Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקת את הסוויטש?

יכול להיות שהמגעים שם לא תקינים והוא מנתק לפעמים את ההצתה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עזוב אותך נו, גם אני לא גנב ,אבל אין לי בעיה לטעום איזה זית בסופר... זה הרי גם לגנוב לא?

כן אבל אכילת זית בסופר לא תגרום לך לקחת חיים/לפגוע בחיים,מה שנסיעה תוך כדי צילום כן.

פורסם
כן אבל אכילת זית בסופר לא תגרום לך לקחת חיים/לפגוע בחיים,מה שנסיעה תוך כדי צילום כן.

חביבי אתה צריך איזה בחורה שתעסיק אותה ותרפה אותך קצת :wink::roll:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מה קרה מה ההתנפלות על הבחור. הבנאדם צודק לא מצלמים בנסיעה . נקודה

הוא העיר הערה צודקת ובמקום והיה אפשר לגמור את זה בהסבר הפשוט שנתן פות"ש אבל כרגיל למה לא להוסיף שמן למדורה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

פשוט מיותר כל הקשקשת מסביב לציילום וידאו אם בסדר או לא

זה כבר בוצע ונשאר רק לעזור לבחור לפתור את התקלה ולא לזהם את השרשור

פורסם

ממליץ למנהלים למחוק הודעות שלא קשורות לנושא ... על מנת שהשירשור לא יהפוך לסוג של צ'ט וכחני חסר טעם אשר לא משרת את מטרת פותח השירשור ומטרת הפורום.:idea:

פורסם

בדיוק, תודה חבר'ה על הגיבוי ואשמח כמובן אם לא תמשיכו להגיב לבחור ההזוי. ובכדי להסיר כל דאגה, למרות שאין לי צורך בתור משלם מיסים להצתדק, זה בוצע במהירות גלישה מ 20 קמ"ש כאשר הדפוס התחיל ( אחריי 4 כיבויים ) החלטתי לתעד את המעשה.

כמו כן, אני בטוח שהבחור ההזוי יהיה לו מאוד נחמד להכנס לי בתחת בזמן עליה כאשר ייכבה לי הרכב מכיוון שהמוסך לא עולה על הבעיה. תיעוד = מציל חיים.

ובכן, כמובן שעלתה המחשבה לכיוון הסוויצ', אבל מה שכן היה בידנו לעשות, זה בדיקת האזעקה וניתוקה לגמריי( כולל העלוקות ), למעקב. במידה והבעיה תעלה או לא שוב פעם.

במדיה וכן, השלב הבא בגילוי, יהיה לפתוח את הסוויצ' ולטפל בו עם ספריי מגעים או בדיקת החיבורים וכו'.

מודה לכם על המעקב ועל ההצעות היצירתיות :)

** מנהלים, מבקש ע"מ שזה ישרת את הציבור כשרשור מקצועי ולימודי ואולי אף לעזור למחפשים בעתיד, למחוק את ההודעות הלא רלוונטיות ( כולל שלי )

המשך חג שמח.

פורסם

שלום רב

אני כמנהל טכני של מוסך מורשה רנו ניסאן.

יכול לעזור לך,אין לי בעיה שתיצור איתי קשר בפרטי ואני אכוון אותך.

לדעתי,שכישנה תקלה של חיישן גל זיזים,הדבר נובע לפעמיים מחופש בשרשרת תזמון.

יש לשים לב שהמחשב הזרקה משווה את חיישני גלגלי הזיזים. ולכן שהשרשרת תזמון לא תקינה,

נוצרת תקלה בחיישן גלגל זיזים העליון. המחשב רואה שהנתונים בין החיישן התחתון לא מתאים לעליון( יש הפרש).

בנוסף התופעה שמד סלד או הספידומטר קופץ מתאימה לתופעה. תבדוק בבקשה שמכבים את הרכב עם עדיין מד הסלד

או הספידומטר קופץ.

בהצלחה גיא

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב חברים ! חג שמח וחופשה נעימה ( לחלקכם )

ובכן, לאחר תקופה, יש לי כמה עדכונים מעניינים ונעימים פחות:

1. לפניי בערך 2-3 שבועות, הרכב כבה, כאשר ביצענו את כל מה שרשמתם ומה קרה מעניין? נורת ה CHECK ENGINE נשארה דולקת קבוע, ממ זה מעניין חשבנו. לכן החלטנו לבדוק בתחילה דרך השיטה הפרימיטיבית, משחק עם הדוושות להכנס למחשב הרכב ולהוציא תקלות > לבדוק ב אוטודאטא.

2. בדקנו תקלות ואלו הן התקלות, שימו לב כי לפי מה שהבנתי, מספרים כגון 10, אמורים להספר או להחשב כ 0 וכמובן שיש להוסיף P לפניי כל מספר, עד כמה שהבנתי:

א. p1610 - ignition key/engine control module ( ECM) - malfunction - incorrect ignition key/ECM

ב. p1614- Immobilizer control module/module coding plug communication- no signal - wiring, immobilizer control module - module coding plug

ג. כאן, זה לא ברור אם זה 10335 או 0335 מכיוון שאין 033ע אלה באוטודאטא מופיע 1335, אבל משום מה ספרנו 10335.

מה שכן מופיע זאת תקלה מספר P1335 אולי הגיוני אולי לא, אך הינה היא:

p1335 - Crankshaft position (CKP) sensor 2 - circuit malfunction - wiring - CKPsensor - ECM

ובכן, מה דעתכם?

מן הסתם שמשום מה הכל מצביע לעבר המודול ECM...

מה שכן רציתי לעדכן, המוסך ביצע החלפה לפניי שנה + של חיישן, אבל מה הקטע? כמו שאתם רואים בתמונה, האריזה של חיישן משום מה יש מדבקה של חיישן זיזים אבל בפועל, האריזה שייכת לחיישן הקראנקשאפט ... :/

*** בפועל החליפו את חיישן הזיזים כמובן, אך הם לא אמורים להגיע בזוג? לא מחליפים בזוג? זהו חיישן מקורי שעלה לנו כ 700 כולל עבודה כמובן. במוסך קרסו המרכזי אשדוד.

כמו כן, ישנה בעיה :

*** משום מה, כאשר אני מחבר את המודולים של OBD II התוכנה רושמת שאין אפשרות להתחבר ויש תקלה, שהמחשב רכב לא תומך בפורט ה OBD II, האם זה ייתכן? ורשום שרק הדילר או המוסך יכול לאפשר פונקציה זאת... אשמח לשפיכת אור על הנושא, בדקנו עם כ 5 אפליקציות ידועות ומקצועיות... שום כלום. כאשר אצל רכבים אחרים, אותם המודולים מתפקדים מעולה.

תודה והמשך חג שמח :)

IMG_2559 (Custom).JPG

IMG_2560 (Custom).JPG

פורסם

השאלה היותר מעניינת, מדוע הרכב מצויין כבעל OBD 2 ומן הסתם בעל חיבור OBD 2, כמו כן מצויין באוטודאטא שזה OBD 2, אך אף מתקן ( ניסיתי 3, כולל של חברים ) לא מצליח לשלוף נתונים מהמחשב, אפילו לא סל"ד או מתח.

פורסם

תקלות אימובלייזר נגרמות מהקודן אבל לא יכולות לדומם מנוע ולכן יש להתעלם מהן

נשארנו עם תקלה חיישן גל ארכובה ואם החיישן הזה כבר הוחלף כנראה שהשרשרת טיימינג התארכה

פורסם

שלום רב,

תודה על תגובתך.

מה שבפועל הוחלף, זהו חיישן גל הזיזים, אך משום מה הקופסא שייכת לגל ארכובה, לכן פרסמתי את 2 התמונות, זה מאוד מוזר.

לפי הבנתי, אמורים להחליף אותם בזוג?

נגיד ונבחר להחליף גם את חיישן גם ארכובה אחריי שנתן להם על הראש למה לא החליפו ביחד, האם שרשרת טיימינג לאחר כ 125,000 ק"מ יכולה להתארך? ( זהו הקילומטראז' ) והרכב בן 9 ( עייפות חומר? )

פורסם

אתה לא לבד:

Hi

i have a 54 plate Almera 1.5 and i just wanted to add that i had a problem with my Camshaft Sensor - i looked online and found out that there was a recall for this part also - unfortunately my VIN wasn't part of that recall but it was in for this headlight recall... so now i am booked in for them replacing - again the garage receptionist was pretty vague as to what they are going to do and why there are doing it !

with regards to the cam sensor - they dealer was going to charge me £130 parts and labour for the job, whereas it only cost me £29 for the sensor over the counter and i had it fitted at a small garage close to me... what a rip off they wanted to charge £100 for labour that took my mate 45 seconds to do !!!

Thu 30 Jul 2009 14:18 Nissan Almera N16 headlight recall - bathtub tom

If your car's VIN wasn't in the range of the recall, why did you replace the cam sensor?

Was it causing a problem?

I'm aware they replaced cam and crankshaft sensors on some earlier models. The problem there seemed to be worn camchains though, causing the sensors to get 'out of sync'.

Thu 30 Jul 2009 18:08 Nissan Almera N16 headlight recall - martyn1978

hi - yeah it was causing the car to stall whilst driving, i was told it could be the timing chain or something but my mechanic mate said it was easier and cheaper to try the cam sensor first.

this seemed to solve the problem and the car drives perfect now !

נלקח מפה:

http://www.honestjohn.co.uk/forum/post/index.htm?t=43586

• תוכן חדש...