Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממשק כתיבת הודעות - מה קורה לו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ותומכים יקרים.

שמתי לב שאם אני רוצה להדגיש מילה, אני לא יכול ללחוץ CTRL+B, אלא חייב או לרשום קוד HTML או לסמן את המילה וולחוץ על הלחצן המובנה בעורך.

פעם הייתי יכול רק ללחוץ CRTL+B והכל היה בסדר. מה נסגר עם העורך? האם זה כרום שלא יודע להתמודד עם הפורום או שמא משהו אחר?

תודה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אצלי זה ככה בכרום. באקספלורר זה לא קורה. לא שבגלל זה אני יחזור לאקספלורר עכשיו...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי זו לא בעיה, זה פשוט עובד ככה.

פעם זה היה אצלך אחרת בכרום?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפונקציה הזאת עובדת בפיירפוקס ובאקספלורר, לא בכרום.

יום אחד בעתיד הקרוב תעלה מערכת הפורומים החדשה ואז זה יעבוד גם בכרום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לדעתי זו לא בעיה, זה פשוט עובד ככה.

פעם זה היה אצלך אחרת בכרום?

לא. הבנתי. אולי נחליף דפדפן לפיירפוקס.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
גם אצלי זה ככה בכרום. באקספלורר זה לא קורה. לא שבגלל זה אני יחזור לאקספלורר עכשיו...

אצלי בדיוק הפוך, באקספלורר, זה לא עולה, ובכרום זה כן עולה!

תקלה נוספת, שיתכן וקיימת רק באקספלורר, אני לא מצליח להתחיל משפט משום שהסמן נעלם ושום משחק עם העכבר לא עוזר, ואז אני מתחיל לקמבן ומוביל את העכבר לאחד מהאיקונים בסרגל ההודעה,ואז הסמן חוזר, עד לתקלה הבאה בכתיבת התגובה הבאה.

כמעט לא קורה בכרום.

יש פיתרון לדבר המרגיז הזה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...