Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, garicho כתב:

מעניין למה באמת כל כך הרבה מהציונות הדתית נהרגו. משיחות שהיו לי עם כמה מילואימניקים ששירתו בחזית בשנתיים האחרונות - הם אמרו שהרבה מהם הם קצינים זוטרים, קבוצה שבאופן קבוע חוטפת יותר מקבוצות אחרות במלחמות.

עוד קבוצה שהם סיפרו עליה זה משיחיים שבטוחים שאלוהים שומר עליהם. הם עושים שטויות וטעויות בחזית ולכן נהרגים די הרבה. 

אני בטוח שצה״ל יודע את הסיבות אבל מסיבות כאלה ואחרות המחקר הזה לא פורסם.

בכל מקרה, התרומה של בני הציונות הדתית היא גדולה וחשובה לצבא, אז כל הכבוד להם. 

יש הרבה נופלי כי זו אוכלוסייה שמשרתת בלוחמה יותר מחלקה באוכלוסייה.

נכון שהסדיר שלהם מקוצר אבל הם נכנסים ישר למעגל המילואים. 

עריכה: זו גם כנראה הסיבה שב 7.10 חלקם היה קטן מאוד אבל קפץ בהמשך. ב 7.10 מי שהיה זה בעיקר סדירים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אנשים, תעצרו רגע בבקשה ותקראו את מה שאנחנו מדברים עליו פה כבר כמה הודעות טובות. 

זה "ריקוד על הדם". 

בואו נעצור את זה בבקשה, זה לא לעניין לדעתי. 

לזרוק מספרים בהקשר של השכול בארץ, פשוט- בבקשה, בואו לא נעשה את זה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, farkash7 כתב:

השפויים עוזבים... בסוף ישארו פה מעט מאוד שפויים.

דרך צלחה. מי שחושב שהדשא של השכן הרבה יותר ירוק, מאחל לו טיסה נעימה והצלחה במקום החדש.

רק בוא, חסוך מאיתנו את תחזיות יום הדין. מה אנחנו נעשה בלעדיכם, השפויים שמחזיקים את המדינה הזאת על הגב.

בינתיים, נראה שבעוד שמדינות רבות באירופה עומדות בפני אתגרים רבים, החל מאוכלוסיה מזדקנת וילודה נמוכה, מסתננים מוסלמים שרק הולכים ומתרבים, ועוד צרות, בישראל העתיד נראה טוב יותר, במיוחד לאחר נטרול האיומים מדרום ומצפון, ופגיעה משמעותית באיראן. ימים או שנים יגידו.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

הוא לא הניף תמונה של רבין במדי SS הוא רק ניצח מהמרפסת על הפגנה שבה הונפו שלטים כאלה יחד עם עוד המון שלטים זוועתיים אחרים.

שלט אחד, שכבר הוכח בצורה שנתניהו לא יכול היה לראות אותו.

גם לקריאות "רבין בוגד" הוא ענה שהוא לא בוגד, אלא יריב פוליטי, אבל אל תתן לעובדות להפריע לך. 30 שנה, לך תזכור.

אגב, עצם זה שעלילת הדם פה על נתניהו שהניף, לא פחות, את תמונתו של רבין במדי SS, עברה בשלוות נפש, מראה לאן השמאל התדרדר.

אותם אנשים שמאמינים לחמאס יותר מאשר לנתניהו, מאמינים גם שנתניהו הניף פעם תמונה כזאת, אז אם אלו השפויים של המחנה שלכם, פוחד לשאול מי אלו הלא שפויים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, gadik6 כתב:

שלט אחד, שכבר הוכח בצורה שנתניהו לא יכול היה לראות אותו.

ברור ברור. הוא גם לא יכל לשמוע את הקהל.
הוא גם לא ראה את ארון הקבורה עם השם של רבין כתוב עליו בענק ולא ראה את חבל התליה בתהלוכה שהוא הוביל ברעננה... כי הוא הוביל בראש התהלוכה וזה היה מאחוריו.
הוא תמיד לא רואה, לא שומע, לא יודע, לא זוכר, לא העירו אותו, מדי פעם מתייבש, אבל בקטנה. זה האיש. ליגה אחרת.

Merav - על עבירות שבין אדם לחברו המקום אינו מכפר. על הסתה שמובילה לרצח, שום  צום ותפילה ביום כיפור לא יכפרו. כל אנשי הימין שמדברים ומדברות כל כך הרבה על  המדינה היהודית

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעתיים, 3n כתב:

החוק ?

ספר לי על חברים שלך שצרו על ביתה של גוטליב ומנעו את יציאת ביתה הלוקה באוטיזים קשה למסגרת הטיפולית שלה , לא זכור לי מעצרים ואו הגשת כתבי אישום.

ואו ההתפרצות למשרדי קהלת , חסימת המשרדים בשקי חו"ל כאשר עובדת נותרת כלואה במשרד , ובחוץ תקפו את מנהל המשרד ודחפו לו דולרים לחולצה במופע אימה של אלימות משתלחת , לא נעצר איש וכתב אישום לא הוגש, לא רק שלא הוגש אלא המשטרה של בן גביר סגרה את התלונה מחוסר ענין לציבור.

והקטע של לא מתנדבים הוא מצחיק , שקר מוחלט ודוחה , בוא ספר לנו כמה בני הציונות הדתית מסרו את נפשם במלחמה הזו מול האחוז היחסי שלהם באוכלוסיה.

להזכיר לך את הקריאות של גולן לסרב להתגייס למילואים כל עוד "ההפיכה המשפטית " נמשכת ? 

את הזיטונים כבר לקחתם, לא הייתה לכם בעיה לקרוא למשיכת הכספים ממדינת ישראל ולהעביר אותם לחו"ל במטרה מוצהרת למוטט את המדינה כלכלית , לא הייתה לכם בעיה לקרוא להפסקת "התנדבות" כדי למוטט את הצבא, וזה רק מדגם קטן מההשתלחות של החלאה ברסלר , הפירומן רדמן שנזכר לפתע שהוא גם אבוטבול...

1. מפגינים ליד ביתם של חברי כנסת שונים נעצרו בעשרות הזדמנויות, כולל מקרה שבו זרקו פיתות ליד עידית סילמן או משהו בסגנון. חבל שלא עצרו את מי שחסם את המשרדים של קהלת. אקט אלים ודבילי בעייני. עוד יותר אלים ודבילי היה להציק למנכל שלהם, למרות שהוא אידיוט לא קטן בעצמו. וגם על זה היו צריכים להענש.

2. לא נעצרו גם חברי כנסת שפרצו לבסיסי צהל, וחברי כנסת מהליכוד מסרבים להתייצב לחקירות במשטרה כי הם מעל החוק. גלית ״נעלו אותי במרפסת״ דיסטל ניצלה עכשיו את מעמדה ואת החסינות שלה כדי לטנף על מישהו משוברים שתיקה. היא כמובן גם לא תשלם שום מחיר. מותר לה. כמו שאגב היא גם לא משלמת שום מחיר על הגזענות שלה (ואתה על שלך), כשהיא מספרת שאין אנשים חומים בהפגנות וזה הכל אשכנזים מהאליטה (ושוכחת על הדרך מיליון יוצאי ברהמ לשעבר, למשל. לא יודע אם היא יודעת שאנחנו קיימים בכלל).

3. גם השמאלנים הגיעו למילואים במלחמה הזו. מכיר אישית לא מעט כאלו שהתנדבו, למרות שרגע לפני חשבו על ירידה מהארץ, בגלל שמחה רוטמן שותפיו המשיחיים האחרים.

4. כן, לא היתה בעיה לקרוא למשיכת כספים ממדינת ישראל. למה לא? המדינה מבזבזת עכשיו מיליארדי שקלים על כבישים ביו״ש. גונבת ממני כסף כדי לממן חרדים. המהפכה של המישחיים היתה מבטיחה שלא היה כבר שום שהיה יכול לבלום שום שוד. לא היה שום גבול שהיא לא היתה מאפשרת לעבור, בחסות פרשנות פרימיטיבית למדי למושג ״דמוקרטיה״ מצד הרוטמנים למיניהם. למה אנחנו אמורים לשתף עם זה פעולה? כי בין יריקה ליריקה בפנים שלנו מספרים לנו ש״אחים אנחנו״? מישהו מהצד שלכם באמת עד כדי כך נאיבי ובאמת מאמין שזה עובד על מישהו? 

5. קחו קרדיט. ההרס של המדינה הוא שלכם ועליכם. ישראל היא מדינה יחסית מערבית, יחסית ליברלית, יחסית מתקדמת. אפס מזה בזכות הימין הדתי עד החרדי. אפס. ואולי אם בכל זאת אתם אוהבים את המדינה כמו שהיא - נסו להרוס אותה מבפנים קצת פחות, בשביל פריוולגיות מפוקפקות כמו עוד התנחלויות לא חוקיות, בלי שיגידו לכם ״נו נו נו״, כספים סקטוריאלים למאחזים או לחרדים וניסיון להרס מוחלט של המרחב הליברלי שיש כאן (שמימלא מתכנס בהדרגה לעיר וחצי במרכז ישראל)

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

אגב, עצם זה שעלילת הדם פה על נתניהו שהניף, לא פחות, את תמונתו של רבין במדי SS, עברה בשלוות נפש, מראה לאן השמאל התדרדר.

הברווז תיקן את עצמו שזה מה שזכור לו והוא לא בטוח בזה ושני אנשים תיקנו אותו שזה לא ביבי שהניף אלא היה נוכח בהפגנה.

השאר כנראה לא רצו לקחת לך את הסיפוק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

הוא גם לא ראה את ארון הקבורה עם השם של רבין כתוב עליו בענק ולא ראה את חבל התליה בתהלוכה שהוא הוביל ברעננה... כי הוא הוביל בראש התהלוכה וזה היה מאחוריו.
הוא תמיד לא רואה, לא שומע, לא יודע, לא זוכר, לא העירו אותו, מדי פעם מתייבש, אבל בקטנה. זה האיש. ליגה אחרת.

Merav - על עבירות שבין אדם לחברו המקום אינו מכפר. על הסתה שמובילה לרצח, שום  צום ותפילה ביום כיפור לא יכפרו. כל אנשי הימין שמדברים ומדברות כל כך הרבה על  המדינה היהודית

הוצאת לי את המילים מהפה.

בתור אחד שחי אז, ראה חדשות ואפילו הצביע ביבי רחמנא ליצלן, היה ברור לכל מי שעיניו בראשו ש:

לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

גם לקריאות "רבין בוגד" הוא ענה שהוא לא בוגד, אלא יריב פוליטי

זה בול, אבל בול כמו בן גביר שהשתיק תומכים שלו (ששילמו להם!! כדי שיצעקו מוות לערבים) כדי שיוכל להגיד "די, אני אומר לך לא!! מוות למחבלים!"

כמי שחווה את כל זה בזמן אמת, היה ברור שמדובר במס שפתיים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

למנכל שלהם, למרות שהוא אידיוט לא קטן בעצמו.

הוא ממש לא אדיוט. הוא אדם מסוכן מאוד.

הוא ממוקד וחדור מטרה, לשנות את השלטון לימיני מתנחלי (הוא ממפוני גוש קטיף), לאומני וגזעני.

תחת מסווה של שוק חופשי כביכול ליברלי, הם פועלים לפרק כל מוסד או גוף שמפריע להם (יועמ״ש, בג״ץ, גל״ץ, תאגיד השידור וכו׳).

יש להם כסף ויש להם יכולת להשפיע מבפנים. היום אלו שרי הליכוד. בעבר אלו היו בנט ושקד. אני בטוח שגם בממשלה הבאה, לא משנה מי ירכיב אותה, הם ימצאו אוזן קשבת.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

(ושוכחת על הדרך מיליון יוצאי ברהמ לשעבר, למשל. לא יודע אם היא יודעת שאנחנו קיימים בכלל).

הפייס בדיוק העלה לי זכרון לפני כמה ימים מבחירות של סביב 2012 או 15 לא זוכר. 

בזכרון התבאסתי על כך שחברי כנסת המועמדים לבחירות דאז החליטו להתקשר רק לעולים שיש להם מבטא מסויים, ואלי, צבר, לא טרחו להתקשר. 

הם זוכרים אותך רק כשהם צריכים אותך. 

ואותי, ואת כולנו. 

כל שאר הזמן אנחנו רק מטרד עבורם. 

לפני 10 דקות, flytomars כתב:

זה בול, אבל בול כמו בן גביר שהשתיק תומכים שלו (ששילמו להם!! כדי שיצעקו מוות לערבים) כדי שיוכל להגיד "די, אני אומר לך לא!! מוות למחבלים!"

מונטי פייתון והגביע הקדוש. 

החבורה חוזרת לאבירים שאומרים ני. 

האביר הראשי אומר: 

אנחנו כבר לא עוד האבירים שאומרים "ני"! 

[ברקע: ני! ני!!! שששששששש!]

הזכרת לי... 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, stx כתב:

הברווז תיקן את עצמו שזה מה שזכור לו והוא לא בטוח בזה ושני אנשים תיקנו אותו שזה לא ביבי שהניף אלא היה נוכח בהפגנה.

השאר כנראה לא רצו לקחת לך את הסיפוק.

היחיד שתיקן אותו פה היה "ביביסט". התגובה השניה הייתה בסגנון "הוא לא החזיק, אבל הוא עדיין אשם".

ומה אני אגיד לך, טעות זניחה - בסך הכל לטעון שנתניהו החזיק תמונה של רבין במדי אס אס.

העיקר שאתם מאמינים לעצמכם.

לפני 3 שעות, flytomars כתב:

כמי שחווה את כל זה בזמן אמת, היה ברור שמדובר במס שפתיים.

אז עכשיו אתם גם קוראים מחשבות?

עכשיו לא מספיק לגנות, או לצאת נגד משהו. ברגע שזה נתניהו אז אתם דורשים גם פוליגרף.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

אז עכשיו אתם גם קוראים מחשבות?

כן נו, ידעתי שתקפוץ עם זה.

כן, עכשיו ומתמיד אני משתדל לקרוא מחשבות של בנאדם שמשקר דרך השיניים שלו (Lying thru his teeth).

תסתכל אתה בעצמך על הסרטון שלו אומר את זה- זה נשמע לך אמין? (במיוחד שאז הוא עוד היה שקרן די טירון, תקשיב ל"לא לא" שלו, ותקשיב ל"לא לא" של בן גביר והפעיל בתשלום- ממש קופי, אותה אינטונציה, פשוט אחד לאחד)

אני רק כותב מה אני חושב, לא יכול להציע יותר מזה, וכן - גם בזמן אמת - לי היה ברור שהוא משקר (ואז עוד הצבעתי לו), תעשה עם המידע הזה מה שאתה רוצה.

אתה אולי לא זוכר אבל ההפגנות שהיו נגד רבין בזמנו וכל הZEITGEIST - זה היה ממש מכוער.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

על הארון שבתמונה כתוב "רבין קובר הציונות", לא "מוות לרבין".

אבל כן, הוא מוקף באנשים שצועקים מוות לרבין ומסתובבים עם שלטים של רבין לבוש כמו ערפאת עם הכיתוב "בוגד" וחבל תליה.

אי אפשר לומר שהוא הזדעזע ממה שהלך שם.

אולי הוא לא שם לב כי הם מאחוריו והוא מסתכל לכיוון אחר. אולי גם היו לו בעיות שמיעה, הרי כל הכדורים שהוא ירה בצבא על מחבלים עשו את שלהם.

זה כמו הסיבה שלא היה מספיק תחמושת וציוד לצבא באוקטובר 23. ביידן המניאק הזה עצר את המשלוחים ובגללו נהרגו חיילים. שום מילה על זה שגם בשבועות שלפני האסון לא היתה תחמושת וציוד. זה לא בתחום אחריותו. אולי זה גם ביידן וגם הרצי המניאק הזה עם הפרצוף העצוב שלו. הם קשרו קשר להפיל אותו. כשכל זה יגמר, הוא יתבע פיצויים משניהם.

לפני 3 שעות, flytomars כתב:

גם "מוות למחבלים" האפס הזה לא קיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

על הארון שבתמונה כתוב "רבין קובר הציונות", לא "מוות לרבין".

מהמשך התגובה שלך ברור שאתה ציני, גם במשפט הזה היית ציני?
כתבו על ארון הקבורה את התאור של מי שנמצא בו... כמו שכותבים על מצבה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

על הארון היה כתוב "רבין הורג את הציונות"

זה ממש לא הסתה. בטח לא יותר מקריאות שנתניהו רוצה שהחטופים ימותו

• תוכן חדש...