Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שמפתיע בזה זה איך אתה מדמיין את היום שאחרי. אם שיקום הרצועה שווה ערך לשיקוע החמאס אז הדרך היחידה היא להשאיר את.הרצועה מוחרבת לגמרי? וזה אתה רואה כמשהו ריאלי.

מה לעשות שהפתרון הטוב הוא לא הכי פשוט?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 74.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

6150

• יבגניפ

5515

• פינדר

4983

• Night Driver

3972

לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

ההיסטוריה תחזור על עצמה. לא חייב שזה יהיה בעוטף עוד פעם..

תראה איך אנשים התרגלו כל כך מהר לטילים תוך שנה וחצי

התרגלו? אני דווקא רואה שתושבי העוטף והצפון מסרבים לחזור לכל מקום שלא בטוח למרות ההבטחות הרופסות של המדינה.

בנוגע לחטופים, מעבר להפגנות, תרומה מדי פעם ודיון איפה שצריך, מה בדיוק אמורים לעשות לטענתך?

לכתוש את עצמנו לדיכאון לא יועיל לאף אחד.

גם לא לחטופים.

אני גר הרחק הרחק וגם בלי כל תעמולת ה PTSD כמו שאתה רואה, לא שוכח לרגע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

מודה שמה שעשו לגברת סילמן מול הבית היום בבוקר עשה לי טוב על הלב והפך את היום לנהדר.

אין לזה שום משמעות מעבר לתחושת הנקמה שלך. קיבלה הזדמנות להתבכיין ולהפוך את עצמה לקורבן.

הנוכלת גרה מול אולם כדורסל של בית ספר והבן שלי מתאמן שם כמעט כל שבוע, אז יוצא לי לראות את המחאה הקבועה מול ביתה. מדובר בארבעה פנסיונרים חביבים מצד אחד של הכביש ומולם מהצד השני, ניידת עם זוג שוטרים משועממים. איפה זה ואיפה בן יהודה והג׳ורה. עם ה״מחאה״ הזו היא יכולה להמשיך גם עשרים שנה בקואליציה.

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אין לזה שום משמעות מעבר לתחושת הנקמה שלך. קיבלה הזדמנות להתבכיין ולהפוך את עצמה לקורבן.

הנוכלת גרה מול אולם כדורסל של בית ספר והבן שלי מתאמן שם כמעט כל שבוע, אז יוצא לי לראות את המחאה הקבועה מול ביתה. מדובר בארבעה פנסיונרים חביבים מצד אחד של הכביש ומולם מהצד השני, ניידת עם זוג שוטרים משועממים. איפה זה ואיפה בן יהודה והג׳ורה. עם ה״מחאה״ הזו היא יכולה להמשיך גם עשרים שנה בקואליציה.

בדיוק.

כמו שאמרתי ואמשיך לומר - עם המחאה המטומטמת הזאת ביבי קיבל חזרה כנראה איזה 10-15 אלף שומרי מסורת מתנדנדים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, Pika007 כתב:

בנוגע לחטופים, מעבר להפגנות, תרומה מדי פעם ודיון איפה שצריך, מה בדיוק אמורים לעשות לטענתך?

בלי הרעש וההפגנות וכל אלו ש״מפיצים את תעמולת חמאס״ חצי מאלו שחזרו היו עדיין שם.

להזכירך אנשים בממשלה הזו הצביעו אפילו נגד העסקה הראשונה, זו שכללה שחרור ילדים קטנים תמורת אסירים בלי דם על הידיים.

מבחינת חלק גדול מתומכי הממשלה, שיזד@@נו החטופים, אם אפשר תמורתם להרוג עוד ערבים, לגרש את השאר ולחזור לגוש קטיף.

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

כמו שאמרתי ואמשיך לומר - עם המחאה המטומטמת הזאת ביבי קיבל חזרה כנראה איזה 10-15 אלף שומרי מסורת מתנדנדים.

אם זה מה שהיה צריך בשביל ש״יחזרו״ לביבי, אז הם מעולם לא התנדנדו באמת.

• אהבתי 2

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, עדי-אל כתב:

כן. מה מפתיע בזה?

מה עוזר להם? הם מתחמשים בינתיים 

אם צריך לחכות 4 שנים עם חטופים הם יחכו וימרחו את הזמן

ממש לא כמו שכתבת

בלי שיקום "הרצועה" אין שום עסקה שהם מציעים 

הבעיה היא חוסר יוזמה ומשיכת זמן של ביבי.

ההצעה הישראלית צריכה להיות פשוטה - כל החטופים חוזרים בהתחלה, שיחרור מחבליפ, הגליית ראשי חמאס, פירוק הארגון מנשק ושיקום.

כן כן לא לא. זהו.

וזה היה צריך לקרות כבר בסוף 23.

לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אם זה מה שהיה צריך בשביל ש״יחזרו״ לביבי, אז הם מעולם לא התנדנדו באמת.

הם כן, וזה מראה כמה אתה לא מכיר אותם.

לא מדבר על ביביסטים שיש לך בעבודה, אלה לא רלוונטים.

מדבר על הימין הנורמלי, אלה שהאמינו למר ביטחון, וקיבלו את הכאפה לפנים, ועכשיו כבר לא.

אממה, עדיין חשובה להם המסורת, כנראה שיש להם עדיין את התחושות של "זה הכל האשכנזים עשו לנו" ומאוד קל לשכנע אותם שהשמאלנים חוגגים על הכסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

הם כן, וזה מראה כמה אתה לא מכיר אותם.

הם לא, וזה מראה כמה אתה לא מכיר אותם.

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

מדבר על הימין הנורמלי, אלה שהאמינו למר ביטחון, וקיבלו את הכאפה לפנים, ועכשיו כבר לא.

זה לא ימין נורמאלי, זה ביביסטים, ולכן כפי שנאמר הם מעולם לא התנדנדו באמת.
אתה לא יכול גם לקבל כאפה לפנים ב7.10 וגם לחזור להצביע לביבי בגלל כמה פיתות על הכביש.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאמור, אם ארבעה פנסיונרים וכמה פיתות, גורמים לך לרוץ לזרועותיו של ביבי, אז מעולם לא חדלת להיות ביביסט.

• אהבתי 5

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

עם המחאה המטומטמת הזאת ביבי קיבל חזרה כנראה איזה 10-15 אלף שומרי מסורת מתנדנדים.

לפני 51 דקות, יובל .מ. כתב:

מספיק עם השקר הזה. אם פיתות על הרצפה בפסח מזיזות את ההצבעה הפוליטית שלך - אתה מראש היית שם. 

ימין נורמלי, זה זה שכול כך מוטרג מפיתות על הרצפה שהוא הולך לבחור שוב בזה שקורא לעצמו מר בטחון כבר עשור וחצי?

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מדבר על הימין הנורמלי, אלה שהאמינו למר ביטחון, וקיבלו את הכאפה לפנים, ועכשיו כבר לא

אם הם יצביעו לביבי שוב בגלל ההטרלה הזאת עם הפיתות הם לא ימין נורמלי, הם ביביסטים מפגרים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, פינדר כתב:

בלי הרעש וההפגנות וכל אלו ש״מפיצים את תעמולת חמאס״ חצי מאלו שחזרו היו עדיין שם.

להזכירך אנשים בממשלה הזו הצביעו אפילו נגד העסקה הראשונה, זו שכללה שחרור ילדים קטנים תמורת אסירים בלי דם על הידיים.

אבל זו בדיוק הפואנטה שלי. מה שישראל ישראלי הממוצע יכול לעשות הוא עושה, לדחוק אותו ל PTSD לא יועיל בשיט.

להיפך, יש מצב טוב שזה ישחוק לאנשים את המוטיבציה. 

להפגנות צריך להמשיך ללכת, בכל הכוח. לפמפם לאנשים בשכל עד מניעת מהלך חיים תקין- לא.

לגבי מפגן הפיתות ליד הבית של סילמן- קודם כל חבל שלא עשו סניף ב' ליד הבית של פיתמר.

לא יודע אם אני תומך בזה או לא, אבל יש בזה את האירוניה הנדרשת כדי להכות במקום הנכון. חדלת האישים הזו מכרה את המדינה עבור חופן פיתות, וכרגע היא חלק ממי שדואג להנציח את מצב החטופים הנוכחי ברמה של פיתה אחת ליום בערך.

אפשר היה לעשות את זה בדרכים אחרות? אולי.

האם אני מתרעם כנגד "פגיעה ברגשות של מישהו?" לא ממש.

האם אני מגלגלג עיניים כאילו אין מחר על זעקת הקוזק הנגזל שעלתה כתוצאה מהסיפור הזה? בהחלט. אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.
"הם שכחו מה זה להיות יהודים ומה זה להיות בני אדם!", זעקו אלו שמשחקים בחייהם של אנשים שגוססים כרגע, בגלל כמה פיתות שמישהו הניח על הרצפה.
(ובגדול תשמעו, התמונה של המיצג הזה כאשר מתעלמים לרגע מההקשר המזעזע,  די קורעת מצחוק. השפרצתי קולה מהאף שראיתי את הכיתוב בכחול לבן מוקף פיתות)

עריכה אחרונה על ידי Pika007
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל העניין הזה עם הפיתות לא עושה חסד עם אף אחד מהצדדים 

קבוצה מטומטמת אחת שמה פיתות על הכביש כי הם חושבים שסילמן עושה עברה כי היא רואה חמץ וקבוצה מטומטמת אחרת שחושבים שבגלל כמה פיתות על הכביש הם עוברים עברה

למרות שהמילה "חושבים" היא מילה גדולה מדי לטמטום הזה

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

הבעיה היא חוסר יוזמה ומשיכת זמן של ביבי.

ההצעה הישראלית צריכה להיות פשוטה - כל החטופים חוזרים בהתחלה, שיחרור מחבליפ, הגליית ראשי חמאס, פירוק הארגון מנשק ושיקום.

כן כן לא לא. זהו.

וזה היה צריך לקרות כבר בסוף

נכון

זה גם מראה שאין מנהיג אחר שיגיד שזה מה שצריך לעשות 

לאף אחד אין את האומץ להגיד כי זה "יפקיר את החטופים"

אם היה מנהיג אחר הוא היה צריך להגיד שהעסקאות האלו גרועות למרות שחרור של כמה חטופים 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 45 דקות, עדי-אל כתב:

קבוצה מטומטמת אחת שמה פיתות על הכביש כי הם חושבים שסילמן עושה עברה כי היא רואה חמץ 

לא, אף אחד לא חושב ככה, ואם נראה לך שזו הסיבה שהם עשו את זה פספסת בכמה קילומטרים טובים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועמית סגל שוב מסביר מהי פוזיציה: חיילת בפיקוד מרכז שהדליפה מסמכים לעיתונאי, היא סיכון בטחוני שחייבים לאתר ולהעניש, אבל אם בכיר בשב״כ שמדליף מסמכים לעיתונאי בשם סגל, אסור לחקור ולמצוא את המדליף.

image.thumb.png.a03f6a712002c3fa287b3419ba5727c2.png

• אהבתי 1

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...