Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נאמר שאם יתקנו את מערכת המשפט וגם ביבי יילך הביתה אני אהיה אדם מרוצה למדי. Win-Win מה שנקרא.

זה יהיה מעולה. עכשיו רק נשאר שמנהיגי הליכוד שהם לא גדעון סער יגידו את זה.

אגב, כל המאמינים בדיפ סטייט למדו לספר שצריך לקרוא את הספר של פרידמן. אבל הוא דווקא טען שהיחס לנתניהו היה מקל.

זה פתטי לספר עכשיו שההכרעה הגיעה דווקא ביום כזה או ביום אחר. החקירות סביב החרא של נתניהו, ועוד לפני זה - ההחלטה אם יש מה לחקור - הן בנות 3-4 שנים. ואפשר להציף את השרשור הזה בעשרות טורי דיעה של שמאלנים כמו אורי משגב, שלפני שנתיים וחצי שלוש היו כותבים פעם בשבוע שמנדלבליט מנסה למסמס א את החקירות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

כי להחליט על תיק לפי לו"ז בחירות (לפני הבחירות השלישית הבאות עלינו לטובה ונראות בלתי נמנעות), או לפי לו"ז של בכירים (לפי שיפרוש לו שי ניצן, כפי שאמר מישהו "הוא רוצה לפרוש כשיש לו את הראש של נתניהו"), או לפי לו"ז של חופשות של המשרד זה הגיוני?

כפי שציינתי למעלה, ברגע שצד אחד מעלה על המגרש התנהלות מושחתת, גם הצד השני יעלה התנהלות מושחתת כדי להשוות ואז להעלות רמה.

פספסת את הפואנטה...

כבר לא אכפת לי שהוא מתלונן על הלו"ז של הפרקליטות.

העובדה שהוא מייחס לתוצאות האישומים של אבא שלו, חשיבות לגורל העם היהודי כולו, מעידה על ההזיה שהמשפחה הזו חיה בה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
זה יהיה מעולה. עכשיו רק נשאר שמנהיגי הליכוד שהם לא גדעון סער יגידו את זה.

אגב, כל המאמינים בדיפ סטייט למדו לספר שצריך לקרוא את הספר של פרידמן. אבל הוא דווקא טען שהיחס לנתניהו היה מקל.

זה פתטי לספר עכשיו שההכרעה הגיעה דווקא ביום כזה או ביום אחר. החקירות סביב החרא של נתניהו, ועוד לפני זה - ההחלטה אם יש מה לחקור - הן בנות 3-4 שנים. ואפשר להציף את השרשור הזה בעשרות טורי דיעה של שמאלנים כמו אורי משגב, שלפני שנתיים וחצי שלוש היו כותבים פעם בשבוע שמנדלבליט מנסה למסמס א את החקירות.

כמו שכבר כתבתי בעבר, אני לא נכנס (כאן) לעומק סיפורי התיקים, אני לוקח דברים נתיקים שהם הזויים ומצביעים על דברים שראיתי (למשל בעזרת פרידמן, אבל לא רק) כבר לפני שנים.

למשל לא הגיוני בעיניי שמצד אחד לא איחדו את התיקים נגד נתניהו, אבל מצד שני 3 חקירות שהתחילו בזמנים שונים, בנושאים שונים, קיבלו שימוע ביחד, והחלטה ביחד.

לא סביר בעליל, בלשון המעטה, יש כאן משחק בלו"ז (גם מצד נתניהו אגב, אבל בעיקר כתגובה למשחקי הלו"ז של הפרקליטות).

פספסת את הפואנטה...

כבר לא אכפת לי שהוא מתלונן על הלו"ז של הפרקליטות.

העובדה שהוא מייחס לתוצאות האישומים של אבא שלו, חשיבות לגורל העם היהודי כולו, מעידה על ההזיה שהמשפחה הזו חיה בה.

מסכים איתך (לא יודע אם ההזיה של כל המשפחה או רק של יאיר), אבל זה לטעמי בשוליים.

אני כן לוקח איתי מההודעה הזו דווקא את עניין הלו"ז, כפי שאמרתי זה מצטרף להרבה מאוד שאלות לו"ז בנוגע לתיקים הללו.

ועדיין מצד שני הוא זה שהגן על אותה מערכת עד שבאה לנשוך אותו - ולכן מגיע לו.

במלחמה ביניהם אני מאחל הצלחה לשני הצדדים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מזכיר לך שגם ביבי אחראי בחלקו על הלו"ז, עם בקשות הדחיה, והפרקליטים שלו שלא טרחו להגיע לקחת חומר משפטי ואח"כ עם ענייני התשלום לפרקליטים וכו'.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
העיקר שהוא בדרך לצאת החוצה, שום דבר אחר לא משנה כרגע

איזה החוצה... הוא ישאיר אחריו אדמה חרוכה. הוא יקרע את המדינה לגזרים לפני שיפנה את הכיסא.

זה מה שיהיה כאן:

תזכור את דברי.

פורסם
היו למנדלבליט בערך 3 שנים לכל הפחות.

הייתה תקופה שחשבתי שהוא באמת מנסה למסמס את כל הסיפור. שמח שטעיתי.

עזוב מספרים אבסולוטיים, לא יודע אם 3 שנים זה מספר סביר או לא.

יודע שלא סביר ש-3 תיקים שמתחילים בנקודת זמן שונה, מסתיימים בנקודת זמן זהה.

יודע שעוד יותר לא סביר שהתיקים מקבלים שימוע יחד והחלטה יחד וישיבות יחד, ומצד שני לא מאוחדים (מה שעשוי לבוא לטובת נתניהו היה ויורשע).

לא הגיוני, לא סביר.

וכשזה ההתנהלות על המגרש, קשה לי להתפלא שגם נתניהו שולף שפנים מהכובע ומתנהל בצורה לא הגיונית ולא סבירה.

מזכיר לך שגם ביבי אחראי בחלקו על הלו"ז, עם בקשות הדחיה, והפרקליטים שלו שלא טרחו להגיע לקחת חומר משפטי ואח"כ עם ענייני התשלום לפרקליטים וכו'.

כתבתי, אבל זה עדיין בתגובה למשחקי הלו"ז של הפרקליטות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא הגיוני, לא סביר.

וכשזה ההתנהלות על המגרש, קשה לי להתפלא שגם נתניהו שולף שפנים מהכובע ומתנהל בצורה לא הגיונית ולא סבירה.

כשמחפשים לתרץ אז הכל לא הגיוני.

פעם זה רות דוד, פעם זה סיפורים על מה שפרס עשה בשנות ה80, פעם זה מנדלבליט החלש.

אי אפשר כל יום מחדש להתווכח על עוד תאוריות קונספירציה על דיפ סטייט.

מה שאני כן יכול להגיד, זה שמבחינתי נתניהו הוא האשם הבלעדי במה שקרה לו. לא כי אני יודע אם הוא זכאי או אשם (אני די בטוח שהוא אשם, כי הוא נתפס משקר במיליון ואחד דברים קטנים ויש עדויות מוקלטות וכו׳). אלא בגלל ההתנהלות שלו. כשאתה שומע אותו, או גרוע מזה - את הבן שלו שכנראה צריך טיפול כלשהו - מדבר זה מפחיד. הוא לא מבין שהמדינה זה לא הוא. הוא לא מבין שלא כל מי שמתנגד לו פוליטית הוא אנטישמי שונא ישראל. הוא לא מבין שגם לא צריכים להיות גבולות. הוא לא מבין שאי אפשר יום אחד לספר שאתה שונא 50% מהמצביעים ואז לדבר על כמה איכפת לו מהמדינה וכו׳.

הוא, בגדול, עם כל הכישורים שלו, חרא של מנהיג. וזה עצוב, כי בהתחשב באופן שבו הוא בנה את השלטון שלו בעשור האחרון, הוא כנראה באמת מוכשר יותר פי כמה יותר מכל מי שמתמודד נגדו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני לא מכיר דרך אחרת לתאר את ההתנהלות (העובדתית) של הפרקליטות בתיקים האלה.

אפשר לפטור כל עניין קטן (כמו למשל המכתב של שי ניצן לבכירי הפרקליטות לשעבר כולל שופטים) כדי שיגנו עליו בתקשורת כ"טעות" או "לא משפיע" או "נכון" או כל דבר אחר, הצטברות הדברים היא שמטרידה.

וכמו שאתה יודע אני מעדיף מישהו ימני יותר מביבי, ובעיקר רואה קצת קארמה בזה שהוא המגן הגדול של מערכת המשפט בעשור האחרון נמצא בקרב אגרופים מולה.

וזה שביבי יותר מוכשר מהמתמודדים נגדו (בתוך ומחוץ למחנה) זה בעיקר תעודת עניות לנו, כולנו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמובן, אם זה לא היה נכון לא הייתי שואף שהוא יוחלף בכלל.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
עזוב מספרים אבסולוטיים, לא יודע אם 3 שנים זה מספר סביר או לא.

יודע שלא סביר ש-3 תיקים שמתחילים בנקודת זמן שונה, מסתיימים בנקודת זמן זהה.

יודע שעוד יותר לא סביר שהתיקים מקבלים שימוע יחד והחלטה יחד וישיבות יחד, ומצד שני לא מאוחדים (מה שעשוי לבוא לטובת נתניהו היה ויורשע).

החקירה בתיק 1000 התחילה בדצמבר 2016, בתיק 2000 התחילה בינואר 2017 ובתיק 4000 ביוני 2017. זה מספיק קרוב כדי לאחד את התהליכים הלוגיסטיים והמשפטיים.

פורסם

לפי ההיגיון הזה אפשר לאחד את כל התיקים במדינה.

אני אפילו לא מדבר על זה שחקירות שונות לוקחות זמן שונה.

וכל זה לא מסביר אם דווקא איחדתם אז למה לא באמת לאחד תיקים? כי נתניהו יכול להרוויח מזה?

ועוד לכאורה 4000 אמורה לקחת הכי הרבה זמן, עם הכי הרבה עדים, הכי הרבה מסמכים, הכי הרבה חומר, הכי הרבה נחקרים וכו'

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם כל התיקים במדינה היו נגד אותו אדם, מתנהלים במקביל ומי שהיה צריך להחליט אם להגיש כתב אישום בכולם זה אותו אדם, אז כן, אפשר היה לאחד אותם.

אני לא רואה שום דבר בעייתי באיחוד הזה, ואתה הראשון, כולל משפחת נתניהו, שזה מפריע לו.

פורסם

אם האינדיקציה שלי הייתה לפי מה שמפריע למשפחת נתניהו המצב היה רע מבחינתי...

מזכיר שעד לא מזמן נתניהו היה מגן מערכת המשפט באופן מוצהר.

אני ממש לא אמור להזדהות איתו כי פתאום הוא עבר להיות נגד מערכת המשפט.

אבל מילא, אם זה היה רק זה, אבל זה לא, יש כל כך הרבה דברים שמתנהלים בצורה מזעזעת במערכת הזו, ורק לחלקם אנחנו פתאום נחשפים עכשיו.

כאילו שלפני זה חוקרים לא השפיעו על עדויות, ולא גרמו ללקוחות להחליף עו"ד, רק שפתאום זה נגד ביבי אז זה בעיה? בעיניי היו הרבה מאוד בעיות במערכת הזו גם לפני.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...