Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהחלט מבין את התסכול שלך ותאמין לי שזה לא פחות תסכול לאיש אבחון במוסך כי זה בטח לו קורה בזמן שהרכב במוסך אין קודי תקלות והכל נראה תקין ובכל זאת יש משהו לא תקין ברכב ואין מאיפה להתחיל

בעצם יש מתח מצבר לא תקין אז אנא דווח אם זה הסתדר או לא

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעבר נתקלתי בתופעה שכזאת שנבעה מתקלה בבית מצערת לא תקין, עד כמה שזכור לי ישנם מעבר של מים בבית המצערת ואז הם פרצו לאיזור המנוע צעדים וגרמו לצרות.

פורסם

דני, אני בהחלט אדווח ואף אדאג לעדכן בימים הקרובים, אשתדל לבצע נסיעות רבות קצת יותר בזמן הקרוב.

ביום חמישי מתוכננת נסיעה די ארוכה מחוץ לעיר, אדע יותר טוב מה המצב.

רועי, האמת? במצבי... אני בהחלט אבדוק את הבעיה והעניין שתיארת, הכל נשמע הזוי אבל הגיוני עבורי בימים אלו.

אך מכיוון שלפי דן, אין בניסאן משנת 2004 ( פרפקט ) מנוע צעדים, אבדוק לכל מקרה את עניין המים.

אני מאמין שדן כבר יענה לתשובה זאת, אך האם זה נכון? מעבר של מים ? אני יכול למצוא לזה שרטוט או חלק באוטודאטא? ( מותקנת הגרסא האחרונה )

*** מה שאני כן יכול להעיד ולהגיד כי, בסוף היום השלישי כאשר הרכב היה במוסך הראשי של ניסאן, קרסו, עשו ניקוי בית מצערת, איני יודע איך מי ולמה, מכיוון שלא הייתי נוכח אלה הגעתי לאסוף את הרכב... אבל מה שכן, לאורך תקופה הבעיה התמתנה ולפעמים, נראה שהיו עוברים ימים ללא כל תקלה.

עד שזה היה חוזר בפתאומיות...

משהו מכבה את המנוע, אני אמצא את זה :) בעזרת אדיבותם ותרומתם של חברי הפורום המכובדים.

פורסם

במודל הזה זה הולך עם מצערת אלקטרונית וחיישן מצב דוושה(PPS)? אם כן אולי הPPS משתגע..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
טוב שטיפלת בטעינת היתר. בעבר סבלתי מטעינת יתר אשר גרמה לי לנזק של מעל 10,000 ש״ח.

לא מבין למה לא מתקינים הגנה על המערכות חשמל ברכב.

גם לאחד שאני מכיר, האלטרנטור במקרה קפץ ל18v ושרף לו כמה מערכות יקרות ברכב!

פורסם

שלום רב, חג שמח וערב טוב :)

ובכן, כזכור לכם ולמי שעקב אחריי הבעיה וראה את הסרטון ( מומלץ, בתחילת השרשור ) , בוצעו מספר החלפותבמטרה לתקן את הבעיה.

לאחר החלפת האלטרנטור לאחד חדש לגמריי + החלפת פלאגים תקופתית, הבעיה... חזרה שלשום, אתמול והיום, לצערי הרב.

אבל אולי אני יכול להכווין קצת יותר הפעם.

מה ששמתי לב, שכל זה בעיקר קורה בזמן עמידה או נסיעה איטית על D ( תיבה אוטומטית ) ובשילוב עם מזגן משום מה, או שזה בגלל שהוא פועל גם ככה בתקופה הזאת.

בכביש מהיר ב 100 קמ"ש זה קצת מפחיד, הרכב מקבל השתנקות, כאילו מישהו מנער אותו לשניה ועוזב, ממה שכן הצלחתי לשים לב, המחוג, כמו שמופיע בסרטון בדיוק, מרצד ומשחק לו ל 0 סל"ד ולסל"ד הרגיל, נורית ה CHECK ENGINE מהבהבת לחלקיק שניה והכל חוזר.

התופעה מתרחשת בעיקר בזמן עצירה ב D או נסיעה איטית..., בכדי להניע שוב פעם, משלב ל N ומניע רגיל... לפעמים צריך כמה נסיונות כי אחריי ההנעה, נכבה לאחר שניה.

עוגמת נפש ומבוכה, זה כבר מתחיל לשגע.

השאלה היא כזאת, ממה ברמת ההגיון זה יכול לנבוע? חוסר מגע בחיישנים?

הסופ"ש נפתח את הסוויצ' ונבדוק את יחידת ה ECM, את החיבורים, ספריי מגעים, אולי זה משהו באיזור המנוע?

פורסם

אולי זה לא קשור אבל תופעות דומות היו לי בניסן פרימרה מאותה שנה, לאחר בדיקות גיליתי שזה היה החיישן כמות אוויר ולאחר החלפתו הבעיה נפתרה.

פורסם

גש למוסך שיחברו לך רקורד שיקליט נתונים בזמן תקלה רק ככה יהיה כוון לאיפה הבעיה

זה בהחלט יכול להיות מד כמות אויר שתהיה הקלטה יהיה אפשר לראות אם זה זה

פורסם

בהחלט כיוון טוב.

הרקורד הזה? כיצד אני מבקש ומה אני אומר למוסך? כיצד אני משאיל את זה? או על מה אני משלם בעצם?

אני אמור הרי לקחת את זה איתי לא? מכיוון שבמסוך, הרכב יכול לעמוד חצי יום, יום וללא גילוי תקלה, או שמבחינתי, להניע, לחבר רקורד ושיהיה ככה עד סוף היום... המוסך יסכים? הדלק זה שטויות...

הבעיה עם המוסך המרכזי קרסו באשדוד, שהרכב שהה 3 ימים, ובשיא הכנות? אני בטוח וודאי שאף אחד לא נגע בו, לא טיפל בו כלל, רק כאשר לוחצים בטלפון וכי לא היה לי זמן להיות שם באמת עם כל הצער שבעניין.

העדיפות לרכבים באחריות שנכנסים ומכניסים אלפי שקלים בטיפול שגרתי, הניסאן שלי בדיחה שם.

אשמח לפרטים על הרקורד הזה, נשמע כמו משהו שבאמת לא יזיק בכלל, לגבי חיישן אוויר, לפי הבנתי, אחריי 9 שנים, ניקוי יש הטוענים כי אפקטיבי ויש הטוענים כי אין טעם בניקוי ולרכוש חיישן חדש?

אודה להבהרה לגבי קניית או ניקוי החיישן.

ומה הקטע של המד סל"S שמרצד וקופץ לו לפעמים כמו משוגע? זה מכיוון שהרכב כאילו כבה או עומד להתכבות? אולי זה מרמז על תקלה?

תודה על עזרתכם שוב פעם :)

לגבי מים, בהחלט אבדוק את זה גם כן בכדי לשלול.

פורסם

עזוב את המים זה לא זה

לגבי הרקורד אני לא ממש בטוח שהוא מתחבר לרכב ישן אבל זה בהחלט שווה ניסיון

בקש מהמוסך שינסו לחבר מתאם VI ואז ישחררו אותך לנסוע עם זה מחובר לשקע אבחון וכאשר המנוע מדומם זה יעשה הקלטת נתונים באופן אוטומטי

מהניסיון שלי ניקוי של מד כמות אויר עוזר לזמן קצר או פוגע מיידית בחיישן אם הוא תקין

פורסם
לא מבין למה לא מתקינים הגנה על המערכות חשמל ברכב.

גם לאחד שאני מכיר, האלטרנטור במקרה קפץ ל18v ושרף לו כמה מערכות יקרות ברכב!

במקרים מסויימים קיימת הגנה מובנית בווסת המתח במקרה של תקלה המגבילה את מתח המוצא ל-16 וולט.

איזה כייף לי :)

פורסם

כדאי שתתחיל לחפש בכיוון ספיקת דלק.

משאבה, ווסת לחץ.

תקלת לחץ דלק לא משאירה "עקבות" במחשב ניהול המנוע.

רענן

פורסם
עזוב את המים זה לא זה

לגבי הרקורד אני לא ממש בטוח שהוא מתחבר לרכב ישן אבל זה בהחלט שווה ניסיון

בקש מהמוסך שינסו לחבר מתאם VI ואז ישחררו אותך לנסוע עם זה מחובר לשקע אבחון וכאשר המנוע מדומם זה יעשה הקלטת נתונים באופן אוטומטי

מהניסיון שלי ניקוי של מד כמות אויר עוזר לזמן קצר או פוגע מיידית בחיישן אם הוא תקין

קיימת אפשרות שכשעשו ניקוי מצערת, עשו ניקוי לחיישן חמצן? או זרימת אוויר? יש הבדל בינהם? בניסאן אלמרה 2004 יושב רק חמצן אוויר? זרימת אוויר?

כי לדעתי, לאחר שעשו ניקוי מצערת, אני נזהר אבל... התקלה חזרה לעיתים רחוקות מאוד, אבל חזרה, יש מצב שבהחלט או שפגעו או או שעשו לו טיפול למת...

שלחתי בקשה דרך פורטל גלגלים להצעת מחיר לחיישן חמצן וחיישן זרימת אוויר, איזה מהם אני זקוק לו?

פורסם

אני מהמר על עלוקה לא תקינה של הקודן.

זה נראה כמו ניתוק דלק התקלה הזו.

תבקש שינתקו לך את כל המערכת שיעקפו את זה לגמרי תסע ותבדוק :idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...