Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב שבכל הפוסטים שהבאתי מצויין בפירוש השם של הפוליטיקאי החרדי שארגן את ההטבה על חשבון משלם המיסים.

ה״כתבים״ האלו לא מנסים חלילה לבייש את הפוליטיקאים האלו, אלא עושים להם יח״צ פנימי במגזר. כל ״כתב״ והפוליטיקאי המקורב אליו.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 23 שעות, פינדר כתב:

אתה מכיר אנשים כאלו?

לא מכיר את כל החוזרים בתשובה, אבל התסריט הזה לא ממש הגיוני וגם לא תואם לאלו שאני כן מכיר.

לשמחתי, לא.

אבל כאלה יעשו את זה בשקט, ולא יודו שזאת הסיבה.

לפעמים מצב כלכלי קשה מביא אנשים לעשות דברים בגלל ייאוש, וזה אחד מהם.

פורסם
לפני 52 דקות, יובל .מ. כתב:

ושוב, אתה יכול להגיד את זה כמה שאתה רוצה, אבל אם בא לך לנצח בבחירות הבאות אתה צריך אותם.

זהו.

חרא על ביבי.

ואת לפיד רחמנא ליצלן או ליברמן אתה לא צריך? בדרך אתה גם מוכן להעביר חוק השתמטות ולשמן עם כספים קואליציוניים? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 20 דקות, ntd כתב:

לשמחתי, לא.

אבל כאלה יעשו את זה בשקט, ולא יודו שזאת הסיבה.

לפעמים מצב כלכלי קשה מביא אנשים לעשות דברים בגלל ייאוש, וזה אחד מהם.

אף אחד לא באמת יחזור בתשובה בשביל הטבות והקלות. זה כמו שבטירונות הרבה אנשים מגלים את היהדות שלהם והולכים לבית כנסת כל יום בשביל להתחמק ממטלות אבל כשיוצאים הביתה הם נוסעים לעשות קידוש וקבלת שבת במועדונים ובארים...

אפשר לחרטט ולהגיד אני דתי תעזבו אותי ממילואים אבל אף אחד לא באמת יהפוך לדתי בשביל זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מישהו שהוא על הקשקש (שאני חוזר על זה כבר כמה פעמים) יראה את זה, יגיד "וואלה הנה ינון מגל צדק זה כל השמאלנים שונאים יהודים" והופ ביבי מנצח

אז גם לא להסכים לתת לאברכים ימי כיף על חשבון משלם המיסים גורם להצביע בעד ביבי??????

מה לא יגרום לאותו האדם להצביע לביבי? 

באמא אתה מוצא כול תירוץ אפשרי לתרץ את הבחירה והניצחון של הביבס

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא ביבי, לשותפים הטבעיים שלו.

אם יש לך איזה דתי מתנדנד כזה שאומר אולי הפעם עם כל מה שקרה אני לא יצביע ש"ס או יהדות התורה למרות שככה אני רגיל, כי אחדות וכו' ואז הוא רואה תגובות של חילונים עצבניים על הפוסט ואומר עזוב הם שונאים אותי.

למרות, שאם לליכוד יהיו רק 20 מנדטים, לא כזה בטוח שהשותפות תישמר.

פורסם
לפני 28 דקות, SlowRide כתב:

אם יש לך איזה דתי מתנדנד כזה שאומר אולי הפעם עם כל מה שקרה אני לא יצביע ש"ס או יהדות התורה למרות שככה אני רגיל, כי אחדות וכו' ואז הוא רואה תגובות של חילונים עצבניים על הפוסט ואומר עזוב הם שונאים אותי

יש דתיים שמתנדנדים בין ש״ס/יהדות התורה לאיזושהי מפלגה שהיא לא עכשיו בקואליציה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש הרבה דתיים שהצביעו סמוטריץ ובנגביר ומתחרטים, מניח שיש גם לא מעט חרדים שתוהים על הבחירות שלהם 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

שימו לב שבכל הפוסטים שהבאתי מצויין בפירוש השם של הפוליטיקאי החרדי שארגן את ההטבה על חשבון משלם המיסים.

ה״כתבים״ האלו לא מנסים חלילה לבייש את הפוליטיקאים האלו, אלא עושים להם יח״צ פנימי במגזר. כל ״כתב״ והפוליטיקאי המקורב אליו.

הכל מיועד לנצחון חוזר בבחירות הבאות.

הם יודעים שאתה תראה את זה ותפיץ את זה.

לפני שעה, mikyl כתב:

ואת לפיד רחמנא ליצלן או ליברמן אתה לא צריך? בדרך אתה גם מוכן להעביר חוק השתמטות ולשמן עם כספים קואליציוניים? 

לפיד איתי, ליברמן איתי. גולן איתי, גנץ איתי, מירב מיכאלי איתי ואחמד טיבי אם גם בא לך.

בדיוק כמו שהביביסטים ההארדקור איתו.

עכשיו השאלה מי יצליח למשוך את האלה באמצע.

לפני כשעה, David32 כתב:

אז גם לא להסכים לתת לאברכים ימי כיף על חשבון משלם המיסים גורם להצביע בעד ביבי??????

מה לא יגרום לאותו האדם להצביע לביבי? 

באמא אתה מוצא כול תירוץ אפשרי לתרץ את הבחירה והניצחון של הביבס

לא הבנת כלום.

לפני 56 דקות, garicho כתב:

@יובל .מ. זה מזכיר לי את זה:

תראה תגובתי לדוד.

עריכה:

הרשת בעבודה חסמה לי את הסרטון אז הנחתי מה יש בסרטון.

פתחתי בטלפון, ראיתי ועכשיו אני אגיד שוב - לא הבנת כלום.

לפני 25 דקות, stx כתב:

יש דתיים שמתנדנדים בין ש״ס/יהדות התורה לאיזושהי מפלגה שהיא לא עכשיו בקואליציה?

לא הם.

אתה צריך את הדתיים שהצביעו ליכוד וסמוטריץ/בן גביר, שעשו 300 ימי מילואים מאז תחילת המלחמה ומרגישים את נטל המיסים.

וכאלה יש לך איזה 10-15 מנדטים על המדף, פשוט המחנה של "לא ביבי" דואג להשאיר אותם שם.

עריכה:

קח מקרה מטומטם אבל שיכול להביא אותם - הפיתות אצל סילמן.

מספיק שיאיר לפיד, גנץ, גולן וליברמן היו משחררים הודעה "אנחנו מגנים את המחאה הפוגעת במורשת היהודית ובשומרי המסורת בלה בלה בלה" וכבר יצרת להם תחושה של "וואלה אני לא מסכים איתם בהכל אבל הם כן רוצים אחדות".

תעלה מהאוב את הטענות של "היא הפילה ממשלה על חמץ" והופ, חזרת להיראות בעיניהם כמישהו שרק רוצה להרוס את המסורת היהודית. 

עכשיו נשאל מה עדיף לך - לקחת אותם אליך עם אמירות כמו שהצעתי או לראות אותם שוב שמים מחל בקלפי?

עריכה 2:

אגב, אם אתה משחרר את האמירות האלה אין לך פחד לאבד מצביעי שמאל.. למי הם יצביעו, לביבי?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 43 דקות, SlowRide כתב:

יש הרבה דתיים שהצביעו סמוטריץ ובנגביר ומתחרטים, מניח שיש גם לא מעט חרדים שתוהים על הבחירות שלהם 

אתה שוגה לדעתי בהבנת המגזר. 

זה שהם מתחרטים, סבבה, אבל זה לחוד ממה שהם יעשו- בהוראת הרב שלהם. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעה, garicho כתב:

לי

"כל הכבוד לכם, המשיכו ככה":

(בטח היה פה כבר)

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, ברווז כתב:

אתה שוגה לדעתי בהבנת המגזר. 

זה שהם מתחרטים, סבבה, אבל זה לחוד ממה שהם יעשו- בהוראת הרב שלהם. 

בכל מגזר יש מתנדנדים. נכון שהרוב הולך כמו עדר אחרי הרבנים אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל ואותם לא כדאי לדחוף חזרה לרבנים.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אתה צריך את הדתיים שהצביעו ליכוד וסמוטריץ/בן גביר, שעשו 300 ימי מילואים מאז תחילת המלחמה ומרגישים את נטל המיסים.

וכאלה יש לך איזה 10-15 מנדטים על המדף, פשוט המחנה של "לא ביבי" דואג להשאיר אותם שם.

עזוב אתה מחפש תירוצים לטמטום של אנשים.
שיצביעו לגנץ.
הדחליל הזה לא אמר שום דבר שיכול להכעיס אותם. יותר מזה הוא לא אמר שום דבר בכלל.

אם יש כיפות סרוגות שעדיין מצביעים לסמוטריצ'/בנגביר הם יותר גרועים מביביסטים.
ביביסטים עדיין לא אוכלים חול, החברה של הכיפות סרוגות שילמו מחיר ענק במלחמה הזו על בשרם של ימי מילואים/פצועים/הרוגים. אם הם יצביעו לסמוטריצ'/בנגביר שוב אחרי הפארסה עם גיוס החרדים באמת שהם יותר גרועים מביביסטים. עזוב ביביסטים, הם יותר גרועים מעזתים.

רק יכול לומר לך שהחברה של כיפות סרוגות מעורבבים איתנו "החילונים" ומכירים אותנו טוב טוב.
הם עשו איתי ואיתך צבא ומילואים. הם אחלה חברה. אם הם לא מזדהים עם אף מועמד הם קהל גדול ואיכותי מספיק כדי להקים לעצמם מנהיגות חדשה שזה לא סמוטריץ'/בנגביר, והם אפילו לא צריכים, השם החם כרגע זה בנט, אז אין שום דבר מאחורי החששות שלך חוץ ממה שרשמתי למעלה - תירוצים לטמטום של אנשים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 6 שעות, ברווז כתב:

באופן כללי. כן, גם כלפי הציבור שלהם. כל זה כדי שיהיה "רייטינג", שאנשים יקראו, יראו, ייחשפו, כדי שיהיה אפשר לדחוף להם פרסומות וכולי וכולי. החרדים יהנו מהפרסום, החילונים יקפצו, מחר יפורסם משהו הפוך שהחילונים יהנו והחרדים יקפצו, הכל כשורה. 

אני שואל, 

חרדים יוצאים ליום כיף- סבבה. 

מי משלם? 

אם הם שילמו על עצמם, סבבה. 

אם שולם מהתקציב האישי של הכולל או מה שזה לא יהיה, סבבה. 

אם זה שולם על חשבון משלם המיסים, לא סבבה, לא כיף ולא נעליים קלות...

לפני 5 שעות, פינדר כתב:

לדעתי אתם מפספסים דבר חשוב 

תראו את הכתבות לאדם מהשורה הוא לא יגיד מה שאתם אומרים 

וזה נורמלי שעירייה עושה דברים כמו מסיבות לאזרחים שלהם

• תוכן חדש...