Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר, לך על ה 17b ולא על 15b, הוא מודד גם טמפ׳ ומקבלים איתו חיישן ייעודי .

מרק ציין נכון שזה מכשיר לשוק הסיני ואחריות לא ממש תקבל , אבל הוא פלוק אמיתי לכל דבר ועושה עבודה מצויינת, אני מבסוט ממנו.

שים לב שהפיוזים דלו לא ממש זולים, בערך 10$ וצפונה (יש לו שניים).

בארץ לא מצאתי כאלה .

http://dx.com/p/fluke-17b-2-6-lcd-digital-multimeter-meter-2-aa-included-28659

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

.....

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יש לי מכשיר סיני איכותי כבר 20 שנה עובד מעולה כולל מד קיבול. ההמלצה שלי לחפש סיני טוב ב 300-400 שח. אתה לא באמת צריך פלוק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני כמוך, משתמש בעיקר ברכב ומעט בבית. עברתי כמה מכשירים ב50 ש"ח וחיפשתי משהו יותר טוב. אני אוהב לקנות כלים איכותיים ולהשתמש בהם לאורך שנים. התעניינתי במבחר של פלוק, יש להם גם דגם מיוחד לרכב אבל הוא דווקא לא עשה את כל מה שאני רוצה. התעניינתי בפורומים בחו"ל וראיתי שהיתרון העיקרי של המכשירים היקרים הוא רמת דיוק גבוהה מאוד, שאינה נחוצה מבחינתי.

בסוף הלכתי על מכשיר סיני ב-270 ש"ח שקניתי בחנות אלקטרוניקה בירושלים, מאמין שבהר ציון תמצא משהו דומה. אני מרוצה מאוד מהעמידות והנוחיות בשימוש, והאפשרויות מתאימות לדרישות שלי.

יש לו מד קיבול, שלא דרוש לי.

יש לו מד טמפרטורה, שימושי בעבודה על רכב.

יש אפשרות להולד (נעילת הקריאה), ציפצוף במוליכות ותאורה על המסך.

אני משתמש בו מזה כשנתיים והוא לא התעייף.

ממליץ.

GPOABG_5709.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
נתתי להם הצעה ..

חוץ מפלוק שמייצרת מכשירים מדידה מצויינים יש עוד כמה חברות שיש לי איתם ניסיון מצויין.

B&K וחברת agilent.

מידי פעם חברת agilent יוצאת במבצעים שבהם היא חותכת מחירים ב-50 אחוז ליום או יומים לכן נסה לחפש באיביי או אצל הספקים של החברה מכשירים שלהם.

לדוגמא:

http://www.ebay.co.uk/itm/AGILENT-TECHNOLOGIES-U1233A-DIGITAL-MULTIMETER-6000-COUNTS-BACKLIT-CAT-III-600-V-/350724018672?pt=UK_BOI_Electrical_Test_Measurement_Equipment_ET&hash=item51a8c7d1f0

ברשותיי פלוק 87 וכמה מכשירים של B&K שנקנו לפני 20 שנים ועובדים ללא שום דופי עד היום.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני כמוך, משתמש בעיקר ברכב ומעט בבית. עברתי כמה מכשירים ב50 ש"ח וחיפשתי משהו יותר טוב. אני אוהב לקנות כלים איכותיים ולהשתמש בהם לאורך שנים. התעניינתי במבחר של פלוק, יש להם גם דגם מיוחד לרכב אבל הוא דווקא לא עשה את כל מה שאני רוצה. התעניינתי בפורומים בחו"ל וראיתי שהיתרון העיקרי של המכשירים היקרים הוא רמת דיוק גבוהה מאוד, שאינה נחוצה מבחינתי.

בסוף הלכתי על מכשיר סיני ב-270 ש"ח שקניתי בחנות אלקטרוניקה בירושלים, מאמין שבהר ציון תמצא משהו דומה. אני מרוצה מאוד מהעמידות והנוחיות בשימוש, והאפשרויות מתאימות לדרישות שלי.

יש לו מד קיבול, שלא דרוש לי.

יש לו מד טמפרטורה, שימושי בעבודה על רכב.

יש אפשרות להולד (נעילת הקריאה), ציפצוף במוליכות ותאורה על המסך.

אני משתמש בו מזה כשנתיים והוא לא התעייף.

ממליץ.

אז אתה ממליץ?

http://www.ebay.com/itm/UT50B-Standard-Electrical-Meter-Digital-Multimeter-/320622067248?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa6907e30

פורסם

ממהצצה קטנה, ראיתי שיש מכשירים שעושים עבודה של סקופ גם על המסך שלהם, נראה לי מוזר, ומעניין עד כמה זה מדוייק.

מה שכן, תשקיע בחברה טובה, עם אחריות וחוות דעת, זה באמת מכשיר לכל החיים.

יצא לי לעבוד עם הרבה שפשוט משתגעים מתישהו.

תגדיר את הצרכים שלך, אני מניח שברכב\אופנוע משהו פשוט-סביר יעשה את העבודה.

פורסם

לפי מה שהוא אומר אפשר לקנות בארץ את המכשיר הזה באותו מחיר כמו באיביי.

מה אני לא אוהב במכשירים האלו (אני לא יודע אם זה טוב או לא טוב) זה שצריך לבחור רזולוציה למה שרוצים לבדוק.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

אני העדפתי מכשיר שצריכים לבחור בו את הטווח, לא בוטח באוטומטיים. אבל למען האמת לא ניסיתי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני מחפש מכשיר שיכול למדוד מתח ברכב וזרם של לפחות עד 600 אמפר.

עיקר השימוש שאני רוצה למכשיר זה למדוד rms כלומר הספק

אני מדבר על מכשיר שיוכל לתמוך בהספקים של 4000 5000 וואט rms

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...