Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ב2500 ש"ח!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע 2500 שקל!

ולהורים שלי אין מכונית ויש לי כבר 3 חודשים רישיון ואני לא נוהג אז אני חייב למצוא משו..

שאני ישים דלק וייסע..כמו שאומרים..

למישהו יש הצעות?

Expect The Unexpected....

פורסם

אם תוכל להתגבר על איסור נסיעה בין 7-9 לך על אספנות

(גם יותר זול וגם תתחיל להתאהב בענתיקות ולא רחוק היום לרכב אחר כזה)

משהו אמין וחזק בסגנון חיפושית,כמה שזה יראה לא אובייקטיבי מכיוון שאני מוכר,חכה לעוד תגובות מאנשים שכירים את הרכב ותראה...

פורסם
לשים דלק ולנסוע אהה ? בכמה תתדלק עד שיגמר לך הכסף ?

על ביטוח חשבת ?

בקיצור רד מזה !

עם דלק אני יסתדר....

כמה עולה בערך הוצאות שוטפות של רכב במחיר כזה לחודש?

Expect The Unexpected....

פורסם
יש לי כרגע 2500 שקל!

ולהורים שלי אין מכונית ויש לי כבר 3 חודשים רישיון ואני לא נוהג אז אני חייב למצוא משו..

שאני ישים דלק וייסע..כמו שאומרים..

למישהו יש הצעות?

וולוו מודל 1981. מכיר מישהו שקנה כזה רכב ב-1000 ש"ח.

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם
עם דלק אני יסתדר....

כמה עולה בערך הוצאות שוטפות של רכב במחיר כזה לחודש?

תחזוקה מינימלית + ביטוח 500 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סובארו "טול-כארם" (פשע) 1980-1984,

יכול להיות שתמצא גרסאת סטיישן וזה יעלה לך קצת פחות כסף.

רכב במצב בינוני יעלה לך 2000 שקל, זמינות חלפים ומחירי רצפה, וגם אמינות מובטחת (למרות החלודה).

אבל קח בחשבון שאם אין לך כסף לביטוח או כסף להעביר את הרכב טסט כל חצי שנה (500 שקל + - ) ואופציות לתיקונים (500 שקל + -)

אם תמצא את דגם הקופשע (1974-1979) זה אפילו יעלה לך פחות. רק תקח בחשבון שתאכל הרבה בדיקת רישיונות עם רכב כזה בנסיעות ליליות.

פורסם

אל תשכח ברכב רגיל לפחות 2500 ש"ח בשנה רק טסטים צד ג' וגם זה בדוחק,מה עם תקלות?

לפי דעתי שוב,אם זה הכרחי רק אספנות,למרות שעכשיו יתעצבנו עלי כי המושג אספנות אמור להיות אספנות ולא רכב ליום יום אבל אל שכחו שיש כאן אד עם רשיון שלא זז!מה יקרה עוד כמה שנים שהוא יעלה על הכביש?

פורסם

ביטוח = 3 אלף ש"ח.

דלק = 500 בחודש.

טסט = כ1000, 1200 בשנה (אם לא יותר).

אוטו = 2000 שקל.

להמשיך? טיפולים תקופתיים, תיקונים, חלקי חילוף , מצבר , אלטרנטור, רדיאטור, קרבורטור , מנוע , צמיגים , גיר ,קלאץ' , הגה , בלמים.... כל אלה יכולים ללכת לך במהירות עוד לפני שתאמר שרה שרה שיר שמח....

יש להורים שלך 10 אלף שקל למצב חירום ?

עצה ממני.........לך על אופנוע 50 סמ"ק....

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יש לי חבר שיש לו שיטה: בכל פעם הוא קונה רכב שעולה לו גג 1000 שקל, במצב נסיעה לא משנה איזו שנה, ונוסע בו עד שהאוטו מגיע למצב שהוא לא נוסע. לא מתקן כלום.עם האוטו האחרון שלו (אופל קדט אוטומט!) הוא החזיק ככה שנתיים, אבל זה גם עניין של מזל. לפני כמה חודשים התפגרה לו האופל קדט, הוא הביא באיזו אלפיה דייהטסו שרמנט 85 "כחדשה" ונוסע בה חופשי. הבנאדם חייב להחזיק רכב (הוא זקוק לו לענייני עבודה) ויש לו כל מיני הוצאות שבכל מקרה יהיו לו (ביטוח חובה, דלק,טסט) וכל פעם הוא בא אלי ולחברים האחרים שלו וצוחק עליהם איך הם שופכים כסף על מכוניות...עניין של גישה.

פורסם

אני ממליץ לך על אופל קורסה 83

פיאט רגטה 87

רנו 11 85

לאדה שמתוחזקת יחסית טוב שנתונים 89 91

פיאט אונו 86

ושמור כל חודש 500 שקל לפני דלק

ביטוח חובה, צד ג' שבעייני הוא חייב להיות בכל אוטו

מוסך תצטרך מידי פעם לרכב מסוג כזה...

ודלק כמה שתיסע...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...