Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7471

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

על הארון היה כתוב "רבין הורג את הציונות"

זה ממש לא הסתה. בטח לא יותר מקריאות שנתניהו רוצה שהחטופים ימותו

אני אחזור על זה שאתה כנראה צעיר.

בלי קשר למה שהיה כתוב או לא כתוב על הארון, את הקריאות מוות לרבין, אי אפשר היה לפספס ואי אפשר לשכוח.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שלא לדבר על דין רודף, בדם ואש את רבין נגרש וכמובן 3 יריות בגב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

על הארון היה כתוב "רבין הורג את הציונות"

זה ממש לא הסתה. בטח לא יותר מקריאות שנתניהו רוצה שהחטופים ימותו

ארון קבורה עם שם של מישהו חי זה לא הסתה, אז מה כן?

לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

מהמשך התגובה שלך ברור שאתה ציני, גם במשפט הזה היית ציני?

מה אתה חושב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

ארון קבורה עם שם של מישהו חי זה לא הסתה, אז מה כן

הארון קבורה היה של הציונות לא של רבין.

מה לא מובן?

לפני שעה, פינדר כתב:

אני אחזור על זה שאתה כנראה צעיר.

בלי קשר למה שהיה כתוב או לא כתוב על הארון, את הקריאות מוות לרבין, אי אפשר היה לפספס ואי אפשר לשכוח.

לדוגמא יש כל מיני סרטונים של אנשים מבוגרים בהפגנות נגד הממשלה מטרידים מינית בצורה הכי מגעילה את הדר מוכתר.

אז מה? יאיר גולן אחראי לזה? אתה בא בטענות למארגני ההפגנות.

כן. בהפגנות אנשים קוראים ועושים דברים מגעילים אז לא תלך להפגנות?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 38 דקות, עדי-אל כתב:

לדוגמא יש כל מיני סרטונים של אנשים מבוגרים בהפגנות נגד הממשלה מטרידים מינית בצורה הכי מגעילה את הדר מוכתר

האם לדעתך אם מפגינים היו קוראים מוות לביבי, מאחורי יאיר גולן, סוחבים ארון קבורה, אחרי תקופה ארוכה של הסתה קיצונית (מי שהיה אז יודע), הוא לא היה לכל הפחות מגנה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, עדי-אל כתב:

הארון קבורה היה של הציונות לא של רבין.

מה לא מובן?

הארון היה של רבין קובר הציונות.

אפשר לשחק במשחקי משמעויות ולהגיד שזה הקבורה של הציונות, אבל היו שם עוד אביזרים חמודים כמו חבל תליה ושלטים עם מסרים שלא משתמעים לשתי פנים. כמו גם הקריאות.

לא צריך לשכתב את המציאות. אנחנו לא פלסטינים.

Img_2026_01_29_06_13_13.jpeg

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

מצטער אבל להגיד זה של רבין ולא של הציונות זה לשכתב את המציאות 

לפני 5 שעות, flytomars כתב:

האם לדעתך אם מפגינים היו קוראים מוות לביבי, מאחורי יאיר גולן, סוחבים ארון קבורה, אחרי תקופה ארוכה של הסתה קיצונית (מי שהיה אז יודע), הוא לא היה לכל הפחות מגנה?

יאיר גולן מגנה התבטאיות נגד נתניהו?

הוא גינה פעם את ההטרדות המיניות?

אני לא מצפה מאף פוליטקאי לשכור אנשים שיאספו התבטאויות או מעשים של אנשים ולחתום על מכתבי גינוי או לעלות ערב ערב ולהגיד אני מגנה את ההוא, את ההיא ואת זה ואת זאת.

בהפגנות מגיעים אנשים בוגרים יותר ובוגרים פחות וכל אחד אומר מה שהוא רוצה.

להגיד שנתניהו אחראי על 7 באוקטובר זה לא מ"מ יותר גרוע מלהגיד שרבין הורג את הציונות. זה שאתה לא חושב שהסכם אוסלו היה פשע מוסרי זה לא עושה את זה לא נכון

• רעיון גרוע 3
  • משעמם 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אוקיי. הארון זה לציונות. החבל תליה גם לציונות, וגם התמונות של רבין לבוש כמו עראפת זה בעצם משל מתוחכם על זה שהציונות מתה והפכנו לערבים. גם הכיתוב בוגד, זה בעצם מדבר אל כל אחד ואחד מאיתנו שלא עשה כלום כדי למנוע את המוות של הציונות.

איסלם היא דת השלום, חמאס זה תנועה פוליטית שוחרת שלום, אונר"א זה גוף הומניטרי ובמצות יש דם של ילדים נוצרים.

• אהבתי 3
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 25 דקות, עדי-אל כתב:

להגיד שנתניהו אחראי על 7 באוקטובר זה לא מ"מ יותר גרוע מלהגיד שרבין הורג את הציונות. זה שאתה לא חושב שהסכם אוסלו היה פשע מוסרי זה לא עושה את זה לא נכון

זה נכון בגדול.

אני גם לא חושב שהיחס לנתניהו בקרב הרלבים הקיצוניים שונה מהיחס לרבין לפני 30 שנה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 55 דקות, עדי-אל כתב:

הוא גינה פעם את ההטרדות המיניות?

שמע, הטיעונים שלך הם ערימה של אנשי קש.

לא היו הטרדות מיניות ברבים. היה אדם אחד סוטה שנגע בה ואמר נעים לגעת בך. ואת זה גינו כולם וכולן. כל שאר המקרים היו פרובוקציות של מוכתר ולא יותר.

היו קריאות בקהל ״אונס למוכתר״?

היו תמונות של מוכתר בביקיני?

כשיהיו דברים כאלו ההשוואות שלך אולי יהיו נכונות.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, flytomars כתב:

כן נו, ידעתי שתקפוץ עם זה.

כן, עכשיו ומתמיד אני משתדל לקרוא מחשבות של בנאדם שמשקר דרך השיניים שלו (Lying thru his teeth).

תסתכל אתה בעצמך על הסרטון שלו אומר את זה- זה נשמע לך אמין? (במיוחד שאז הוא עוד היה שקרן די טירון, תקשיב ל"לא לא" שלו, ותקשיב ל"לא לא" של בן גביר והפעיל בתשלום- ממש קופי, אותה אינטונציה, פשוט אחד לאחד)

אני רק כותב מה אני חושב, לא יכול להציע יותר מזה, וכן - גם בזמן אמת - לי היה ברור שהוא משקר (ואז עוד הצבעתי לו), תעשה עם המידע הזה מה שאתה רוצה.

וכשיאיר גולן אומר שהמפלגה הערבית הזאת ציונית, לו אתה מאמין?

או אולי ליאיר לפיד, שכל יומיים אומר דבר והיפוכו, או לחבר כנסת מהמפלגה שלו שלבש חולצה עם הכיתוב "המשטרה חלאות", ואז אמר שאומנם הוא לבש את החולצה, אבל זה לא אומר שהוא אמר או מסכים עם האמירה.

לא פגשתי עדיין פוליטיקאי ישר, או כזה שלא מחרטט או משנה את דעתו בהתאם לאינטרסים שלו או לפוזיציה שלו.

אבל משום מה רק מנתניהו אתם דורשים לא רק להגיד משהו, אלא גם להוכיח שהוא באמת התכוון לזה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

וכשיאיר גולן אומר שהמפלגה הערבית הזאת ציונית, לו אתה מאמין?

רק שהוא אמר שמנסור עבאס יוצר ציוני מבן גביר ולא בטוח שזה לא נכון כי בן גביר וחבריו הרבה יותר מסוכנים מערבים כמו עבאס למפעל הציוני.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

נתחיל מזה שאין שום מפלגה ערבית ציונית, והם מקפידים לומר זאת היטב וברור, אז כל הטיעון של "יותר ציוני" זה כשל לוגי.

אבל בכל מקרה, עצם האמירה המטומטמת של גולן, שמצטרפת למגוון האמירות שלו, והעובדה שאנשים כמוך מסכימים איתו, לכאורה, מראה לאיזה שפל מוסרי השמאל הגיע.

לכן אני שב ואומר - השמאל היום, והדעות שלו, זה בדיוק כמו הביביסטים בצד השני, אחד לאחד.

ולצורך העניין, יאיר גולן לא פחות קיצוני מבן גביר, רק שבתור סגן רמטכל לשעבר, הוא הרבה יותר מסוכן.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...