Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

מהם אתה מצפה להיגיון?

כבר לא יודע מי יותר גרוע, מי שמאשים את נתניהו בכל דבר או מי שנפגע בשם נתניהו מההאשמות האלה בכל פעם מחדש.

לפני 4 דקות, ברווז כתב:

שלחמאס יש יותר אמינות מאשר לביבי

זה נגיד משפט ששומע אותו ביביסט וחושב שאתה מעדיף את חמאס ושם אותך באותה סירה (ליטרלי) עם גרטה תנברג ושאר ההזויים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

זה באמת קטע עצוב, שהשנאה לראש ממשלה, גרוע ככל שיהיה, גוברת על השנאה לארגון טרור רצחני שעורף ליהודים את הראש כתחביב.

תראה לי רגע, איפה כתבתי משהו שהוא "שנאה" ובגינו ענית על "שנאה". 

כתבתי במפורש. האיש שקרן. 

הוכח שהוא שקרן. 

הוכח שוב שהוא שקרן. 

ושוב. ושוב. 

סמוטריץ' אמר עליו בעצמו- "שקרן בן שקרן". 

מתועד היטב שהוא הפר הבטחות והסכמים (מישהו אמר "רוטציה" ולא קיבל? למשל?). לאורך שנים רבות, לא משהו חדש. 

0 אמינות. 

או שאתה מעדיף שנאמין למנהיג העליון על עיוור? אנשים כמוך זה יותר טוב? לא. 

לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

מזל שאנשים כמוך הם כנראה מיעוט בעם.

חמוד... תתעורר. 

אני שמח שהרוב השפוי בעם הוא כמוני. זה אומר שעוד לא מאוחר מדי.

אתה ושכמותך כרגע נמצאים במיעוט. וזה מפחיד אותכם. ואתם משתוללים עוד יותר ורועשים עוד יותר כי הרי מי שצועק הכי חזק הוא הצודק. לפחות אצל אנשים כמוך זה עובד ככה. 

מרוב שאתם צועקים חזק אתם לא מצליחים אפילו להוציא אנשים להפגנות.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 56 דקות, gadik6 כתב:

אל תשב, אבל אל תתלוננו כשאנשים כמו מרדכי דוד וחבריו חוסמים כבישים, מטרידים פוליטיקאים וכל מיני "משפיענים" או עיתונאים מהשמאל, עושים ביקורי בית לפעילי שמאל קיצוני וכדומה. ומדובר בינתיים על איזה 5-10 "פעילים" מרכזיים עם תקציב של שוקו ולחמניה. מה יהיה כשיהיו מאות מהם?

הוא יכול לחסום כבישים כרצונו אבל הוא לא יכול לחסום אדם ספציפי כי פשוט זה החוק.

ולפני שאתה קופץ עם שרה והמספרה אף אחד לא מנע ממנה בכוח לצאת. היא בחרה להישאר בפנים.

והערת אגב - מי שקבע את הכללים, או למעשה שבר אותם, זה מחנה השמאל בשנים האחרונות.

הסרבנות ככלי נשק (או "הפסקת התנדבות" בשפתכם), הכאוס ברחובות, איבוד כל רסן בהטרדות של אנשים מהצד השני, הטרדה מינית ותקיפה של שוטרות, חיילות, עיתונאיות, פגיעה בימים הכי קדושים או טהורים למדינה, דוגמת יום הזכרון, כשיטה, וכדומה.

אני מבין שאוכל אתכם שאתם לא יכולים להפסיק להתנדב כי אתם פשוט לא מתנדבים אבל גם זה למדנו ממכם. להזכיר לך את הקריאות לחיילים משרתים בסדיר ובקבע לסרב פקודה?

ואתה באמת רוצה לדבר על יום הזיכרון ומה שעשיתם בתקופת ממשלת השינוי או שאתה רוצה לדבר על איך שזיהמתם את היום הזה עם משלוח נמות ולא נתגייס לבתי הקברות כדי להכניס אצבע לעין של המשפחות השכולות?

והערת אגב 2 - מאוד קשה לי להבין את הלהיטות של השמאל להגיע לאלימות או ל"מלחמת אזרחים". הרי רואים שזה לא תחום המומחיות שלכם. כמעט תמיד זה נגמר מבחינתכם על הרצפה, ובריצה בבכי לתקשורת ולמשטרה.

אם זה הערסים של מרדכי דוד מול הפנסיונרים והיאיר גולנים של קפלן, אני שם את כל הז'יטונים על הקבוצה הראשונה.

שים את הז'יטונים איפה שאתה רוצה אבל אם תביאו את המדינה לשם כולנו נפסיד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

זה נגיד משפט ששומע אותו ביביסט וחושב שאתה מעדיף את חמאס ושם אותך באותה סירה (ליטרלי) עם גרטה תנברג ושאר ההזויים.

אני אחראי על מה שאני אומר. לא על מה שהצד השני מבין. 

ואני לא מתיימר לנסות להבין מה ביביסט מבין. 

או איך הוא חושב. 

או אם יש לו את הכלים והכישורים לזה.

אני לא שטוף מוח- אין לי מושג איך מוח שטוף עובד. 

פורסם
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

באמת חיברת עכשיו במשפט אחד ביביסט וחושב?

לפני 15 דקות, gadik6 כתב:

זה באמת קטע עצוב, שהשנאה לראש ממשלה, גרוע ככל שיהיה, גוברת על השנאה לארגון טרור רצחני שעורף ליהודים את הראש כתחביב.

מזל שאנשים כמוך הם כנראה מיעוט בעם.

מה הקשר בין שנאה לזה שהוא שקרן?

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

ולפני שאתה קופץ עם שרה והמספרה אף אחד לא מנע ממנה בכוח לצאת. היא בחרה להישאר בפנים.

אני מבין שאוכל אתכם שאתם לא יכולים להפסיק להתנדב כי אתם פשוט לא מתנדבים אבל גם זה למדנו ממכם. להזכיר לך את הקריאות לחיילים משרתים בסדיר ובקבע לסרב פקודה?

ואתה באמת רוצה לדבר על יום הזיכרון ומה שעשיתם בתקופת ממשלת השינוי או שאתה רוצה לדבר על איך שזיהמתם את היום הזה עם משלוח נמות ולא נתגייס לבתי הקברות כדי להכניס אצבע לעין של המשפחות השכולות?

שים את הז'יטונים איפה שאתה רוצה אבל אם תביאו את המדינה לשם כולנו נפסיד.

החוק ?

ספר לי על חברים שלך שצרו על ביתה של גוטליב ומנעו את יציאת ביתה הלוקה באוטיזים קשה למסגרת הטיפולית שלה , לא זכור לי מעצרים ואו הגשת כתבי אישום.

ואו ההתפרצות למשרדי קהלת , חסימת המשרדים בשקי חו"ל כאשר עובדת נותרת כלואה במשרד , ובחוץ תקפו את מנהל המשרד ודחפו לו דולרים לחולצה במופע אימה של אלימות משתלחת , לא נעצר איש וכתב אישום לא הוגש, לא רק שלא הוגש אלא המשטרה של בן גביר סגרה את התלונה מחוסר ענין לציבור.

והקטע של לא מתנדבים הוא מצחיק , שקר מוחלט ודוחה , בוא ספר לנו כמה בני הציונות הדתית מסרו את נפשם במלחמה הזו מול האחוז היחסי שלהם באוכלוסיה.

להזכיר לך את הקריאות של גולן לסרב להתגייס למילואים כל עוד "ההפיכה המשפטית " נמשכת ? 

את הזיטונים כבר לקחתם, לא הייתה לכם בעיה לקרוא למשיכת הכספים ממדינת ישראל ולהעביר אותם לחו"ל במטרה מוצהרת למוטט את המדינה כלכלית , לא הייתה לכם בעיה לקרוא להפסקת "התנדבות" כדי למוטט את הצבא, וזה רק מדגם קטן מההשתלחות של החלאה ברסלר , הפירומן רדמן שנזכר לפתע שהוא גם אבוטבול...

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לפני 20 דקות, ברווז כתב:

תראה לי רגע, איפה כתבתי משהו שהוא "שנאה" ובגינו ענית על "שנאה". 

כתבתי במפורש. האיש שקרן. 

הוכח שהוא שקרן. 

הוכח שוב שהוא שקרן. 

ושוב. ושוב. 

.

כשתענה לי על השאלה מתי נתניהו הניף תמונה של רבין במדי אס אס, אז נחזור לדיון.

עד אז, אתה כנראה שקרן לא פחות מביבי.

לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

עכשיו אתם ממציאים חוקים?

ונניח שאתה צודק, לחסום את עמית סגל זה בסדר, או לחסום לטלי גוטליב את הכניסה לבית הפרטי שלה?

וגם לחסום את איילון ולהבעיר שם מדורה זה לא חוקי בשום מצב, אגב.

גדול. מאות מפגינים עם שנאה בעיניים, אבל מי הפריע לה לצאת.

מעניין אם זאת הייתה קרובת משפחה שלך, שמאות אנשים מפגינים וצועקים מולה, ושחלקם כנראה ממש שונא אותה, אם היית מרגיש בנח להגיד לה - תצאי, הכל בסדר, תכף מגיע קו 16 תעלי עליו.

אני מבין שאוכל אתכם שאתם לא יכולים להפסיק להתנדב כי אתם פשוט לא מתנדבים אבל גם זה למדנו ממכם. 

עשיתי קרוב ל-400 ימי מילואים במערך הלוחם, מאז ה-7.10. הרבה יותר כנראה מקשקשנים כמוך וחבריך פה, אז אל תשליך את הצרות שלך עליי.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

מה הקשר בין שנאה לזה שהוא שקרן?

כן , עם ההתנשאות הזו אתה חושב שתיקח בחירות , היהירות שלך מדהימה , 18 שנה חוטף סטירה ישירות לפנים , בחירות אחרי בחירות ועדין מרשה לעצמך להתנשא.

לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

כשתענה לי על השאלה מתי נתניהו הניף תמונה של רבין במדי אס אס, אז נחזור לדיון.

עד אז, אתה כנראה שקרן לא פחות מביבי.

לגבי הכרזה :

23 שנים אחרי הרצח: פסק דין חושף מי הכין את כרזת רבין במדי אס.אס | חדשות מעריב

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, ברווז כתב:

אני אחראי על מה שאני אומר. לא על מה שהצד השני מבין. 

ואני לא מתיימר לנסות להבין מה ביביסט מבין. 

או איך הוא חושב. 

או אם יש לו את הכלים והכישורים לזה.

אני לא שטוף מוח- אין לי מושג איך מוח שטוף עובד. 

השאלה מה אתה רוצה שיקרה, לא על מה אתה אחראי.

אתה רוצה שבן אדם אחר יקשיב לך וינסה להבין מאיפה אתה בא, או שאתה סתם בא לשחרר קיטור ברשת ואין באמת משמעות למילים כי גם ככה כולם שטופי מח. 

לפני 17 דקות, Night Driver כתב:

ספציפית פה אני לא חושב שיש אבודים כאלה שחבל על המאמץ. היה פעם אחד אבי123 משהו כזה שכבר לא מגיב. כנראה עדיין חוגג את הניצחון המוחלט, או שהוא הצטרף לחיפושים של המפתחות לשערי הגיהנום.

פורסם
לפני 16 דקות, 3n כתב:

החוק ?

ספר לי על חברים שלך שצרו על ביתה של גוטליב ומנעו את יציאת ביתה הלוקה באוטיזים קשה למסגרת הטיפולית שלה , לא זכור לי מעצרים ואו הגשת כתבי אישום.

הם לא מנעו ממנה לצאת אז אל תשקר. הם ישבו בחדר המדרגות והיא אפילו דיברה איתם.

לפני 16 דקות, 3n כתב:

ואו ההתפרצות למשרדי קהלת , חסימת המשרדים בשקי חו"ל כאשר עובדת נותרת כלואה במשרד , ובחוץ תקפו את מנהל המשרד ודחפו לו דולרים לחולצה במופע אימה של אלימות משתלחת , לא נעצר איש וכתב אישום לא הוגש, לא רק שלא הוגש אלא המשטרה של בן גביר סגרה את התלונה מחוסר ענין לציבור.

היו צריכים לחטוף חזק. תבדוק עם השר למה סגרו את התלונה בלי כתב אישום במקום לבוא בטענות לאחרים.

לפני 16 דקות, 3n כתב:

והקטע של לא מתנדבים הוא מצחיק , שקר מוחלט ודוחה , בוא ספר לנו כמה בני הציונות הדתית מסרו את נפשם במלחמה הזו מול האחוז היחסי שלהם באוכלוסיה.

להזכיר לך את הקריאות של גולן לסרב להתגייס למילואים כל עוד "ההפיכה המשפטית " נמשכת ? 

הרבה פחות מהקיבוצניקים למשל. לא יודע ביחס לאחים לנשק אבל כדאי לבדוק.

ולהתגייס כשקוראים לך מתוקף חוק זה לא להתנדב. אלה דברים שונים שכדאי שתלמד את ההבדלים ביניהם.

בוא ספר לנו כמה מתנדבים למילואים בשוטף או במלחמה יש בש"ס וביההדות התורה (כמעט שליש מהקואליציה)?

לפני 16 דקות, 3n כתב:

את הזיטונים כבר לקחתם, לא הייתה לכם בעיה לקרוא למשיכת הכספים ממדינת ישראל ולהעביר אותם לחו"ל במטרה מוצהרת למוטט את המדינה כלכלית , לא הייתה לכם בעיה לקרוא להפסקת "התנדבות" כדי למוטט את הצבא, וזה רק מדגם קטן מההשתלחות של החלאה ברסלר , הפירומן רדמן שנזכר לפתע שהוא גם אבוטבול...

בולשיט מזוקק. 
אף בעל הון או איש עסקים לא קובע את מדיניות ההשקעות שלו לפי הפגנות או משהו שמישהו צועק אבל כשיש חשש שאם המדינה תפגע בהשקעות שלו לא יהיה לו סעד משפטי הוא לוקח את הכסף שלו והולך.

ואם זה ששמאלנים מפסיקים להתנדב ממוטט את הצבא אז מי שעומד בראש המדינה הוא האדם המסוכן ביותר לקיומה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, 3n כתב:

, 18 שנה חוטף סטירה ישירות לפנים , בחירות אחרי בחירות ועדין מרשה לעצמך להתנשא.

בדיוק... אבל בדיוק... בגלל שהצד הביביסטי לא חושב. זה בדיוק הקטע.

שטופי מח. 

לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

השאלה מה אתה רוצה שיקרה, לא על מה אתה אחראי.

בעולם אידאלי. 

בעולם שלנו? אין לי שום! יכולת. ולו הקטנה ביותר. לגרום למה שאני רוצה שיקרה, לקרות. 

אני סה"כ עוד שמוק אחד במדינה. לא עשיר (בעל המאה הוא בעל הדיעה וכולי), לא מאזור מיוחס (חיפאי), לא מכיר את כל הגווארדיה הנכונה (לא מכיר גם הרבה מהשכנים שלי תאכלס) ואפילו לא חבר בשום כת סתרים שמנהלת את העניינים מהצללים (אמרו פעם על פרס דומני שהיה חבר בבונים החופשיים או משהו? או שאני טועה?).

אתה רוצה שבן אדם אחר יקשיב לך וינסה להבין מאיפה אתה בא, או שאתה סתם בא לשחרר קיטור ברשת ואין באמת משמעות למילים כי גם ככה כולם שטופי מח. 

בין מה שאני רוצה (כן, בדיוק זה) לבין המציאות, יש פער. מה לעשות. 

יש פה אנשים שעוד מסוגלים לחשוב בעצמם, ואפילו בחלק מהמקרים לשנות את דיעותיהם. יש. 

Few and far between. 

התייאשתי מלנסות, התחלתי לגלוש לפופוליזם מסתבר... תודה על ההארה וההערה. 

כנראה עדיין חוגג את הניצחון המוחלט

מה איתו באמת? עם הניצחון המוחלט? אני דואג, היינו אך כפסע ממנו לפני כמה חודשים. מזמן לא שמענו עליו, וקיבלנו איזה הסכם אוסלו כזה בינתיים- מתי נקבל את הניצחון המוחלט שהבטיחו לנו? אתה יודע? שמעת משהו?

לגבי הכרזה. 

אני זוכר שראיתי תמונה של נתניהו מניף את הכרזה הזו בעצמו, בסמיכות למועד הרצח. הייתי נער בן 14 אז והאינטרנט עוד לא היה בכל בית ותיעוד לא היה זמין כמו שהוא היום. אני לא מצליח לאתר את התמונה הזו. או מידע לגבי זה. 

יכול להיות שאני פשוט לא זוכר טוב, כמו שציינתי הייתי נער אז. 

אבל יש עוד אפשרות אחת, שנחרדתי לגלות לאחרונה. 

זוכרים את הציוץ של ילד"ז עם התמונה של "משתין על בג"צ"? מאחר והוא שותק, כדי לא לפגוע בסיכויי הבחירות של אביו,  וזה לא יפה שהוא שותק, יש לו הרבה מה להגיד כמו שהוא הוכיח בציוציו עד כה וזה לא נחמד שהישתיקו אותו (אם זה אכן קרה), החלטתי לאתר את הציוצים שלו ולהעלות אותם מחדש כדי להזכיר לאנשים למה יש להם לצפות שיש במדינה חופש דיבור כמעט אבסולוטי. 

כמעט ולא היה זכר לתמונה הזו. היה לי קשה מאד לאתר משהו. 

כאילו שהתמונות, שדיברו עליהן הרבה באתרי החדשות השונים, למשך מספר ימים לא קטן, שלא לדבר על פייסבוק ושות', כאילו מישהו מחק את רוב האיזכורים מהרשת. 

מעניין, נכון? 

או שאני פשוט לא טוב בלחפש תמונות, אם זה המצב אודה לכל מי שיהיה מוכן לעזור לי ולהעלות את התמונה הנ"ל. ביחידה שהצלחתי למצוא היה עוד מישהו בתוך התמונה ("תמונה חצוייה").

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם
לפני 29 דקות, gadik6 כתב:

עכשיו אתם ממציאים חוקים?

ונניח שאתה צודק, לחסום את עמית סגל זה בסדר, או לחסום לטלי גוטליב את הכניסה לבית הפרטי שלה?

וגם לחסום את איילון ולהבעיר שם מדורה זה לא חוקי בשום מצב, אגב.

אמרתי גם בעבר ואומר שוב. הפגנות אלימות צריך לפזר באלימות.

גדול. מאות מפגינים עם שנאה בעיניים, אבל מי הפריע לה לצאת.

מעניין אם זאת הייתה קרובת משפחה שלך, שמאות אנשים מפגינים וצועקים מולה, ושחלקם כנראה ממש שונא אותה, אם היית מרגיש בנח להגיד לה - תצאי, הכל בסדר, תכף מגיע קו 16 תעלי עליו.

אם היו רוצים לפגוע בה היו פוגעים. אפילו לא ניסו להיכנס למספרה אז אל תמציא שטויות.

עשיתי קרוב ל-400 ימי מילואים במערך הלוחם, מאז ה-7.10. הרבה יותר כנראה מקשקשנים כמוך וחבריך פה, אז אל תשליך את הצרות שלך עליי.

כשהייתי בגיל המילואים ובכשירות פיזית עשיתי מילואים כל שנה ומתי שקראו לי (גם לא מעט צוים חריגים). אצלי היה לבנון והאינתיפאדות ואצלכם עזה.

• רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קוראים לזה אפקט מנדלה. 

ממה שאני מכיר יש תמונה שלו מלפני הרצח מוביל הפגנה עם ארון קבורה, אבל לא של רבין אלא של הציונות.

מי היה מאמין.

• מעניין 1

פורסם

זה לא מה שנקרא אפקט מנדלה. "לא נחשב ל".

פורסם
לפני 36 דקות, 3n כתב:

כן , עם ההתנשאות הזו אתה חושב שתיקח בחירות , היהירות שלך מדהימה , 18 שנה חוטף סטירה ישירות לפנים , בחירות אחרי בחירות ועדין מרשה לעצמך להתנשא.

אני עומד מאחורי הדברים שלי. ביביסטים הם עדר עיוור וחסר אינטיליגנציה.

מזל שהם מיעוט בימין.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...