Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין 2 דגמי פיג'ו 407

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הייתי מעוניין לקנות את הרכב פיג'ו 407 אני מתלבט בין מס' דגמים:

לדוגמא ביד 2 נמצאו המכוניות הבאות:

1. 407 שנת 2006 מנוע 2200 Executive קילומטר: 139K מחיר מבוקש 29.9K

יד 2 שתי הידיים פרטיות

2. 407 שנת 2005 מנוע 3000 Executive קילומטר: 137K מחיר מבוקש 33.5K תוספות סאן רוף

יד 3 הייתה בליסינג

איך הרכב מבחינת אמינות, תחזוקה?

האם 140K קילומטר זה בסדר לאוטו הזה, כמה המנוע יכול לסחוב נגיד עד ה-250K ככה?

מה העלות של ראש מנוע במקרה, או החלפת מנוע-בערך?

איך הגיר האוטומט?

הבנתי שלצרפתיות יצא שם רע, שזה חרא אוטו, זה נכון?

למרות שאני די נעול על הפיג'ו, יש לי שאלה:

איך הוא בהשוואה לפאסאט 2005 מנוע 2000 יד 2 147K קילומטר מחיר מבוקש 34K

פורסם
היי

הייתי מעוניין לקנות את הרכב פיג'ו 407 אני מתלבט בין מס' דגמים:

לדוגמא ביד 2 נמצאו המכוניות הבאות:

1. 407 שנת 2006 מנוע 2200 Executive קילומטר: 139K מחיר מבוקש 29.9K

יד 2 שתי הידיים פרטיות

2. 407 שנת 2005 מנוע 3000 Executive קילומטר: 137K מחיר מבוקש 33.5K תוספות סאן רוף

יד 3 הייתה בליסינג

איך הרכב מבחינת אמינות, תחזוקה?

אמינות לא משהו - בעיקר בעיות חשמל (הפאנל של הרדיו נוטה להתקלקל חיישנים שונים מתפגרים) דווקא המנוע והגיר מפגינים אמינות לא רעה.

תחזוקה: ה-3 ליטר שתיינית לא קטנה, ויש לך גיר יפני מצויין.

התחזוקה השוטפת לא יקרה במיוחד - אבל התקלות שיכולות לצוץ יכולות לעלות הרבה כסף...

האם 140K קילומטר זה בסדר לאוטו הזה, כמה המנוע יכול לסחוב נגיד עד ה-250K ככה?

למנועים אין קילומטראז' תפוגה זה תלוי איך הם טופלו וגם במזל...

מה העלות של ראש מנוע במקרה, או החלפת מנוע-בערך?

יכול להגיע למחצית ממחיר הרכב...:shock:

איך הגיר האוטומט?

הבנתי שלצרפתיות יצא שם רע, שזה חרא אוטו, זה נכון?

למרות שאני די נעול על הפיג'ו, יש לי שאלה:

איך הוא בהשוואה לפאסאט 2005 מנוע 2000 יד 2 147K קילומטר מחיר מבוקש 34K

12345

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אישית אני מעדיף את מנועי ה 2 ליטר, הם מרגישים קלילים יותר והם פופולאריים מאוד ואמינים מאוד (תחזוקה קלה וזולה).

את דגמי ה 2.2 וגם ה 3.0 לא אהבתי, ה 2.2 מרגיש לי קצת כבד משהו וה-3.0 (6 צילינדרים) פשוט לא עושה לי את זה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

zvik. שלום,

(הפאנל של הרדיו נוטה להתקלקל חיישנים שונים מתפגרים)

ז"א שגם אם אני יקח אותו לבדיקה במוסך של פיג'ו ויבדקו את כל החשמל ונגיד יסדרו

האם הבעיות הנ"ל יצוצו שוב לעיתים קרובות?

יכול להגיע למחצית ממחיר הרכב...:shock:

בואנה הבהלת אותי שהמנוע יכול לעלות חצי מהרכב, אז מה עושים רולטה רוסית?

אז מה אתה אומר לי בעצם להתרחק מהרכב כמו מאש?

לא ענית לגבי הפאסאט.?

איציק נ.

לא הבנתי למה התכוונת "אישית אני מעדיף את מנועי ה 2 ליטר, הם מרגישים קלילים יותר והם פופולאריים מאוד ואמינים מאוד (תחזוקה קלה וזולה)."

תוכל לפרט תחזוקה קלה וזולה?

פורסם

אני חושב שה"רעש" שנוצר פה איכשהו, מסביב למנועים של ה-407, הוא קצת מוגזם (זו לא נקודת התורפה העיקרית של הרכב).

יש כל מיני תקלות חשמליות מעצבנות (יותר או פחות) בדגם הזה, אבל זה לא אמור לפסול את ה-407 מרכישה.

בהשוואה לגבי הפאסאט - ה-407 תהייה נוחה יותר לנסיעה.

alfa 156 2.5.

פורסם

הדגמים הראשונים של ה 407 סבלו מכל מיני פגמים בייצור של חלקים מסויימים של ספקי משנה (כמו למשל הצג הדיגיטלי בקונסולה המרכזית ובדגמים מסויימים גם בצג של הלוח שעונים).

היו המון בעיות תוכנה וחוסר ידע משוועה של טכנאים מומחים. זה היה ב 2005-2006.

כיום זה לא רלוונטי. דווקא מבחינת אלקטרוניקה ומכאניקה האוטו טוב. בהחלט הייתי רוכש לעצמי כזו אם הייתי צריך את הגודל.

אגב,, מבחינה מכאנית גם ה 2.2 היה בסדר גמור, אז היתה לוממחלה של רעשמדיזללי עם ההתנעה, דבר שנבע כמדומני מתקלה בפולי יניקה של התזמון שסתומים, ומצערת שדרשה ניקוי בעיקר (לעיתים גםצהחלפה). ה v6 לא סבל מבעיות מכאניות רק סלילי הצתה שהוחלפו למשופרים.

ה 2 ליטר סבל מתוכנה גרועה וטכנאים שלא ידעו לכייל מצערת. היום אין אחד שלא יודע לטפל או מכיר את הדגמים האלו.

לאורך השנים נתקלנו גם בתופעות הזויות אחרות (ברגים לא מהודקים במוח ההידראולי של הגיר, למשל) אבל בשורה התחתונה, עם השנים, פגמי בקרת האיכות פחתו ואיכות החלפים השתפרה.

מוסכים רבים ניצלו את חוסר הידע והתדמית הגרועה של הקונצרן, ובזכות זה החליפו חלקים תקינים בחדשים.

כיום יש המון מוסכים מומלצים כאן בפורום, שהם הוגנים, ישרים ובעלי תמחור הוגן.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הדגמים הראשונים של ה 407 סבלו מכל מיני פגמים בייצור של חלקים מסויימים של ספקי משנה (כמו למשל הצג הדיגיטלי בקונסולה המרכזית ובדגמים מסויימים גם בצג של הלוח שעונים).

היו המון בעיות תוכנה וחוסר ידע משוועה של טכנאים מומחים. זה היה ב 2005-2006.

כיום זה לא רלוונטי. דווקא מבחינת אלקטרוניקה ומכאניקה האוטו טוב. בהחלט הייתי רוכש לעצמי כזו אם הייתי צריך את הגודל.

אגב,, מבחינה מכאנית גם ה 2.2 היה בסדר גמור, אז היתה לוממחלה של רעשמדיזללי עם ההתנעה, דבר שנבע כמדומני מתקלה בפולי יניקה של התזמון שסתומים, ומצערת שדרשה ניקוי בעיקר (לעיתים גםצהחלפה). ה v6 לא סבל מבעיות מכאניות רק סלילי הצתה שהוחלפו למשופרים.

ה 2 ליטר סבל מתוכנה גרועה וטכנאים שלא ידעו לכייל מצערת. היום אין אחד שלא יודע לטפל או מכיר את הדגמים האלו.

לאורך השנים נתקלנו גם בתופעות הזויות אחרות (ברגים לא מהודקים במוח ההידראולי של הגיר, למשל) אבל בשורה התחתונה, עם השנים, פגמי בקרת האיכות פחתו ואיכות החלפים השתפרה.

מוסכים רבים ניצלו את חוסר הידע והתדמית הגרועה של הקונצרן, ובזכות זה החליפו חלקים תקינים בחדשים.

כיום יש המון מוסכים מומלצים כאן בפורום, שהם הוגנים, ישרים ובעלי תמחור הוגן.

איציק

מז"א כיום זה לא רלוונטי? ובהחלט היית רוכש לעצמך אחת כזאת אם היית צריך את הגודל,

איזה שנתון מדובר איזה דגם מס' קילומטר וכו'?

פורסם
מז"א כיום זה לא רלוונטי? ובהחלט היית רוכש לעצמך אחת כזאת אם היית צריך את הגודל,

איזה שנתון מדובר איזה דגם מס' קילומטר וכו'?

מחלות הילדות לא רלוונטיות להיום, אלו דברים שתוקנו כבר אז או במהלך השנים (בכל זאת מדובר ברכב בן 7-8).

הדגמים הראשונים ב 2005 הגיעו עם מנוע 2000 סמק 138 כ"ס, ולאחר מכן (2006) הגיעו מנועי 143 כ"ס עם תזמון שסתומים משתנה (וללא שסתום EGR הודות לתזמון המשתנה). רמת האמינות של שני הגרסאות של המנוע 2 ליטר הזה, טובה מאוד.

אני רואה שאתה מאוד מוטרד מעניין ה"ראש מנוע" וכל מיני דברים כאלה, אז רק בשביל לסבר את האוזן - הדברים האלו כבר עברו מן העולם, לפחות במכוניות האלו ובמנועים האלו שאנו עוסקים בהם. ראש מנוע ילך אם המנוע יתחמם בעקבות איבוד מים קריטי (והמשך נסיעה עד לרתיחה) או מערכת קירור לא תקינה (והמשך נסיעה עד שהמנוע רותח וכד').

לא נתקלתי בשום גרסה של ה 2.0-2.2-3.0 שסבל מפגם באטם ראש מנוע ודרש פירוק שלו. אלו מנועים מאוד עמידים.

הצנרת עצמה (המקורית) של מערכת הקירור מאוד חזקה ועמידה, ונקודות החולשה הן בד"כ במאוורר שהתפגר, חיבור שנשרף או טרמוסטט שנתפס. צריך בסה"כ להיות מספיק עירניים לחום המנוע.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בס"ד

אני לא כל כך מוטרד מהראש מנוע, אלא יותר מהבעיות הקטנות חשמל וכו',

אני לא בנוי לביקורים כל שני וחמישי באיזה מוסך בגלל איזה קצר..

לסיכום:

מה לבדוק לפני שקונים? כמובן חוץ מהבדיקה הכללית,

יותר נכון למה לשים לב?

תודה רבה על העזרה :)

פורסם

למען ההגינות אציין שה 407 3 ליטר היא שליי:-)

האוטו מדהים בכל קנה מידה ופשוט מתומחר במחיר מצחיק בארץ ביחס לתמורה. הרכב שימש אותי במשך כחצי שנה ונאלצתי להחליפו מסיבות אישיות שלא קשורות לרכב. צריך לנסוע בו בשביל להבין מה אפשר לקבל בארץ בשביל 30 אלף שקל..(באירופה מחירו כמעט כפול). יש היסטוריה מלאה של הרכב מיום עלייתו לכביש ותוכל לראות שמלבד תחזוקה שוטפת ולא יקרה הוא לא עשה שום בעיות..

אם תרצה פרטים נוספים אשמח לשוחח איתך טלפונית (המספר מופיע במודעה).

פורסם
למען ההגינות אציין שה 407 3 ליטר היא שליי:-)

האוטו מדהים בכל קנה מידה ופשוט מתומחר במחיר מצחיק בארץ ביחס לתמורה. הרכב שימש אותי במשך כחצי שנה ונאלצתי להחליפו מסיבות אישיות שלא קשורות לרכב. צריך לנסוע בו בשביל להבין מה אפשר לקבל בארץ בשביל 30 אלף שקל..(באירופה מחירו כמעט כפול). יש היסטוריה מלאה של הרכב מיום עלייתו לכביש ותוכל לראות שמלבד תחזוקה שוטפת ולא יקרה הוא לא עשה שום בעיות..

אם תרצה פרטים נוספים אשמח לשוחח איתך טלפונית (המספר מופיע במודעה).

בהתחלה חשבתי עליו,

אבל כולם מעליי טוענים שהדגם עם ה-2000 הכי נוח והכי אמין

אגב אתה סוכן רכב נכון?

שבת שלום

פורסם
תלך על מנוע 2000 שמע לי

גם הטיפולים שלו זולים יותר משמעותית מהנפח 3000.

כן תודה,

תגיד כפיר שווה להתאמץ ולהביא שנתון 08 או שזה היינו אך,

מה לגבי הקילומטר של הרכב מה המקסימום שכדאי לקנות?

פורסם

אני חובב רכב וצרפתיות במיוחד..הייתי איש מכירות של כלי רכב,אבל כבר הרבה שנים שאני סוכן נדל"ן.

הרכב נמצא כרגע אצל חבר שהוא סוחר רכב ברחובות..כיוון שלי אין פנאי לטפל במכירתו.

ה 2000 סמ"ק עלה ב 2005 150.000 ש"ח. ה 3.0 ליטר עלתה 260.000 ש"ח...היום המחיר זהה..אין מה להשוות בכלל ( היתה לי גם 2.0 ליטר 2008 בעבר ) אם ניפגש אסביר לך בפרוטרוט..בשביל עוד 20% בדלק ובטיפולים לשנה אתה מקבל רכב הרבה יותר מפנק, חזק ובטיחותי יותר8)

• תוכן חדש...