Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, yor2 כתב:

צילומי לווין. באיכות טובה. שלא מביישת צבא. אחר כך שלא יגיד שלא ידע.

לא התפלא. שלחמאס היה מידע גם מהתצלומים.

בדרך למחדל הבא? תצלומי לוויין חושפים את הכור בדימונה ובסיסי צה"ל ברשת

כל יום עוברים מעלינו לווינים רוסים וסיניים, לא צריך שום דבר בשביל שלחמאס יהיו תצלומים הרבה יותר איכותיים מאלה, וכנראה יש להם.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 13 שעות, farkash7 כתב:

המשטרה המטומטמת שבמשך שנים החזיקה אתר לשוברים/נופשים שמאפשר הזנת תעודת זהות, ובמקרה שהיא לא שייכת לשוטר היה מתקבל פלט שאומר בגדול "לא שוטר". המפעילים של טלגראס הפילו ככה את כל הסוכנים שהמשטרה שלחה והיא לא הבינה איך.

לא סותר את זה שהמשטרה מטומטמת או שרמת האבטחה באתרים הנ''ל זוועתית...

אבל הסיפור הנ"ל נשמע כמו אגדה אורבנית.
למה שסוכן משטרה ימסור את זהותו האמיתית לצורך פעולה מבצעית?

בודאי שיש לארגון כמו משטרה יכולת להפיק ת"ז מזויפות וגם המון לקוחות יצאו ידי חובה הצגת ת"ז (ראה ערך תיירים וכו').

פורסם (נערך)

לא אגדה אורבנית ולא נעליים.
כל בנאדם שמתקשר איתם בין אם סתם עובד, לקוח שרוצה לרכוש סמים או סוחר מחוייב לתת להם צילום תעודת זהות.
אם היית רואה את כל הפרק של עובדה היית רואה שהיא דיברה לפני זה על זה שהם השתמשו ב"אגרון", שמתבסס על מאגר משרד הפנים שנפרץ כדי לאמת תעודות זהות וזהויות של כל בנאדם שהם התקשרו איתו.
תעודת זהות מזוייפת לא הייתה עוזרת, אם רצו להערים עליהם נדרש פה בניית זהות חדשה של אדם פיקטיבי והוספה שלו למאגר, כנראה לא משהו שמשטרת ישראל עושה ביום יום לסוכנים אם בכלל, וגם זה לא בטוח יעזור כי למאגר שנפרץ אי אפשר להוסיף זהויות חדשות... הוא נפרץ, הוא קובץ שהורידו למחשב. פתאום יש בנאדם בן 20 שלא נמצא במאגר? לא סביר, בדוק סוכן.

מה גם שהמשטרה הטיפשה הזו במשך שנים לא עלתה על פרצת האבטחה, רק לאחר שפנו לאותו אזרח הוא מצא את זה בלי יותר מדי עבודה, מראה לך את רמת המקצועיות במשטרה, אז אתה מתפלא על תעודות זהות?

חוץ מזה שהמשטרה בעצמה הודתה שהם הפילו לה עשרות-מאות סוכנים בקבוצת הטלגרם לחשיפת סוכנים שמצויינת בפרק דקה אחת לפני מה שהפנתי אליו. דובר של המשטרה מודה בזה, ומתלונן שקראו לשוטרים בשמות גנאי באותה קבוצה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נשמע לי פרנואידי מדי בשביל מסוממים לדרוש צילום ת.ז בשביל לרכוש סמים אבל לא מכיר את התחום אז לא יודע😅

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אתה חושב שהם סתם מסוממים, הם בנו חתיכת מערכת משומנת וחשבו על הכל כמעט גם בפן האבטחתי. סטארטאפ לכל דבר, ואחד שהפך להיות רווחי ומונופול בשוק מהר מאוד.
בסוף מישהו מבפנים הפיל אותם כן, אבל הם עבדו הרבה זמן וסיכלו הרבה סוכנים אחרים, ועד עכשיו ממה שאני יודע זה עובד.
אני לא צרכן של המערכת הזו, אבל מהיכרות עם כאלה שכן הזמנת סמים הפכה להיות קלה יותר מהזמנת פיצה כשלפני זה זה היה חתיכת פרוייקט להתארגן.

• מעניין 1

פורסם
לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

הזמנת סמים הפכה להיות קלה יותר מהזמנת פיצה

משיחות עם אנשים בארץ, השירות יותר טוב מוולט. אם יש בעיה מחליפים חומר בלי שאלות. 

אני עוד זוכר את כאבי הראש להתארגן בתחילת שנות ה-2000…

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, farkash7 כתב:

אתה חושב שהם סתם מסוממים, הם בנו חתיכת מערכת משומנת וחשבו על הכל כמעט גם בפן האבטחתי. סטארטאפ לכל דבר, ואחד שהפך להיות רווחי ומונופול בשוק מהר מאוד.
בסוף מישהו מבפנים הפיל אותם כן, אבל הם עבדו הרבה זמן וסיכלו הרבה סוכנים אחרים, ועד עכשיו ממה שאני יודע זה עובד.
אני לא צרכן של המערכת הזו, אבל מהיכרות עם כאלה שכן הזמנת סמים הפכה להיות קלה יותר מהזמנת פיצה כשלפני זה זה היה חתיכת פרוייקט להתארגן.

אני לא מדבר על הסוחרים אלא על הלקוחות. לא נראה לי שצרכן של סמים יתן צילום תז בשביל לקנות אבל מה אני יודע.

פורסם (נערך)

הוא חייב, זה חלק מתהליך האימות של הלקוח. בלי זה הוא לא יכול לקנות. מישהו הרי צריך לשמור על הסוחרים מפני סוכנים של המשטרה לא?
גם על זה מדברים בכתבה.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

אני לא מדבר על הסוחרים אלא על הלקוחות. לא נראה לי שצרכן של סמים יתן צילום תז בשביל לקנות אבל מה אני יודע.

ברור שכן, אם הוא רוצה להתארגן. חלק מבדיקות ה- KYC. מבקשים צילום בלפי עם הת.ז. דומה לשירותי אונליין אחרים שמבצעים אוטנטיקציה בהרשמה כמו בתי השקעות וכאלה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בתי השקעות זה משהו חוקי. לא נראה לך מרתיע ומחשיד לספק ת.ז לפני שאתה משתתף בעסקה לא חוקית?

פורסם (נערך)

לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

לא נראה לי שצרכן של סמים יתן צילום תז בשביל לקנות אבל מה אני יודע

בדיוק, אתה לא יודע מה צרכן סמים יעשה בשביל סמים...
קח סיפור. הייתי עם חברים בלונדון. החברה רצו להתארגן. טלפונים לארץ, שלחו אותנו לאיזו תחנת מטרו ואמרו לנו להמתין לשיחה מהטלפון הציבורי שם. הטלפון צילצל "חכו לרכב כזה וכזה יגיע עוד מעט".
הגיע רכב שבור, סטייל סובארו DL, משהו שלא הייתי נכנס אליו בחיים, בטח עם בנאדם זר שאני לא מכיר ונוהג. שני חברה עלו לרכב בלי לחשוב פעמיים, נסעו איתו לאיזו דירה מעופשת בלונדון, שם קנו את הסמים וחזרו.

אתה לא חושב שהם יתנו תעודת זהות? 😂, אין לך חברים סטלנים אני מבין. יתנו גם את התעודה של אמא ואבא שלהם.

• מצחיק 6

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

שצרכן של סמים

טלגראס כן?

"צרכן של סמים", אחוז עצום מהאוכלוסיה. על מה אתה מדבר?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אתם מדברים איתי על להתארגן על גראס, שכבר שנים מחלקים קוק בחתונות... 

לפני 2 דקות, David32 כתב:

טלגראס כן?

"צרכן של סמים", אחוז עצום מהאוכלוסיה. על מה אתה מדבר?

זה שגם דודה שלי בת שמונים מזמינה טלגראס לא אומר שזה לא סמים... 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

בתי השקעות זה משהו חוקי. לא נראה לך מרתיע ומחשיד לספק ת.ז לפני שאתה משתתף בעסקה לא חוקית?

אני לא קהל היעד. אבל מי שכן? לא חושב פעמיים. לא יצא לך להכיר אנשים בדודה לג׳וני?

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

לא

ברור שלא. כמו שלנסות לשאוב את האוויר בבית עם שואב אבק לפני שההורים חוזרים ובדיוק עישנת.. :lol:

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...