Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 50 דקות, SlowRide כתב:

נכון שיש הסתה נגד רונן בר וזה ברור מאיפה היא מגיעה. לפיד פשוט מספק לו עוד חומרי תעמולה לבייס בכך שהוא מאשים אותו פומבית בזה. למה זה טוב? איפה התועלת, חוץ מלביבי שיוכל להמשיך לבכות לכולם איך רודפים אותו ואת משפחתו ושופכים את דמם ולהחליש את המחאה נגד הממשלה בכך שהיא הופכת למשהו אישי נגדו?

לבייס לא נדרש שום חומר תעמולה נוסף, כמו שאומרים ברוסית "את הגיבן ירפא רק הקבר". וזה כן אישי נגדו, הוא המנהיג של הקט, הוא ראש הממשלה ואת כל האפסים סביבו בחר הוא אישית. 

לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

המחאה צריכה להיות נגד הממשלה והפעולות שלה, לא מחאה אישית שעסוקה בלהסית ולהיטפל למישהו.

הממשלה זה ביבי. כל השאר זה ליצנים שרוקדים לפי החליל שלו.

לפני 41 דקות, sperial כתב:

@mikyl אוי לנו אם בריק היה המנהיג. האיש יותר פחדן מנתניהו.

כתבתי שלא להיות "בקונספציה" זה לא הקריטריון היום בשביל להיות ראש הממשלה כי היום כולנו חכמים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 27 דקות, Pika007 כתב:

סלח לי אבל זה נונסנס. אם נתניה חסין למחאה אישית כנגדו אז הוא זוכה מצד שני לטעון "מה אתם רוצים, אף אחד לא מתלונן עלי". ככה או ככה הוא יסובב את הגברים לטובתו, אז אני חושב שלקיים מחאה זו האופציה הפחות גרועה

מחאה נגד הממשלה שהוא מוביל זה הרבה יותר אפקטיבי מלעשות מחאה נגד האיש עצמו. 

שעושים מחאה נגד האיש עצמו הוא מסובב את זה לתועלתו כל פעם מחדש.

לא צריך להיות גאון גדול, פשוט להסתכל מה קורה וללמוד מהעבר. 

כשעושים מחאה נגדו הוא זוכה לטעון שהכל טוב פה ולאנשים אין על מה להתלונן אז הם מחפשים שטויות עליו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך לעזור לו בזה, זה כל מה שאני אומר.

גם וגם זה לא טוב כשאחד פוגע בשני.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

כשעושים מחאה נגדו הוא זוכה לטעון שהכל טוב פה ולאנשים אין על מה להתלונן אז הם מחפשים שטויות עליו.

שאלה אם מדובר בצמיד לשרה'לה או ביועציו הקרובים שמקבלים משכורת ממדינת האויב. ואם מישהו מאמין שזה שטויות, אז "את הגיבן ירפא רק הקבר".

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שום דבר מזה לא שטויות כי בעולם נורמלי על דבר אחד מתפטרים ועל הדבר השני אפשר ללכת לכלא.

השטויות צצות כשהמחאה היא רק נגדו ופתאום נעלמו כל הבעיות במדינה, יש רק אותו והכל סביבו ואם הסמול לא הצליחו להפיל אותו על צמיד של אשתו, "ממציאים" שהיועצים שלו מקושרים לאויב מתוך עלילה לפגוע בו ולא בגלל שדואגים לביטחון המדינה.

יש משפט שאומר, אל תפריע לאויב כשהוא עושה טעות. לא צריך לתת לו דרכי יציאה לספינים ושטיקים שהוא אלוף בהם כשהוא מסובך מעל הראש.

לפני שעתיים, mikyl כתב:

תבתי שלא להיות "בקונספציה" זה לא הקריטריון היום בשביל להיות ראש הממשלה כי היום כולנו חכמים

לא כזה בטוח לפי איך שהממשלה מתנהלת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

אף אחד לא חייב להצביע לבנט. מספיק שלבן אדם/רשימה יהיה סיכוי סביר לעבור את האחוז החסימה והוא לא מתומכי הקואליציה הנוכחית. מי שמקבל את המנדט הוא לא ראש המפלגה הגדולה, אלא למי שיש יותר המלצות

אם לא שמת לב למה שקורה בזמן האחרון נתניהו כבר מכין את הקרקע לבחירות הבאות כדי לטעון שהן נגנבו ממנו.
אם הקשבת לעדויות שלו בבית המשפט הוא האשים את הפרקליטות בהפסד שלו בבחירות שהובילו לממשלת השינוי.
אני רוצה "נצחון מוחלט" אני רוצה שהוא יובס במספר המנדטים בנוסף לכמות הממליצים. קהל הפתאים שלו יקנה את הלוקשים של "גנבו את הבחירות", לא צריך לספק להם עוד דלק של "הנשיא משתף פעולה".

לפח הזבל של ההסטוריה במהרה אמן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

יש משפט שאומר, אל תפריע לאויב כשהוא עושה טעות. לא צריך לתת לו דרכי יציאה לספינים ושטיקים שהוא אלוף בהם כשהוא מסובך מעל הראש.

אתה יותר מדי דואג לא לתת לו דרכי יציאה לספינים ושטיקים. מזמן עברנו את הגבול, הוא יסתדר אתך או בלעדיך גם אם תשב בשקט ולא תוציא מילה. זה כמו להגיד שאסור להפציץ בעזה כי חמאס ינצל את זה נגדך. 

לפני כשעה, farkash7 כתב:

אני רוצה "נצחון מוחלט" אני רוצה שהוא יובס במספר המנדטים בנוסף לכמות הממליצים. קהל הפתאים שלו יקנה את הלוקשים של "גנבו את הבחירות", לא צריך לספק להם עוד דלק של "הנשיא משתף פעולה".

בעבר אפילו לא חלמתי שיום אחד אראה את עצמי מאחל ניצחון לבנט, אבל בן אדם הוכיח את עצמו בתור ראש הממשלה. בתנאי אחד. שמסביבו ישנם גורמים מאזנים ולא בנט עם 40 מנדטים. כי באידאולוגיה שלו הוא לא רחוק מסמוטריץ.

פורסם

אני מפרסם פה הימור , אבל יש לי תחושה חזקה שהפעם זה יקרה:

יש לי הרגשה שעד סוף השבוע היועמ"שית מוציאה את ביבי לנבצרות. הדוח החסוי חמור ביותר וכולל הוכחות רבות

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

ואם היא תוציא אותו לנבצרות, הוא ילך?

מה יעזור אם "היועמשית תוציא אותו לנבצרות".

עריכה - Michazzz, שעה אני מנסה לפתוח את הלינק שצירפת 😄🤦🏻‍♂️

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • מצחיק 7

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

כדי להוציא אותו לנבצרות יהיה צורך לשים אותו במעצר. סכנה ברורה למלחמת אזרחים. לא יקרה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא חושב שיש סיכוי שיוציאו אותו לנצברות. אני גם די מתפלל שלא ינסו לעשות משהו כזה. לא חושב שמישהו מאיתנו רוצה לגלות ברגע האמת עם מי ילכו צהל והמשטרה ואפילו השבכ. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא צריך לפחד, יש גבול לכל תעלול. אני מקווה שמה שנכתב ב33 עמודים ממוסמכים יש מספיק חומר מאומת שיוכיח עד כמה מצב המדינה מסוכן. 

הליכוד פרסם שרונן בר משקר בתצהיר, אם כך ביבי חייב להגיש תלונה במשטרה. אם לא יעשה כן- תבינו לבד.

• אהבתי 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

עדיף לא לנענע את הסירה ולתת לו להפסיד בבחירות אחרת נקבל עוד 7.10 בגלל המהומות שיהיו פה. 

אנשים יריבו ברחובות עם כיסאות כתר כשמלמעלה עפים טילים בליסטיים מאיראן תימן ולבנון.

לפני 51 דקות, mikyl כתב:

אתה יותר מדי דואג לא לתת לו דרכי יציאה לספינים ושטיקים. מזמן עברנו את הגבול, הוא יסתדר אתך או בלעדיך גם אם תשב בשקט ולא תוציא מילה. זה כמו להגיד שאסור להפציץ בעזה כי חמאס ינצל את זה נגדך.

אני לא חושב שצריך לסייע לו, זה הכל.

לפעמים עדיף לא להתערב ולתת למציאות לעשות את שלה. יש מספיק מחדלים שאפשר לדרוש עליהם את ההתפטרות של כל הממשלה המגעילה הזאת. זה מגוחך להשוות מחאה שאין לה שום משקל להפצצה של מחבלים, כאילו משהו מזה באמת פוגע בביבי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

לפעמים עדיף לא להתערב ולתת למציאות לעשות את שלה.

1200 נרצחים היו טוענים את ההיפך אם הם היו יכולים.

• תוכן חדש...