Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שעדיין לא מבין מה כל הסיפור סביב הועדה למינוי שופטים ולמה הימין כל כך מתעקש על בחירות של פוליטיקאים.

משה סעדה בערוץ 14, אומר בפירוש: אנחנו מצפים שסולברג יפסוק בעדנו, כי הוא נבחר בקולות שלנו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, EliC25 כתב:

כל ההתנגחות הזו אחד בשני נראית כמו ריאליטי כושל.

שניהם אחראיים לאסון נוראי, שניהם שילכו הביתה ויגידו שלום לכסא ויפסיקו להטריד אותנו.

בהחלט.

לפני 3 שעות, falou כתב:

כן, אני יודע שאנשים חושבים שבר מגן על השבכ מפני השתלטות הביביזם, אבל אני בספק. אני לא חושב שביבי כזה אסטרטג, כזה מתוכנן ובכלל מסוגל להיות דיקטטור. דיקטטור בדרך צריך סביבה קרובה, מקורבת, אמינה, נאמנה ובעיקר, בעלת יכולות מנהליות ואחריות. לביבי אין אפילו את שרה

יאפ. אני כן מאמין בנקודה הזו שביבי רוצה להיות untouchable, מזהה את עצמו עם המדינה וכו׳. אבל בגלל שיש לנו עשרות שנות ניסיון איתו במצטבר, אני לא באמת מפחד מדיקטטורה שלו או משהו כזה. גם עכשיו,  הוא ניסה למנות במקום בר מישהו שהיה אלוף בצהל והלך להפגין בקפלן מתישהו. זו לא המטריה שממנה תבנה משטרה חשאית שתעצור את כל מתנגדי ביבי. וזה עוד בכלל לפני שדיברנו על זה שביבי גם לא שולט לחלוטין בקואליציה שלו, או על זה שגם בבחירות הבאות ביבי יכול לקבל רוב יחסי ולהרכיב את הממשלה הבאה, כמו שקרה גם בפעם האחרונה.

ואחרי כל זה, הביביזם זו מכונת רעל מאוד רעה למדינה גם בלי מחשבות על זה שביבי רוצה להיות דיקטטור.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עכשיו גם ליברמן אומר שביבי מנע ממנו לחסל את הנייה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר אי אפשר להוסיף להודעה הקודמת, אבל היום "גורם מדיני" דחה את ההצעה לשחרור *כל* החטופים עבור 5 שנות הפסקת אש.

כמו שאמר כבר סמוטריץ, הם לא המטרה העיקרית.

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

כבר אי אפשר להוסיף להודעה הקודמת, אבל היום "גורם מדיני" דחה את ההצעה לשחרור *כל* החטופים עבור 5 שנות הפסקת אש.

כמו שאמר כבר סמוטריץ, הם לא המטרה העיקרית.

זה לא נכון.

כמו שאבו עלי תמיד רושם על הסקרים, מסתירים את האמת.

ההצעה היא שחרור כל החטופים תמורת הפסקת אש ל5 שנים, אבל בנוסף שיחרור אלפי מחבלים, השארת חמאס בשלטון ושיקום הרצועה.

במקרה הזה סמוטריץ צודק - זה רק דחייה של המלחמה הבאה ב5 שנים.

ישראל צריכה להגיד לכל המדינות היעני "נאורות" - פירוק חמאס מנשקו, הגליית המחבלים ושחרור החטופים ללא שחרור מחבלים. 

אם אין הסכמה מיידית, עם כל הצער בדבר, צריכים לחזור באופן מיידי ללחימה מלאה. הסחבת הזאת פוגעת בנו יותר מאשר בחמאס.

הבעיה שלנו זה שביבי פח אשפה שכל היום מנהל דיונים במקום לקבל החלטות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה במקרה הטוב בגלל רק סתימות מחשבתית של המנהיגים העלובים שלנו שלא מסוגלים ליזום כלום או במקרה הלא טוב סדר עדיפויות של נוכלים שמנסים לשמור לחברים שלהם המפרץ על ההשקעה, על חשבון החיים של כולנו.

הצעה כזאת צריך לקבל כי לחלץ אותם בדרכים אחרות בלתי אפשרי. רק גופות במקרה הטוב. במקרה הפחות טוב, נעדרים כמו רון ארד. חייבים לשחרר את כל החטופים ולהמציא לעצמנו תירוץ לחסל את כל המחבלים המשוחררים ולחזור למלחמה אחר כך. מדברים כאילו חמאס זה ישות לגיטימית שאחרי שנלקח ממנה מנוף הלחץ היחיד צריך להמשיך להתייחס לדרישות שלה במקום למחוק אותה מהלוח. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם

אם מישהו חושב שצריך לקבל את ההצעה הזאת - לגיטימי, זכותו. אני גם יכול להתמודד מול הטענה הזאת, אבל צריך שהטענה הזאת תהיה מלאה, ולא להגיד "הנה הם משחררים את כולם בוא נסכים", כי זה לא מה שקורה.

אם כבר אני הייתי מסכים להצעה כי בלי מלחמה בעזה ובלי פוקוס מהעולם ייצאו משם 20 אלף מחבלים ביום בלי שאף אחד יידע.

פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

אם אין הסכמה מיידית, עם כל הצער בדבר, צריכים לחזור באופן מיידי ללחימה מלאה. הסחבת הזאת פוגעת בנו יותר מאשר בחמאס.

איך תעשה את זה כשהמילואימניקים והסדירניקים שחוקים עד עפר ואתה מתעסק בלתת פטור לאחרים?

אה כן, איזה אחד אמר שנלחמים גם בציפורניים אם צריך.

אם צריך אפילו נביא את הבן ממיאמי להלחם בציפורניים.

יכולים לספר עד מחר שאנחנו במלחמה. ככה לא מנהלים מלחמה.

מזל שיש את ה"דיפ סטייט " להאשים כי כבר אין את מי להאשים בכישלון.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, asix כתב:

איך תעשה את זה כשהמילואימניקים והסדירניקים שחוקים עד עפר ואתה מתעסק בלתת פטור לאחרים?

אה כן, איזה אחד אמר שנלחמים גם בציפורניים אם צריך.

יכולים לספר עד מחר שאנחנו במלחמה. ככה לא מנהלים מלחמה.

מזל שיש את ה"דיפ סטייט " להאשים כי כבר אין את מי להאשים בכישלון.

בגלל זה אני אומר שביבי סוחב פה את האירוע יותר מדי.

כל העניין הזה היה צריך להיגמר כבר לפני שנה.

• אהבתי 2
פורסם

כי זה משרת אותו להישאר בשלטון וגם כי הוא יודע שככל שהזמן יעבור יותר אנשים ישכחו את מה שקרה פה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

קניתי.

בחמש שנים איזו מדינה יכולה להתעצם יותר?

ישראל עם מגן אור וגיוס חרדים, צבא סופר חזק, רכש וייצור אמל"ח, ממשלה שתיבחר בבחירות דמוקרטיות - או חמאס שעל כל לוחם שרוצה לראות אור יום צריך 2 שיזיזו אבנים וכספים שמושקעים בתעשייה הצבאית יהוו הפרת הסכם וצריך לשלוט על המון אזרחי שאיבד הכל ומבין שעוד רגע זה קורה שוב?

גישה תבוסתנית שמשרתת את השלטון.

ממשלה שלא תתחלף כי "מלחמה".

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

מאוד קל לעקוב אחרי החמאס בפינצטה ולמצוא סיבות להפרת ההסכם, כי הוא בטוח יספק סיבות כאלו.

סמוטריץ יודע שהוא מתחת לאחוז החסימה, אז הוא רוצה להביא למגזר שלו את הפנטזיה האולטימטיבית שלו, לחזור לגוש קטיף, מתוך תקוה שזה יציל אותו.

בכלל הממשלה הזו מסוכנת כי היא מלאה באנשים שיודעים שאם יש עכשיו בחירות הם הולכים הביתה, מה שיעלה את הנכונות שלהם לקחת סיכונים, כדי לנסות לשקם את התדמית שלהם.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, asix כתב:

ביום שזה יקרה זה אומר שהמדינה כבר הלכה.

לפני 30 דקות, פריג'י כתב:

בחמש שנים איזו מדינה יכולה להתעצם יותר?

לא הבנת, זה נרטיב שקט שנדחף "זה היה קורה בכול מקרה" כאילו מישהו אקטיבית (או בעצם בחוסר בחירה וחוסר עשייה) לא גרר למתן אפשרות לאסון הזה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אני גם יכול להתמודד מול הטענה הזאת, אבל צריך שהטענה הזאת תהיה מלאה, ולא להגיד "הנה הם משחררים את כולם בוא נסכים", כי זה לא מה שקורה.

עד עכשיו אמרתי, יש היגיון בלדחות עסקאות כי לא דיברו על כל החטופים וזה איבוד הישגים משמעותיים של צה''ל להחזיר להם שטח שעלה לנו בדם של חיילים כשעוד יש שם חטופים. אבל עכשיו שמציעים שחרור של כולם? חמאס חשפו את הבלוף של חבורת הליצנים האלה. המטרה היא למרוח את המלחמה ולקרוא לך למילואים שוב ושוב כדי לשמור על השלטון. המדינה יכולה ללכת לעזאזל, העיקר שעמדנו במשימה, נשארנו בשלטון ושמרנו על הנכס של החברים מהמפרץ. 

בושה וחרפה לדורות זה.

• אהבתי 5

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

ההצעה היא שחרור כל החטופים תמורת הפסקת אש ל5 שנים, אבל בנוסף שיחרור אלפי מחבלים, השארת חמאס בשלטון ושיקום הרצועה.

זה לא מספיק טוב? אנשים חושבים שהצעה הזו לא תחזור שוב?

מספיק שטראמפ ילחץ קצת על ביבי והוא כבר יחתום על 20 שנה.

קצת בשביל ההבנה, הכל יחזור שוב ושוב, אני לא רואה איך עושים שלום או שקט כלשהוא.

פשוט להתכונן ולהכין את השטח ליום שבו נחזור שוב לפשיטה נוספת.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...