Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, פריג'י כתב:

הקונספירציות והפמפום שלהם כולל שטיפת המוח להורים שכולים (מקרבה משפחתית אישית שלי) התחילו בשמיני לאוקטובר אם לא בשביעי באמצע היום.

בוגדים.

אנשים מבפנים.

הכל מתוכנן הערבים לא היו מוציאים את זה לפועל בלי שיתוף פעולה.

מה לא שמעתי.

וכן, התווכחתי לא מעט. עם ובתוך הסיטואציה המחורבנת שאתה בא לנחם אנשים (ממשפחתך) ושומע טענות כאלה. 

נורא.

ובסוף אתה מבין שאלו שמפיצים את הטרלול הזה כנראה בכלל ממומנים לכאורה על ידי מדינה זרה ועוינתומורכבת.

בתקופה הראשונה הדבר הכי הגיוני להגיד שיש בגידה \שיתוף פעולה מבפנים

• רעיון גרוע 6
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 15 דקות, עדי-אל כתב:

צודק, הקיבוצניקים מהאיחוד הכניסו את הפלסטינים לישראל בשביל שירצחו את הקיבוצניקים מהקיבוץ המאוחד.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

לדעתך במחשבה ראשונה איך היה ניתן להסביר איך התיאום שלהם היה כ"כ מדויק?

יש להם טיקטוק. ממש לא קשה לאסוף את כל המודיעין שהיה להם רק מהרשתות החברתיות.

ופשוט מדהים איך אנשים מעלים על דעתם שאנשים שחיים פה עשו יש אחת כדי שירצחו אותם.

• אהבתי 5

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 דקות, עדי-אל כתב:

אולי שהם לא מפגרים כמו שזילזלנו בהם? אולי שאנחנו גרועים ממה ששיקרנו לעצמינו?

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 37 דקות, עדי-אל כתב:

איך? איך בעיניך זה הדבר ההגיוני להגיד? באמת, מעניין אותי איך הגעת במחשבה שלך שזה הדבר הכי הגיוני?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 15 דקות, עדי-אל כתב:

מכשירי קשר

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 48 דקות, עדי-אל כתב:

זה קלאסי הרצפה עקומה.

בדרך כלל הדבר הכי פשוט הוא הנכון, לא קונספירציות ותיאוריות מסובכות.

לא היתה שמירה על הגבולות והצבא לא מצא את הרגליים והידיים שלו בשעות הראשונות. תוסיף על זה את תפיסת שקט יענה בשקט והכלה שהוטמעה במשך הרבה שנים במערכות הביטחון ע"י ה"ימין" החזק ליגה אחרת וזה מה שקיבלנו.

קשה לתפוס איך אפשרנו לכזה דבר לקרות אז אנשים מחפשים תשובות מתוחכמות כדי לא להתמודד עם זה.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 25 דקות, garicho כתב:

איך? איך בעיניך זה הדבר ההגיוני להגיד? באמת, מעניין אותי איך הגעת במחשבה שלך שזה הדבר הכי הגיוני?

אני לא אומר שזה נכון אני אומר שברגעים ובימים הראשונים שכולם בשוק אינסטינקטיבית זאת מחשבה שעוברת בראש

לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

קשה לתפוס איך אפשרנו לכזה דבר לקרות אז אנשים מחפשים תשובות מתוחכמות כדי לא להתמודד עם זה.

זה בדיוק מה שאני אומר

בנאדם שיגיד את זה היום הוא באמת מדבר שטויות אבל דווקא בימים הראשונים שכולם בתוך ההלם והאבל אז ברור למה אנשים חושבים ככה

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אה, זה לא היה ברור מהדברים שלך...

פורסם

קצת יותר ברצינות, איסוף המידע שהיה להם היה מאוד טוב, ברמה שידעו מתי יש יום הולדת לחיילת בחמ"ל.

אז מה זה מפות של בסיסים, איסוף נתונים לגבי שינויים במרחב וכו'?

הסוכנים שהופעלו על ידי איראן ויש לנו עדיין כאלה שפועלים, מה אתה חושב שרק ללכת לצלם בסיסים הם עשו? הם נכנסו לקיבוצים ומושבים, צילמו בתים וכו'. ביררו פרטים.

אם אני יכול לעשות את זה (להתקשר לכל מיני מחלקות בעיריות ומועצות ולברר נתונים) אתה חושב שהסוכנים השתולים פה לא עשו את זה?

ממליץ לך לנסות כזה דבר, להתקשר רנדומלית לעירייה כלשהיא, אפשר ישירות כבר מול מח' ביטחון עירוני ולהתעניין בהצטרפות לכיתת כוננות ולשאול כדרך אגב, כמה משמרות תצטרך לעשות, לאחר מכן לבקש הסבר על התהליך סינון וראיונות שעושים, ולבסוף תשחיל שאלה בנוגע לכמות האנשים. נראה לך שמי שעוד מאחורי השיחה לא יענה לך?

לא תגיד שזה במחשכים, לא תגיד שזה מידע סודי שמישהו הדליף, אשכרה יש סרטון של 14 כוננים מתאמנים ( דקה 0:35), אשכרה המועצה פירסמה את המידע הזה.

https://www.facebook.com/watch/?v=6948173288633066

נגיד יש 14 כוננים בכיתת כוננות, עוד 54 מתנדבים ביחידת הסע"ר של ירוחם. יוצא 68 בעלי נשק או הכשרה כלשהיא.

אז להגן על 12 אלף אנשים אחרי שכבר כנראה גילו מי נגד מי, זה יהיה משחק קליל למחבלים.

לפרקטיקה כי אני מניח שיש פה אנשים שנמצאים בכיתות כוננות (למרות שהטיפים שאני נותן זה אובייס):

1. פייסבוק פרטי, להוריד כל אזכור.

2. באים אליכם מהעירייה ורוצים שיצלמו אתכם לסרטון וואסח, תבקשו טשטוש על הפנים.

3. לא צריך ללכת לספר לכל אחד שאתם בכיתת כוננות. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה היא לא באיסוף מידע אלא בעיבוד.

אני בטוח שגם אנחנו אספנו המון מידע על חמאס ועזה, על כל המנהרות שלהם ידעו וצילמו אותן מהאויר בתהליכי הבניה. אני מניח שידעו גם על כל האימונים של הנוחבות והגדודים שלהם, פשוט הניחו שזה סתם לכיף, הרי נתנו להם כסף והם עשירים אז למה להם לעשות משהו.

היום אי אפשר להסתיר כלום. 

פורסם
לפני 35 דקות, עדי-אל כתב:

אני לא אומר שזה נכון אני אומר שברגעים ובימים הראשונים שכולם בשוק אינסטינקטיבית זאת מחשבה שעוברת בראש

זה בדיוק מה שאני אומר

בנאדם שיגיד את זה היום הוא באמת מדבר שטויות אבל דווקא בימים הראשונים שכולם בתוך ההלם והאבל אז ברור למה אנשים חושבים ככה

קודם כל זה כבר נשמע אחרת. לא הובנת ככה בהתחלה.

וכשבאתר צהל יש סרטונים של בסיסי ההדרכה, הרשתות החברתיות מלאות בסירטונים מהבסיסים וכל המידע גלוי וידוע (הבת שלי מתגייסת עוד שבוע וגבר מצאה מי יהיו המפקדות שלה, מתי הן יוצאות הביתה ומה הלוז המלא של ההכשרה), כולם יודעים שחיילים יוצאים בלי נזקים, מפרסמים רת מועדי ההדממה והאויב שלנו רחוק מלהיות טיפש הדבר האחרון שעולה בראש זו קונספירציה.

לעומת זאת הדבר הראשון שכן עולה זה איזו חבורת מטומטמים מנהלת פה את העניינים.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אני בטוח שגם אנחנו אספנו המון מידע על חמאס ועזה, על כל המנהרות שלהם ידעו וצילמו אותן מהאויר בתהליכי הבניה.

לפי מקורות osint זה לא נשמע ככה.

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אני מניח שידעו גם על כל האימונים של הנוחבות והגדודים שלהם

על זה בכלל קציני המודיעין צחקו..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)

בהחלט שהגיע הזמן להחזיר קצת את החשאיות לכל הנושאים הבטחוניים. סתם דוגמה מאוד קטנה? היום מצלמים כל סיום קורס טייס, אז את הטייסים לא מראים אבל את מי כן? את כל המשפחות, חיפוש קצר של הפרצופים בגוגל עם זיהוי פנים ודי קל להגיע למי הם אותם טייסים חדשים. 

דרך אגב, ראיתם את הגיבור החדש של הביביסטים ואת קבלת הפנים שעשו לו? ממש הנגד החדש. אני באמת לא מצליח להבין לאן המדינה הזו מתדרדרת למרות שבתכלס כלום לא השתנה, התרבות של האנשים האלו לא השתנתה, זו חוסר הבושה והעדר המוסר שקיבלו גושפנקה מצד מוסדות השלטון הבכירים ביותר. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...