Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

זה נכון, רק שכולם היו חלק מהקונספציה הזו.

לחלוטין מסכים. 

צריך דם חדש. 120 הבייתה, 120 חדשים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 74.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

6150

• יבגניפ

5515

• פינדר

4983

• Night Driver

3972

זאת סתם משאלה. 

מי שמגיע לפוליטיקה הארצית זה 99% מהפוליטיקה המקומית שכמובן קשורה חזק ומתודלקת על ידי הארצית, ככה שהם לא "דם חדש", ועוד 1% כל מיני לקקנים שהוצנחו/שוריינו למקום ריאלי במפלגה. 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

ושוב הגולם הזה מחזק את הבייס של הליכוד והופך את המלך שלהם למרכז העניינים היחיד שמסוגל להציל את המצב.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Michazzz כתב:

כדאי לקחת ברצינות את האזהרה הזו, לצערי גם אני מרגיש שזה מתקרב.

image.thumb.png.41279618effab92422ba4998aea54d43.png

באחת הפעמים שהוא נתן הצהרה על משהו, זה קרה. הצהיר שהולך להיות בלאגן ואז השביעי הגיע.

מפחיד..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

מבאס אותי מאוד שאצטרך להצביע לבנט.
אין מה לעשות, אני צריך להמשיך עם האסטרטגיה שלי, להצביע לזה שיש לו סיכוי הכי גבוה לנצח את הביוב לפי הסקרים.
אם זה בנט, אז בנט ואם זה הפינצ'ר של השכן כנ"ל.

הבעיה הגדולה שלי עם בנט זה שהוא לא יודע לבחור אנשים. בממשלה הקודמת הוא היה צריך לבחור 6 אנשים שילכו איתו באש ובמים לא משנה מה, אחד מהשישה ברח ממנו מיד אחרי הבחירות, חדלת האישים האפסית השניה ברחה אחרי שנתיים שבהם עשתה את המוות והיה שם עוד אחד שהתנהדנד מאוד.
בקיצור במקום 6 ברזל היה לו 2 מרשמלו, אחד בדיל ועוד שלושה.
מה יקרה שהוא יצטרך לבחור 20-30?
*גם ראש השב"כ שהוא מינה בגדול נכשל בתפקידו.

אתה כותב לא יודע לבחור בגלל שאתה לא הכרת את הנפשות הפועלות 

אם היית מכיר לפני את סילמן ואורבך (הבחור השני) הם עשו איתו "ויברח" ממפלגת הבית היהודי כדי להקים את הימין החדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שום בעיה בויברח לפני הבחירות. מיד אחרי זה כבר סיפור אחר.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, flytomars כתב:

נכון, אבל מה שהרשים אותי בקדנציה הקודמת שלו הוא שהבנאדם פרגמטי.

אני די בטוח שהוא כרגע לא שבוי בקונספציה, מה גם שלפחות אם הוא ייבחר אז לא יימשך הכרסום הזה בכל מוסדות המדינה כך שנוכל אולי אפילו לצאת מזה בסדר מתישהו.

אני בדילמה בינו לבין ליברמן (שמעולם לא חיבבתי אבל לזכותו יאמר -  מכל מי שבממשלה ובכנסת, הוא היה הכי פחות "בקונספציה")

ויאיר גולן שכמו שנכתב מעלי - הוא היחידי שאפשר להגיד עליו שמהווה איזהשהי אופוזיציה כרגע.

זה פנטסטי (מבחינת, לא נראה אמיתי) בעיני שאתה, ואחרים (גם אני) מוצאים עצמם פתאום מתלבטים בין אנשים שכביכול יש תהום אידיאולוגית פעורה ביניהם. המפה הפוליטית/חברתית שינתה פניה לגמרי, אם אפשר להתלבט בין ליברמן ליאיר גולן...

ההבדל בין הממשלה הקודמת לנוכחית זה שהקודמת באה לעבוד על סוגיות יומיומיות שנוגעות לכלל האזרחים, ושמו אידיאולוגיות בצד. כל אחד קיבל פינה ויצאו לעבוד.

הממשלה הנוכחית עובדת רק במישור האידיאולוגי (להוציא את ניהול המלחמה, שניכפה עליה) כביכול. כביכול, כי ביבי, כמו ביבי, עובד בשני מישורים:

1. לקבל כמה שפחות החלטות ולעשות כמה שפחות. הוא נע ונד בין לחצים, כהרגלו.  מידי פעם נפלט לו איזה צעד היסטרי, ואז הוא יוצא לחפש איך מרגיעים.

2. להשאר ראש ממשלה, בעיקר דרך מינוי לא יוצלחים צייתנים תחתיו

זהו.

הבעיה העיקרית שלנו בכל הסיפור זה שהאופוזיציה, במקום להרים דגל של אופוזיציה פוליטית, מרימה את את הדגל כאופוזיציה משפטית, כאילו אין באמת צורך להסדיר יותר את מעמד היועמש/פרקליטות/בגצ, והופכת אותן לשומרי הסף הקדושים.

בדמוקרטיה אין קדושים ואין שומרים, יש ביזור כוח, איזונים ובלמים.

במילים אחרות, אתה בונה את הפונקציה ככה שגם אם יישב בה המאנייק הכי גדול בהיסטוריה, הוא לא יצליח לדפוק את הכל.

אתה לא מניח שתצליח להושיב שם את האנשים הכי טובים.

זה שהרשות המבצעת תוכל להעביר כל דבר ברב של 61, זה דפוק.

אבל זה גם דפוק (אם כי הרבה פחות) שהייעוץ המשפטי יכול להטיל וטו על כל החלטת ממשלה או שהפרקליטות תופרת תיקים למי שהיא מסמנת כמי שבא להכפיף אותה לביקורת (ושיקום מי שיטען שזה לא נכון...).

אז נשארנו עם... וואלה. בעיה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 33 דקות, falou כתב:

זה פנטסטי (מבחינת, לא נראה אמיתי) בעיני שאתה, ואחרים (גם אני) מוצאים עצמם פתאום מתלבטים בין אנשים שכביכול יש תהום אידיאולוגית פעורה ביניהם. המפה הפוליטית/חברתית שינתה פניה לגמרי, אם אפשר להתלבט בין ליברמן ליאיר גולן...

כי אנשים הבינו שצריך קודם כל מנהל שרוצה את טובת הקואופרטיב על כל חבריו. כשאתה צריך לבחור בין 4 מנהלים כאלה אתה תבחר את ההכי קרוב אליך הידיאולוגית אבל כשרק אחד או שניים כאלה אתה תבחר ביניהם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 39 דקות, falou כתב:

במילים אחרות, אתה בונה את הפונקציה ככה שגם אם יישב בה המאנייק הכי גדול בהיסטוריה, הוא לא יצליח לדפוק את הכל.

אתה לא מניח שתצליח להושיב שם את האנשים הכי טובים.

לדעתי אין שיטה חסינת מאנייקים לאף מדינה בעולם ואני גם לא חושב ששיטה כזו קיימת.

בסופו של דבר, כמו שמנעולים עובדים בעיקר נגד אנשים שומרי חוק, כל שיטות השלטון והאיזונים מבוססים על זה שעל הכסאות ישבו אנשים שמכבדים את השיטה ומאמינים בה.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Night Driver כתב:

אין שום בעיה בויברח לפני הבחירות. מיד אחרי זה כבר סיפור אחר.

אני לא זוכר בדיוק את הסיטואציה אבל זה לא היה בצורה של "המפלגה שלכם לא נראת לי אז אני הולך" זה היה באותה צורה שבה הם פרשו מהממשלה במהלך שעקרונות זה הדבר האחרון שהיה.

גם כל הסיפורים שלו (וזה לא סתם סיפורים) על חובות בבית היהודי ואז בימין החדש לא מראים שעקרונות זה הדבר הכי חשוב אצלו

אגב היה עוד אחד שברח לו אחרי הבחירות הוא פשוט פרש אז זה לא עשה כ"כ רעש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחשבה עברה בראשי.

אם חשבתם שעד עכשיו מכונת הרעל עבדה שעות נוספות, תחשבו שוב. 

נתניהו בקרוב יצטרך לעלות לשלב הבא במשפט שלו, שלב שיגרום לו להרבה נזק. 

השלכות צפויות לזה:

1) מעבר ללחימה עצימה ביותר (יש שקראו לזה "מגה-תימרון" בתקשורת) בעזה. זה כדי:

2) מאחר ויש לחימה עוצמתית, אין לנתניהו זמן ליותר מדיון אחד בשבוע, אולי. זה בשביל לצמצם את הנזק ולשלוט בו, כמה שניתן.

3) ומאחר והדיונים צפויים למשוך הרבה תשומת לב, כל יום מישהי\מישהו אחר יצייץ משהו "מעניין" אחר, ידליף משהו אחר, וכולי.

4) ומאחר והציוצים האלו נועדו למשוך הרבה אש ותשומת לב בעצמם, יהיו לפחות 10 ח"כים שיצטרפו - ומכונת הרעל תתחיל ליצור לעצמה כח כבידה.

בשלב הזה, כל מי שידבר, פשוט יחטוף. גם אם לא ידבר, ידאגו להחטיף לו... 

ואני מקווה שהוא לא יחליט להיות נמהר ולצאת להרפתקאה שאנחנו לא מוכנים לה עדין ואין לנו גיבוי לגביה, רק כדי להסיט את האש ממנו.

בהצלחה לכולנו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק לי זה ברור כשמש שברגע שביבי יבין שהכל סוגר עליו - הוא מוציא מבצע על איראן? 

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, עדי-אל כתב:

אתה כותב לא יודע לבחור בגלל שאתה לא הכרת את הנפשות הפועלות 

אם היית מכיר לפני את סילמן ואורבך (הבחור השני) הם עשו איתו "ויברח" ממפלגת הבית היהודי כדי להקים את הימין החדש

אני לא מכיר? למה אני צריך להכיר אפסית כמו סילמן? הוא היה צריך להכיר כי הוא היה צריך לבחור. אתה רק מחדד כמה הוא טיפש כשזה נוגע לבחירת אנשים, הוא הכיר אותם טוב מאוד ועדיין בחר בהם.
אם ממאגר הטאלנטים שלו הוא לא הצליח לבחור 6 אנשים איך יצליח לבחור 25?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 41 דקות, עדי-אל כתב:

אני לא זוכר בדיוק את הסיטואציה אבל זה לא היה בצורה של "המפלגה שלכם לא נראת לי אז אני הולך" זה היה באותה צורה שבה הם פרשו מהממשלה במהלך שעקרונות זה הדבר האחרון שהיה.

גם כל הסיפורים שלו (וזה לא סתם סיפורים) על חובות בבית היהודי ואז בימין החדש לא מראים שעקרונות זה הדבר הכי חשוב אצלו

אגב היה עוד אחד שברח לו אחרי הבחירות הוא פשוט פרש אז זה לא עשה כ"כ רעש

אין בעיה להגיד לא מתאים לי הקו שאתה מוביל אז קח חזרה את המנדט שלך ודחוף אותו לתחת. לא מתאים אז פרוש ותחזיר את המנדט למפלגה.

לגבי חובות, הבית היהודי היא מפלגה קיימת וחובותיה לא שונות מחובות הליכוד או כל מפלגה אחרת (ולכולן יש חובות). הימין החדש עברה כולה כולל הכל לידי שקד. בנט לא התמודד בה ההחירות האחרונות ולא חייב כלום בדיוק כמו שכשאתה מוכר חברה אתה לא אחראי יותר לחובותיה ולהתחייבויות שלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...