Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצלמה שעומדת בצד ימין והיא מכוונת אם הפנים לאותו נטיב זה אומר שהיא מצלמת את הנטיב הנגדי?

כי נסעתי שמה 115 בערך ואני רוצה לדעת אם היא צלמה אותי כי מישו אמר לי שמצלמות מצלמות רק את הגב של האוטו אז למה שמו אותה בנטיב הנגידי

פורסם

המצלמה חדשה? את הגאטסו מתקינים עם הפנים לעבר הנהגים, אבל לפני ההפעלה מסובבים אותה כך שהיא מצלמת מאחור. עם זאת - יש מקומות בהם המצלמות פועלות בשני הכיוונים.

המצלמה אינה מופיעה ברשימה של"גלובס" שפורסמה שלשום.

לאור מאפייני הכביש ומספר הקורבנות שגבה לאחרונה אני מקוה מאוד שצולמת. אני חושש שלא. אני יודע שמייד יתנפלו עלי לגבי גישתי למהירות, אבל כאן מדובר בכביש בעייתי במיוחד שמצריך זהירות כפולה ומכופלת בהשואה לכבישים אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסר כל דאגה מליבך, המצלמות עדיין לא עובדות ולידע כללי המצלמות בכביש הזה מצלמות את שתיי הנתיבים. (מדובר על המצלמה שאחרי מרחביה ושדה נחום)

פורסם
המצלמה חדשה? את הגאטסו מתקינים עם הפנים לעבר הנהגים, אבל לפני ההפעלה מסובבים אותה כך שהיא מצלמת מאחור. עם זאת - יש מקומות בהם המצלמות פועלות בשני הכיוונים.

המצלמה אינה מופיעה ברשימה של"גלובס" שפורסמה שלשום.

לאור מאפייני הכביש ומספר הקורבנות שגבה לאחרונה אני מקוה מאוד שצולמת. אני חושש שלא. אני יודע שמייד יתנפלו עלי לגבי גישתי למהירות, אבל כאן מדובר בכביש בעייתי במיוחד שמצריך זהירות כפולה ומכופלת בהשואה לכבישים אחרים.

זה הכביש ישר הוא לא מסוכן בכלל. יש קטע לפני המצלמה שיש בו קו לבן שהוא הכי מיותר שאני מכיר, שאני יכול אני עוקף עליו. בקשר למצלמה אני חושב שהוא דחליל. אם לא תן יומיים שלושה ואני יבדוק.

פורסם

הכביש כל כך בטוח שרק לאחרונה היו בו 3 תאונות קטלניות.

גילוי נאות - בעבר גרתי בעפולה ונסעתי בכביש 71 הרבה מאד, בשנים האחרונות איני מרבה לנהוג בו. בכל זאת, נסעתי בו מספר פעמים בשנה האחרונה ולמרות מה שאתה כותב היו בו קטעים מבלבלים, צמתים בעייתיים ושדה ראיה לא מספק. וכמובן צריך להוסיף את כלי הרכב המאפיינים איזור כפרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה המצלמה שאחרי מרחביה מעפולה

ומה מסוכן שמה גם 160 אפשר לנסוע שמה התאונות היו במקומות שבאים יש כביש עפר שמתחבר לכביש הראשי וזה הבעיה שמה

אז אפשר לא לצפות לתרום למדינה 750 שקל?

פורסם
זה המצלמה שאחרי מרחביה מעפולה

ומה מסוכן שמה גם 160 אפשר לנסוע שמה התאונות היו במקומות שבאים יש כביש עפר שמתחבר לכביש הראשי וזה הבעיה שמה

אז אפשר לא לצפות לתרום למדינה 750 שקל?

אני לא יודע אם אפשר להגיע ל 160 אבל בהחלט אפשרי לנסוע מהר, בעקיפות אני קצת מפחד בגלל השדה ראייה. בכביש מבית השיטה לבית שאן אפשר בשקט לנסוע 180.

פורסם
זה הכביש ישר הוא לא מסוכן בכלל. יש קטע לפני המצלמה שיש בו קו לבן שהוא הכי מיותר שאני מכיר, שאני יכול אני עוקף עליו. בקשר למצלמה אני חושב שהוא דחליל. אם לא תן יומיים שלושה ואני יבדוק.

נכון להיום אין הפתעה בדואר אבל יש חדש לקשר עובד לא עובד

פורסם
בכביש מבית השיטה לבית שאן אפשר בשקט לנסוע 180.

:shock2:אני מקווה בשבילך ובשביל האחרים שניסית לנסוע 180 רק במחשק מחשב ולא על כביש הזה. בכל מקרה, אם אתה עובר מתישהו בכביש הזה, תגיד באיזה יום - אני יבחר דרכים חלופיות לאיזור באותו יום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מסכים בהחלט שהכביש מסוכן אבל הסיבה היא לא מהירות או תוואי אלא עומס לא נורמלי בשעות היום ובעיקר המון משאיות וכלים חקלאיים שמעכבים את התנועה וגורמים לתסכול רב. בנוסף העבודות על מסילת הרכבת הגדילו משמעותית את כמות המשאיות בכביש והן חוצות צמתים בצורה מסוכנת ביותר. הכבישים מלאים אבנים שעפות ויכולות בקלות לנפץ שמשות ופנסים והחולות מטשטשים גם את הסימונים על הכביש.

עם זאת אני חושב שהצבת המצלמות היא צעד נכון בכדי להוריד את המהירות בכביש, אבל זה בהחלט לא מספיק, המצלמות בעצם מחליפות ניידת שעבדה קבוע בצומת נבות או בשדה נחום.

במקום הרכבת המיותרת הכביש הזה היה צריך לקבל נתיב נוסף לכל כיוון ורמזורים בכפר יחזקאל, גבע ובית השיטה, וזה היה צריך לקרות כבר לפני 10 שנים.

הפקק שמשתרך כל יום בצהריים מבית השיטה עד לרמזור בתל יוסף הוא פשוט מגוכך ולא הגיוני שכבר 15 שנים אין פתרון לדבר הזה וזה מאוד מתסכל לחוות את זה באפן יומיומי בדרך הבייתה מהעבודה.

בשנים האחרונות נסעתי בכביש הזה אלפי פעמים, לעיתים מס׳ פעמים ביום ואני חושב שמישהו במשרד התחבורה צריך להתעורר ומהר ולא רק לפזר הבטחות באויר אחרי שבוע דמים כמו שהיה לנו בשבוע שעבר.

לאחרונה עברתי לעבודה אחרת ובבקרים אני נוסע לכיוון טבריה מבית שאן, כביש עם תוואי הרבה יותר מסוכן אבל קוי הפרדה רצופים ארוכים ובמקומות הנכונים ובנוסף תנועה רגועה הרבה יותר למרות נוכחות גבוה של אוטובוסים ומשאיות. אני אומר תודה כל בוקר על זה שאני לא צריך לנסוע יותר לעפולה בבקרים.

פורסם

הייתי נוסע בכביש המקולל הזה הרבה עם הריאוסים של הגדוד שלי (קשר). רכבים היו עוקפים אותנו במהירות מסחררת, שגורמת לנהג שלי לברוח לשוליים, כי הם היו עוקפים כל כך צמוד, שהוא פחד שכל צידוד הכי קטן של ההגה הוא יעלה עליהם.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...