Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוסף מומלץ , לכל מוכר תוספים, חנות חלקי חילוף, רשת עשה זאת בעצמך, או מוסך, ההכנסה גדלה מהמכירות, וזה בדוק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אין לי שום ויכוח על איכות התוסף, ועל איכות המוצרים של ווירט ,פלג.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה, מאחר ולא צוין שם מוסך ספציפי, אתה יכול להיות חופשי למדיי בדבריך.

האם אין יתרון כלשהו בשימוש במוצר זה או מתחריו אחת לתקופה?

לחילופין, כשרוצים להתגבר על בעייה ספציפית?

אשמח לשמוע ממך ומבעלי הבנה נוספים בתחום, תודה.

פורסם

אם קיימת בעיה ספציפית במערכת הדלק כגון סתימה או מצערת מלוכלכת מאוד הגורמת לבעיות התנעה או כיבוי שום תוסף לא יעזור.

רוב התוספים משמשים כטיפול מונע ולכן אם קיימת בעיה רצוי לברר עם בעל מקצוע מה הפיתרון המומלץ.

איזה כייף לי :)

פורסם

פנדוב שלום רב !

ידידי מרק 10 ענה במקומי, ואחריו,אין לי מה להוסיף, כל מילה מיותרת.

בברכה

צביקה

פורסם

פנדוב שלום רב!

אני בדעה של מרק, שתוסף טוב ככל שיהיה אינו מונע, בעיות, ותופעות לוואי, שנגרמות מלכלוך במצערת, לכלוך בדלק, דלק מהול במים או בסולר, כבוי מנוע בסרק, סלד לא יציב בסרק, ועוד....

בברכה

צביקה

פורסם

הבנתי. המוצרים עשויים אך אינם מתחיבים לעזור בסוגיות הבאות: שידוכין, סגולה נגד עיין רעה, החזרת אהבות קודמות, מזל בקלפים.

הם כן מחויבים לעזור בסוגיות פרנסה.

בברכה.

פורסם

משתחל לשרשור ברשותכם -

האם כדאי, ברכב חדש למשל, ועל בסיס קבוע, להשתמש כל X זמן / Y ק"מ בתוסף, כטיפול מונע ?

לרכב ישן, שאיני יודע איך בדיוק תוחזק בעברו - לא הייתם משתמשים בתוסף ? (מחמת חשש להשתחררות לכלוך, שיסתום המזרקים, למשל ? )

alfa 156 2.5.

פורסם
הבנתי. המוצרים עשויים אך אינם מתחיבים לעזור בסוגיות הבאות: שידוכין, סגולה נגד עיין רעה, החזרת אהבות קודמות, מזל בקלפים.

הם כן מחויבים לעזור בסוגיות פרנסה.

בברכה.

אם הרכב שלך חולה אנא ציין את הסיפטומים.

בכול מקרה בעבר קראתי מסמך TSB של הייצרן VAG המאשר להשתמש בתוסף לדלק המכיל חומרי ניקוי במדינות שבהם איכות הדלק יירודה והרכב סובל מסיפטומים כגון:

סל"ד סרק גבוה

צריכת דלק גרועה

התנעה קשה

הצטברות רבה של פיח בשסתומי יניקה

המוצר פותח בשיתוף עם חברות הדלק הגדולות ונקרא TOP TIER ומאושר לשימוש על ידי רוב ייצרני הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

נורית הזרקה נדלקת מדי מפעם, אך לא נראה לי שקשור או ייפתר עם התכשירים.

בעיה שנייה היא שהאפיפיור התפטר והחסות הרוחנית על המכונית האיטלקית מושהית. כאן אולי התכשיר יעזור.

אבל ברצוני להחזיר לשאלה המקורית של פותח השרשור לו המליצו על תכשיר, כנראה כחלק מטיפול שוטף. אם לסכם את דברי צביקה- מיותר.

אן בוראק- בסביבות המאה מינוס, מוסכים וחנויות חלפים. חמסה מחזיק יותר קילומטרים.

• תוכן חדש...