Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שתייג אותי:

"(לא, המצב בשאר התחומים במדינה בעניין הזה והסבסוד שלהם לא תקין).".

גם אני שירתתי בצבא, גם אני משלם מיסים, גם אני לא מרוצה מהמצב.

לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

הם אומרים שאתה נכנס להם לצלחת בדיוק כמו שאתה אומר את זה עליהם. ככל שאתה תדרוש יותר חילון של המדינה, הם ידרשו יותר הדתה.

וזה בדיוק העניין.

אם אנשים לא היו כל היום "רק לא ביבי" לפיד וגנץ לא היו צריכים לתת הצהרות לוחמניות לפני הבחירות והיו נכנסים לממשלה, לאזרח הפשוט זה לא משנה אם זה ביבי על הכיסא או לפיד.

אבל כל צד מתחפר (גם אני כן? אבל גם אנשי השמאל) ובגלל זה גפני וחבריו עם כל כך הרבה כוח.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אין לי בעיה גם שזה על חשבוני.

הבעיה שלי היא אחרת ומוכבת משני דברים.

האחד הוא אי נשיאה בחובה הכי בסיסית של להשתתף בהגנה על האחים שלך והבית שלך. אם לא צבא אז שירות לאומי ועדיין לא קיבלתי תשובה מאף אחד מהחרדים פה למה בנות שלא לומדות תורה לא מתגייסות והולכות בזמן הזה לעבוד עם חילוניים במקומות מעורבים הרבה יותר מהצבא.

השני הוא התערבות באורח החיים שלי. תנו לי לעבוד, לבלות ולנסוע בתח"ץ מתי שאני רוצה, צאו לי מהצלחת ותנו לי לבחור אם ואיזו כשרות אני רוצה, אל תקבעו לי איך אתחתן ולא איך אקבר. חוםפש הפרט הוא לא תחת הפיקוח שלכם.

לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

הם אומרים שאתה נכנס להם לצלחת בדיוק כמו שאתה אומר את זה עליהם.

הם אומרים רק שזה לא נכון.

אני לא מונע מהם בד"ץ למשל אבל הם מונעים ממני כשרויות שלא דרך הרבנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם ביבי לא היה מתחמן אותם באופן סדרתי אולי הם היו מתנגדים פחות, אם כי גם כך יש להם מספיק סיבות לא לשבת איתו. אבל ביבי, כמו ביבי, מסתכל על הכורסה שלו בטווח החודשיים הקרובים, וזה מה שהוא בישל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

הם אומרים רק שזה לא נכון

זה לא משנה מה נכון, הם מאמינים בזה ונלחמים בך בגלל זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

אז הגיע הזמן להילחם בהם על זה.

לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

הם אומרים שאתה נכנס להם לצלחת בדיוק כמו שאתה אומר את זה עליהם. ככל שאתה תדרוש יותר חילון של המדינה, הם ידרשו יותר הדתה.

שידרשו עד מחר. אנחנו אמורים להיות הרוב והם המיעוט.

אחד הנציגים שלהם פה אמר דבר מאוד נכון - הלוואי ואנחנו היינו מאוחדים כמוהם והלוואי ולנו היו נציגים בכנסת כמו שיש להם.

כל עוד אנחנו לא מאוחדים - אנחנו נמשיך לאכול מהם חרא ולבקש תוספת.

לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

למצב הזה יש 2 פתרונות. או לבטל את מדינת הרווחה, ואז יהיה פה אולי יותר קשוח אבל גם יותר הוגן, או להקים מדינה נפרדת לציבור שתורתו אומנותו.

יש גם פתרון שלישי - להפריד את הדת מהמדינה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה קרב אבוד מראש. עדיף לחתוך.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

כמו שהמדינה הזאת מתחילה להיראות - עדיף באמת לחתוך מפה בהזדמנות הראשונה.

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 41 דקות, SlowRide כתב:

הם נלחמים בי זה נכון אבל לא חושב שזה בגלל שהם מאמינים בזה.

הם מאמינים בערבות הדדית ושכשיהודי לא שומר מצוות זה מרחיק את הגאולה ומכאן כל נסיונות ההדתה.

• מצחיק 1

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, Night Driver כתב:

הם מאמינים בערבות הדדית ושכשיהודי לא שומר מצוות זה מרחיק את הגאולה ומכאן כל נסיונות ההדתה.

אז גם היסטוריה לא מלמדים אצלם.

פעם 100% מהיהודים היו דתיים, יותר מזה, היו (ועדיין יש) גם עמים אחרים שאימצו את היהדות (שומרונים, כוזרים, קראים, לא יודע מי עוד).

הגאולה לא בדיוק הגיעה משום מה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

הקראים לא אימצו את היהדות אלא הם היהודים האמיתיים והמקוריים. הם מאמינים וממלאים רק את חמשת חומשי התורה בלי כל מיני הלכות ותוספות.

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1
  • מעניין 2

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

ואם מחר מישהו יאמין שצריך הרבה כמוהו בעולם ויתחיל לאנוס?

אמונה זה סבבה והכל אבל היא חייבת לא להתנגש עם זכויות בסיס של אחרים.

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני שעה, vadim6385 כתב:

אז גם היסטוריה לא מלמדים אצלם.

פעם 100% מהיהודים היו דתיים, יותר מזה, היו (ועדיין יש) גם עמים אחרים שאימצו את היהדות (שומרונים, כוזרים, קראים, לא יודע מי עוד).

הגאולה לא בדיוק הגיעה משום מה.

זה חד וחלק לא נכון, היה לנו דיון ממש בת'רד הזה בנושא, נתתי דוגמאות מכל מהלך ההיסטוריה במקומות שונים בעולם. זו קונספציה מאוד נפוצה משום מה, אבל היא שגויה לחלוטין.

היו פחות דתיים והיו יותר דתיים- ומעל לכל, גם כאשר מדובר על קהילות יחסית מהודקות הם כן אימצו את לבוש ומנהגי המקום הרבה יותר מתקופות מאוחרות יותר.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

החוק שמחייב אותך להתגייס, לא מחייב אותם.

זאת אחד מהבעיות.

גם אין לך אינטרס אמיתי לגייס אותם.

יש. לא רואה שום סיבה שבן אדם בריא יתחמק משירות צבאי. זה כמו לפתור מתשלום מסים מישהו שמרוויח 20000 ש"ח בחודש.

יש לך אינטרס שהם יעבדו וישלמו מיסים כמוך, אבל אתה לא יכול להכריח בן אדם לעבוד.

אם אין להם פרנסה, לא אכפת לי שלא ישלמו מיסים בתנאי שלא יגעו בקופה הציבורית.

הם אומרים שאתה נכנס להם לצלחת בדיוק כמו שאתה אומר את זה עליהם.

איך? אני מכריח אותם לעבוד בשבת? להשתמש בתח"צ בשבת? לפתוח חנויות? מסעדות? לבשל? להדליק אור? לאכול אוכל לא כשר? להתחתן בעירייה? להיקבר לא לפי מנהגם? 

ככל שאתה תדרוש יותר חילון של המדינה, הם ידרשו יותר הדתה.

הם תמיד ידרשו יותר. לא קשור לחילון אלה לכוח הסחיטה שיש להם באותו רגע. 

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אם אנשים לא היו כל היום "רק לא ביבי" לפיד וגנץ לא היו צריכים לתת הצהרות לוחמניות לפני הבחירות והיו נכנסים לממשלה, לאזרח הפשוט זה לא משנה אם זה ביבי על הכיסא או לפיד.

למה "רק לא ביבי"? לא הייתי מצביע לרוב מנהיגי ליקוד של היום. לא סתם גדעון סער ברח משם ובני בגין אמר שלא יכול להצביע עבור ליקוד. חוץ מזה גנץ ולפיד מכירים את ביבי מקרוב. 

ולי משנה מה נכון ולא במה הם מאמינים.

לא מסכים, על הבית חייבים להילחם.

פורסם
לפני 48 דקות, Potato כתב:

היה אחד כזה פעם. דווקא הצליח.

לפני 20 דקות, mikyl כתב:

לא מסכים, על הבית חייבים להילחם.

מדינה שבה אני לא יכול לקנות לעצמי בית זה לא בית.

חוץ מזה, תוצאות הבחירות האחרונות הראו לי שאני לא רצוי פה. אם כבר להיות במקום שאני זר בו, אז לפחות שיהיה אחד עם רמת חיים טובה.

אפילו שאני לא באמת רוצה את זה, הגיע זמן להגר הלאה, לפני שתהיה פה הגירסה של שנות 2020 של ליל הבדולח.

או לפני שכל מיני "צדיקים" יתחילו לעשות פוגרומים לאלה שלא מספיק צדיקים בעיניהם.

פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

אמונה זה סבבה והכל אבל היא חייבת לא להתנגש עם זכויות בסיס של אחרים.

לא מרתי לרגע שצריך ואני איתך בקטע הזה. רק הסברתי מאיפה הדרייס להיכנס לנו לחיים.

ד"א, זה רק ליהודים. בגלל זה בגולה אין להם את הבעיה הזו עם הגויים.

• תוכן חדש...