Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הויכוח הוא ויכוח לשם ויכוח כי יש דברים חשובים יותר שלא מתאים לדבר עליהם אז מתווכחים על שטויות. זאת התקשורת בישראל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם
לפני 17 שעות, עדי-אל כתב:

אבל אני בטוח שאם הולכים לבחירות ויאיר גולן (או חס וחלילה לפיד) ראש ממשלה  יום למחרת כל כיכר החטופים מתרוקנת ונשארת במצב הטוב עם מספר משפחות חטופים (אם לא מפנים אותם) גם הפגנות בטוח יתמוססו

גם בתקשורת נשמע הרבה פחות 

ואני בטוח שאם סמוטריץ ובן גביר היו אומרים לנתניהו, תעשה עסקה או שנפיל את הממשלה, כל החטופים כבר היו מזמן בבית.

• אהבתי 8

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 19 שעות, עדי-אל כתב:

אבל אני בטוח שאם הולכים לבחירות ויאיר גולן (או חס וחלילה לפיד) ראש ממשלה  יום למחרת כל כיכר החטופים מתרוקנת ונשארת במצב הטוב עם מספר משפחות חטופים (אם לא מפנים אותם) גם הפגנות בטוח יתמוססו

גם בתקשורת נשמע הרבה פחות 

למה דווקא לפיד חס וחלילה? כי תגמר הכל כלול בחינם לפרזיטים? או סבסוד למשתמטים? 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כי לפיד טיפש.

גם יאיר גולן היה סוגר להם את הברז מהר מאד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

כי לפיד טיפש

טיפש או לא טיפש, הבין שישראל בבעיה אחרי שיצא מפגישת עדכון עם נתניהו כראש אופוזיציה בזמן שגאון הדור אמר בערוץ 14 לגבי ההתראות "אני חושב שיש הפרזה".

תן לי 10 טיפשים כמוהו שמקשיבים לאנשי מקצוע וחיים בתחושה שהם צריכים להוכיח את עצמם כל בוקר מחדש במקום אחד מוכשר וגאון שלא סופר אף אחד ממטר ומקיף את עצמו באימבצילים קולניים.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 38 דקות, SlowRide כתב:

כי לפיד טיפש

מעדיף טיפש שמנסה לחכת לכיוון הנכון תוך שיתוף פעולה עם צוות פחות טיפש מגאון שמתעקש לנווט לבד ובמודעמלכיוון ההפוך.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 30 דקות, SlowRide כתב:

כי לפיד טיפש

הטיפש הזה ידע לשים בצד את האגו שלו והצליח להרכיב ממשלה בלתי אפשרית שהייתה פי 1000 יותר טובה ממשלת מר כלכלה ומר ביטחון. לגולן ולפיד ישנם הדגשים שונים. גולן זה שמאל, לפיד זה ימין או כמו שאומרים היום מרכז ימין. ומעניין למה מישהו שלפי דעותיו כאילו ימין מעדיף דווקא שמאלני מובהק. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אנחנו חיים במדינה הזויה שבה בעלי הנון מצביעים לסוציאל דמוקרטים (או, לפחות, כך זה היה בעבר הלא רחוק), ואילו הצווארון בכחול מצביע ל״ליברלים״.

אני לא חושב את לפיד לטיפש, הוא הוכיח זאת בהרכבת הממשלה הבלתי אפשרית, ובעיקר ברור לי שהוא לא סוליסט אלא עובד עם אנשים רציניים. מה שמאוד מטריד אותי הוא שלפיד איבד את הלהט להחליף את הממשלה, קולו כמעט לא נשמע באמתעי התקשורת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

אני לא חושב את לפיד לטיפש, הוא הוכיח זאת בהרכבת הממשלה הבלתי אפשרית, ובעיקר ברור לי שהוא לא סוליסט אלא עובד עם אנשים רציניים

לפיד טיפש אבל הוא מודע לזה וכמו שאמרת יודע לעבוד עם אנשים רציניים.

חוכמה זה תמיד מוסיף אבל מצד שני תמיד צריך לראות את החבילה הכללית ובכללית הוא לא רע.

פורסם
לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

לפיד טיפש אבל הוא מודע לזה וכמו שאמרת יודע לעבוד עם אנשים רציניים.

טיפש לא מבין את מגבלותיו. ואם הוא כן מבין, אז הוא לא טיפש. מנהל טוב זה אחד שיודע להרכיב צוות נכון ויודע לעבוד אתו. לא תמיד הוא המקצוען בתחום. 

פורסם (נערך)

לפיד לא טיפש- לפיד ליצן ומזעזע בהתבטאויות, פליטות פה והצהרות שגורמות פשוט לגלגל את העיניים.

אני מדמיין עולם שבו הבנאדם היה אילם ויכול להתבטא רק בפעולות- אני בטוח שהדעה הכללית לגביו הייתה טובה בהרבה, במבחן התוצאה בינתיים כל פעם שהוא היה בממשלה הוא השאיר אחריו בעיקר (לא רק, בעיקר.) תוצאות חיוביות.

בגדול, הבעיה עם הבנאדם הזה היא שהוא מורשה לפתוח את הפה בלי מבוגר אחראי ליד.

אה, ואם בהשוואה ענייננו, אז כן, על פני השקרן/מניפולטור/וואנאבי דיקטטור/חדל אישים/בחרו מבין מגוון הצהרות שליליות ומדויקות לחלוטין, גם לפיד, גם החתול של לפיד, וגם הקרש שנמצא בגדר של הבית של לפיד יהיו עדיפים.

עצמים דוממים לפחות לא יכולים לגרום לנזק.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 3
  • מעניין 1
פורסם

לפיד טיפש. הוא גם לא מודע לזה. אם היה מודע, היה מבין שגדול עליו להיות ראש ממשלה, ועדיף לו ולכולנו שימשיך לחקות את המינגווי, רק בלי הכשרון בכתיבה, ולהתפרנס מהתגלמות הסחיות שהוא. הוא גם חרא של נציג ציבור. הוא לא עושה כלום ושום דבר באופיזיציה. לא עשה כלום ושום דבר באופוזיציה במשך שנים, ו"מצטיין" באופן עקבי בזה שהוא לא ממש פעיל בכנסת. הוא גם אחד האחראים המרכזיים, כנראה המרכזי, לזרם של הפוליטיקאים שנדחפו לקדמת הבמה בשנים האחרונות, אלו שאין להם אג'נדה אמיתית של ממש ומכוונים ל"מרכז". והוא הפוליטיקאי שהרג את השמאל הישראלי (למרות שזה לא רק הוא. המחנה הזה היה מת מימלא כנראה), כשנדחף לפוליטיקה לפני קצת יותר מעשור אחרי המחאה החברתית שהיתה אז. ובכלליות, כשכולנו, כולל אותי, מתבכיינים על ביבי - כדאי לזכור שחלק מהבעיה זה באמת האלטרנטיבות. ולא בגלל שהאלטרנטיבה לא מצליחה למשוך ביביסטים, אלא בגלל שהיא לא אומרת שום דבר וכלום כמעט בשום נושא, שחורג מ"אה, נגיד את ההפך ממה שביבי אמר". אם כי כמובן, אם משווים את לפיד לגנץ, אז הוא הוגה דיעות מבריק, אינטלקטואל על, איש חזון ומדינאי יוצא דופן. אז ככה שתמיד יכול להיות יותר גרוע.

אבל זה לא כ"כ משנה. לפיד זה העבר. המפלגה שלו מתה. 

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 29 דקות, mikyl כתב:

טיפש לא מבין את מגבלותיו. ואם הוא כן מבין, אז הוא לא טיפש. מנהל טוב זה אחד שיודע להרכיב צוות נכון ויודע לעבוד אתו. לא תמיד הוא המקצוען בתחום. 

קןדם כל מנהל טוב הוא מומחה למומחים. יודע לשים את האנשים הנכונים במקום הנכון ולנצח על התזמורת מלמעלה.

וגם לטיפש יש רמות. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

גם לגאונות :mm_sad:

אחרת השרשור הזה לא היה קיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

קןדם כל מנהל טוב הוא מומחה למומחים. יודע לשים את האנשים הנכונים במקום הנכון ולנצח על התזמורת מלמעלה.

זה בדיוק מה שאמרתי. 

• תוכן חדש...