Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

3n, בדוק בבקשה את הציטוט שלך; זה לא גדיק אמר אלא אני אמרתי. 

ובאותה הזדמנות, גם אבהיר טיפונת- הכוונה היא לביביסטים. רק לביביסטים.

נ.ב.

אותו הצ'ט שידוע שהוא פולט שטויות? שקרים? אי-אמיתות? 

ומתוכנת שלא לדבר על נושאים כמו השואה, מראש???

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 1 דקה, ברווז כתב:

3n, בדוק בבקשה את הציטוט שלך; זה לא גדיק אמר אלא אני אמרתי. 

ובאותה הזדמנות, גם אבהיר טיפונת- הכוונה היא לביביסטים. רק לביביסטים.

image.thumb.png.8b504f15d2d846dc53318b9253af9d40.png

פורסם

ומה בדיוק ניסית לומר עם הצילומסך הזה? שבאמת שאלת את ה-AI? מאמין לך וחצי. 

ל-AI אי אפשר להאמין (א) בין היתר כי אלו מתוכנתים מראש לא לדבר על נושאים רגישים (ב) ולכן הוא לא העלה את התשובה המדוייקת יותר לדיון.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, ברווז כתב:

ומה בדיוק ניסית לומר עם הצילומסך הזה? שבאמת שאלת את ה-AI? מאמין לך וחצי. 

ל-AI אי אפשר להאמין (א) בין היתר כי אלו מתוכנתים מראש לא לדבר על נושאים רגישים (ב) ולכן הוא לא העלה את התשובה המדוייקת יותר לדיון.

שכחת (ג) - הוא תמיד ינטה לרצות, כך שאם הוא התרשם שאתה תאהב תשובה ספציפית יותר מאחרת הוא ילך על מה שמתאים לנטיה הפוליטית שלך, והצ'אט שלך יתן תשובה שונה מהצ'אט שלי.

אין לי מושג אם זה המקרה פה אבל גם זה קורה מידי פעם.

לפני 23 דקות, 3n כתב:

וואלה , שאלתי את הצט והוא חושב אחרת ממך... 

נציונל דמוקרט" מתייחס לאדם או קבוצה התומכים בדמוקרטיה תוך שהם גם מחזיקים בערכים של לאומיות; כלומר, מדובר בתפיסה פוליטית המשלבת עקרונות דמוקרטיים עם עקרונות לאומיים או לאומיות מדינתית

נכון, בגלל זה גדיק רשם "נציונל" ולא לאומי או לאומני או וואטאבר, נכון?

לפני שעתיים, gadik6 כתב:
לפני שעתיים, ברווז כתב:

הסיבה היחידה שכל הימנגולואידים

למדתם מילה חדשה?

שוב פעם "אתם"? פעם ראשונה שנתקלתי בשילוב הזה (אישית אני מעדיף זומביביסטים, הרבה יותר מתאר את המצב) אבל נראה לי שברווז המציא את זה בעצמו בעידנא דריתחא

פורסם
לפני 7 דקות, flytomars כתב:

נכון, בגלל זה גדיק רשם "נציונל" ולא לאומי או לאומני או וואטאבר, נכון?

אה, אתה מתכוון כמו "השר לביטחון לאומני"? 

3N, צ'מע, כדי להוכיח נקודה- עשיתי בדיוק את מה שאתה עשית, עם "ביטוי ידוע ושגור בכל פה". 

image.thumb.png.8ba9cace70a62fa8df87fdc61f8cd128.png

איפה התשובה, איפה השאלה ואיפה אנחנו עומדים. 

לא הסתפקתי בזה כהוכחה. 

לקחתי את השאילתה שלך וטייבתי אותה מעט. הנה התוצאה שקיבלתי. 

image.thumb.png.7fd5090f07897d5497d6f5aff452e66b.png

אתה מוזמן לנסות בעצמך. 

שים לב שהשתמשתי באותו מנוע חיפוש ובאותה צורה שבה שאלת את השאלה שלך. 

וכן, כשלא נתתי הקשר לחיפוש גם לי הוא נתן את אותה התוצאה שאתה קיבלת. 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

במסמך מסופר שהסעיף הוכנס בגלל מידע קונקרטי על בנו.

אתה כותב את זה בפעם השלישית כבר. מה זה אומר, בתכלס?   מידע קונקרטי שמה הוא עשה ומתי, את זה אתה יודע להגיד?

הויכוח הוא לא על האם יש או אין מידע קונקרטי, אלא על מה הסעיף הזה בכלל אומר. זה שתמשיך לדלקם שיש מידע קונקרטי, לא הופך את הטיעון הזה לפחות סתום.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

כלומר הטענה שלך כאילו המציאו לזיני סתם סעיך ואז חיפשו אותו דרך אחיו חסרת בסיס ושקרית.

יותר מזה, היא גם לא חכמה. רק במוח הקונספירטיבי של הביביזם הדיפ סטייט ככ שלומיאלי שממציאים סעיף, ואז נלחמים ליישמו, במקום פשוט לפסול את זיני מראש. וגם עכשיו הסעיף לא רלוונטי. כי אין פב ניגוד עניינים.

אני מסכים איתך שהדיפ סטייט שלומיאלי, ראינו את זה בפרשת הפצ"רית. כזה טיוח לא מקצועי, התכתבויות בוואטסאפ, ומה לא. לא בטוח אם זה שלומיאליות או פשוט יהירות ובטחון עצמי מופרז בכך שאף אחד לא יעז "לגעת" בהם.

הרי אם לפני שנה טלי גוטליב הייתה צועקת שהפצרית מעורבת בהדלפה, הייתם צועקים שזה קונספירציות. אה רגע, זה בדיוק מה שהיה.

והטענה שלי היא שהכנסה של סעיף שאין לו שום קשר למציאות, לחוק, או שום תקדים, להבנתי, מאוד מחשידה, בלשון המעטה.

וכן, ניסו לפסול את זיני, וזה כמעט הצליח (להזכירך, כבוד הנשיא שלך עמית, היה בעמדה כי יש להחזיר את סוגיית המינוי לועדה), ושוב - ראשי שב"כ לשעבר שהתנהלו בצורה לא ראויה, שלא לומר עבריינית.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

ואני מניח שכך זה ברור. אז אתה מתווכח מה זה מידע קונקרטי. אתה עושה את עצמך נכון? נניח לרגע שהבן של זיני נחשד במשהו אחר והוא לא נער גבעות. איך זה משנה שבגללו הוכנס סעיף ניגוד העניינים ואתה לא ידעת את זה?

שוב, למד לקרוא. בשום שלב לא אמרתי שאין סעיף כזה, אלא שהסעיף הזה לא אומר כלום ושום דבר.

מידע קונקרטי יכול להיות גם מידע מודיעיני, למשל ממקור אנושי של השב"כ, בדיוק כמו שהועדה טענה שראש הממשלה ביקש מראשי השירות דברים לא ראויים, כדברם, רק שאין לכך שום תיעוד, או תמיכה של צד שלישי.

ויפה, התקדמנו, מנער גבעות עכשיו הוא סתם "נחשד במשהו". נניח שהוא גנב אפוד, האם על זה צריך לפסול את גלי?   סליחה, את זיני.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

בדרך כלל מצביעים למי שרוצים שינצח. ניכר שאתה רוצה שביבי ינצח. קצת מוזר לא?

ממש לא מוזר. אני לא רוצה שיאיר גולן ינצח, יחד נציגי האחים המוסלמים, והאלטרנטיבה של נתניהו והקואליציה הנוכחית, עדיפה הרבה יותר על סגן רמטכ"ל לשעבר עם נטיות טוטליטריות.

לפני שעתיים, ברווז כתב:

2014. יש לך את זה ביותר עתיק? 

עכשיו יש תקופת התיישנות על אלימות?   אוקיי, אז מתי אתם מפסיקים לבכות על רצח רבין?

והמחנה שלכם ממשיך לנהוג באלימות, כלפי נבחרי ציבור, אנשי תקשורת, אפילו "סתם" אנשים פרטיים, ראינו את זה מצוין ב-3 השנים האחרונות, וזה דוגמה מצוינת לצורת החשיבה שלכם:

לפני שעתיים, ברווז כתב:

מה היה קורה אם ביבי היה מגיע לנאום שם, בוועידה של הארץ? אני אצנזר את עצמי פה, רק ארמוז שכנראה זה לא היה מסתיים באגרוף בגב. 

או בן גביר והתנינים (נשמע כמו אחלה להקת רוק אלטרנטיבי עם עטיפות דיסק מרהיבות)? 

נכון, זה היה מסתכם ב-RPG לתוך הבית שלו, או בהצתה של מעון ראש הממשלה, או אולי באיזה טנק שהיה עולה על בלפור. המזל שלנו זה שאתם כאלו לא יוצלחים.

והכי מצחיק זה שעם כל ההתנהגות האלימה שלכם, ברגע שמרדכי דוד, ערס מתחיל עם תקציב של שוקו ולחמניה, עושה לכם בדיוק את אותו הדבר, רק לכיוון השני, פתאום זה לא בסדר, ואתם נורא נפגעים.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

יבגני ענה לך יפה מאוד.
אני רק רוצה להוסיף שאם הסעיף הזה הוכנס בגלל הבן שלו (וזה מתועד למרות שאתה ממשיך לשקר ולצטט תאוריות קונספירציה)

עניתי ליבגני בחזרה - תלמדו לקרוא. בשום מקום לא טענתי שאין סעיף כזה, אלא שהוא לא אומר שום דבר.

וגם לכם אין שום מושג.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

ופתאום גם אח שלו נופל תחת אותו סעיף זה רק מעיד על הסביבה הקרובה של זיני.

כן, זה באמת צירוף מקרים מוזר. זה כאילו הועדה חזתה את העתיד.

אגב, המידע הקונקרטי הזה הגיע מאיפה, מהשב"כ כנראה?   שב"כ, האזנות סתר לזיני, לשעברים שמנסים לסכל את המינוי. לא מריח מסריח בכלל.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

הסעיף הוא לא הבעיה. הבעיה שיותר ויותר אנשים מדרגה ראשונה של ראש השב"כ הם איך לאמר? לא אזרחים נורמטיבים. 

במקום המחנה שלכם לא הייתי מדבר על נורמטיבים. הנה המנהיגים של המחנה שלכם, האנשים שאתם מעריצים:

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

אתה כותב את זה בפעם השלישית כבר. מה זה אומר, בתכלס?   מידע קונקרטי שמה הוא עשה ומתי, את זה אתה יודע להגיד?

הויכוח הוא לא על האם יש או אין מידע קונקרטי, אלא על מה הסעיף הזה בכלל אומר. זה שתמשיך לדלקם שיש מידע קונקרטי, לא הופך את הטיעון הזה לפחות סתום.

בוא נגיד שהכניסו את זה סתם כדי לפגוע בו.

למה הסכים לתנאי ולא עתר לבג"ץ?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 38 דקות, gadik6 כתב:

זה כאילו הועדה חזתה את העתיד.

רק נראה לך ככה.

לי זה נראה שהוועדה דאגה מהעבר.

וכמו שנאמר, זה שהסעיף הזה תפס במקרה גם על אחיו מעיד על אחיו יותר מאשר על הדיפ סטייט.

בעניין נוסף, אתה חוזר כמה פעמים על הקשקוש עם ראשי השב"כ לשעבר - יש לך איזה סימוכין? אתה היית בחדר שאתה יודע שהדברים שהם אומרים זה שקר?

פורסם
לפני 45 דקות, gadik6 כתב:

עכשיו יש תקופת התיישנות על אלימות?   אוקיי, אז מתי אתם מפסיקים לבכות על רצח רבין?

בערך 3 דקות אחרי שתפסיק להאשים את אוסלו בתור מה שהוביל לטבח שמחת תורה בחסות בנימין נתניהו.

לפני 45 דקות, gadik6 כתב:

והמחנה שלכם ממשיך לנהוג באלימות, כלפי נבחרי ציבור, אנשי תקשורת, אפילו "סתם" אנשים פרטיים, ראינו את זה מצוין ב-3 השנים האחרונות

נכון, זה היה מסתכם ב-RPG לתוך הבית שלו, או בהצתה של מעון ראש הממשלה, או אולי באיזה טנק שהיה עולה על בלפור. המזל שלנו זה שאתם כאלו לא יוצלחים.

והכי מצחיק זה שעם כל ההתנהגות האלימה שלכם, ברגע שמרדכי דוד, ערס מתחיל עם תקציב של שוקו ולחמניה, עושה לכם בדיוק את אותו הדבר, רק לכיוון השני, פתאום זה לא בסדר, ואתם נורא נפגעים.

המחנה שלכם 

אין לי מושג מאיזה מחנה אתה חושב שאני. 

אתן לך רמז, זה כנראה לא זה. 

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, stx כתב:

בעניין נוסף, אתה חוזר כמה פעמים על הקשקוש עם ראשי השב"כ לשעבר - יש לך איזה סימוכין? אתה היית בחדר שאתה יודע שהדברים שהם אומרים זה שקר?

אתה לא הבנת ברוך.
אנחנו אמורים להאמין לראש ממשלה שקרן בן שקרן (אבחנה של שותף טבעי) ולא לשני ראשי שב"כ שונים שטוענים טענות דומות, אחד עם כיפה גדולה על הראש שהיה מזוהה עם הימין.

לפני 53 דקות, gadik6 כתב:

כן, זה באמת צירוף מקרים מוזר. זה כאילו הועדה חזתה את העתיד.

אגב, המידע הקונקרטי הזה הגיע מאיפה, מהשב"כ כנראה?   שב"כ, האזנות סתר לזיני, לשעברים שמנסים לסכל את המינוי. לא מריח מסריח בכלל.

מה קשור האזנות סתר לזיני לזה שהבן שלו נער גבעות?
מה הבן שלו מעדכן אותו מראש בטלפון אם הוא והחברה מתכננים ללכת לעשות איזה תג מחיר?
אולי גם מי שחוקק את החוק שאסור לקחת שוחד חזה את זה שנתניהו יועמד לדין ובעצם רצה להפיל ראש ממשלה חזק מהימין?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

אה, אתה מתכוון כמו "השר לביטחון לאומני"? 

3N, צ'מע, כדי להוכיח נקודה- עשיתי בדיוק את מה שאתה עשית, עם "ביטוי ידוע ושגור בכל פה". 

image.thumb.png.8ba9cace70a62fa8df87fdc61f8cd128.png

איפה התשובה, איפה השאלה ואיפה אנחנו עומדים. 

לא הסתפקתי בזה כהוכחה. 

לקחתי את השאילתה שלך וטייבתי אותה מעט. הנה התוצאה שקיבלתי. 

image.thumb.png.7fd5090f07897d5497d6f5aff452e66b.png

אתה מוזמן לנסות בעצמך. 

שים לב שהשתמשתי באותו מנוע חיפוש ובאותה צורה שבה שאלת את השאלה שלך. 

וכן, כשלא נתתי הקשר לחיפוש גם לי הוא נתן את אותה התוצאה שאתה קיבלת. 

וואלהואני השתמשתי במנוע החיפוש במילים שגדי כתה ללא שום פרשנות משלי, אתה הוספת את המילה אירופה כיוון שזה התאים להשקפות ולרצון שלך .

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, פינדר כתב:

הדיפ סטייט הזה, הוא נמצא איתנו בחדר כרגע?

קח, מוקדש לך ולשני הקשקשנים האחרים עם המידע הקונקרטי:

https://www.i24news.tv/he/news/news/law/artc-1a6405c5

זיני: " הבן שלי, בניגוד לפרסומים, לא מעורב בפשיעה לאומנית, לא הורשע, לא נאשם ומעולם גם לא נחשד".

בנוסף, זיני אומר כי המידע הקונקרטי שהוא קיבל זה שהבן שלו "מסתובב" עם אנשים, שיש בתוכם גם אנשים "לא טובים".

ויותר מזה, המידע הזה, שלטענתו הוא רכילות, הודלף מהשב"כ, וזה המידע הקונקרטי עליו מתבססים.

בקיצור, כרגיל, עשיתם מעצמכם צחוק. אולי הגיע הזמן לעשות חישוב מסלול מחדש, ולהפסיק להקשיב לכל מילה של אורי משגב.

לפני 13 דקות, stx כתב:

וכמו שנאמר, זה שהסעיף הזה תפס במקרה גם על אחיו מעיד על אחיו יותר מאשר על הדיפ סטייט.

ראה הסבר מעלה - המידע הקונקרטי הזה זה קשקוש ורכילות. הדבר היחיד שחמור פה זה שמישהו מעובדי השב"כ מדליף מידע חסוי או סודי, לכאורה.

לפני 13 דקות, stx כתב:

https://www.c14.co.il/article/1401392

ולפני שמתחילים לבכות על "אבל ערוץ 14", מוזמנים לחפש גם באתרים אחרים ולהשוות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...