפון תוך כדי נהיגה.

לך לפורום משטרה אוליי שם תמצא חברים

פורסם
לך לפורום משטרה אוליי שם תמצא חברים

נהג חדש בחור צעיר רוצה לחנך את כל העולם...

יעבור לו בסוף

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
נהג חדש בחור צעיר רוצה לחנך את כל העולם...

יעבור לו בסוף

נהג חדש נהג חדש.. אבל לא מצלם בנהיגה,וזה ההבדל ביני לבינו,או אולי גם ביני לבינך?:idea:

• תוכן חדש...