Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

אם אני אתפרע ואשרוף פחים הוא צריך גם לירות בי.

לא הבנתי אם אתה כותב את זה בציניות או ברציניות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

אחרי כל כך הרבה שנים אתה עדיין לא מבין.

שוטר אלים עם כדור ברזל שמרביץ לחרדי היום, ירביץ לך מחר.

הוא לא ירביץ לי כי אני לא עומד באמצע הכביש, זורק אבנים על נהגים ונתלה על שמשה של אוטובוס.

וזה מה שאתה לא מבין.

אני היום בן 33, ההתקלויות היחידות שלי עם שוטרים היו שפעם אחת קיבלתי דוח על זה שעליתי על המדרכה הנמוכה בכיכר הוא התייחס לזה כ"התפרעות" ופעם אחת דוח על זה שחבר שלי הוציא את הראש מהחלון בגיל בזמן נהיגה. שני המקרים היו בגיל 18. דוחות של 250 שקל.

לא רבתי עם שוטרים במגרשים, לא רבתי עם שוטרים בכביש, לא רבתי עם שוטרים בפסטיבלים. זה מין קטע כזה של אזרח שומר חוק.

גם אף פעם לא קיבלתי שלילה או דוחות עם נקודות בסיטונאות. קטע אהה? להיות פאשיסט ושומר חוק בו זמנית.

לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

אם אני אתפרע ואשרוף פחים הוא צריך גם לירות בי.

בול.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

חינוך חינם מגיל אפס יכול להיות טוב

חינוך מגיל אפס זה טוב אם יש מי שישלם על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

הוא לא ירביץ לי כי אני לא עומד באמצע הכביש, זורק אבנים על נהגים ונתלה על שמשה של אוטובוס.

וזה מה שאתה לא מבין.

אני היום בן 33, ההתקלויות היחידות שלי עם שוטרים היו שפעם אחת קיבלתי דוח על זה שעליתי על המדרכה הנמוכה בכיכר הוא התייחס לזה כ"התפרעות" ופעם אחת דוח על זה שחבר שלי הוציא את הראש מהחלון בגיל בזמן נהיגה. שני המקרים היו בגיל 18. דוחות של 250 שקל.

לא רבתי עם שוטרים במגרשי ספורט, לא רבתי עם שוטרים בכביש, לא רבתי עם שוטרים בפסטיבלים או מסיבות. זה מין קטע כזה של אזרח שומר חוק.

גם אף פעם לא קיבלתי שלילה או דוחות עם נקודות בסיטונאות. קטע אהה? להיות פאשיסט ושומר חוק בו זמנית.

רגע @פינדר!!!! שיקרתי.

לפני 3 חודשים גם קיבלתי דוח על 107 קמ"ש במקום 90 בכביש 65, שילמתי דוח 250 שקל.

עבריין גדול אני. 

מתי השוטר בא להרביץ לי?

• משעמם 1
פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

לא הבנתי אם אתה כותב את זה בציניות או ברציניות.

רציני לחלוטין.

מותר להפגין ולמחות אבל אסור ונדליזם ופגיעה באנשים. אם אני עושה את אלה תפקיד המשטרה למנוע את זה ממני גם בכוח וגם אם הכוח הזה גורם לי נזק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בדיוק. להוציא 1000 איש שיעמדו באמצע הכביש ויתפללו זה משהו אחר מלהוציא 100 או 1000 אנשים לרחוב שמבצעים פרעות וונדליזם.

שבוע זה הסתיים במוות מיותר.

אגב, עיריית ירושלים הוציאה מכתב אתרעה למשטרה על השימוש בבואש. שזה מייצר ריחות ונזקים ועולה להם כסף.

שזה מזעזע. הקטע שכאילו אין כתובת מי אשם. אז המשטרה אשמה. אם רק היו עוצרים פורעים ותבועים אותם נזיקין?

כן, אלו השותפים הטבעיים של הממשלה שלי.

פורסם
לפני 27 דקות, SlowRide כתב:

חינוך מגיל אפס זה טוב אם יש מי שישלם על זה.

אם תחנך אנשים להשתלב בחברה ולתרום את חלקם (ואי, כמה סוציאליסטי) יהיה מי שישלם. מבחינתי זה חלק מה״ליבה״.

לפני 40-50 שנה החברה הישראלית שילמה לי חינוך והשכלה (מעבר לשכר הלימוד), החזרתי לה ב-43 שנות עבודה (כולל שירות חובה בצבא).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 46 דקות, פינדר כתב:

שוטר אלים

התפרעויות צריך לעצור ביעילות ובמהירות. זו ממש תפקידה של המשטרה. שרפת פחים? גלגלת אבנים? צפה פגיעה.

אני לא מקבל את ההנחה שיש איזו טרנזטיביות בין מתפרע (חרדי במקרה הזה) לאזרח נורמטיבי שומר חוק. 

אנחנו עוד לא חברה מדיאבלית.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

רגע @פינדר!!!! שיקרתי.

לפני 3 חודשים גם קיבלתי דוח על 107 קמ"ש במקום 90 בכביש 65, שילמתי דוח 250 שקל.

עבריין גדול אני. 

מתי השוטר בא להרביץ לי?

תשמע, אתה הביביסט הכי חננה שנתקלתי בו.

עוד מעט תגיד שאתה גם קורא בלי ניקוד.

• מעניין 1

פורסם
לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

תשמע, אתה הביביסט הכי חננה שנתקלתי בו.

עוד מעט תגיד שאתה גם קורא בלי ניקוד.

אל תגלה לפינדר שגם קראתי הארי פוטר באנגלית בכיתה ג', בזמן שאני חצי כורדי.

זה בכלל יעיף לו את המוח.

פורסם

החצי כורדי מסביר את התמיכה בבן גביר. אחוות חצאי הכורדים.

פורסם
לפני 56 דקות, Gosser1860 כתב:

התפרעויות צריך לעצור ביעילות ובמהירות. זו ממש תפקידה של המשטרה. שרפת פחים? גלגלת אבנים? צפה פגיעה.

אני לא מקבל את ההנחה שיש איזו טרנזטיביות בין מתפרע (חרדי במקרה הזה) לאזרח נורמטיבי שומר חוק. 

אנחנו עוד לא חברה מדיאבלית.

זו אחת הבעיות הגדולות במדינה שלנו, ולא רק על המשטרה.

כל דבר קטן ישר הופך לדבר הכי גדול שקרה מאז 1948.

שוטרים לא קמים בבוקר ואומרים "וואי מעניין למי אני אדפוק מכות", מעניין אותם לבוא לעבוד וללכת לבית. שוטר שמסיים משמרת בשעה 22:00 מתבאס כשהוא מגלה שיש התפרעויות בכביש 4, כי הוא רוצה ללכת לישון בבית ולא לעלות על ציוד מגן.

ואם כדי שאותו שוטר יסיים את ההתפרעות מהרויחזור לבית שלו לישון ליד אשתו הוא צריך לדפוק למחבל יהודי אלה בראש, שיעשה את זה ולילה טוב. מעדיף את זה מאשר שייפגע בו סלע וילך לבית חולים.

פורסם

אם כבר אמירות גרועות של יאיר גולן, אז הנה אחת- והיא גרועה מכיוון אחר ממה שאתם חושבים. 

נתחיל בציטוט:

image.thumb.png.ede970c642aa623aab65fd870f6b3670.png

במקומו? הייתי מחליף את המילה "מאושרים" בארוכים", גם כדי לקשור את זה לגיוס... אם כבר פה גדול אז כבר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

שוטרים לא קמים בבוקר ואומרים "וואי מעניין למי אני אדפוק מכות", מעניין אותם לבוא לעבוד וללכת לבית

שוטר הוא בן אדם. מי שמתרגל להיות אלים, יהיה אלים גם מחוץ לתפקיד.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אם אני עושה את אלה תפקיד המשטרה למנוע את זה ממני גם בכוח וגם אם הכוח הזה גורם לי נזק

לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

לרגע לא כתבתי שצריך לאפשר ונדליזם והתפרעות אלימה. אבל בין לא לעשות כלום לבין אלת ברזל עם שפיצים, או לירות במתפרעים יש מרווח רחב מאוד.

כל משטרה מערבית יודעת לדכא התפרעויות גם בלי לירות באנשים. ירי באדם ששורף פח, זה משהו שעושים באירן.

האם הוראות פתיחה באש צריכות לכלול כעת גם אדם ששורף פח באמצע הכביש?

לפני 58 דקות, יובל .מ. כתב:

אל תגלה לפינדר שגם קראתי הארי פוטר באנגלית בכיתה ג', בזמן שאני חצי כורדי.

זה בכלל יעיף לו את המוח.

אני מעולם לא טענתי שאתה עבריין או בור.

אתה פשוט עד היום תמיד היית בצד הטוב של המפגש עם המשטרה. אז אתה לא מסוגל לדמיין את עצמך בסיטואציה שונה. זה יכול להתהפך גם בלי שתתכוון להתנהג כמו עבריין כבד.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעה, sperial כתב:

אם תחנך אנשים להשתלב בחברה ולתרום את חלקם (ואי, כמה סוציאליסטי) יהיה מי שישלם. מבחינתי זה חלק מה״ליבה״.

לפני 40-50 שנה החברה הישראלית שילמה לי חינוך והשכלה (מעבר לשכר הלימוד), החזרתי לה ב-43 שנות עבודה (כולל שירות חובה בצבא).

אי אפשר לחנך את מי שלומד במערכת חינוך נפרדת עם אידאולוגיה שונה לגמרי.

גם לא כדאי לכפות עליו את האידאולוגיה שלך כי ככה הוא יתנגד עוד יותר אליה ויתחזק בדעות שלו.

מה שצריך לעשות זה להפסיק לתקצב את זה, ולשלם חינוך ושאר תנאים סוציאליים רק למי שתורם את חלקו.

את זה אי אפשר לעשות בגלל כח אלקטורלי של הקבוצה  הזאת. גם אם הממשלה הבאה תהיה ללא חרדים, הדמוגרפיה תעשה את שלה.

כל עוד שיטת הבחירות נשארת במתכונת הנוכחית, המצב ישאר ככה עד לקריסה הבלתי נמנעת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...