Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה שהוא אומר אפשר לקנות בארץ את המכשיר הזה באותו מחיר כמו באיביי.

מה אני לא אוהב במכשירים האלו (אני לא יודע אם זה טוב או לא טוב) זה שצריך לבחור רזולוציה למה שרוצים לבדוק.

גם במכשירים שעולים 2000 שקלים כמו פלוק 87 יש צורך לבחור תחום מדידה קרי V או MV, או בבדיקת זרם A או MA וגם להעביר את הפרוב לכניסת בדיקת זרם גבוה מעל 400 מיליאמפר.

איזה כייף לי :)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני העדפתי מכשיר שצריכים לבחור בו את הטווח, לא בוטח באוטומטיים. אבל למען האמת לא ניסיתי.

אין שום בעיה במכשירים תוצרת פלוק במצב Autoranging. בדרך כלל ניתן לבטל את המצב ולעבור ל-MANUAL.

פורסם

המצב האוטומטי טוב במקרים הנדירים שאתה לא יודע את הטווח, אתה מודד מתח (לדוגמה) ואתה לא יודע אם אתה תקבל 9 או 400 וולט.

נחמד אבל לא שימושי במיוחד.

פורסם

צודק שזוהי ברירת המחדל, אני אישית לא מת על המצב האוטומטי, אבל נראה לי שזה יותר עניין של טעם אישי, כמו גיר אוטו' לעומת ידני.

אם אני יודע מה אני מודד (שזה 99.99% מהמקרים) אני יכול לכוון את הרגישות לטווח שאני רוצה, שוב, טעם אישי.

פורסם
חוץ מפלוק שמייצרת מכשירים מדידה מצויינים יש עוד כמה חברות שיש לי איתם ניסיון מצויין.

B&K וחברת agilent.

גם פלוק וגם B&K חברות מעולות שמייצרות מכשירים בכמה וכמה רמות מעל הסיניים למיניהם. את AGILENT אינני מכיר. המחירים בהתאם. אם זה מתאים לך או לא - החלטה שלך.

לענ"ד UNI-T הסיני הוא סביר למדי וגם מחירו סביר.

כמו כן, מכשירים המודדים קיבוליות אפשר למצוא גם מתוצרות סיניות.

לשיקולך.

דני

פורסם

על מכשירים ללא autorange חבל בכלל לדבר. נחלת העבר- בפלוק אלו מכשירים באמת מאד ישנים.

לרכב דווקא יש ייתרון משמעותי למכשיר שהוא True RMS.

אתה יכול לקנות בפחות מ-1000 ש"ח רב מודד של פלוק מסדרת ה- 110.

אם אתה יכול להשקיע עוד קצת- בסביבות 1200 אתה יכול לקבל את ה-177 (הגרסה העדכנית ל-77 האגדי), שגם כולל אחריות לכל החיים.

במחירים כאלה אני ממליץ לך לרכוש מכשיר חדש עם אחריות מהספק הרשמי:

http://www.hlt.co.il/products/category/29

זהו מכשיר מבית טוב לכל החיים. אני מבטיח לך שתהנה מאד מהעבודה איתו.

פורסם

ה FLUK קנה את שמו בצדק ,סוס עבודה איכותי לאנשי מקצוע שבאמת צריכים למדוד ערכים מדוייקים כמו למשל סליל כרית אויר או גוף חימום לחיישן חמצן שהבדל של אום בודד יכול לגרום לטעויות במאות ואלפי שקלים בדיאגנוסטיקה של מוסך.

לדעתי האישית שווה לשלם את המחיר היקר ולקבל כלי עבודה לשנים רבות.

פורסם
איך אפשר לדעת עם בUNI-T שהומלץ כאן יש AUTORANGE?

תסתכל על התמונה המצורפת.

הסקלה של מדידת מתח/התנגדות מחולקת ל-5 או 6 תחומי מדידה מכאן אפשר להסיק שלמכשיר אין AUTORANGE.

בדרך כלל בדף הנתונים של המכשיר כתוב עם המכשיר בעל AUTORANGE.

דגמי UT60 ומעלה הם בעלי AUTORANGE.

UT50B_L.jpg

פורסם

ממליץ על המכשירים של Uni-T. מחיר של סיני ואיכות מצויינת. אצלי בעבודה גם משתמשים בהם, במקביל לפלוקים.

יש לי UT33A - שהוא כמובן auto range. משתמש בסוללות AA (או AAA - לא זוכר, הן מחזיקות כ"כ הרבה שאני לא זוכר מתי החלפתי. יש כיבוי אוטומטי).

http://www.ebay.com/itm/1pcs-Auto-Range-UNI-T-UT33A-LCD-Digital-Multimeter-Handheld-AC-DC-ohm-volt-meter-/140827248283?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20c9f5469b

:turn-l:
פורסם

אין לי הסבר לזה , אבל אחרי כ"כ הרבה שנים עם מכשירים של 50 שח .. בא לי להתפנק..:|

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
צבת אמפרמטר, הצבת הספציפית הזאת נועדה למדידת זרמי AC מעבר ל-10 אמפר (מדידת זרם עד 10 אמפר אפשרית גם ללא הצבת).

למדידת זרם ביתי , נגיד?

למה זה משמש ברכב?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תוכן חדש...