Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

לא שתכננו ככה מאז קום המדינה, אבל בפועל אם לי חסר קו ואני צריך להחליף שלושה אוטובוסים זו בעיה שלי, אם לאברהם ומויישה מהשכונה הסמוכה חסר קו, הם פונים לנציג שפונה לסגן השר או למישהו אחר, והם יקבלו קו שמתאים בדיוק לצרכים של הציבור שלהם

ולמה זה קורה אתה חושב? כי הזקנים והכובעים שלהם גורמים להם להיראות משכנעים יותר או שפשוט יש להם נציגי ציבור שעובדים רק בשבילם? 

לפני 5 דקות, David32 כתב:

כן אה? ''כך יצא''

מי היה יכול לצפות את זה. גם הנחה בארנונה היא לכאורה רק לעניים

מה אתה אומר בעצם? לא משנה מה תעשה, כל הטבה שתרצה לתת לעניים רובה תלך לחרדים וערבים כי רובם עניים. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

זו לא הנחה חדשה. גם לבני 75 ומעלה זו לא הנחה חדשה.

עוד חור במערכת - רק ילד אחד יכול לנסוע חינם עם כל מבוגר. זה דווקא נגד החרדים.

לזכות המערכת - קיבלתי זיכוי אוטומטי על היתר ברב קו, הייתי צריך רק להזין מספר כ״א.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

שפשוט יש להם נציגי ציבור שעובדים רק בשבילם? 

גבר, זה בדיוק מה שאני אומר כבר כמה הודעות ואתה משום מה מנסה להכחיש את זה ומנסה לטעון שאלו הטבות כלליות שניתנות לעניים באופן כללי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 47 דקות, SlowRide כתב:

ניסו לעשות תכנית שמטיבה עם עניים, יצאה להם תכנית שמטיבה עם חרדים וערבים

ניסו לעשות תכנית שמטיבה עם חרדים וימנים ונכנסו להם בטעות גם הערבים ועוד כמה עניים.

אלא אם יש לך הסבר איך אריאל, ברקן, נתיבות, אלעד ושאר הערים הימניות ו/או חרדיות ו/או התנחלויות זכאיות ללא שום אבחנה להנחה מקסימלית ושדרות הר ציון בתל אביב לא.

שתבין, לעודד שריקי ולשכנים שלו בוילות המפוארות מסביבו יש הנחה בתח"ץ ולקשה היום שגר בשדרות הר ציון לא.

לפני 37 דקות, SlowRide כתב:

למה זה קורה אתה חושב? כי הזקנים והכובעים שלהם גורמים להם להיראות משכנעים יותר או שפשוט יש להם נציגי ציבור שעובדים רק בשבילם? 

לשמיכה יש אורך נתון. כשאתה מושך אותה לכיוון הזקן הרגליים שנושאות את בעל הזקן נשארות חשופות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

גבר, זה בדיוק מה שאני אומר כבר כמה הודעות ואתה משום מה מנסה להכחיש את זה ומנסה לטעון שאלו הטבות כלליות שניתנות לעניים באופן כללי.

לא, אתה טענת שהתחבורה הציבורית מהונדסת עבורם ואני אומר שלא.

לעשות להם קו מיוחד כי יש ביקוש גבוה זה להנדס עבורם את המערכת? אם היית אומר, בא איזה עסקן ומנסה לסדר למשפחה שלו תחנה מול הבית אז כן. אבל אם יש דרישה  מציבור שרובו משתמש קבוע בתחבורה הציבורית, צריך להתעלם כי זה חרדים?

לפני 16 דקות, Night Driver כתב:

ניסו לעשות תכנית שמטיבה עם חרדים וימנים ונכנסו להם בטעות גם הערבים ועוד כמה עניים.

ממש בטעות. 

הטעות פה היתה 1. שבכלל ניסו לעשות הטבות לעניים בתחבורה ציבורית

2. שעשו את זה לפי אזורים ונתונים של לשכת הסטטיסטיקה ולא לפי מצב אישי.

לפני 26 דקות, Night Driver כתב:

אלא אם יש לך הסבר איך אריאל, ברקן, נתיבות, אלעד ושאר הערים הימניות ו/או חרדיות ו/או התנחלויות זכאיות ללא שום אבחנה להנחה מקסימלית ושדרות הר ציון בתל אביב לא

כי זה כל מה שנחשב פריפריה, יחד עם ישובים ערביים. מטומטם? כן. פריבילגיה לחרדים ודתיים? לא.

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

לא, אתה טענת שהתחבורה הציבורית מהונדסת עבורם ואני אומר שלא.

לעשות להם קו מיוחד כי יש ביקוש גבוה זה להנדס עבורם את המערכת? אם היית אומר, בא איזה עסקן ומנסה לסדר למשפחה שלו תחנה מול הבית אז כן. אבל אם יש דרישה  מציבור שרובו משתמש קבוע בתחבורה הציבורית, צריך להתעלם כי זה חרדים?

אז יש:

1. קווים שמגיעים כי יש דרישה של הציבור החרדי וגם כי יש להם נציגים בממשלה (בניגוד לציבור שיכול לבקש, אבל אף אחד לא ישמע אותו)

2. תעריפים מוזלים לישובים, שכונות ואפילו רחובות ספציפים של חרדים.

3. פתיחת קווים יעודיים לאירועים פרטיים של אדמורים וכו׳

אני קורא לזה ״מהונדס״. אתה רוצה לקרוא לזה בשם אחר? שיהיה

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, Night Driver כתב:

אמונים לא פריפריה אבל קבוצת יבנה כן?

לפי מדינת ישראל, כן. אמונים זה ק"מ בודדים מאשדוד, ואם אני לא טועה (הייתי שם לא מזמן) זה לוקח בערך 30 דק' ברגל להגיע משם לתחנת רכבת עד הלום. מדד חברתי כלכלי 7, לעומת 2 של קבוצת יבנה, שיותר קרובה לגן יבנה מאשר ליבנה.

רק אל תגיד לי שהחרדים גם שולטים במוסדות התכנון ולשכת הסטטיסטיקה.

לפני 30 דקות, פינדר כתב:

אז יש:

1. קווים שמגיעים כי יש דרישה של הציבור החרדי וגם כי יש להם נציגים בממשלה (בניגוד לציבור שיכול לבקש, אבל אף אחד לא ישמע אותו)

2. תעריפים מוזלים לישובים, שכונות ואפילו רחובות ספציפים של חרדים.

3. פתיחת קווים יעודיים לאירועים פרטיים של אדמורים וכו׳

אני קורא לזה ״מהונדס״. אתה רוצה לקרוא לזה בשם אחר? שיהיה

1. ולשאר הציבור אין נציגים? או שיש לו אבל הם פשוט עושים מה בז' שלהם? כי אז זה לא ממש באשמת החרדים.

2. כן, אבל לא כי הם מגדלים זקנים ופאות ומתפללים כל היום אלא בגלל שהם בוחרים להיות עניים ואז מגיעות להם הטבות סוציאליות.

3. לא קווים יעודיים, תגבור קווים בזמנים שיש להם אירועים. את זה עושים גם לא רק להם, בחופש הגדול, ביום העצמאות, בחול המועד, בחנוכה...

אז תגיד להם תודה שהם מהנדסים לך גם מטרו ורכבת קלה בגוש דן. מה אתה רוצה שאגיד לך, בישראל בתחבורה הציבורית משתמשים בעיקר עניים ועיקר העניים פה זה חרדים וערבים. 

יש לי הרבה טענות כלפי החרדים ואני ממש לא מסמפט את צורת החיים שהם מנהלים על חשבון שאר משלמי המיסים והמשרתים בצבא פה, אבל גם אי אפשר להאשים אותם בהכל כאילו זה הפתרון לכל הבעיות.

מירי רקב שרת תחבורה גרועה, הגתה בין הטיולים שלה למרוקו ודובאי תכנית גרועה ופופוליסטית שהמטרה היחידה שלה זה להראות דאגה לאוכלוסיות חלשות. רק שמה שזה מראה זה בעיקר את הניתוק שלה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לפי מדינת ישראל, כן. אמונים זה ק"מ בודדים מאשדוד, ואם אני לא טועה (הייתי שם לא מזמן) זה לוקח בערך 30 דק' ברגל להגיע משם לתחנת רכבת עד הלום. מדד חברתי כלכלי 7, לעומת 2 של קבוצת יבנה, שיותר קרובה לגן יבנה מאשר ליבנה.

אלה יישובים שהשדות שלהם מחוברים. בגלל זה נתתי אותם.

קבוצת יבנה היא קיבוץ דתי (וכקיבוץ נתון האשכול מאוד מטעה בגלל שירותי הקיבוץ שבמקרה הזה מאוד עשיר).

פורסם
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

למה? כדי לחסוך להם את הכסף על הנסיעה ברכב הפרטי שאין להם?

לא, כדי שיישארו תלויים בשלטון.

הם חייבים להצביע למי שייתן להם ארגזים של כסף אחרת ימותו ברעב, והמישהו הזה לוקח את הכסף ממי שלא מצביע לו גם ככה.

לפני שתקפוץ, כן - גם ימנים וגם ציונות דתית וכו' וכו' משלמים מיסים.

אבל אם רק לשני העשירונים העליונים הייתה זכות הצבעה, יש לך ספק שמפת המנדטים היתה שונה לגמרי?

פורסם
לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

התכנית הזאת מאד מטומטמת, אבל למה לנצל את הטימטום של שרת התחבורה בשביל הפצת אנטי נגד דתיים, כאילו זה נעשה במיוחד בשבילם? כי זה לא, וזה לא באמת תורם למשהו.

שים לב לחלוקה של רחובות עם מצב סוציואקונומי נמוך. פרמטר חדש שנכנס לאחרונה לתוכנית צדק תחבורתי. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

אלה יישובים שהשדות שלהם מחוברים. בגלל זה נתתי אותם.

קבוצת יבנה היא קיבוץ דתי (וכקיבוץ נתון האשכול מאוד מטעה בגלל שירותי הקיבוץ שבמקרה הזה מאוד עשיר).

בפעם השלישית, התכנית הזאת מתבססת על נתונים שלא משקפים את המציאות והיא דפוקה.

היא לא מזימה של הדתיים, היא פשוט תוצר עבודה של אנשים לא הכי חכמים. זה הכל.

לפני כשעה, stx כתב:

לא, כדי שיישארו תלויים בשלטון

תלות זה ברבנים, לא בשלטון וזה לא קשור לכסף. הם ילכו אחרי הרבנים שלהם גם אם ימותו ברעב. 

לפני כשעה, stx כתב:

אבל אם רק לשני העשירונים העליונים הייתה זכות הצבעה, יש לך ספק שמפת המנדטים היתה שונה לגמרי?

ברור שהיתה שונה לגמרי, אבל איך זה מתקשר לנושא? 

פורסם

מעניין שכל המטומטמים תמיד מציגים תכניות מטומטמות שמטיבות בדיוק עם מי שהצמשלה חפצה ביקרם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי, ערבים וחרדים? זה נהיה דיון מעגלי...

פורסם

חרדים וחרדים

הערבים מרוויחים כי יש להם מאפיינים כלכליים מסויימים דומים, אז הקריטריונים כוללים אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...