Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז במקום לבוא כל פעם עם שאלה על רכב אחר החלטתי לרכז ולהתייעץ בכם

התקציב שלי הוא 8 שבעשירי יהפוך ל12 (עם קצת תמיכה של אבא זה יהיה 14-15)

אז ככה אני רוצה אוטו עם לוק טוב

חסכוני כמה שאפשר

אמין

שיהיה פתוח לשיפורי צורה כמו ספוילרים וכו' (שיתאים לזה)

שיהיה סחיר

ושיהיה לו כוח אבל לא צריך מנוע 2000...

אני סך הכל בן אדם בינוני מטר 80 רוצה אוטו שאני ישב בכיף בתא נוסעים ויוכל לקחת בחחורה באוטו בלי להתפדח ...

הערות: עם יש משו עם סאנרוף אז זה יהיה מעולה, בכל אופן יש אופציה לחכות לחודש הבא כדי להגיע ל18-20 אלף (מה שממש קשה לי לחשוב עליו עכשיו לסחוב עוד חודש בלי אוטו !!)

פורסם

חבר, אתה קונה רכב, לא מכונית על שלט. תמתין חודש בסובלנות. לא הייתי קונה רכב בפחות מ 20,000 מהסיבה שההימור גדול מדי. יש סיכוי שתימצא רכב ב8000 שייסע כמה שנים בלי תקלות אבל תשכח מהדרישות שלך בתקציב הזה.

פורסם

באזור ה20 אתה תוכל למצוא פיגו XS206,המון שיפורים חיצונים,מנוע בעל 110 כ"ס עם ידני גם כיפי ומגיע עם סאן רוף מקורי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הונדה סיויק 98 אחי 125 כח סוס בחלק מהדגמים מגיע עם סאנרוף, מרווח חסכוני וחזק, חפש אחת שמורה למרות שזה יהיה קשה

בלתי אפשרי למצוא שמורה... והצריכת דלק שלה לא אמורה להיות גרועה...?

פורסם

לא,את ה125 כ"ס היא מקבלת ממנוע 1.6 סך הכול.

בסופו של דבר אתה מוכן לחכות חודש ולהגדיל את התקציב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא,את ה125 כ"ס היא מקבלת ממנוע 1.6 סך הכול.

בסופו של דבר אתה מוכן לחכות חודש ולהגדיל את התקציב?

עם אני ימצא הונדה כמו שאתה אומר אז בטח

חלום שלי הונדה ומעבר מ96 כוח סוס של סזווקי ל125 של הונדה יעשה אותי מחייך ...

אבל ה' ישמור איך אני ימצא אוטו שמור עם סאנרוף שלא איזה צעיר קרע אותו באחת הידיים

פורסם

לפי התיאור שלך ב-10 אתה אמור לקבל משכורת.

תיקח בחשבון שיהיה לך יהיו לך עליו הוצאות תחזוקה שיצטרכו עוד כמה משכורות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפי התיאור שלך ב-10 אתה אמור לקבל משכורת.

תיקח בחשבון שיהיה לך יהיו לך עליו הוצאות תחזוקה שיצטרכו עוד כמה משכורות.

אני ממש לא מתכוון לרכוש אוטו שידרוש מימני הוצאות מידיות ...

פורסם
אני ממש לא מתכוון לרכוש אוטו שידרוש מימני הוצאות מידיות ...

רוב הסיכויים שלא תמצא כזו פנינה, תמיד (או יותר נכון, אם אתה רוצה לעשות דברים כמו שצריך) יהיה לך יישור קו מסוים לעשות - צמיגים, נוזלים, תיקונים דחופים וכדומה. בנוסף כמו שנאמר אתה חייב לתקצב ביטוח (חובה + ג').

אם לא תקצבת זאת כדאי שתאסוף עוד קצת מעות ובינתיים תתנייד במרצדסים עם נהג.

תבלה ובהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מה עם ביטוח?

רוב הסיכויים שלא תמצא כזו פנינה, תמיד (או יותר נכון, אם אתה רוצה לעשות דברים כמו שצריך) יהיה לך יישור קו מסוים לעשות - צמיגים, נוזלים, תיקונים דחופים וכדומה. בנוסף כמו שנאמר אתה חייב לתקצב ביטוח (חובה + ג').

אם לא תקצבת זאת כדאי שתאסוף עוד קצת מעות ובינתיים תתנייד במרצדסים עם נהג.

תבלה ובהצלחה.

זה אוטו שני ונישאר לי 8 חודשי ביטוח מהביטוח הקודם ...

• תוכן חדש...