Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב צה"לי

niknik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון לגבי הק"מ, אבל נמכרו בצריפין בלי שום קשר למחירון. פרוטות. נכון שחלק מהסיבה היתה שלא יכלת לבדוק. קנית בסיכון גדול. בכל זאת,רמת המחירים הנוכחית לרכב צבאי היא שערוריה. רק הקונים והביקוש יכולים לשנות. רכב צבאי שווה מכסימום חצי,כי זה מקסימום ייתרת החיים הכלכליים שלו, לפני שמתחיל לתקוע אותך בדרך ולדרוש השקעות גדולות.וגם העצבים שווים.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה לראות שכל אחד עושה פה הכללות לפי החוויות מהשירות הצבאי שלו..(או שראיתם יותר מדיי פעמים "גבעת חלפון")

אבל צריך לזכור שלא כל רכב היא רכב יחידה/גדודי, ולא לכל סא"ל יש נהג בוס שעושה שליחויות כל היום..

קחו לדוגמא אקסנט בליסינג תפעולי ששייך לרס"ן, שנוסע (במקרה הטוב) כל יום הלוך חזור לבסיס. קחו בחשבון שהוא גם לא נוסע בפקקים כי הוא מתחיל את היום מאוד מוקדם ומסיים מאוחר.

קחו בחשבון שהוא נותן דין וחשבון לקצין (או נגד) רכב פדנט ואם קורה משהו לרכב הוא לא מקבל רק מבט זועף מקצין הרכב ההייטיקסט אלא מקבל משפט/קנס/הערה פיקודית.

עכשיו תחליטו איזה אקסנט אתם מעדיפים - של הייטקיסט או של רב סרן.

פורסם

רכבי ליסינג בשירות הצבא מצוינים כך ברישיון הרכב, לאבא שלי יש אקסנט (משלמה סיקסט) עם עבר צבאי וכתוב ברישיון הרכב וגם בטופס גילוי נאות משהב"ט (משרד הבטחון).

פורסם
מה הבעיה ברכב צה"לי אם הוא עובר בדיקה באופן תקין, הק"מ סביר, המצב הפנימי בסדר גמור

אותה הבעיה כמו עם שילגיה, כיפה אדומה וסנטה קלאוס - כזה דבר קיים רק באגדות.

לגבי הרכב שהוצע לפותח השירשור - אי אפשר לעשות הכללה, היות ובצה"ל יש המון סוגים של רכבים בשלל צבאים, כולל גם רכבים שלא נמכרים באופן סדיר בארץ (יצא לי לראות ג'יפ מאהינדרה הודי עם לוחית צבאית שחורה, ובתקופת שירות שלי הסתובבו בבסיס יונדאי גטץ בשלל צבעי הקשת, רק לצורך המחשה).

לגבי C4 - מדובר ברכב קצת עדין, אז אם כזה עבר תחת ידיהם המסורות של חיילי צה"ל בתפקיד "נהג יחידה", אז עדיף שלא.

רכב שנחשב לפשוט ואמין - רק אם הוא במצב יוצא דופן לטובה ובהנחה מאוד מכובדת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אותה הבעיה כמו עם שילגיה, כיפה אדומה וסנטה קלאוס - כזה דבר קיים רק באגדות.

quote]

אני יכול לתת לך דוגמא של 2 אנשי קבע(לפחות) שאני מכיר, סא"ל ורס"ן, לשניהם רכב ליסינג צמוד. אחד בחצרים ובקושי מזיז את הרכב, השני נוסע כל יום הלוך - חזור יבנה - צריפין (בשעות בוקר מוקדמות לפני הפקקים - כמו רוב אנשי הקבע).

מבטיח לך שהרכב שלהם נמצא במצב מעולה.

למה להכליל - אם פותח השרשור אמר שהרכב יצא טוב בבדיקה.

אין ספק שהשרשור הזה גרם לכולם לחזור בנוסטגיה לעלילות השירות הצבאי שלהם..

אז כן, גם אני טיילתי על הר דב עם פורד פוקוס מסכנה במהלך לבנון השניה, אבל כמו הרבה דברים בחיים - יש ויש

פורסם

גם אני מכיר רס"ן כזה, שעובד במשרד, לומד באוניברסיטה וכמעט כל השנה הרכב נוסע נסיעה קלה ופשוטה.

הבעיה היא שיש לו גם תפקיד פיקודי במילואים שבמסגרתו האקסנט שלו עובדת כל כך קשה שכבר היה צורך לחלץ אותה מעומק פודרת הטנקים עם האמר. מספיק פעם אחת שהרכב טובע בדבר הזה כדי לגרום נזק, וזאת רק הפעם שהוא נתקע.

אז לא, את הרכב הזה אחרי שטיפה יפה גם לא הייתי קונה בלי הנחה ע-נ-ק-י-ת במחיר. אי אפשר לדעת מה רכב כזה עשה, גם אם אתה חושב שהוא עובד רק במשרד.

פורסם

מצטער אבל אני מעולם לא נתקלתי ברכבים לבנים שנוסעים בשטח - לא בסדיר ולא במילואים (חוץ מבצווי 8, שאין הקצאות למספיק סופות/אבירים/האמרים/גפס)

פורסם
תודה לשניכם על התשובות..

מדובר בסיטרואן C4, מלובינסקי, שנת 2009, עם 68000 ק"מ.

עדיין לא ראיתי את הרכב כי הוא נמצא בסניף אחר בארץ.

לדעתי מדובר ברכב של תעשיה אווירית.

היה בליסינג דרך פריים-ליס שהם ע״פ מקורות זרים שותפים בלוינסקי.

.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

יפה שקפצתם,לא כולם רוצים ריו של רב סרן. קיה סיד, שברולט קרוז, פאסאט, אוונסיס ושלל המיני וואנים היו של בכירים עם נהגים.

וחד משמעית לא נתקלתי כל השירות בנהג ששמר על הרכב של המפקד שלו.

תמיר.

• תוכן חדש...