Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

היו פחות דתיים והיו יותר דתיים- ומעל לכל, גם כאשר מדובר על קהילות יחסית מהודקות הם כן אימצו את לבוש ומנהגי המקום הרבה יותר מתקופות מאוחרות יותר.

קצת אבסוד לומר את זה כאשרמרבית מהחרדים כיום הם בלבוש גלות אשכנז וחלק נכבד גם חי ומדבר כמו בגלות. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

ואם מחר מישהו יאמין שצריך הרבה כמוהו בעולם ויתחיל לאנוס?

לפני 13 דקות, vadim6385 כתב:

היה אחד כזה פעם. דווקא הצליח.

.

יש גם דוגמה מודרנית, גם אם השתמש פחות בכוח החוח.

דרך אגב, יותר מידי אנשים משוכנעים שהחרדים הם ״היהודים האמיתיים/מקוריים״, ואין להם מושג שבסך הכל מדובר במנהגים שהתקבעו בפולין וליטא לפני 300 שנה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 27 דקות, vadim6385 כתב:

מדינה שבה אני לא יכול לקנות לעצמי בית זה לא בית.

חוץ מזה, תוצאות הבחירות האחרונות הראו לי שאני לא רצוי פה. אם כבר להיות במקום שאני זר בו, אז לפחות שיהיה אחד עם רמת חיים טובה.

כל אחד עם הסיטואציה שלו. גם לי יש חבר שעבר לקנדה עוד לפני הבחירות ובלי שום קשר. אם אתה זר או לא זאת הרגשה אישית שלך, החברים שלי נשארו אותם חברים. אני הייתי הרבה שנים באירופה, היו לי חברים, תחום שמעניין אותי הרבה יותר מפותח שם מאשר בארץ והיה לי טוב. אבל בשבילי בית הוא כאן, לכן חזרתי. 

לפני 27 דקות, vadim6385 כתב:

אפילו שאני לא באמת רוצה את זה, הגיע זמן להגר הלאה, לפני שתהיה פה הגירסה של שנות 2020 של ליל הבדולח.

או לפני שכל מיני "צדיקים" יתחילו לעשות פוגרומים לאלה שלא מספיק צדיקים בעיניהם.

ליל הבדולח יכול לקרות במקום שאתה מעוט. לא ליהודים בארץ. לא צריך להגזים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 דקות, mikyl כתב:

ליל הבדולח יכול לקרות במקום שאתה מעוט. לא ליהודים בארץ. לא צריך להגזים

בארץ זה יהיה ליל החומוסיות ולא אנחנו נהיה הקורבנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

לא אנחנו נהיה הקורבנות.

אולי רק בהתחלה

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

ליל הבדולח יכול לקרות במקום שאתה מעוט. לא ליהודים בארץ. לא צריך להגזים.

"יהודים" זו מטריה שמחזיקה בתוכה מספר זרמים שאין ביניהם שום קשר אחד לשני ונכון להיום גם חיים בזלזול אחד כלפי השני, אז די עם השקר של כולנו יהודים ומה לא.

באותה מידה אפשר להגיד "מוסלמים", אבל תראה באיזו יעילות שני הזרמים המרכזיים עסוקים בלרצוח אחד את השני כבר מאות שנים.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, mikyl כתב:

יש. לא רואה שום סיבה שבן אדם בריא יתחמק משירות צבאי. זה כמו לפתור מתשלום מסים מישהו שמרוויח 20000 ש"ח בחודש

אתה לא רוצה להכשיר את כל הצבא בשביל שהם ישרתו בו. גם ככה יש עודפי כח אדם בצבא, ואין צורך לגרור בכח למערכת הזו אנשים שנאמנים לרבנים שלהם לפני כל דבר אחר.

לפני שעתיים, mikyl כתב:

לא מסכים, על הבית חייבים להילחם.

הכוונה בלחתוך זה לא לברוח מפה אלא לחתוך מהם, שיסתדרו לבד עם מערכת רווחה עצמאית משלהם. או שילכו לקפריסין.

לפני שעתיים, mikyl כתב:

ולי משנה מה נכון ולא במה הם מאמינים

זה לא משנה מה נכון לך או במה הם מאמינים. מה שמשנה זה היעילות של נבחרי הציבור שלהם שעובדים יחד כדי לסחוט כמה שאפשר ולשמור על הציבור שלהם בור ועני כשנבחרי הציבור שלנו משחקים בקקה על חשבוננו ונותנים להם כל מה שהם רוצים.

אין לך מי שילחם בשבילך.

לפני 3 שעות, mikyl כתב:

איך? אני מכריח אותם לעבוד בשבת? להשתמש בתח"צ בשבת? לפתוח חנויות? מסעדות? לבשל? להדליק אור? לאכול אוכל לא כשר? להתחתן בעירייה? להיקבר לא לפי מנהגם?

אתה לא מבין שאתה לא יכול לנצח בוויכוח כזה עם טיעונים רציונליים ואתה מגיע עם סכין לקרב אקדחים. הצד השני חושב שהוא מציל אותך ולא מבין שהוא מזיק לך. אותו דבר אתה, שחושב שאתה יודע מה טוב להם אבל מבחינתם אתה סכנה לעולם התורה או מה שזה לא יהיה.

זאת הבעיה. יותר מדי הבדלים קריטיים בחשיבה. הדבר היחיד שדומה זה שכולם רוצים כסף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הזכרתם נשכחות מהצבא, היה לנו בפסח - ארון חמץ, ששמנו עליו נייר דבק, שבתכלס אחרי הביקורת, הורדנו והשתמשנו כראות עינינו, אולי היום זה יותר מחמיר. ושמים מנעול.

לגבי דת ומדינה, חייבים הפרדה מלאה. 

לגבי אנשים שרוצים לעזוב, אל תסתכלו אחורה וצאו.  

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 27 דקות, eladns כתב:

אני מאוד מרוצה מהממשלה שהוקמה

בהצלחה לכולם.

הנבואות שלי התגשמו.

ככה דרעי אוהב אותם.

עניים ומאושרים.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 23 דקות, farkash7 כתב:

ככה דרעי אוהב אותם.

עניים ומאושרים.

שכחת גם בורים.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

שכחת גם בורים.

בורות היא אושר

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

בורות היא אושר

אצלהם זה יותר אין שכל אין דאגות.

• מצחיק 1

פורסם
לפני 23 דקות, Night Driver כתב:

נכון, אין חשיבה יחידנית, אתה נותן לhive mind זמן מעבד.

מצד שני לאותו hive mind יש הרבה שכל. מערכת מבוזרת.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 46 דקות, Night Driver כתב:

זה אותו דבר. 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...