Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, stx כתב:

לגמרי nice to have.

לא היו שם תקיפות מסתוריות של אנשי באסיג׳?

image.thumb.png.a7d826aacbbd8cd5115411c5ae2c4469.png

הוא קורא לאנשים להפיל את המשטר בבוא העת, לא מציב לעצמו מטרה לעשות את זה.

חיסול אנשי בסיג' זה חיסול אנשי משמרות המהפכה. תוקפים אותם כמו שתוקפים חיילים. זה מה שיפיל את השלטון? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ישראל וארצות הברית יפילו את המשטר = כוחות צה"ל ומארינס משתלטים על טהרן.

הכנת הקרקע להפלת המשטר (בעזרת תקיפת הבסיג') = לא אנחנו מפילים את המשטר, אלא האזרחים.

אם אחרי המלחמה הם לא ייצאו לרחובות זה כבר עניין שלהם שנצטרך להתמודד איתו.

על זה אין מה לתקוף את ביבי.

כשאחוז אחד מהאוכלוסייה הוא כוח חמוש שכל תפקידו הוא להגן על המשטר והוא חי טוב מהמשטר הזה העם לא יכול לעשות הרבה חוץ מלמות מירי ברחובות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 22.3.2026 בשעה 10:04, falou כתב:

זה משפט יפה, אבל אני חוזר על השאלה - בדקת את הסקרים בבריטניה?

את התוצאות בבחירות המקומיות?

כרגע יש תהליך של הקצנה אבל בגדול ה-Reform Party גדולה יותר מהלייבור והירוקים ביחד.

נזכרתי בהודעה הזאת למרות שזה בפריז ולא בבריטניה

https://www.haaretz.co.il/news/world/europe/2026-03-23/ty-article-magazine/.premium/0000019d-1a0b-d362-a7fd-1f8b53520000

פורסם
לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

כשאחוז אחד מהאוכלוסייה הוא כוח חמוש שכל תפקידו הוא להגן על המשטר והוא חי טוב מהמשטר הזה העם לא יכול לעשות הרבה חוץ מלמות מירי ברחובות.

רק שאנחנו לא יודעים אם המוסד והcia דאגו לתת לשאר האזרחים נשק כדי שיירו בחזרה כשהזמן יגיע.

בסוף, אנחנו לא יודעים כלום, בעוד שנה שנתיים נוכל לשפוט אם מה שהיה זה מה שסיפרו לנו או לא. 

היה פרסום בניו יורק טיימס שהמוסד טען שאפשר לייצר מהפכה בשבוע, ועכשיו יש פרסום שהמוסד בכלל אמר שהמהפכה תקרה שנה אחרי שתיגמר המלחמה, ושזו הדלפה של איזה אמריקאי שניסה להעביר את הלחץ אלינו.

מה האמת מה השקר? מי יודע?

פורסם
לפני 13 שעות, SlowRide כתב:

גם העשרת אורניום, 60 אחוז לצורך מה זה? יצירת super mutants? 

מנורות קריאה ללא צורך בחשמל. 

לבתי חולים וכאלה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 42 דקות, 3n כתב:

קטארלסון

אתה מדבר על האיש שהיה עד לא מזמן דמות נערצת על גדולי הדור שלך, אראל סגל וגדי טאוב, כן?

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

רק שאנחנו לא יודעים אם המוסד והcia דאגו לתת לשאר האזרחים נשק כדי שיירו בחזרה כשהזמן יגיע.

בסוף, אנחנו לא יודעים כלום, בעוד שנה שנתיים נוכל לשפוט אם מה שהיה זה מה שסיפרו לנו או לא. 

היה פרסום בניו יורק טיימס שהמוסד טען שאפשר לייצר מהפכה בשבוע, ועכשיו יש פרסום שהמוסד בכלל אמר שהמהפכה תקרה שנה אחרי שתיגמר המלחמה, ושזו הדלפה של איזה אמריקאי שניסה להעביר את הלחץ אלינו.

אף אחד לא יודע מה אמת ומה שקר. אני מסתכל מהצד ומנסה להבין איך מפילים מנגנון כזה עם יחס של 1:100 מהאוכלוסייה הכללית (בניכוי ילדים קטנים וקשישים לא יודע אם יש יחס של יותר מ 1:50) בלי מרד פנימי של הארגון החמוש.

ובוא נגיד שהבאסיג' יפיל את השלטון. זה טוב לנו שהם יהיו השליטים שם?

פורסם (נערך)
לפני כשעה, 3n כתב:

עוד כלי שרת של האנטשמים ברחבי העולם מגיע מישראל.

החלאה אברהם בורג מצטרף לטובים ביותר כמו עמירם לוין, אבוד ברק , ואהוד אולמרט ומתארח בפודקאסט של קטארלסון , אנטשמי מוצהר מושך פוסט ציונים כדי לטנף על ישראל ברבים.

הגיע הזמן לתבוע ולשלול פנסיות על חשבון משלם המיסים של אילו אשר בוגדים בישראל ומוציאים את דיבתה רעה.

הקשבת למה שבורג אומר?

עריכה: ושלילת הפנסיה למוציאי דיבת ישראל זה כלל את הפרופסור המהולל שקוא להטיל סנקציות על סמלי שלטון וכל אלה שחתמו על העצומה שלו?

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

פורסם
לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

נגיד ככה, הסיכוי שהמוסד יתבטא במונחים של וודאות היא אפס.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 46 דקות, Night Driver כתב:

הקשבת למה שבורג אומר?

למה לבזבז את הזמן על זה?

עם הצפת המידע והקשקשת שיש היום מכל הכיוונים, האתגר הכי גדול הוא לבחור לאן להפנות את שימת ליבנו ואיפה להשקיע את זמננו הקצר.

פוליטיקאי שעבד עליו הקלח מתראיין אצל אנטישמי הזוי, זה הסינון הכי קל והכי מהיר שיש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תזלזלו בתירס מהונדס גנטית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עוד דברים שהממשלה עושה בזמן המלחמה: עיסוק אובססיבי בביטול המשפט של ביבי; קידום חקיקה שמרחיבה את סמכות בתי הדין הרבניים.

אני חוזר ואומר את מה שאמרתי כאן המון פעמים במהלך השנים: אין ליברלים בימין הדתי בישראל - שכולל היום את הליכוד, סמוטריץ' ובן גביר ואת החרדים. המודל המועדף עליהם זו ממלכה דתית פרימיטיבית. חלקם התאהבו בסיפורים על "כלכלה חופשית" שגם זה, כנראה, פיקציה בעיקר כי זה נתפס כקונטרה לשמאל הסוציאליסטי של פעם, שמת מימלא. ככל שיהיה להם יותר כוח, ישראל פשוט תהפוך יותר ויותר למדינת הלכה. והם יספרו שככה זה בדמוקרטיות, כי ממש הרבה אנשים בעד זה.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

בעקבות שיחה שהייתה לי הבוקר עם אבא שלי,

יש לי שאלה לתומכי... אקרא לזה התמשכות המלחמה עד מתי שצריך, כדי לא לצבוע בגוונים פוליטיים שהרי הדעות והנטייה הפוליטית מגוונת מאוד בקרב הקבוצה הזו.

נגיד שהכנסת מעבירה חוק יסוד שמגדיר מצב חירום מיוחד, ששונה ממצב החירום הרגיל, ובו אין לקיים בחירות על פי חוק והממשלה ממשיכה לכהן,

ונגיד שבג"ץ יפסול את החוק הזה (כי במידה ולא אזי אין דילמה),

והממשלה מורה למשטרה ולשב"כ לאכוף את קיום החוק,

מה קורה במצב הזה?

מה מותר לדעתכם לאנשי הצבא לעשות?

האם סרבנות לביצוע נגיד תקיפות באיראן זה יהיה מהלך לגיטימי או פשע חמור?

מי ישפוט?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תוכן חדש...