Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני 3 שעות, SurfHigh כתב:

@gadik6
שמע, משעשע. 

זה לא בסדר מאף צד של המפה, אבל אני לא זוכר שמישהו בימין יצא נגד הצחוקים על הגבות של משה נוסבאום, או האוזניים של גיא פלג, או (הכי גרוע) הכוויות של אמנון אברמוביץ'. 

אז עכשיו גבות גדולות זה גם נכות?   כמה אחוזים זה?

יש לצחוק, ויש להטיל רפש, לנסות לפגוע, ופשוט להיות אדם עם ג'ורה מסריחה.

גם על ליברמן ובנט צחקו, על הראשון צחקו על המבטא והמראה של "שומר הברים", כמו שכינו אותו, ועל השני צחקו על המראה שלו, הכיפה, וכדומה. זה סאטירה.

להביא בובות מין בדמות שרה נתניהו, לשים את נתניהו במדי נאצים, או עוד שאר הגועל שיוצא לאנשים מהשמאל מהפה, זה כבר מעבר לתחום שנחשב בסדר, או סאטירה.

גם פה בפורום ובדיון - אם תחפש חלאה, או מיס פיגי, או אפס, או עוד שאר ביטויים נעימים כאלו, די בטוח שרובם הגיעו מהצד השמאלי.

אני כבר לא מדבר על פאשיסט, או ביביסט וכדומה.

לגבי אברמוביץ - זה הכי גרוע שמצאת?   כי כמעט בכל פעם שמישהו צחק על זה, מיד הגיע גל של גינויים וקריאות שהוא גיבור ישראל וכדומה. 

בשום שלב זה לא הפך להיות למשהו שהוא "בסדר" או נורמלי להגיד.

לפני 3 שעות, SurfHigh כתב:

ולכן אני שואל אותך בצורה עניינית (אני יודע שאתה מאוד עסוק בלהתייחס לכולם), מה עם מערכת החינוך שהזכרת? 

הכל טוב שמה? 

מה לדעתך הכיוון ב 10-15 שנים האחרונות? 

מערכת החינוך טעונה שיפור, מהרבה בחינות.

החל מביטול הגופים המושחתים והמסואבים שנקראים הסתדרות או ארגון המורים, דרך שיפור התנאים של המורים, חוזים אישיים, העלאת רמת המורים, הקטנת הכיתות ועוד.

עם זאת, ולמרות כל האמור לעיל, לדעתי המצב הוא סביר עד טוב מאוד, כתלות בבית ספר, וברמה הכלכלית-חברתית של האוכלוסיה באזור, ובטח בהתחשב בכך שישראל היא מדינה צפופה וצעירה יחסית.

אם נסתכל על תוצאות מבחנים בינלאומיים (עד 2022 כי זה מה שמצאתי בחיפוש מהיר) - ישראל שמרה על יציבות יחסית, בעוד שבמדינות המפותחות הייתה ירידה.

צפיפות כיתות - כאן אנחנו מדורגים בטופ מבחינת הצפיפות, שזה לא אידאלי, אבל מובן לאור הסיבות שציינתי (ילודה גבוהה, מדינה קטנה וצפופה וכדומה).

אגב, אם להאמין לחוקרים שבדקו את הנושא, אין בהכרח קשר בין צפיפות בכיתה להישגי התלמידים, או לפחות לא קשר מובהק.

וכמובן שיש את נושא החינוך החרדי והערבי שדורשים טיפול יסודי ומקיף.

אז אם לסכם - בסדר, אבל יכול להיות יותר טוב. לא גרוע ולא מצוין.

לפני כשעה, flytomars כתב:

תזכיר לי מי הראשון שעשה את זה?

https://www.ynet.co.il/news/article/syff8618q

לא יודע מי הראשון, אבל זה לא מי שאתה הבאת.

בבקשה, מ-2021:

https://www.ynet.co.il/news/article/S1yTyK7U00

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 24 דקות, gadik6 כתב:

לשים את נתניהו במדי נאצים

נכון. זה ממש לא לעניין

560161373.jpg

images.jpeg

• רעיון טוב! 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 52 דקות, gadik6 כתב:

אז עכשיו גבות גדולות זה גם נכות?   כמה אחוזים זה?

יש לצחוק, ויש להטיל רפש, לנסות לפגוע, ופשוט להיות אדם עם ג'ורה מסריחה.

גם על ליברמן ובנט צחקו, על הראשון צחקו על המבטא והמראה של "שומר הברים", כמו שכינו אותו, ועל השני צחקו על המראה שלו, הכיפה, וכדומה. זה סאטירה.

להביא בובות מין בדמות שרה נתניהו, לשים את נתניהו במדי נאצים, או עוד שאר הגועל שיוצא לאנשים מהשמאל מהפה, זה כבר מעבר לתחום שנחשב בסדר, או סאטירה.

גם פה בפורום ובדיון - אם תחפש חלאה, או מיס פיגי, או אפס, או עוד שאר ביטויים נעימים כאלו, די בטוח שרובם הגיעו מהצד השמאלי.

אני כבר לא מדבר על פאשיסט, או ביביסט וכדומה.

לגבי אברמוביץ - זה הכי גרוע שמצאת?   כי כמעט בכל פעם שמישהו צחק על זה, מיד הגיע גל של גינויים וקריאות שהוא גיבור ישראל וכדומה. 

בשום שלב זה לא הפך להיות למשהו שהוא "בסדר" או נורמלי להגיד.

מערכת החינוך טעונה שיפור, מהרבה בחינות.

החל מביטול הגופים המושחתים והמסואבים שנקראים הסתדרות או ארגון המורים, דרך שיפור התנאים של המורים, חוזים אישיים, העלאת רמת המורים, הקטנת הכיתות ועוד.

עם זאת, ולמרות כל האמור לעיל, לדעתי המצב הוא סביר עד טוב מאוד, כתלות בבית ספר, וברמה הכלכלית-חברתית של האוכלוסיה באזור, ובטח בהתחשב בכך שישראל היא מדינה צפופה וצעירה יחסית.

אם נסתכל על תוצאות מבחנים בינלאומיים (עד 2022 כי זה מה שמצאתי בחיפוש מהיר) - ישראל שמרה על יציבות יחסית, בעוד שבמדינות המפותחות הייתה ירידה.

צפיפות כיתות - כאן אנחנו מדורגים בטופ מבחינת הצפיפות, שזה לא אידאלי, אבל מובן לאור הסיבות שציינתי (ילודה גבוהה, מדינה קטנה וצפופה וכדומה).

אגב, אם להאמין לחוקרים שבדקו את הנושא, אין בהכרח קשר בין צפיפות בכיתה להישגי התלמידים, או לפחות לא קשר מובהק.

וכמובן שיש את נושא החינוך החרדי והערבי שדורשים טיפול יסודי ומקיף.

אז אם לסכם - בסדר, אבל יכול להיות יותר טוב. לא גרוע ולא מצוין.

לא יודע מי הראשון, אבל זה לא מי שאתה הבאת.

בבקשה, מ-2021:

https://www.ynet.co.il/news/article/S1yTyK7U00

לגבי החלק הראשון, תעשה הבדלה בין מפגין, כלומר אזרח, לבין ח"כ, חבר בממשלה, שר ואפילו ראש הממשלה. 

לאזרח מותר גם אם זה מכוער. 

לכל השאר - לא. 

לגבי החלק השני, פשוט תגגל למשל:

"דירוג ישראל במתמטיקה oecd"

הנה רק דוגמה, מדצמבר 24:

נפלה במבחני TIMMS ממקום 9 ב-2019 ל-23 במתמטיקה, ומ-16 ל-25 במדעים - הירידה החדה ביותר בין מדינות ה-OECD כשישראל לראשונה לא נמצאת מעל הממוצע. שר החינוך קיש מטיל את האחריות על הסגרים בקורונה וחוסר היציבות הביטחוני

הכל מיידי וברור. 

וזה בלי לשקלל פנימה את המחסור במורים, את הרמה, את הנטישה באחוזים גבוהים, שלא נכנסים למדדים. 

את ההשלכות של אלה תספוג רק בעוד כמה שנים. 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 26 דקות, SurfHigh כתב:

לגבי החלק הראשון, תעשה הבדלה בין מפגין, כלומר אזרח, לבין ח"כ, חבר בממשלה, שר ואפילו ראש הממשלה. 

לאזרח מותר גם אם זה מכוער. 

לכל השאר - לא. 

לגבי החלק השני, פשוט תגגל למשל:

"דירוג ישראל במתמטיקה oecd"

הנה רק דוגמה, מדצמבר 24:

נפלה במבחני TIMMS ממקום 9 ב-2019 ל-23 במתמטיקה, ומ-16 ל-25 במדעים - הירידה החדה ביותר בין מדינות ה-OECD כשישראל לראשונה לא נמצאת מעל הממוצע. שר החינוך קיש מטיל את האחריות על הסגרים בקורונה וחוסר היציבות הביטחוני

הכל מיידי וברור. 

וזה בלי לשקלל פנימה את המחסור במורים, את הרמה, את הנטישה באחוזים גבוהים, שלא נכנסים למדדים. 

את ההשלכות של אלה תספוג רק בעוד כמה שנים. 

זה ממש עצוב אבל זאת הדרך לתת צ'אנס לפיריפריה לפי הממשלה הזאת.

במקום להשקיע בפיריפריה בתקציבים ולימודים, נגרום לכך שהרמה במרכז הארץ תרד בכך שלא ניתן תקציבים לחינוך ובכך נגרום לשיוויון בין המרכז לפיריפריה.

לצערי זה ממש עובד לממשלת חלם.

• מבאס 1
פורסם
לפני 10 שעות, שביט כתב:

תיכף מישהו ישלוף לך את אלטלנה...

😳

גם זריקת הרימון והרצח לא היו שלשום

לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

היו סימנים, אבל לא עשו כלום בנידון. למה? כי נכס.

שכחת איך בתחילת המלחמה הגרי היה מתדרך את עמישראל כל ערב עם תצ"אות מתהליכי בניית המנהרות?

כל המידע הזה לא שווה כלום כי בחרו להתעלם ממנו ואיפשרו לחמאס להפתיע.

לא התעלמו

התייחסו לזה שאמרו שחמאס מורתע

פורסם
לפני 9 שעות, gadik6 כתב:

גבר, אתה אמיתי? את רבין המחנה שלך הלביש במדי נאצים לפני 30 שנה. 

אתה גם כל פעם בויכוח על אצביעות של אשמאל והג'ורה וכו' מנסה להציג את עצמך כמתווכח עדין ונעים. אתה רוצה שאני אבזבז טוקנים של קלוד ונבדוק ביחד כמה פעמים ירדת על אנשים ספציפיים פה ו או על מחנה השמאל בכלליות?

לפני 9 שעות, שביט כתב:

נכון. זה ממש לא לעניין

זה היה בצחוק נו. דחקות של חבר'ה. ומיד גם ביבי גינה את זה.

• מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מישהו יכול להסביר מה המטרה של נתניהו להכנס כעת לעימות עם המפלגה הדמוקרטית ואולי ארה״ב בכלל? בשביל מה ההצהרה על הפצצות שלא סופקו?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 54 דקות, עדי-אל כתב:

התייחסו לזה שאמרו שחמאס מורתע

אין קשר.

טעו בהערכה וחשבו שבמקרה הכי גרוע יחדרו 2-3 חוליות. 

הסיבה האמיתית למה שקרה זה לא הרתעה או משהו דומה אלא שאננות וזלזול באויב.

מה שלא הבינו זה שאם יש לך שתי חניות והשכן תמיד חונה לך בימנית אם תשים מחסום רק בימנית הוא יחנה בשמאלית. חיו בתפיסה שעזה זה רק רקטות ואם בנינו קיר תת קרקעי הכל בסדר. או כדברי הגששים במחסום, אם מחבל רוצה לעבוב למה שיעבור מפה, יעבור מסביב.

לפני 8 דקות, sperial כתב:

מישהו יכול להסביר מה המטרה של נתניהו להכנס כעת לעימות עם המפלגה הדמוקרטית ואולי ארה״ב בכלל? בשביל מה ההצהרה על הפצצות שלא סופקו?

צריך להאשים מישהו בכשלונות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 שעות, farkash7 כתב:

1. אתה לא אשם. נעשה קמפיין דה לגיטימציה למערכת המשפט וליצחק עמית שאלפי אנשים כמוך נופלים בפח. זה המנגנון שנועד לחקור מחדלים בקנה המידה הזה. לא משנים את המנגנון כדי לקבל תוצאות רצויות. נותנים למנגנון לעבוד, כשאתה עולה על משקל ואתה לא מרוצה אתה הולך לחפש משקל אחר?

2. מה קשור גנץ ואייזנקוט? הם יצאו מהקבינט מזמן. מה קשור כוח אדם יש/אין? יש אנשים במדינה הזו שנושאים בנטל ויש כאלה שלא. המצב הזה לא יכול להימשך כי זה לפני הכל לא שוויוני. דרך אגב, לגייס אנשי מילואים ב40-50K שקלים בחודש זה לא פתרון בר קיימה, אז כן יש גם בעיית כוח אדם.
3. אולי צריך רפרומה בתחומים מסויימים, אבל זו לא רפורמה זו הפיכה משטרית.
4. קשר קשר... הוכח מה יותר מדי זמן בשלטון עושה, וראינו מה קורה כשראש ממשלה עומד לדין.
5. אין לך מושג על מה אתה מדבר. בדרום לא היו שולחים חיילים לקו המגע מפחד שיחטפו אותם, כלומר גם כמה מאות מטרים שהפרידו בין הישובים/קיבוצים בדרום לעזה היה כמעט ריק מכוחות. זו הייתה התפיסה. כבר סיפר חקלאי מהקיבוץ שם שביקשו מהם להעביר אספקה לטנק על הגדר כי לא רצו לסכן חיילים... הבנת?
ודרך אגב יש לך אפשרות שלישית, אוייב מתעצם? לך לטפל בו.
6. עזוב. לא ניכנס לזה כי זה לא יגמר.

1. למשקל אין אנג׳דה ודעות פוליטיות לעמית (ולכל אדם אחר) בהחלט יש. 

מה נראה לך דעתו של עמית על ההשפעה של הרפורמה המשפטית על המלחמה? 

2. אני מדבר על עיקרון.  מי שלא רוצה לטפל בבעיה מצרף אליו את איזנקוט וגנץ. 

זה בהחלט קשור לכוח אדם כי אם אתה לא מנצל אותו טוב זה לא עניין של כוח אדם. אז היה לך עוד 50000 חיילים שהיית מבזבז את זה?

לפני 34 דקות, Night Driver כתב:

הסיבה האמיתית למה שקרה זה לא הרתעה או משהו דומה אלא שאננות וזלזול באויב

הסיבה האמיתית זה גם לא הרתעה.

הסיבה האמיתית היא שאנחנו חושבים שזאת הארץ שלהם ולא שלנו, הסיבה האמיתית היא שאנחנו מאמינים בזכות שלהם להגדרה עצמית ואנחנו רק צריכים לתת להם מדינה או משהו בסגנון 

כל אוסלו, התנתקות, נכס ונטל, הרתעה זה פועל יוצא של האמונה הזאת ואחת התוצאות היא אמונה שהם רק רוצים לעבוד, להתפרנס, להביא אוכל ועוד תירוצים דומים 

אתם אוהבים להאשים את ביבי אבל מבחינת הדעות האלו הוא לא רחוק גם מיאיר גולן וראשי מערכת הביטחון 

לפני שעה, יבגניפ כתב:

30 שנה??? אם תלך כ"כ רחוק עוד תגיע בטעות לאנטלנה 

• רעיון גרוע 1
פורסם

זה לא משנה מה אנחנו או הם חושבים. הם עובדה בשטח ולא הם ולא אנחנו הולכים לשום מקום.

גם לחיות יחד לא נחיה ולכן הברירה היחידה היא להיפרד תוך הבנה שיש לך גבול  וכמו כל גבול אתה צריך מד אחד להגן עליו ומהצד השני כשמעברו מתעצמים בצורה שמאיימת עליך לטפל באיום מיידית עוד לפני שמישהו חושב לממש אותו.

גם בכל שנות המצור על עזה אני הייתי בגישה שיביאו מה שהם רוצים ואנחנו נשמיד כל דבר שעלול לאיים עלינו. שיביאו טנקים ואנחנו נשמיד אותם עוד בנמל וכך גם עם כל תעשיית ייצור האמל"ח שהם פיתו. רק שממשלת הקוקסינלים ראתה בהם נכס וסירבה להשמיד את התשתיות עד שהיה מאוחר מידי.

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 26 דקות, עדי-אל כתב:

30 שנה???

אתה כנראה צעיר אז זה נראה לך הרבה. מי שהוביל את אותן הפגנות הוא היום ראש הממשלה.

מי שקשור לאלטלנה כבר מזמן לא איתנו.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעה, יבגניפ כתב:

אתה גם כל פעם בויכוח על אצביעות של אשמאל והג'ורה וכו' מנסה להציג את עצמך כמתווכח עדין ונעים. אתה רוצה שאני אבזבז טוקנים של קלוד ונבדוק ביחד כמה פעמים ירדת על אנשים ספציפיים פה ו או על מחנה השמאל בכלליות?

מה זה המחנה שלי?   חשבתי אתה לא אוהב שמדברים ברבים. אני לא הצבעתי נתניהו ואני לא משתייך לימין ה"דתי-משיחי" (לטענתכם).

וכן, לפני 30 שנה. אז עכשיו אתם משווים ומעלים?

בוא, ממש לאחרונה מישהי ניסתה לקנות ארפיג'י כדי לפגוע בראש הממשלה. מזל שהקיצונים אצל השמאל פשוט לא יוצלחים, אחרת כנראה כבר היה פה ניסיון התנקשות.

דבר שני, נגעתי בעצב חשוף?   לא זכור לי שכיניתי אנשים בכינויים כמו חלאה, או צחקתי על נכויות או מראה של נבחרי או אנשי שמאל.

הדבר היחיד שבו "חטאתי" זה כנראה מושגים כמו יפה נפש או הזויים. ממש זהה לרמיזות ובדיחות מיניות על אשת ראש הממשלה.

עצם זה שאתה לא מבין את ההבדל בין ביקורת, גם אם היא קשה (דוגמת יפה נפש או משיחי), לבין דברים כמו התעסקות בנכויות ומומים של אנשים, בהטרדות מיניות ובעוד רעל שיוצא מהצד השמאלי, מראה שזה הכל עניין של פוזיציה. אנשים שכחו מה זה ביקורת עצמית.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 26 דקות, עדי-אל כתב:

שנה??? אם תלך כ"כ רחוק עוד תגיע בטעות לאנטלנה

שום דבר לא השתנה מאז. אפילו הקצין. פעילי ליכוד לא מתביישים היום לספר שחבל שהיטלר לא סיים את העבודה, ושלא נרצחו יותר אשכנזים שמאלנים ב7.10.

המילים הנפוצות זה "בוגדים" ו"ערב רב". ורובם מאמינים בתאוריות על בגידה מבפנים. וזה רק דוגמאות.

אני לא חושב שהמחנה שלי יותר נחמד או משהו. נחצו גבולות בשנים האחרונות. שיט כמו חסימת משרגי קהלת זה משהו שצריך ללכת עליו לכלא. פשוט אני לא מבין את התממות של גדי ודומיו

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

זה ליקוק לטראמפ. במפלגה הדמוקרטית הוא מזמן שרוף, אז מה אכפת לו? הרי זה לא שהוא מייצג מדינה של 9 מליון איש...

גם יש מצב שזה חלק מהעניין של הפסקת הסיוע הצבאי. ארה"ב לא רוצים את זה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 14 שעות, farkash7 כתב:

drowning pool - bodies פזמון:

One, nothing wrong with me
Two, nothing wrong with me
Three, nothing wrong with me
Four, nothing wrong with me

ביבי או לא ביבי?

לגמרי ביבי, במיוחד שאר המילים של השיר- let the bodies hit the floor.

לפני 12 שעות, gadik6 כתב:

להביא בובות מין בדמות שרה נתניהו, לשים את נתניהו במדי נאצים

שמע, זה קורה, מה לעשות: תזכיר לי מי היה הראשון ששם את ראש הממשלה במדי נאצים והסתובב עם השלט הזה בהפגנות? מישהו פה כבר שם תמונות של השלט הזה שדיברתי עליו בתגובה לך. 

אז או שאתה צודק ואסור לשים אף אחד במדי נאצים, או שאתה טועה, ומותר לשים את כולם במדי נאצים- תחליט בבקשה.

רק מה, בחייאת. שמור את ההחלטה לעצמך.

לפני 59 דקות, עדי-אל כתב:

1. למשקל אין אנג׳דה ודעות פוליטיות לעמית (ולכל אדם אחר) בהחלט יש. 

על אותו משקל של הטענה שלך ממקודם- "תראה לי מי יושב בראשה ואראה לך את המסקנות", אפשר בקלות מאד רבה לומר שאם הממשלה תשב בראש הוועדה, אפשר בקלות לדעת מה יהיו המסקנות- הממשלה לא אשמה, זה הוא, הוא, הם, הוא והם יחד, כולם חוץ מהממשלה. 

רק מה, בוועדה שכזו, זה לא משהו מופרך- לעומת וועדה שמורכבת משופטים, שלהם יש מוניטין ואמינות יותר גדולה משל ראש ממשלה שנתפס בשקרים בוקר וערב. 

ואל תשכח משהו קטן אבל חשוב. 

זה לא המסקנות שמעניינות. לא המסקנות שאתה חושב ומתכוון אליהן, בכל מקרה. 

זה החקירה. חקר האמת. מה לכל הרוחות קרה, שכזה אסון קרה לנו, כדי שיהיה לזה סטופ ולעולם לא יוכל לקרות שוב. 

במקרה שלנו, החקירה הזו תוביל בהכרח לכמה מסקנות ש- נגיד את זה בעדינות, יציירו כמה גורמים בעלי כח והשפעה באור מאד לא טוב. 

אין אפשרות אחרת, הראיות לא תומכות בשום דבר אחר. ואלו ראיות שקופות לציבור, אני לא מדבר על ראיות קצת יותר רציניות, מסווגות, שאין לנו גישה אליהן בכלל. 

אם אני טועה והראיות יוציאו אנשים מסויימים זכאים? אדרבה, מקבל את זה. 

מקבל כל תוצאה של וועדה שתחקור את האמת. 

לא מוכן לקבל שום וועדה "מטעם" שנועדה לחקור את האוויר.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...