Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

המדהים זה שנוח לך להתייחס ככה לבן גביר, אבל רע"מ (שהם האחים המוסלמים) שפועלים באותה שיטה הם סבבה.

המדהים הוא שאני לא מצביע לרעם. וגם לא מבין כל כך מה זהה בהם. עבאס הוא מתנחל? 

וכבר הסברתי את זה כמה פעמים:

ההשפעה של האחים היהודים עלי הרבה יותר גדולה. המון. פי מיליון. וזה לא ויכוח ילדותי על סימטריה. זה לא נאמר כי אני חושב שאין בעיות עם החברה הערבית כאן. אבל הדרך לטפל בהן היא לא בהצבעה למועמד היהודי הכי ימני שיכול לרוץ כאן. לפחות בעולם שלי.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

המדהים הוא שאני לא מצביע לרעם. וגם לא מבין כל כך מה זהה בהם. עבאס הוא מתנחל? 

וכבר הסברתי את זה כמה פעמים:

ההשפעה של האחים היהודים עלי הרבה יותר גדולה. המון. פי מיליון. וזה לא ויכוח ילדותי על סימטריה. זה לא נאמר כי אני חושב שאין בעיות עם החברה הערבית כאן. אבל הדרך לטפל בהן היא לא בהצבעה למועמד היהודי הכי ימני שיכול לרוץ כאן. לפחות בעולם שלי.

לא הצבעת, אבל משום מה אין לך בעיה שהוא יהיה בממשלה. אז מה הבעיה שבן גביר יישב בממשלה גם ללא ההצבעה שלך?
האחים היהודים לוקחים לך כסף, האחים המוסלמים לוקחים לך את החיים. לא יודע, נראה לי שהם גם משפיעים עליך.
וזה לא ויכוח על סימטריה, כי אין פה. האיום שלהם הרבה יותר גדול.
אל תתמוך בבן גביר, אבל אל תחרטט ותסובב את המציאות כמו שבא לך.

פורסם

רק שבינתיים מי שהורשע בטרור זה בן גביר ולא עבאס.

מעבר לזה אם הבחירה שלי כיהודי חילוני היא בין מדינת הלכה למדינה מוסלמית אני בוחר במוסלמים. הם מכבדים יהודים חילונים הרבה יותר.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

לא הצבעת, אבל משום מה אין לך בעיה שהוא יהיה בממשלה. אז מה הבעיה שבן גביר יישב בממשלה גם ללא ההצבעה שלך?

הסברתי לפחות עשרים פעמים. יכול גם להסביר בפעם החמישים. אבל למה?

לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

אל תתמוך בבן גביר, אבל אל תחרטט ותסובב את המציאות כמו שבא לך.

לא. אתה.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

אם הבחירה שלי כיהודי חילוני היא בין מדינת הלכה למדינה מוסלמית

אם אלו הברירות, אני לובש בגד ים ומתחיל לשחות לכיוון אירופה.

* כבר היה לנו פה דיון על איזו מדינת הלכה עדיפה (פחות גרועה), לא כדאי להתחיל את זה שוב

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

מעבר לזה אם הבחירה שלי כיהודי חילוני היא בין מדינת הלכה למדינה מוסלמית אני בוחר במוסלמים. הם מכבדים יהודים חילונים הרבה יותר.

פיגוע ירי במרכז ת"א: שניים נרצחו בדיזנגוף, 6 במצב קשה. המחבל נמלט (ynet.co.il)

מתים על החילונים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

המדהים זה שנוח לך להתייחס ככה לבן גביר, אבל רע"מ (שהם האחים המוסלמים) שפועלים באותה שיטה הם סבבה.

אתה נגד בנגביר? אה, אז אתה בטח בעד רע"מ.

מה לעשות שהחיים יותר מורכבים מזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 56 דקות, David32 כתב:

פפפפפפפפפפפפ

ליאור קם לוחמני ודמגוגי.

עכשיו זה דיקטטורה!!!!!!!! הדיקטטור בנט והדיקטטור לפיד.

דווקא קמתי רגוע, אתם הדמגוגיים, וכשעונים לכם באותה מטבע אתם פולטים "פפפפ"

יש לך דרך אחרת להסביר 80% מראשות הוועדות שנמצאים אצל 50.1% מהנציגים? ועוד 17% לא מאוישים בכלל.

כי דמוקרטיה זה בטוח לא.

לפני 56 דקות, David32 כתב:

אתה חי בסרט. מזמין אותך ללכת לגוגל, ולא רק לויקיפדיה, לחפש את תפקיד האופוזיציה (עדיף באנגלית), לגלות מה זה אומר אלטרנטיבה שלטונית, לגלות מה התפקיד באמת. 

פשוט אתה חי בסרט שלך. גם זה ששוב העברת את הנושא מתאורתי ל "לא נותנים ייצוג בוועדות"...

מכיר את הבדיחה על ההבדל בין תיאורטי למעשי?

אז בתיאוריה אני חי בסרט, מעשית אתה חי בסרט.

וזה הכל קשור, אתה אולי לא יודע את זה, אבל זה הכל קשור.

כמה מתוך ה-36 ממשלות שהיו פה נפלו ולא בגלל הצעת אי אמון או יציאה לבחירות? (היינו מה שאתה קורא לו אלטרנטיבה שלטונית)?

וחוץ מזה, מה זה בחירות אם לא אלטרנטיבה שלטונית? החזרת המנדט לעם שיצביע למפלגה שהוא רוצה.

זה האלטרנטיבה השלטונית האולטימטיבית.

לפני 32 דקות, יבגניפ כתב:

מה אתה רוצה?! עניתי לך כבר כמה פעמים, כולל בציטוט התורן שפירקת לפונמות פחות או יותר, כדי להתווכח על כלום.

שלא תנסה להפוך את התפיסות שלך על בן גביר לעובדות.

אתה מניח משהו, ואז מניח שהוא עובדה, ואז אומר "היי זו עובדה".

אם מבחינתך הוא היה קיצוני מאוד ועכשיו קצת קיצוני ועבר איזה קו שגורם לך להרגיש עם ההצבעה בשבילו - שיהיה לך בכיף.

לא קשור בכלל.

גם לא הצבעתי לו כי הוא הכי ימני, אלא כי יש הכי הרבה סיכוי שהוא יעשה שינוי במערכת המשפט.

אז מה הקשר לקיצוני יותר וקיצוני פחות?! אתה פשוט כהרגלך מניח שאם בחרתי בו - אני מסכים עם כל תפיסותיו והוא אליל בעיניי.

מבחינתי מעניין לי את האתה יודע מה ההבדל המאוד עקרוני והתהליך המאוד חשוב שהוא עבר מלהיות טרוריסט שמאיים על ראש הממשלה כאן, לסתם להיות ימני קיצוני שגר בקריית ארבע. 

עירבבת כמה דברים לא קשורים למשפט אחד, מקווה שלפחות הוספת מלח.

כל השאר המלל שלך לא קוהרנטי אפילו לרמה שלך. תפסיק להתווכח על כל מילה שמישהו כותב. אני מתייחס לבן גביר בדיוק כמוך לפי דברים ומעשים. ומחליט לפי זה שהוא למד שלהגיע לשלטון ולנהל מאבקים משפטים יעבוד לו יותר טוב מללכת להפגנות או לאיים על ראשי ממשלה (ולמרות שכל בתי המשפט הם שמאלנים הוא מתגאה בהישגים המשפטיים שלו אבל זה לדיון אחר). ה"אבל הוא לא אמר!1111 הוא כן אמר!111" שלך עובד לך? בסדר, שיהיה לך בכיף.

זה בכלל לא מה שהבנתי ממה שכתבת.

ואם לזה התכוונת אז חבל, כי לגבי מה שכתבת פה בציטוט הזה אני מסכים איתך לחלוטין.

ואגב גם בן גביר אמר את זה בעצמו.

אבל מה הקשר בין זה ובין כהנא? הרי כהנא היה בכנסת, אז זה לא מסתדר לי עם מה שכתבת קודם.

אבל לא משנה, ניקח את ההודעה הזו ונמשיך איתה.

לפני 26 דקות, David32 כתב:

יבגני מעריץ את רע"מ?

דווקא מי שפירגן פה לעבאס זה ליאור...

נכון וחבל לי מאוד שמסתבר שהוא לא רוב אפילו בתוך רע"מ

לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

לא נכון עובדתית.

לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

זה כי אתה לא יודע מה זו מדינת הלכה מוסלמית או שאתה עיוור.

לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

אתה נגד בנגביר? אה, אז אתה בטח בעד רע"מ.

מה לעשות שהחיים יותר מורכבים מזה?

כרגע זה יותר גרוע, יש שני גושים, עם קרוב ל-0 חפיפה ביניהם.

בצד אחד יש לך ליכוד, חרדים וציונות דתית כולל בן גביר.

בצד השני יש לך את יש עתיד, כחול לבן-תקווה חדשה, עבודה, מרצ, רעמ, ישראל ביתנו.

מכיוון שאין כמעט חפיפה, לפיד מנסה למשל לייצר חפיפה, ע"י התקרבות לחרדים, או יצירת מפלגה חרדית חדשה.

מכיוון שאין כמעט חפיפה, ביבי ניסה למשוך את רע"מ אליו.

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא נכון עובדתית.

תראה לי את ההרשעה של עבאס.

פורסם

לא זה החלק הלא נכון 🤣

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בצד אחד יש לך ליכוד, חרדים וציונות דתית כולל בן גביר.

בצד השני יש לך את יש עתיד, כחול לבן-תקווה חדשה, עבודה, מרצ, רעמ, ישראל ביתנו.

עד נובמבר יהיו הרבה שינויים.

בכל אופן ליכוד+חרדים+לאומנים קיצונים נשמע משמעותית גרוע יותר מתערובת של שמאל+ימין+מרכז+ערבים.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז מה הקשר לקיצוני יותר וקיצוני פחות?! אתה פשוט כהרגלך מניח שאם בחרתי בו - אני מסכים עם כל תפיסותיו והוא אליל בעיניי.

לא, אני לא מניח את זה, כי כתבת כבר המון פעמים שלא. והסברתי לצד השני המון פעמים שלדעתי הויכוח כמה הוא פחות קיצוני ביחס לשיא שלו או משהו הוא מופרך.

לפני 20 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ואם לזה התכוונת אז חבל, כי לגבי מה שכתבת פה בציטוט הזה אני מסכים איתך לחלוטין.

נהדר. אז עוד יותר אני לא מבין מה אתה רוצה. בראיון איתו פה שקישרתי הוא אומר "עשו לרב כהנא רצח אופי. הוא נלחם למען עם ישראל. למענך", ואחר כך אומר "מה ההבדל בינינו לבין הרב כהנא? שלנו פותחים מיקרופון יותר". ומשם הוא הולך ומסביר שמדובר בעצם ב"אהבת עם ישראל ומדינת ישראל" ושהוא שינה את הסגנון כי הוא גילה שהוא יכול לנהל מאבקים משפטיים ולנצח (טוב פעם שניה שאני שואל אבל מפתיע לא? איך אסמולנים נותנים לו לנצח בבית משפט?! איפה הדיקטטורה של בגצ?!).

אני לא מתווכח על זה שהוא שינה את הסגנון. אני אומר שהוא עשה את זה (לדעתי, כמובן) כדי שיפתחו לו יותר מיקרופונים, או במילים אחרות - כדי להתחבב על המיינסטרים - משהו שכהנא כשל בו. וזה לא שהוא מציג את עצמו כמי שתפס איזה מרחק אידיאולוגי מהעבר או משהו. לא. הוא מדבר במונחים של "סגנון".

אתה חושב אחרת? סבבה, שיהיה לך בכיף.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
פורסם
לפני 6 דקות, m3x7r3m3 כתב:

זה כי אתה לא יודע מה זו מדינת הלכה מוסלמית או שאתה עיוור.

תלמד קצת על האיסלאם ואפילו תבדוק איך חיים יהודים באירן מבחינת חופש דת והגבלות. אם אני צריך לבחור בין לחיות תחת אחד הרבנים בבני ברק או מאה שערים או תחת חמינאי באירן מעדיף את אירן.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

עד נובמבר יהיו הרבה שינויים.

בכל אופן ליכוד+חרדים+לאומנים קיצונים נשמע משמעותית גרוע יותר מתערובת של שמאל+ימין+מרכז+ערבים.

עד ה-30 באוגוסט אפשר לרשום מפלגות, ב-14-15 לספטמבר מגישים את הרשימות.

מה-15 לספטמבר לא משתנה כלום חוץ מאשר פסילת/אישור מתמודדים.

בצד של לפיד איזה ימין יש? אפילו אין שם כבר ימינה

לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

לא, אני לא מניח את זה, כי כתבת כבר המון פעמים שלא. והסברתי לצד השני המון פעמים שלדעתי הויכוח כמה הוא פחות קיצוני ביחס לשיא שלו או משהו הוא מופרך.

למה? אתה לא משווה את מרצ לעבודה לגנץ?

הכל יחסי בחיים, וימני הוא ימני יחסית לאלטרנטיבות.

לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

נהדר. אז עוד יותר אני לא מבין מה אתה רוצה. בראיון איתו פה שקישרתי הוא אומר "עשו לרב כהנא רצח אופי. הוא נלחם למען עם ישראל. למענך", ואחר כך אומר "מה ההבדל בינינו לבין הרב כהנא? שלנו פותחים מיקרופון יותר". ומשם הוא הולך ומסביר שמדובר בעצם ב"אהבת עם ישראל ומדינת ישראל" ושהוא שינה את הסגנון כי הוא גילה שהוא יכול לנהל מאבקים משפטיים ולנצח (טוב פעם שניה שאני שואל אבל מפתיע לא? איך אסמולנים נותנים לו לנצח בבית משפט?! איפה הדיקטטורה של בגצ?!).

אני גם לא הבנתי מה אתה רוצה, אתה חשבת על משהו אחד, כתבת משהו שאפשר להבין בכמה מובנים והתייחסת לכהנא, מה שהצביע עוד יותר לכיוון השני.

ואז אמרת "לא, התכוונתי למובן הזה" אני לא אמור לנחש את זה.

אתה מתפזר ממש יחסית למשפט אחד קצת ארוך.

לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא מתווכח על זה שהוא שינה את הסגנון. אני אומר שהוא עשה את זה (לדעתי, כמובן) כדי שיפתחו לו יותר מיקרופונים, או במילים אחרות - כדי להתחבב על המיינסטרים - משהו שכהנא כשל בו. וזה לא שהוא מציג את עצמו כמי שתפס איזה מרחק אידיאולוגי מהעבר או משהו. לא. הוא מדבר במונחים של "סגנון".

אני אומר שהשינוי בסגנון לא רלוונטי, ועובדתית אתה טועה, הוא כן מציג את עצמו כמי שתפס איזה מרחק אידיאולוגי מכ"ך, רק שלתפיסת יבגניפ זה לא מרחק מספיק גדול.

עזוב, עד שהגענו להסכמה אתה שוב הולך למקומות לא נכונים.

בן גביר לטענתו שינה את מהות המאבק שלו מחברות בתנועת כ"ך על כל המשתמע, למאבק חקיקתי ומשפטי.

ובנוסף לזה הוא טוען (וזה מגובה במצע שלו ובהקלטות שלו) שאינו אוחז בתפיסה של כ"ך שגרמה לפסילתה (למשל "מוות לערבים"), הוא טוען ל"מוות למחבלים".

תאהב או לא תאהב את זה, הם לא מונחים שקולים.

עכשיו השאלה אם זה שינוי באמת או שהוא מסווה "מוות לערבים" תחת "מוות למחבלים", זה אולי אתה יכול לדעת מה במוח שלו, אני לא ואני לא מתיימר לנסות.

לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

תלמד קצת על האיסלאם ואפילו תבדוק איך חיים יהודים באירן מבחינת חופש דת והגבלות. אם אני צריך לבחור בין לחיות תחת אחד הרבנים בבני ברק או מאה שערים או תחת חמינאי באירן מעדיף את אירן.

כמעט כל המשפחה שלי חיה תחת האיסלאם במדינות וערים שונות.

אני גם יודע קצת מעשית איך יהודים חיים באיראן, עד כדי בריחה לישראל. אטרקציה מדהימה.

יש גם מלא חומר קריאה בנושא. אולי תתחיל מהפרהוד...

Talk is cheap, אתה לא תחיה יום אחד באיראן.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...