Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, eladns כתב:

שרתון- 3 שנים, קרסו ,פתאל קנה. כולם הביתה

אוויס- הייתה של דן רכב ותחבורה, קרדן קנו, יאללה עוף הביתה אנחנו נגייס חדשים ללא בונוסים,אוי ואבוי אתה הרווחת הרבה מאוד!

חשמל ישיר- 10 שנים עובד, כל ירושלים מתים לי על התחת. מגיע הבוס, שילמנו לך בטעות 10. מגיע ל7500

וואלה

מה אתה, עבדת בעבודות של פלוס מינוס עובד כללי שקל להחליף אותו, אז החליפו אותך.

לפני כשעה, eladns כתב:

חשמל ישיר- 10 שנים עובד, כל ירושלים מתים לי על התחת. מגיע הבוס, שילמנו לך בטעות 10. מגיע ל7500

זאת עילה לתביעה על הרעת תנאים, עד כמה שידוע לי

לפני כשעה, eladns כתב:

תנו לי הבטחה שאני עובד כל יום וקם עם הפנסיה.

זה רק אתה יכול לתת לעצמך. תהיה עובד ששווה להחזיק אותו עד הפנסיה, יחזיקו אותך עד הפנסיה.

ואם לא המעסיק הזה, אז מעסיק אחר.

לפני כשעה, eladns כתב:

אני רוצה לעבוד באותה עבודה עד הפנסיה. לא אוהב שינויים

אני נמצא עכשיו במקום שבו היו מתים שאשאר בו עד הפנסיה (והכרתי פה אנשים שיצאו מפה לפנסיה אחרי 15-20 שנה בחברה), רק אני פחות מתחבר לרעיון כרגע.

עובד שנשאר באותו מקום לאורך זמן, מרוויח הרבה פחות מעובד באותו מקצוע שמחליף עבודות כל כמה שנים.

ככה זה הייטקס. הכסף הגדול מגיע כשקופצים בין עבודות.

לפני 25 דקות, eladns כתב:

אני רוצה להיות באותה עבודה כל החיים

תלמד פיתוח real time embedded, תעבוד בחברה מסוג boomer tech*, ומשאלתך תתגשם גם בלי קביעות.

בניגוד לסטיגמה על הייטק, עובד בזה קהל יחסית מבוגר (גיל ממוצע 40-50) שנשאר שם לאורך זמן ולפעמים יוצא משם ישר לפנסיה.

*בומר טק זה חברת הייטק גדולה וותיקה, שקיימת משנות ה50-80, התהליכים שם זזים לאט, עובדים לרוב עם טכנולוגיה ישנה, ומאוכלסת בעובדים שעוד זוכרים את 8088 ומקים עם מעבדי מוטורולה. דוגמא - מוטורולה, IBM, זירוקס, אורקל, אינטל במובן מסוים ועוד כמה חברות אמריקאיות גדולות.

לפני 19 דקות, Potato כתב:

ילדים לאבא פרזיט עצלן סביר להניח שלא יהיו רחוקים ממנו.

תלוי, אולי דווקא יעשו את ההיפך ממנו וישאפו למצוינות והצלחה.

תלוי באנשים שיפגשו ובחוויות שיעברות.

אבל אם מה שיראו כל התקופת ההתבגרות שלהם זה אבא רובץ עם בירה מול הטלוויזיה ומספר שלא שווה לעבוד, וכל הסביבה שלהם תהיה כמוהם, אז כן, סיכוי טוב שיגדלו להיות בטלנים פרזיטים.

לפני שעה, eladns כתב:

איש עבודה בכל רמ"ח איברי הייתי

SORRY

למה אחרים זכו בקביעות ואני נזרק כמו גרב משומשת ?

שרתון- 3 שנים, קרסו ,פתאל קנה. כולם הביתה

אוויס- הייתה של דן רכב ותחבורה, קרדן קנו, יאללה עוף הביתה אנחנו נגייס חדשים ללא בונוסים,אוי ואבוי אתה הרווחת הרבה מאוד!

וואלה הייתי במקום כזה בחיים.

מעבודת מינימום לעבודת מינימום.

עד שראיתי שאפשר אחרת ופגשתי אנשים שדחפו אותו ללמוד ולהתפתח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 36 דקות, Night Driver כתב:

ואז הוא יהיה גאה בהם שהם ממשיכים את העסק שלו.

להורים נורמאליים יש שאיפה שהילדים יחיו טוב יותר מהם ויעשו מה שהם אוהבים.

לא יודע איך אפשר להיות גאה על זה...

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 16 דקות, vadim6385 כתב:

ככה זה הייטקס.

מאוד רלוונטי לאדם שאתה מגיב לו. וגם ההמלצה ללמוד real time embedded. מפתיע שהמאבטחים בכניסה לביטוח לאומי לא מחלקים חוברת הוראות שמלמדת את זה. 

בחייאת נו. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הבחור רצה לעבוד במקום אחד עד הפנסיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 14 שעות, Pika007 כתב:

אתה אומר דבר והיפוכו מהודעה להודעה. 

זה לא משנה שיהודים הם רוב בארץ ולא משנה שיש לנו "קשר דם", הקבוצות כל כך מפולגות שאין לזה משמעות. אני לא מדבר על ליל הבדולח- אלימות היא דבר שיכול לקרות ולדעתי גם יקרה. זה כבר קורה עכשיו רק בהיקפים קטנים יחסית, והמתיחות בין צדי המתרס רק הולכת ועולה.

עשית סלט אחד גדול.

אני הגבתי ל-"הגיע זמן להגר הלאה, לפני שתהיה פה הגירסה של שנות 2020 של ליל הבדולח".
אתה יודעה מה זה "פגרום"? זה כאשר המון של המקומיים טובח ביהודים ומשחית את רכושם. בליל הבדולח נהרגו קרוב ל-400 יהודים ומאות אחרים מתו אחר כך במחנות ריכוז. זה שונה מהתנגשות אלימה של אוכלוסיות שונות. אפילו בהיקפים כמו מלחמת אזרחים, כי שם ישנם 2 קבוצות שנלחמות אחת בשנייה ולא אחת טובחת את השנייה. בלי לדבר על ממדים של אלימות ברץ היום  או כאלה שיכולים להיות.
"קשר דם" זאת עובדה ואיך שעולם רואה אותנו. זה לא אומר שאנחנו אחים בנפש. אני למשל מרגיש הרבה יותר נוח באוהל עם דרוזים מאשר בחדר עם חרדים. אבל אני לא רואה את המון ממאה שערים נכנס לשכונות חילוניות של ירושלים ועושה שם פראות. כמו שאני לא רואה את תל אביבים שעושים פוגרום בבני ברק או צעירים ממודען באלעד. דווקא במדינות אירופה או בארה"ב יש הרבה יותר סיכוים לזה.   

פורסם
לפני 24 דקות, Potato כתב:

להורים נורמאליים יש שאיפה שהילדים יחיו טוב יותר מהם ויעשו מה שהם אוהבים.

לא יודע איך אפשר להיות גאה על זה...

הם יקבלו קיצבאות יותר גדולות.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 21 דקות, Potato כתב:

אבל בלי להתאמץ.

שומר בבוטקה איפשהו.

בכניסה לרופין יש אחד מבוגר שראה שם דורות על גבי דורות של סטודנטים.

עוד אופציה - להיות משגיח בבחינות במכללה/אוניברסיטה.

מן הסתם לא סומכים על סטודנטים לעשות את זה, אז יש מדור בחינות ייעודי המאוכלס באנשים בגילאי סביב פנסיה.

רמת השכלה נדרשת - לדעת לקרוא את שם המרצה והקורס ולהעתיק אותו ללוח. אה, וגם לדעת לקרוא זמן מהשעון.

עבודה - לשבת 4 שעות כל פעם ולהסתכל שלא מעתיקים.

אולי דווקא העבר שלו במשטרה יעזור.

פורסם

אתה באמת חושב שהוא רוצה לעבוד?
היה רוצה לעבוד עד הפנסיה היה חותם קבע בצה"ל. לא רק זה יש מצב שהוא כבר היה יוצא או עוד רגע יוצא לפנסיה.

היה יכול להיות שוטר.
היה יכול להיות אח בבית חולים.
עבודות שאף אחד לא היה מפטר אותו מהן בחיים.
יש עוד לא מעט כאלה.

הבנאדם התרגל לא לעבוד. הוא עובד בלא לעבוד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

היה יכול להיות שוטר.

היה כבר שוטר

לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

היה יכול להיות אח בבית חולים.

עזוב, גם ככה האנשים שם סובלים מספיק. זה עוד יקח להם שלוק מהאינפוזיה.

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 54 דקות, farkash7 כתב:

עבודות שאף אחד לא היה מפטר אותו מהן בחיים.
יש עוד לא מעט כאלה

אכן לא חסר עבודות שבהן תמיד יש מחסור בכ"א, וכל עוד אתה לא מטומטם ברמה קיצונית, לא יפטרו אותך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטימטום שהוא כן עובד, ההיגיון שלו זה שעדיף להרוויח שכר מינימום כדי לא לשלם מיסים, ולהיות זכאי לכל מיני הנחות ושירותי רווחה בחינם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא טמטום, זאת הטרלה.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...