Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

למוטט את החמאס וחיזבאללה.

למנוע איום של ירי רקטי מאיראן.

משתמע שאתה חושב שזה לא יעדים ברי השגה.

אז על מה אתה נלחם? לדחות את הסוף?

בלי שינוי מדמם בקנה מידה אפוקליפטי שיתרחש מבפנים בעולם המוסלמי - כן, אנחנו דוחים את הסוף. מהיום הראשון של המדינה.

בינתיים יש כל מיני שיטות לפתרונות ביניים זמניים, נראה שבישראל בחרו (עקב נחיתות מספרית/גיאוגרפית וכו) להחליש אויבים במטרה שיגיעו להתכתשות פנימית בתור שיטה. ע"ע סוריה ועיראק. ירדן ומצרים כבר מהלכות על ביצים מזמן מבחינה פנימית, אז אין מה לגעת בהן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

במקום אחד רשום שדחה את האולטימטום כדי שיפקע כשהבורסה סגורה ועל הדרך יוריד את המחירים לזנן קצר, במקום אחר פירסמו שהשיחות הן עם יו"ר הפרלמנט כדי לייצר סכסוך בינו לבין משמרות המהפכה.

מה יהיה? לא יודע.

וכמו שרשמתי - מי שמדבר לא יודע ומי שיודע לא מדבר.

עפת על נדב אייל שהוא לא יודע על מה הוא מדבר.

מה יקרה בסוף רק טראמפ יודע (אני מקווה), אבל לפחות תפרגן לבנאדם שהוא ידע מה טראמפ הולך להגיד.

ואני לא יודע מה הרקורד של נדב אייל - אם הוא כותב לעניין או שטויות וכו'... לא רלוונטי לנקודה.

פורסם
לפני 39 דקות, 3n כתב:

פתאט

יש לי דז'ה וו קל. חוץ מזה שהנקודות התרבו, והביאו עוד נקודה חמודה לעולם. יש עוד מילים שאתה מכיר?

לפני 23 דקות, hans כתב:

בלי שינוי מדמם בקנה מידה אפוקליפטי שיתרחש מבפנים בעולם המוסלמי - כן, אנחנו דוחים את הסוף. מהיום הראשון של המדינה.

בינתיים יש כל מיני שיטות לפתרונות ביניים זמניים, נראה שבישראל בחרו (עקב נחיתות מספרית/גיאוגרפית וכו) להחליש אויבים במטרה שיגיעו להתכתשות פנימית בתור שיטה. ע"ע סוריה ועיראק. ירדן ומצרים כבר מהלכות על ביצים מזמן מבחינה פנימית, אז אין מה לגעת בהן.

תפיסה מדכאת, ואני לא שותף לה. כלומר, אני לא בטוח שלישראל יש עתיד, אבל גם לא בטוח שהסיבה לזה היא העולם המוסלמי. 

ואולי גם זה נכון. ובכל זאת, דרישה למנוע ירי מחיזבאללה זו דרישה סבירה. לגבי איראן אני לא יודע. אולי גדול עלינו. אבל אין לי כח לחזור במעגלים על מה שכתבתי

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

אפשר גם לדרוש שלום. יישים באותה מידה. נעזוב את התבוסתני בצד, סתם לערבב אמוציה בדיון.

לא יודע מה זה "לדרוש מההנהגה ייעדים קונקרטיים", אשמח לדוגמה

לדרוש שלום זה שווה ערך לקישקושים של ביבי על הניצחון המוחלט.

יעדים קונקרטיים זה בדיוק מה שטראמפ הציג לציבור האמריקאי: שלילת יכולות גרעיניות, השמדת חיל הים, השמדת הטילים, פגיעה במימון ארגוני הטרור. ועוד כמה דברים, לא זוכר.

את כל הדברים האלה, אפשר לבחון אם השיגו אותם או לא.

לעומת זה, ההנהגה שלנו ממשיכה לדקלם סיסמאות שלא עומד מאחוריהן יותר מדי, וכשהם כן נותנים יעדים קונקרטיים הם בד"כ לא עומדים בהם.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

שלילת יכולות גרעיניות

לא היו.

לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

השמדת חיל הים

טענו כבר שהשמידו. עכשיו מסתבר שלא. או תירוצים אחרים.

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

השמדת הטילים

בדרך, אבל אתה לא באמת יכול למנוע ממדינה ריבונית לבנות טילים במדינה שלה, גם לא מימון ארגוני טרור. 

קיצר, רשימה חרטא, סלח לי. 

זאת בדיוק הבעיה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

לא היו.

איך אתה קורא ליכולת להעשיר אורניום לרמה של פצצה?

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

זה לא היה איזה חירטוט?

מהדברים שאני שומע ביוםיום אני לא מתפלא אבל אני כן מתפלא שאנחנו עדיין מצליחים במלחמה הזו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 28 דקות, stx כתב:

עפת על נדב אייל שהוא לא יודע על מה הוא מדבר.

מה יקרה בסוף רק טראמפ יודע (אני מקווה), אבל לפחות תפרגן לבנאדם שהוא ידע מה טראמפ הולך להגיד.

ואני לא יודע מה הרקורד של נדב אייל - אם הוא כותב לעניין או שטויות וכו'... לא רלוונטי לנקודה.

אין לי כבוד לאף עיתונאי ישראלי, הם כולם מייצרים כותרות וטועים פעם אחר פעם.

הם רק מתבססים על זה שקורים פה כל כך הרבה דברים שאף אחד לא זוכר כלום.

והוא לא ידע מה טראמפ הולך להגיד, זה סתם יצא לו הפעם.

לדוגמא, לפני 3 ימים התפרסם טור שלו עם הכותרת "תתכוננו לעוד שבועות של לחימה":

https://www.ynet.co.il/news/article/g71cm94o5

אז ב3 ימים עברנו משבועות של לחימה ל"מחפשים את המוצא"? בדיחה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

יחזקאל היה בומבה של נביא.

היה. נגמר.

למאמרי וטורי דעה צריך להתייחס כמות שהם, עם מגבלות היכולת לחזות, גם כשיש לפניך עובדות. וזה מובהק שבעתיים כאשר כל בעל תפקיד,בובראשם נשיא ארה״ב, מפיץ ידיעות מדוייקות יותר או פחות כחלק מניהול המלחמה.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 27 דקות, stx כתב:

איך אתה קורא ליכולת להעשיר אורניום לרמה של פצצה?

זה צנטרפוגות. זה לא יכולות גרעיניות, זה שאיפה ליכולות גרעניות, שזה בעצם ספקטרום רחב שנע בין לגיטמי לפחות אבל שיהיה תקף תמיד מעצם זה שהוא ספקטרום.

30+ שנה מוכרים את זה שתיכף פצצה גרעינית ועכשיו גם אחרי 12 הימים זה עדיין תירוץ תקף.

אז או שזה ספקטרום שתמיד יהיה תקף 'שאיפה לגרעין' או שעד עכשיו הכול היה שקר.

• רעיון גרוע 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, David32 כתב:

רשימה חרטא, סלח לי. 

זאת בדיוק הבעיה

למה?

הוא אומר מה הוא רוצה שיהיה. זה שלא הכל קורה כמו שהוא רוצה, זה סיפור אחר. אלה דברים שאתה יכול לשפוט לפיהם כמה ההנהגה שלך אפקטיבית.

זה לא כמו לבוא לציבור ולחרטט שאנחנו כפסע מניצחון מוחלט במשך שנתיים, בין הפסקות אש וחיפושי המפתחות של שערי הגיהנום.

לפני 34 דקות, David32 כתב:

לא היו

אנחנו חיים על אותו כוכב? 

לפני 35 דקות, David32 כתב:

טענו כבר שהשמידו. עכשיו מסתבר שלא. או תירוצים אחרים

טענו שהשמידו את הרוב. עקרונית זה נכון. יש להם סירות מתאבדות ומוקשים בעיקר כרגע. 

לפני 36 דקות, David32 כתב:

דרך, אבל אתה לא באמת יכול למנוע ממדינה ריבונית לבנות טילים במדינה שלה, גם לא מימון ארגוני טרור

למנוע לגמרי? לא. אבל אתה יכול לחנוק אותם כלכלית וצבאית שלא יוכלו לעשות יותר מדי.

לשקם את תעשיית הטילים שלהם זה לא בחינם, זה עולה המון כסף וזה לוקח הרבה זמן. בסוף המשטר שם צריך לשרוד איכשהו, הוא לא יכול להפנות 100% משאבים לזה ולהזניח הכל כי המדינה תקרוס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מדאיג אותו יותר הטילים מחיזבאללה 

הצפון סופגים בלי הפסקה 

לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

אין לי כבוד לאף עיתונאי ישראלי, הם כולם מייצרים כותרות וטועים פעם אחר פעם.

הם רק מתבססים על זה שקורים פה כל כך הרבה דברים שאף אחד לא זוכר כלום.

והוא לא ידע מה טראמפ הולך להגיד, זה סתם יצא לו הפעם.

לדוגמא, לפני 3 ימים התפרסם טור שלו עם הכותרת "תתכוננו לעוד שבועות של לחימה":

https://www.ynet.co.il/news/article/g71cm94o5

התקשורת הישראלית מתחלקת ל-3

החלק הראשון דואג להוציא את נתניהו הכי רע 

החלק השני דואג להוציא את נתניהו מלך העולם

החלק השלישי דואג להיות ניטרלי הבעיה שהם מהווים אולי 1 אחוז

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, madmaxx כתב:

בשורה התחתונה, בלי הפיכה של העם האיראני אנחנו כנראה "בעוד סבב מול חמאס". 

מה שנקרא אצלנו באזור, טיפטופים..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...