Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 22 שעות, יובל .מ. כתב:

הוכיחו קוקסינליות עזוב אותך שטויות.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

גם בכל שנות המצור על עזה אני הייתי בגישה שיביאו מה שהם רוצים ואנחנו נשמיד כל דבר שעלול לאיים עלינו. שיביאו טנקים ואנחנו נשמיד אותם עוד בנמל וכך גם עם כל תעשיית ייצור האמל"ח שהם פיתו. רק שממשלת הקוקסינלים ראתה בהם נכס וסירבה להשמיד את התשתיות עד שהיה מאוחר מידי.

הכנסתי ביטוי לאוצר המילים של נהג לילה.

אני יכול לפרוש תודה רבה שבת שלום.

• מצחיק 4
פורסם
לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

הכנסתי ביטוי לאוצר המילים של נהג לילה.

אם כך, אני מאשים אותך בכך שנהג לילה כתב כבר פעמיים את המילה "Zין" ב-2 הודעות שונות. 

קילקלת אותו, לא יפה מצדך. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ברווז כתב:

שמע, זה קורה, מה לעשות: תזכיר לי מי היה הראשון ששם את ראש הממשלה במדי נאצים והסתובב עם השלט הזה בהפגנות? מישהו פה כבר שם תמונות של השלט הזה שדיברתי עליו בתגובה לך. 

אז או שאתה צודק ואסור לשים אף אחד במדי נאצים, או שאתה טועה, ומותר לשים את כולם במדי נאצים- תחליט בבקשה.

אתה מבין על מה אתה מתווכח או שכל תגובה אצלך זה אוטומטית "אבל הימין"?

חשבתי שהשמאל יותר טוב, או שמדבריך השמאל זה בדיוק אותם הביביסטים שאתם יוצאים נגדם, רק עם השקפה פוליטית שונה וסגנון "אירופאי"?

הנקודה שלי היא פשוטה - כשאתם מתלוננים פה על ביביסטים, כת אלימה, דף מסרים וכדומה, סתכלו שניה פנימה אל תוך המחנה שלכם, כי שם זה בדיוק אותו הדבר.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

לא, לא 30 שנה. לי סיפרו שחבל שלא רצחו אותי עם עוד אשכנזים בעוטף רק לפני כמה חודשים.

מי סיפר לך?

אבל זה לא סותר את הטענה שלי - הביביסטים מהימין זה תמונת מראה של חלקים בשמאל, דוגמת יאיר גולן ושותפיהם. אלו שחושבים שמתיישבים, או מתנחלים אם תרצה, הם תתי אדם, ושחלקם לא מצטערים אם הם נהרגים, כי אקיבוש.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

גיבור המחנה שאתה מגן עליו למרות שאתה משתייך אליו, זארקה (אם ככה כותבים את השם), סיפר שהוא שמח על 6 מיליון שמתו בשואה לפני שנה.

מי?

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

חברים אחרים במחנה שאתה מגן עליו למרות שאתה לא משתייך אליו הפיצו אין ספור תמונות שיורדות על המראה של היועמשית.

מה אמרו, שיש לה פרצוף אשכנזי מתנשא?   השם ירחם, איזה מנוולים.

על טלי גוטליב והמראה שלה כנראה רשמו דברים יותר גרועים.

ועדיין, זה לא שקול לאלימות מינית, מילולית או פיזית.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

בעיקר כי לך אישית הסברתי כבר 4-5 פעמים לפחות: אני לא חושב שהצד שלי מייצג איזה שיח נחמד או נעים יותר. ויש דברים שלא איכפת לי מהם, כמו ציורים של שרה כמיס פיגי. ויש דברים שעליהם אני חושב שצריך להענש, כמו, שוב, הפרצה למשרדי קהלת. ואתה עדיין בטוח ש״תפסת״ אותי.

אתה לא, אבל רבים כאן בטוחים שהשמאל, או מה שנשאר ממנו, זה מחנה נאור, נעים, אינטלקטואלי, האפוד של הדמוקרטיה, וזאת בהשוואה לביביסטים המטונפים.

גם אם אני לא טועה, הדיון הנוכחי התחיל כי הגבת על משהו שבכלל לא נכתב אליך, אז לא מבין על מה התלונות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 2

פורסם
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

חשבתי שהשמאל יותר טוב, או שמדבריך השמאל זה בדיוק אותם הביביסטים שאתם יוצאים נגדם, רק עם השקפה פוליטית שונה וסגנון "אירופאי"?

הנקודה שלי היא פשוטה - כשאתם מתלוננים פה על ביביסטים, כת אלימה, דף מסרים וכדומה, סתכלו שניה פנימה אל תוך המחנה שלכם, כי שם זה בדיוק אותו הדבר.

אם אתה מצפה שאתה תבוא עם מקלות ואבנים ואנחנו נשב לקרוא שירה אז אתה טועה טעות מרה.

אתה קבעת את הכללים ואנחנו נשחק לפי הכללים שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זאת הבעיה. הכללים האלה נקבעו ע"י אנשים תת רמה, והם מורידים את השיח לרמה של פיפי קקי.

זאת המטרה של מכונת הרעל וזה מצליח, כי כשהופכים את  הפוליטיקה לעניין של רגש ולא של שכל, הרבה יותר קל לקדם את הדעות הכי מטומטמות שיש. גם הבן אדם הכי אינטליגנט לא ישאר חייב כשיצעקו לו באוזן מספיק פעמים דברים כמו שחבל שלא רצחו אותו בעוטף.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

אם אתה מצפה שאתה תבוא עם מקלות ואבנים ואנחנו נשב לקרוא שירה אז אתה טועה טעות מרה.

אתה קבעת את הכללים ואנחנו נשחק לפי הכללים שלך.

אל תשב, אבל אל תתלוננו כשאנשים כמו מרדכי דוד וחבריו חוסמים כבישים, מטרידים פוליטיקאים וכל מיני "משפיענים" או עיתונאים מהשמאל, עושים ביקורי בית לפעילי שמאל קיצוני וכדומה. ומדובר בינתיים על איזה 5-10 "פעילים" מרכזיים עם תקציב של שוקו ולחמניה. מה יהיה כשיהיו מאות מהם?

אבל איך אמרת - אתם קבעתם את הכללים וכדומה.

והערת אגב - מי שקבע את הכללים, או למעשה שבר אותם, זה מחנה השמאל בשנים האחרונות.

הסרבנות ככלי נשק (או "הפסקת התנדבות" בשפתכם), הכאוס ברחובות, איבוד כל רסן בהטרדות של אנשים מהצד השני, הטרדה מינית ותקיפה של שוטרות, חיילות, עיתונאיות, פגיעה בימים הכי קדושים או טהורים למדינה, דוגמת יום הזכרון, כשיטה, וכדומה.

והערת אגב 2 - מאוד קשה לי להבין את הלהיטות של השמאל להגיע לאלימות או ל"מלחמת אזרחים". הרי רואים שזה לא תחום המומחיות שלכם. כמעט תמיד זה נגמר מבחינתכם על הרצפה, ובריצה בבכי לתקשורת ולמשטרה.

אם זה הערסים של מרדכי דוד מול הפנסיונרים והיאיר גולנים של קפלן, אני שם את כל הז'יטונים על הקבוצה הראשונה.

• רעיון גרוע 5
  • משעמם 3

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

מצד אחד נכון אבל כשבאים להרוג אותך אתה מתגונן.

צריך להיות קר ולעשות הפרדה מתי באמת באים להרוג אותך ומתי אתה רק מרגיש ככה.

הרי המטרה שלהם להוציא ממך תגובה אמוציונלית, לא להרוג אותך. חבל לתת להם מה שהם רוצים. אבל כן, זה לא קל בכלל.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, gadik6 כתב:

הסרבנות ככלי נשק (או "הפסקת התנדבות" בשפתכם),

דווקא ש״הימין״ הוא זה עושה מאמץ אדיר לנרמל השתמטות מחובות (בניגוד להמנעות מהתנדבות, שהיא מעבר לחובות).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

צריך להיות קר ולעשות הפרדה מתי באמת באים להרוג אותך ומתי אתה רק מרגיש ככה.

הצחקת אותי. אתה מבקש מאנשים שטוענים או מאמינים שנתניהו משאיר חטופים בעזה בכוונה רק כי ככה וככה, טוענים שזה בסדר לדבר עם החמאס אבל לא עם ביבי (יאיר גולן בעבר), ומאמינים לפרופוגנדה של החמאס (כי זה נגד ביבי), מהם אתה מצפה להיגיון?

באים "להרוג" אותם, לא פחות. מרדכי דוד ופלוגות המחץ של בן גביר צדים אנשים ברחוב. איפה האו"ם, איפה הד-מו-קרטיה?

פורסם (נערך)
לפני כשעה, gadik6 כתב:

איזה קטע הזוי, משום מה אתה משייך אותי (ואותנו) למחנות. 

בלי שום קשר למציאות, לדיעות, להליכי החשיבה, וכמובן- בלי שום קשר לעובדות. 

וכשמעלים נקודה חשובה התגובה שלך הופכת מייד! להיות וואטאבאוטיזם. 

מעניין זה. 

תגיד, אתה גם חושב שחוקים פרסונלים זה פויה, כמו החוק שאוסר על הסתה שנולד בעקבות התמונה של רבין במדי SS על שלט שביבי הניף באיזו הפגנה? או שחוקים פרסונליים זה השיא של הדמוקרטיה הישראלית? כמו החוקים שעולים להם שנועדו למנוע ממפלגות להתמודד בבחירות כי הם מפחידים כמה פוליטיקאים?

לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

טוענים שזה בסדר לדבר עם החמאס אבל לא עם ביבי (יאיר גולן בעבר)

הקטע, והחלק הכי עצוב בסיפור, זה שלחמאס יש יותר אמינות מאשר לביבי. 

כשחמאס אומר משהו אני מאמין להם יותר מאשר לראש הממשלה שלי. 

הוא הביא את זה על עצמו. רקורד מוכח היטב של שקרים על גבי שקרים על גבי שקרים על גבי שקרים.

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, ברווז כתב:

בעקבות התמונה של רבין במדי SS על שלט שביבי הניף באיזו הפגנה?

באיזה ערוצי חדשות אתה צופה?   אל-ג'אזירה?

מתי נתניהו הניף שלט עם תמונה של רבין במדי SS???

לפני 8 דקות, ברווז כתב:

הקטע, והחלק הכי עצוב בסיפור, זה שלחמאס יש יותר אמינות מאשר לביבי. 

כשחמאס אומר משהו אני מאמין להם יותר מאשר לראש הממשלה שלי. 

זה באמת קטע עצוב, שהשנאה לראש ממשלה, גרוע ככל שיהיה, גוברת על השנאה לארגון טרור רצחני שעורף ליהודים את הראש כתחביב.

מזל שאנשים כמוך הם כנראה מיעוט בעם.

• תוכן חדש...