Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר שניסתי להתייעץ בפורומים מקצועים בתפוז ולא הצלחתי לקבל עזרה

אני פונה לחברי הפורום המלומדים ואני בטוח שפה אני אצליח להגיע לפתרון המיוחל :)

רכשתי לפני כשלושה חודשים מחשב נייד DELL N7110 שקניתי את המחשב לא חשבתי על כרטיס הרשת ובמידה וארצה לגלוש ב 100 מגה אצטרך כרטיס שתומך בכך

השבוע שידרגתי את האינטרנט בבית ל 100 מגה ולטענת הוט בגלל כרטיס הרשת אני מקבל "רק" 50 מגה יש לציין ש50 זה הכי גבוהה שהגעתי וכרגע עשיתי בדיקת מהירות וקיבלתי רק 18 מגה

יש אפשרות לבצע החלפת של כרטיס הרשת לכרטיס מתאים בעלות החלפה זולה?

האם עלי בכלל לבצע החלפה של כרטיס הרשת או שהכרטיס שלי כן תומך?

אני מצרף תמונה של מנהל ההתקנים

תודה רבה

ללא שם.jpg

פורסם
נתקלתי בתקלה דומה.

תוריד עידכונים וזה אמור להסתדר (זה בגלל שהמחשב מריץ ווינדוס 8).

לא עזר.. לידיעה אני על ווינדוס 8

פורסם

עד כמה שאני זוכר נכון, הכרטיסי רשת בסדרות N של דל הם 10/100 בלבד, ככה שזה אומר שאין יותר מידי אופציות. עד כמה שזכור לי, הוא מולחם על הלוח.

מה גם, שהפירוק של המחשבים האלה הוא סיוט שלא ברא השטן, כך שגם אם הדבר אפשרי (ואני מאוד בספק) - הוא יעלה המון.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

חכה רגע.

לפני שאתה מחליף כרטיסים ומשקיע כספים, תתחבר פיזית עם כבל לראוטר של הוט. אם גם אז לא תקבל את המהירות הרצויה, תדע שחבל על הכסף ברכישת כרטיס רשת ועדיף להשקיע את הכסף בספק אינטרנט טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כשהוט נותנת לך 100 מגה מהירות הורדה, לא מדובר ב100 מגה "נטו" אלא במהירות משוערת. בפועל, יתכן בהחלט שתקבל 60 מגה מעשי עקב העומס שעל הרשת (ובתלות בכמה שכנים גולשים יחד איתך באותו הבניין ומחוברים להוט 8) ).

שנית, כרטיס רשת של 10/100 לא בהכרח מסוגל להתמודד עם רוחב הפס ומהירות העברת הנתונים בחיבור של 100 מגה כשמדובר בחיבור TCP\IP-לכל היותר ב80 אחוז מהמהירות הנ"ל (משיקולי תקורה ורוחב פס).

אם יש לך ראוטר-חבר את המחשב שלך למודם של הוט ישירות. במידה ותקבל את המהירות הנ"ל, אז הבעיה בהחלט יכולה להיות מכמה גורמים במקביל- גם כרטיס רשת ישן שלא מסוגל להתמודד עם המהירות של העברת הנתונים, ואולי גם ראוטר שיש לו שקעים שתומכים ב 10/100 בלבד ולא ב1000 (ויתכן גם תומך בתקן G המיושן במקום בתקן N אם אתה עובד ברשת אלחוטית).

פורסם
חכה רגע.

לפני שאתה מחליף כרטיסים ומשקיע כספים, תתחבר פיזית עם כבל לראוטר של הוט. אם גם אז לא תקבל את המהירות הרצויה, תדע שחבל על הכסף ברכישת כרטיס רשת ועדיף להשקיע את הכסף בספק אינטרנט טוב יותר.

מה הכוונה להתחבר פיזית עם כבל לראוטר?

פורסם
מה הכוונה להתחבר פיזית עם כבל לראוטר?

הכוונה היא להתחבר עם כבל (יענו חוט) ל hotbox. חיבור קווי הכי פשוט היום מגיע ל 100 מגה, כרטיסי רשת איכותיים גם ל 1000 מגה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כשהוט נותנת לך 100 מגה מהירות הורדה, לא מדובר ב100 מגה "נטו" אלא במהירות משוערת.

אני דווקא מופתע לטובה מהוט בקטע הזה. כשאני מוריד משהו ממקור טוב, אז אני בקלות עובר את ה10 מגה לשניה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
הכוונה היא להתחבר עם כבל (יענו חוט) ל hotbox. חיבור קווי הכי פשוט היום מגיע ל 100 מגה, כרטיסי רשת איכותיים גם ל 1000 מגה.

אבל זה מה שקורה בפועל, אני לא עם חיבור אלחוטי אני עם חיבור קווי ישירות למודם ולא מקבל אפילו 20 מגה

תודה

פורסם

הסיכוי שהמגבלה נובעת מכרטיס הרשת לדעתי קלושה ביותר, אלא אם יש בעית תוכנה/דרייברים ספציפית שגורמת לזה.

הכי פשוט בעולם- תביא מחשב אחר ותבדוק.

חיבור של 100M איננו אומר שבפועל תקבל קצב הורדה של 100M. במציאות רחוק מאד מזה. במקרה הזה התוכי הערס מהפרסומת של בזק צודק. מלבד קצב נומינלי על הנייר לצורך התשלום אין קשר למציאות.

• תוכן חדש...