Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

טלגראס כן?

"צרכן של סמים", אחוז עצום מהאוכלוסיה. על מה אתה מדבר?

מה זה משנה איזה אחוז מהאוכלוסייה זה?

הרי זה עדיין לא חוקי פה, אנשים לא פוחדים מהשלכות של מסירת פרטים אישיים תוך כדי עבירה על החוק? 

למשל, היית קונה נשק ככה? 

לפני 1 דקה, garicho כתב:

אני לא קהל היעד. אבל מי שכן? לא חושב פעמיים. לא יצא לך להכיר אנשים בדודה לג׳וני?

כן, אבל לא ברמה כזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם
לפני 9 דקות, falou כתב:

אתם מדברים איתי על להתארגן על גראס, שכבר שנים מחלקים קוק בחתונות... 

קוק בצהריים, חרא של הרגל…

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

לפני 33 דקות, falou כתב:

זה שגם דודה שלי בת שמונים מזמינה טלגראס לא אומר שזה לא סמים... 

לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

מה זה משנה איזה אחוז מהאוכלוסייה זה?

שזה לא מחוץ לנורמה.

לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

הרי זה עדיין לא חוקי פה, אנשים לא פוחדים מהשלכות של מסירת פרטים אישיים תוך כדי עבירה על החוק? 

לא, וזאת הבעיה עם להכניס רק את הקצה בכול המובנים.

בלי אכיפה זה ניהיה נורמה. אם זה נורמה אז בתכלס? אמור להיות חוקי. אם זה נורמה - מה יש לי לפחד?

לגבי הנשק - כשלהחזיק נשק לא חוקי יהיה משהו רווח בכול האוכלוסיה - כנראה שלא תיהיה בעיה. אין לי בעיה לנסוע 120 בכביש של 90 נכון? גם לעבור במעברי חציה באדום במקומות מסויימים. להוריד טורנטים. לעצור בכביש לרגע כי "רק מוציא שניה כסף בכספומט" ועוד מלא דברים שקשה לי לחשוב עליהם עכשיו בגלל הנירמול.

הופה, איך שסגרתי עליתי על זה - זיופי התג נכה. מה יותר מזה תגיד לי? מה יותר מזה?? פחד מהשלכות? בטלגראס אני נותן את הפרטים למי שלא מעוניין שהם ידלפו. במקרה של תגי הנכה אתה מילולית נותן את זה לחלק ממערכת האכיפה. אז לא, לא מפחדים

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואין לדעתך שום חשש שיום אחד החגיגה תיגמר, המשטרה תגיע לכל המידע המתועד הזה ותעשה איתו משהו? 

כי ממה שהבנתי זה מה שעושים עכשיו עם תווי הנכה המזוייפים.

גם בכביש, אין אכיפה ברוב המקומות אבל איפה שיש מצלמה או התראה בוויז על ניידת אנשים דופקים ברקסים חזרה ל90.

פורסם

אני חושב שעצם כול הסיפור עם התווי נכה מוכיח שאין חשש. די סוגר מבחינתי את הדיון כי יש דוגמא חיה לזה.

לגבי זה שהפסיקו להנפיק תווי נכה עכשיו - בושה.

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

ואין לדעתך שום חשש שיום אחד החגיגה תיגמר, המשטרה תגיע לכל המידע המתועד הזה ותעשה איתו משהו? 

:rofl:

אני נזכר בכתבה גדולה על גניבת הרכבים, איך שהם מגיעים לשטחים, מפורסמים עם לוחית רישוי גלויה למכירה ועוד שלל הפתעות, כשכולם כולל המשטרה יודעים איפה הם, ו- רגע, לא היו אמורים לעשות עם זה משהו? אכיפה? משהו???

אז זה לא רק הגניבות, זה גם מרים את מחירי הביטוח (שלי, שלך, של כולם) ועוד שלל דברים רעים בשרשרת. 

אולי זה אינטרס לעשות עם זה מש... טוב, לא, קבל ביטול. 

"אכיפה" בעיני המשטרה זה "משאו שעוצים בנציב ומקבלים כנס על זה" (או משהו כזה, במיוחד אם זה במהירות גבוה או אם זה ש"נאכף" זה ניידת).

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

אני חושב שעצם כול הסיפור עם התווי נכה מוכיח שאין חשש. די סוגר מבחינתי את הדיון כי יש דוגמא חיה לזה.

על זה אני מתפלא, שאנשים לא חוששים גם כשזה מתועד.

מצד שני אנשים נכנסים למים עם כרישים ומנסים לשחק איתם אז הסטנדרטים לא גבוהים.

(לא מדבר ספציפית על הצוללן שנטרף אלא על התופעה הכללית)

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

שזה לא מחוץ לנורמה.

נכון שלעשות סמים נכנס לנורמה. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

כי ממה שהבנתי זה מה שעושים עכשיו עם תווי הנכה המזוייפים.

גם בכביש, אין אכיפה ברוב המקומות אבל איפה שיש מצלמה או התראה בוויז על ניידת אנשים דופקים ברקסים חזרה ל90.

חשש ממה? שהם ידליפו תעודות זהות? ממש מעניין את מי שבדודה למריחואנה.
חוץ מזה הם כנראה שמרו על הפרטים האישיים של הלקוחות שלהם יותר ממה שמדינת ישראל שומרת על הפרטים האישיים שלך. ראה ערך "אגרון".

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

הופה, איך שסגרתי עליתי על זה - זיופי התג נכה.

אפשר לזייף? זה לא נמצא במאגר? או שהכוונה שלך השגת תו במרמה (לא בדיוק זיוף, סליחה על הניטפוק, סתם סקרן)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, farkash7 כתב:

חשש ממה? שהם ידליפו תעודות זהות? ממש מעניין את מי שבדודה למריחואנה.
חוץ מזה הם כנראה שמרו על הפרטים האישיים של הלקוחות שלהם יותר ממה שמדינת ישראל שומרת על הפרטים האישיים שלך. ראה ערך "אגרון".

חשש שהמידע על כמה ומתי מריחואנה קנית יגיע למשטרה.

רוצים להראות לציבור שהם מצדיקים רת הקיום שלהם, עושים אנדנדינו במאגר הלקוחות ויוצאים לעבודה. די כמו שהם עושים לפעמים למפגשי רכב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)

אתה שוכח שאתה מראש מעשן סמים לא חוקיים
מראש לוקח סיכון שיתפסו אותך, וזה לא שיש לך חלופה חוקית כמו  ללכת לסופר ולקנות את זה.
יש לך שתי אופציות:

1. אפליקציה עם מאות אלפי משתמשים שהיא כביכול מאובטחת והסוחרים עוברים אימות (לפחות עברו בעבר), יש "שירות לקוחות" וחשוב לסוחר הפידבק כי יש מערכת המלצות אני משער.
2. קניה ישירה מחוץ לאפליקציה דרך סוחר שאין לך מושג מי הוא, ומה הוא יביא לך להכניס לגוף.

איפה יש לך יותר סיכוי להיתפס? אם הייתי משתמש אני יודע במה הייתי בוחר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, flytomars כתב:

(לא בדיוק זיוף, סליחה על הניטפוק, סתם סקרן)

צודק אבל זה לא משנה את הנקודה (מתן פרטים אישיים על מנת לעבור על החוק)

לפני כשעה, farkash7 כתב:

ממש מעניין את מי שבדודה למריחואנה.

למה ככה אבל? אנשים קונים מראש, הכול בסדר. לא מדובר על סקאם - הנה יש לך מערכת רצינית שעובדת.

• רעיון טוב! 1

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

אני לא מדבר על הסוחרים אלא על הלקוחות. לא נראה לי שצרכן של סמים יתן צילום תז בשביל לקנות אבל מה אני יודע.

התמזל מזלך ואתה מסתובב רק עם סאחים בלטות.

אני לא צרכן אבל עבדתי עם לא מעט סטלנים (אלה מההיי טק שהולכים גם למידברן וגם לברנינג מן, אוכלוסייה די ספציפית) - לפעמים בצהריים באמצע העבודה קופצים רגע לשליח של טלגראס שמחכה בלובי... יותר קל ומהיר מוולט.

בנוסף, יש לי העתק אחד לאחד של הסיפור של ההוא מבריטניה, רק שהפעם זה היה קולגה שיצא "לנפוש" עם חבריו הסטלנים בברלין (אני אפילו לא אגיד גרמניה, ברלין זה לא ממש גרמניה). מזומן, ת.ז., דירת מסתורית, מה שתרצה... אנשים נשואים עם ילדים, כן?!

בנוגע ל"מתי המשטרה תעשה עם זה משהו", בוא... עזוב... נתחיל מדברים פשוטים יותר קודם...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

איפה יש לך יותר סיכוי להיתפס? אם הייתי משתמש אני יודע במה הייתי בוחר.

אם הייתי משתמש כנראה הייתי בוחר באפשרות שלא מתעדת את מה שעשיתי אבל כנראה מי שמשתמש קבוע לא חושב ככה.

מצד שני אני גם לא הולך להפגנות כי לא רוצה שיצלמו אותי שם, אז אני לא דוגמא.

• תוכן חדש...