Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, sperial כתב:

נהדר. רק ממה יתפרנסו? אין שם נתניהו שלחיץ כמו בקבוק קטשופ.

בשום מקום לא כתוב שהכולל צריך להיות בארץ כדי לקבל את הקיצבאות.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, sperial כתב:

נהדר. רק ממה יתפרנסו? אין שם נתניהו שלחיץ כמו בקבוק קטשופ.

יתפרנסו כמו שמתפרנסים בכל מקום אחר בעולם חוץ מישראל.

מניח שהמודעה הזו מתייחסת לחרדים עובדים, אחרת לא היו כותבים דברים כמו "זמן למשפחה".

הכוונה שלי, שיעברו לקפריסין וישחררו לנו את הדת מהשלטון. שם לא יפריע להם שיש תחבורה ציבורית כל השבוע, או שמותר לכל אחד להתחתן עם כל אחד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, GREEN. כתב:

וכך לגבי עבודה, הצורך בלהכריח את החרדי בתואר בהרבה מקצועות שכלל לא נדרש בהם תואר גם מפריע. ביום שהחרדים ירגישו שהעסק באחריותם הם יעבדו יותר אבל לא לפני שיעשו התאמות בדרישות לכל מקצוע

אגב, אל תגיד שלא עושים לכם התאמות, כי עושים.

אצלי בעבודה, ואני בטוח שבעוד חברות הייטק גדולות, יש פרויקט של שילוב בנות מהמגזר החרדי בהייטק. מעבירים אותן בוט קאמפ, שבו מלמדים אותן מאפס שפות תכנות, מבני נתונים, אלגוריתמים ומבנה מחשבים.

בסוף הקורס, הן מתקבלות לעבודה כמהנדסות מן המניין. יותר מזה - כדי להתאים לאורך חייהן, מתקינים להן סינון תוכן על המחשבים, יש תפריט גלאט כשר בחדר אוכל, ובחיים לא ישימו אותן לשבת באותו במשרד עם גבר.

עובד עם כמה וכמה בוגרות של התוכנית הזאת. והאמת - מתכנתות מעולות ועובדות סופר חרוצות, באמת ובתמים.

• מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 שעות, GREEN. כתב:

1. הצבא הוא לא רק לחימה אלא הרבה מעבר לכך כמו אירועי תרבות פעילויות חברתיות וכד' (כור היתוך)

לא הייתי לוחם,אבל הייתי בתפקיד פיזי מאוד תובעני.

היו לי ימים שהתחילו ב7 בבוקר ונגמרו בצהריים של היום למחרת,אם לא היו איתי אנשים(חיילים ומפקדים) שהם חברים ואני סומך עליהם והם עלי לא יכולנו לתפקד כיחידה.

בלי קשר,בלתי אפשרי לתפקד כבן אדם בלי הפסקות וחיי חבר'ה טובים מסביב.

לפני 5 שעות, GREEN. כתב:

2. להיות נשלט תחת מפקד או קצין שהאמון בשיקול דעתו שואפת לאפס בגלל ערכים שונים בין אם ערכים של דת ובין אם ערכים של סדר עדיפות (לשמור על חייו של אויב תוך כדי סיכון חיי חיילים) מכירים את המושג "פטור מטעמי מצפון"?

למה אתה לא סומך על שיקול הדעת של המפקד?

לצערי הרב בתור חילוני גמור,ענייני דת הם לא משניים בצבא,יום כיפור רצו שנאכל מנות קרב ולא היה אוכל נורמאלי למרות שהייתי תורן כמו בכל יום(הפתרון היה לקנות אוכל מראש או לקחת בקופסה אוכל מחדר האוכל יום לפני בלי שישימו לב,אבל עצם העובדה שאני צריך להתארגן על אוכל כי מישהו אחר רוצה לא לאכול היא אבסורד).

ופסח שאין לחם ובמשך שבוע לפני החג(הכשרה של המטבח) אכלנו בחוץ תפוחי אדמה מבושלים(גם פה,תביא לחם שים בארון שלך בחדר מאחורי המדים אף אחד לא ישים לב,אבל זה שצריך להחביא מזון בסיסי כמו לחם כי מישהו החליט שלא אוכלים שבועיים,היא שוב-הזויה).

ולגבי החלק השני,שטות מומצאת לגמרי,חוץ מססמאות בחירות "בני גנץ הפקיר חיילים " שזו הייתה מלחמה ואף אחד לא באמת יודע מה הלך שם,הנהלים מאוד ברורים וחייל רשאי לירות אם הוא מזהה סכנה.

לפני 5 שעות, GREEN. כתב:

לכן הם פשוט התנתקו מזה, וכל זמן שהחילונים יקבעו את הסדר יום וינסו להכניס את החרדים בכוח, החרדים לא יקחו את העסק לידיים, וגם לא יקימו מערכי התנדבות תחת המדינה אלא הסתגרו בתוך עצמם כמגננה.

לא צריך שום מערכי התנדבות,לכו לעבוד תשלמו מיסים ויהיה למדינה כסף לממן את כל השירותים ה"התנדבותיים".

לפני 5 שעות, GREEN. כתב:

ההיסטוריה גם מוכיחה שכשהיה צריך לקחת אחריות הם עבדו יותר והתגייסו יותר. כרגע הם מרגישים רק צורך בלשרוד פה במדינה.

אז מה אני אגיד?

לפני 5 שעות, GREEN. כתב:

האוניברסיטאות מתוקצבות על כל תלמיד הרבה יותר מ662 ש"ח, מה זה משנה מי מקבל את זה התלמיד או האוניברסיטה.

ובמה תורם יותר למדינה סטודנט לחקר האומה ההודית במאה ה15 יותר מאברך כולל.

א.לימודים אקדמיים תחומים בזמן,לרוב ייקח 3 שנים לסיים את התארים שתיארת.

אחרי זה הסטודנט יילך לעבוד,אין אפשרות למרוח לימודים על פני עשור ולהמשיך להיות מתוקצב,המסגרת המקסימלית היא 6 שנים.

ב.בסוף הוא יילך לעבוד.

ג.כמות הסטודנטים למדעי הספרות ההודים נמוך מכמות הלומדים בכוללים בכמה סדרי גודל,התועלת של שניהם לשוק התעסוקה בסיום הלימודים היא אפס.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 5 שעות, GREEN. כתב:

ובמה תורם יותר למדינה סטודנט לחקר האומה ההודית במאה ה15 יותר מאברך כולל.

נניח ש-0. עכשיו תספור כמה סטודנטים לחקר האומה ההודית במאה ה-15 יש בארץ, ומה הם עושים אחרי התואר, ותספור כמה אברכים יש.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 9 דקות, Potato כתב:

גם פה,תביא לחם שים בארון שלך בחדר מאחורי המדים אף אחד לא ישים לב,

בסדיר, הייתי בחופשה לפני פסח ופרצו את הארונית שלי בשביל להכשיר את המגורים...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, פינדר כתב:

כן זה פרוצדורה,לשים ברכב של מישהו או להחביא לפני הביקורת,אחרי הביקורת גם להחביא אבל קצת פחות.

וזה בגלל שאיזה משותק החליט שזה נחוץ...הזיה.

עריכה אחרונה על ידי Potato

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

זה למה הכי טוב להיות בחדר עם חיילים דרוזים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 שעות, GREEN. כתב:

1. הצבא הוא לא רק לחימה אלא הרבה מעבר לכך כמו אירועי תרבות פעילויות חברתיות וכד' (כור היתוך)

הצבא הוא לא רק לחימה, ואתה גם לא חייב להיות לוחם בצבא.

יש מספיק מקצועות צבאיים לא פחות חשובים.

על כל לוחם יש 6 תומכי לחימה וחיילים בתפקידים עורפיים. מישהו צריך לנהוג, לבשל, לתקן ציוד, להפעיל מחשבים, לתכנת, להתעסק בניירת, להנפיק ציוד, לתחזק נשקים, ועוד מלא.

אתה יכול לעשות את העבודה שלך בשקט ולא להתעסק בשום פעילות חברתית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 37 דקות, פינדר כתב:

כאוכל לחם ושרצים גם בכיפור תמיד כיבדתי את שומרי הכשרות ואף פעם לא הכנסתי חמץ בפסח.

בכיפור כן דאגתי לאוכל אבל דאגתי לאכול בחדר ולא בפרהסיה.

גם כאזרח אף פעם לא אחמם אוכל בכיפור ולא אצא החוצה עם אוכל. לא מתים מקצת התחשבות בסביבה.

לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

זה למה הכי טוב להיות בחדר עם חיילים דרוזים.

הכי טוב זה חדר כופרים.

• אהבתי 1

פורסם

אין מה לענות לו ברצינות, הוא לא עונה לאף טיעון שכותבים לו.

ממני הוא התעלם - ניחא.

ציטט את רומן ולא התייחס למילה ממה שהוא כתב.

וכו' וכו'

כנראה שאלה הפילפולים והדיונים שמתנהלים ומלמדים בישיבות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לא קשור לפלפולים.

כמו שאני רואה את זה הוא נמצא במגננה במקום לנסות באמת להסתכל על הדיון בצורה אובייקטיבית ופשוט קשה לו למצוא תשובות.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

כאוכל לחם ושרצים גם בכיפור תמיד כיבדתי את שומרי הכשרות ואף פעם לא הכנסתי חמץ בפסח.

למה הכבוד הוא לא סימטרי?

לאכול לחם זה לא כמו לצום,אם מספיק חשוב לך לא לאכול לחם אל תאכל לחם.

גם אמרתי,בארון מאחורי המדים,למה לחפש בכוח?

בכיפור כן דאגתי לאוכל אבל דאגתי לאכול בחדר ולא בפרהסיה.

לא צריך לעשות מנגל ולפתוח שולחן בגינה בבית,אבל לאכול זו זכות בסיסית,לצום זו בחירה.

גם כאזרח אף פעם לא אחמם אוכל בכיפור ולא אצא החוצה עם אוכל. לא מתים מקצת התחשבות בסביבה.

שהסביבה תפסיק להתנהג כמו ילד בן 4 שלקחו לו את הצעצוע ואם היא רוצה להטיל על עצמה מגבלות שתעזוב אותי בשקט.

הכי טוב זה חדר כופרים.

זה נניח שיח שצריך לשנות.

חילונים הם נורמאליים,דתיים הם הבעייתיים.

לפני 3 שעות, sperial כתב:

@GREEN. ראשית, אני מתנצל שהפכתי ל-m3.

גם לך מותר להיות המנכל של ההייטק לפעמים.

פורסם
לפני 20 דקות, David32 כתב:

אין מה לענות לו ברצינות, הוא לא עונה לאף טיעון שכותבים לו.

זה רק כדי לשמור על כושר למקרה וליאור יחזור

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 דקות, Potato כתב:

זה נניח שיח שצריך לשנות.

חילונים הם נורמאליים,דתיים הם הבעייתיים.

חילונים הם נורמליים, דתיים הם נורמליים.

הסיבה שצריך "חדר כופרים" זה כי מה לעשות, עדיין רוב האנשים כן צמים וכן מתייחסים לזה, וכמו שרשמת, במסגרות כאלו אם אתה לא מתחשב בחברים שלך אתה לא תשרוד.

מי שצם יש לו קושי ו-וואלה, זה יפה לנסות לתמוך בו קצת ולא לאכול לו מול הפנים (כמו שאם אהיה בעבודה עם מוסלמי לא אוכל שווארמה מול הפנים שלו במשרד בחודש הרמאדן).

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...