Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם, מחפש מעבדה איכותית לתיקון רמקול לרכב.

הרמקול פורק מפולקסוואגן פולו שנת 2001, שימו לב בתמונה שהטבעת העשויה מספוג

פשוט התפוררה וברצוני להחליף אותה. אגב אם משהו מכיר ערכת 'עשה זאת בעצמך' אני אשמח.

rsz_120130215_171618.jpg

פורסם

לא נהוג לתקן רמקולים מתפוררים. לפעמים מדביקים קרעים קטנים שנגרמו מחתך, אבל לא מהתפוררות חומר.

אני לא שמעתי על עסק שמתעסק בתיקונים כאלה ובמיוחד לא עסק שייתן אחריות על תיקון כזה.

סתם להכניס אותך לפרופורציה שעת עבודה של בעל מקצוע ממוצע היא בערך 150-200 שקלים. זה כמובן רק עבודה בלי חלקים. כמה כבר רמקול כזה עולה חדש?

פורסם

אני מכיר את רפי האוזמן ברג' - שעושה עבודה נהדרת

שמעתי שגם יש עוד אחת בחולון (דואק אני חושב)

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

הרמקול הנ"ל הינו רמקול מאוד פשוט, חבל על הזמן והכסף לתיקון רמקול כזה,

אם אינך מעוניין במערכת מטורפת, אתה יכול לקנות זוג רמקולים, ואפילו הכי פשוטים, ופשוט לחבר במקום הישנים,

זה לוקח בדיוק רבע שעה במקרה הכי גרוע.

פורסם
לא נהוג לתקן רמקולים מתפוררים. לפעמים מדביקים קרעים קטנים שנגרמו מחתך, אבל לא מהתפוררות חומר.

אני לא שמעתי על עסק שמתעסק בתיקונים כאלה ובמיוחד לא עסק שייתן אחריות על תיקון כזה.

קודם כל אתה טועה ומטעה, הסראונד של הרמקול (החלק שמחבר בין הבסיס לממברנה עצמה), יכול להיות מכמה חומרים, גומי,ספוג,נייר וכו', ויש ערכות לתיקון או החלפת הסראונד.

מה שכן, הרמקול הוא כנראה הרמקול המקורי של הרכב, ובמקרה כזה, היות ולא מדובר ברמקול נדיר או בעל חשיבות סנטימנטלית, הייתי ממליץ להרכיב רמקול פשוט, ולו רק משיקול כלכלי.

התיקון יהיה לא פחות מ-200-300 שקלים לשניהם, ואילו קניית זוג רמקולים פשוטים יהיה קרוב מאוד לסכום הנ"ל.

פורסם

לא הרעיון הכי טוב.

לרוב, לרמקול בייתי התנגדות שונה מרמקול של רכב, שלא לדבר על כך שרמקול בייתי מעולם לא תוכנן לעבוד בסיביבת רכב (כלומר להיות חשוף לרטיבות ולחות).

• תוכן חדש...