Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, 3n כתב:

ואתה מדבר על שקרים.

אתה העלית את ה״אשמה״ של בג״ץ במותו של בראל חדריה, כאילו מדובר בעובדה.

בפועל מדובר בעלילה, שקודמה על ידי ערוץ 14 ושאר מכונת הרעל.

בג״ץ מעולם לא התערב בהוראות הפתיחה באש ליד הגדר של עזה וכשהוגשו עתירות בנושא, הן נדחו. 

אתה טוען שאתה נגד נתניהו ואני גם מאמין לך, אבל זה לא מונע ממך לדקלם את התעמולה הזו.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, 3n כתב:

וואו , יש איזה יאיר גולן אחד...

ההתבטאות של יאיר גולן - והסערה

אני לא ממצביעי גולן, אבל הוא בהחלט צדק. שמעתי אותו בנסיעה ברכב בשידור ישיר, ואם אתה חי בארץ ויש לך יותר מפיתול אחד במוח (שגם הוא ישר), היה ברור לחלוטין שהוא מתייחס להתבטאויות של חברי הממשלה ואנשים כמוך, ולא לצבא.

אבל תודה שאישרת את טענתי: ברגע שמתחילים לדבר על היחס של החרדים למדינה, מיד קופצים שופרות כמוך ומנסים לסובב את המחוגים לכיוון הערבים.

לפני שעה, 3n כתב:

כאשר יהיה לך את הרקורד של זיני נתייחס ברצינות לדעתך על הכישורים שלו .

דוד זיני – ויקיפדיה

כאשר יהיה לך את הרקורד של יאיר גולן, תקבל זכות דיבור. את הלינק לוויקי אני מקווה שתצליח למצוא לבד. עד אז - תעמוד בפינה ותתבייש.

לפני 49 דקות, 3n כתב:

ביבי לא היה לבד, היה מטכ"ל שלם שחשב על הכלה ומב"מ , לחשוב שזה רק ביבי זו תמימות ואו טיפשות.

או שלא קראת מה שאנשים כתבו עד עכשיו, או שאתה סתם שקרן. אף אחד, ואני חוזר אף אחד מהמשתתפים בדיון לא טען שביבי היה לבד. אבל הוא זה שעמד בראש הפירמידה, בדיוק כמו הרמטכ"ל וראש השב"כ והיה אחראי עליהם.

להגיד שביבי לא היה לבד, זה בדיוק כמו להגיד שרונן בר והרמטכ"ל לא היו לבד. אבל להבדיל מביבי - הם קיבלו על עצמם את האחריות והלכו.

לפני 49 דקות, 3n כתב:

צודק , מכונת רעל , כמו "התחקיר" על כוח 100 ועל האונס שלא היה.

משפטם של חמשת אנשי כוח 100 עדיין מתקיים בבית הדין הצבאי. אבל תמשיך לדקלם מדף המסרים.

לפני 49 דקות, 3n כתב:

אתה פונה אלי כמצביע ביבי ? כי אני בהחלט לא.

רשמתי פה מספר פעמים שביבי אחראי ישיר וצריך ללכת הביתה , יש בעיות בהבנת הנקרא ?

If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, fatboy1340 כתב:

נראה שאתה מתדיין עם בוט ( מצטרף חדש, כותב רק בשרשור הפוליטי). חבל על הזמן ו מאמץ

מצטער חבר אבל זו תגובה לא לעניין. 

לכולם פה יש זכות דיבור ולכולם פה יש זכות לדעה. דומה\זהה\שונה\אחרת\חלופית\קונסרבטיבית, זה לא משנה. 

מפה ועד לקרוא למישהו בוט, יש הרבה מרחק. 

מצטער אבל זה לא משהו שאני מוכן לקבל.

לפני 5 דקות, mikyl כתב:

If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck

היי... הלו.

I`m offended! 

בחייך. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 35 דקות, mikyl כתב:

אני לא ממצביעי גולן, אבל הוא בהחלט צדק. שמעתי אותו בנסיעה ברכב בשידור ישיר, ואם אתה חי בארץ ויש לך יותר מפיתול אחד במוח (שגם הוא ישר), היה ברור לחלוטין שהוא מתייחס להתבטאויות של חברי הממשלה ואנשים כמוך, ולא לצבא.

אבל תודה שאישרת את טענתי: ברגע שמתחילים לדבר על היחס של החרדים למדינה, מיד קופצים שופרות כמוך ומנסים לסובב את המחוגים לכיוון הערבים.

כאשר יהיה לך את הרקורד של יאיר גולן, תקבל זכות דיבור. את הלינק לוויקי אני מקווה שתצליח למצוא לבד. עד אז - תעמוד בפינה ותתבייש.

או שלא קראת מה שאנשים כתבו עד עכשיו, או שאתה סתם שקרן. אף אחד, ואני חוזר אף אחד מהמשתתפים בדיון לא טען שביבי היה לבד. אבל הוא זה שעמד בראש הפירמידה, בדיוק כמו הרמטכ"ל וראש השב"כ והיה אחראי עליהם.

להגיד שביבי לא היה לבד, זה בדיוק כמו להגיד שרונן בר והרמטכ"ל לא היו לבד. אבל להבדיל מביבי - הם קיבלו על עצמם את האחריות והלכו.

משפטם של חמשת אנשי כוח 100 עדיין מתקיים בבית הדין הצבאי. אבל תמשיך לדקלם מדף המסרים.

אחרי ההצדקה של גולן , אין לנו שום מכנה משותף לשיחה.

מי שמכנה את חיילי צה"ל רוצחי תינוקות הוא חלאה , שיצטרף לאולמרט ואהוד ברק בערוצי אל גזירה , שם מקומו.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 32 דקות, ברווז כתב:

מצטער חבר אבל זו תגובה לא לעניין. 

לכולם פה יש זכות דיבור ולכולם פה יש זכות לדעה. דומה\זהה\שונה\אחרת\חלופית\קונסרבטיבית, זה לא משנה. 

מפה ועד לקרוא למישהו בוט, יש הרבה מרחק. 

מצטער אבל זה לא משהו שאני מוכן לקבל.

היי... הלו.

I`m offended! 

בחייך. 

יש כאן לא מעט משתתפים עם דעות שונות. זה ממש לא הנקודה. כאן ספציפית מדובר במשתמש בעל ותק של תשעה חודשים, שמרבית תגובותיו בשרשור הפוליטי. 

• מעניין 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני כשעה, 3n כתב:

אבל חייל \ קצין זוטר הופך אותך לאקספרט במודיעין...

טענתי בדיוק הפוך מזה.

אמרתי שלמרות שעסקתי באיסוף מודיעין גולמי אני לא מוכשר לנתח אותו או להפיק ממנו תמונה.

לפני 27 דקות, fatboy1340 כתב:

יש כאן לא מעט משתתפים עם דעות שונות. זה ממש לא הנקודה. כאן ספציפית מדובר במשתמש בעל ותק של תשעה חודשים, שמרבית תגובותיו בשרשור הפוליטי. 

אולי אבל הוא מתייחס לדברים ועונה לא כדיקלום. אז מה אם הוא חדש (או ותיק שלא רוצה להיחשף)?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 36 דקות, fatboy1340 כתב:

נמצא פה הרבה לפניך ביוזר שלא הצלחתי להחיות ...

https://carsforum.co.il/profile/7640-1niv1/

אשמח אם המנהלים יוכלו להחזיר לי את היוזר המקורי שלי.

פורסם
לפני 39 דקות, 3n כתב:

מי שמכנה את חיילי צה"ל רוצחי תינוקות הוא חלאה 

מזל שהוא לא אמר את זה. 

"מדינת ישראל לא רוצחת תינוקות כתחביב". 

אמירה אומללה (למי ששואל למה- והיו פה כאלו ששאלו למה- התשובה פשוטה: כל כך קל לקחת את זה למחוזות של "אה. לא כתחביב? אז באופן מקצועי???" למשל. פשוט אמירה אומללה) שלא נוגעת לחיילי צהל אלא לדרג המדיני. 

לפני 39 דקות, fatboy1340 כתב:

כאן ספציפית מדובר במשתמש בעל ותק של תשעה חודשים, שמרבית תגובותיו בשרשור הפוליטי. 

זה שאתה רואה רק תגובות בשרשור הפוליטי, עוד לפני שקראתי את התגובה של 3n,

לפני 1 דקה, 3n כתב:

נמצא פה הרבה לפניך ביוזר שלא הצלחתי להחיות 

לא אומר שהוא לא קורא אבל אין לו ממש מה להוסיף\להגיב בשרשורים אחרים - למשל. 

אי אפשר לומר לבן אדם על מה להגיב אתה יודע... אני משוכנע שלא חסרים פה שרשורים שקראת והחלטת לא להגיב כי אין לך מה לומר\לתרום\לעזור\לחלוק. 

גם אני לא מתערב בשרשורים רבים ומגוונים, גם אם אני קורא אותם מהסקרנות. 

אני לא "בא אליך בקטע רע". חלילה. 

אני לא יודע איך להסביר את הכוונה שלי בלי שזה יישמע גרוע או פוגעני או מעליב. אז סליחה כנה מראש. 

לקרוא למישהו בוט זה בערך הכי הפוך שיכול להיות מדיון, ואני מניח שאנחנו מעוניינים פה בדיון.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 6 דקות, ברווז כתב:

מזל שהוא לא אמר את זה. 

"מדינת ישראל לא רוצחת תינוקות כתחביב". 

אמירה אומללה (למי ששואל למה- והיו פה כאלו ששאלו למה- התשובה פשוטה: כל כך קל לקחת את זה למחוזות של "אה. לא כתחביב? אז באופן מקצועי???" למשל. פשוט אמירה אומללה) שלא נוגעת לחיילי צהל אלא לדרג המדיני. 

זה שאתה רואה רק תגובות בשרשור הפוליטי, עוד לפני שקראתי את התגובה של 3n,

לא אומר שהוא לא קורא אבל אין לו ממש מה להוסיף\להגיב בשרשורים אחרים - למשל. 

אי אפשר לומר לבן אדם על מה להגיב אתה יודע... אני משוכנע שלא חסרים פה שרשורים שקראת והחלטת לא להגיב כי אין לך מה לומר\לתרום\לעזור\לחלוק. 

גם אני לא מתערב בשרשורים רבים ומגוונים, גם אם אני קורא אותם מהסקרנות. 

אני לא "בא אליך בקטע רע". חלילה. 

אני לא יודע איך להסביר את הכוונה שלי בלי שזה יישמע גרוע או פוגעני או מעליב. אז סליחה כנה מראש. 

לקרוא למישהו בוט זה בערך הכי הפוך שיכול להיות מדיון, ואני מניח שאנחנו מעוניינים פה בדיון.

כמובן לא "בוט"  במובן של קוד שמגיב להודעות, אלא כמשתמש שנפתח לצורך עניין ממוקד. בדיוק כפי שמדי פעם עורך דין כזה או אחר פותח משתמש ומגיב בכמה שרשורים של פורום משפטי, תוך כדי פרסום שלו ואז נעלם/נחסם

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 21 דקות, 3n כתב:

נמצא פה הרבה לפניך ביוזר שלא הצלחתי להחיות ...

https://carsforum.co.il/profile/7640-1niv1/

אשמח אם המנהלים יוכלו להחזיר לי את היוזר המקורי שלי.

יוזר עם 300 הודעות שהאחרונה מ-2009. נו….

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 דקות, ברווז כתב:

מדינת ישראל לא רוצחת תינוקות כתחביב". 

אפילו את זה הוא לא אמר.

הוא אמר שמדינות לא רוצחות תינוקות כתחביב וזה נאמר כתגובה להתבטאות שרים וחברי קואליציה שקראו לבצע השמדה טוטאלית בעזה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, fatboy1340 כתב:

כמובן לא "בוט"  במובן של קוד שמגיב להודעות,

כן... הבנתי את זה. 

לפני 16 דקות, fatboy1340 כתב:

בדיוק כפי שמדי פעם עורך דין כזה או אחר פותח משתמש ומגיב בכמה שרשורים של פורום משפטי, תוך כדי פרסום שלו ואז נעלם/נחסם

אינטרס עסקי זה משהו אחר לגמרי. וטוב שאלו נחסמים. 

נחזור לעניין? 

תשובה עוד לא קיבלתי. 

אני מתחיל לחשוב שהיא גם לעולם לא תגיע :rofl:

ומה לעזאזל קורה עם וועדת חקירה. 

[תואר]

יש דרך מאד פשוטה לטפל בזה.

הקואליציה צועקת "רצון העם! חצי מהעם לא יאמין!". 

אוקי. שימו את הכסף שלכם איפה שהפה שלכם- יש דרך טובה מאד לגלות מה רצון העם. 

זה נקרא משאל עם. 

אבל משום מה אני לא חושב שהם ירצו ללכת בדרך הזו, שרק תנטרל להם את התירוץ והם יצטרכו להנפיץ אחד חדש מהטוסיק. 

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

אפילו את זה הוא לא אמר.

הוא אמר שמדינות לא רוצחות תינוקות כתחביב וזה נאמר כתגובה להתבטאות שרים וחברי קואליציה שקראו לבצע השמדה טוטאלית בעזה.

כן ולא. 

image.thumb.png.2e264a4795af6202561ed4f60d23dbaf.png

הוא התייחס לישראל. 

הוא הבהיר מהי מדינת ישראל ומהי מדינה שפוייה. כך בדיוק משתמע מדבריו. איך עוד ניתן להסביר את "אם היא לא תחזור ותתנהל כמדינה שפויה".

אמירה אומללה ביותר. טוב היה אם היא לא הייתה נאמרת, זה רק גרם לנזק. ניסוח שונה קצת היה יכול להיות יעיל וחצי, אבל במקום זה, הדיבור "מדם ליבו" פשוט עשה שירות דוב למה שרצה להגיד.

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • מעניין 1

פורסם

להלן הציטוט המדויק של יאיר גולן מתוך הראיון ל"פגוש את העיתונות" עם דנה ויס בחדשות 12 (18.05.2024):

"מדינה חפצת חיים לא צריכה להרוג תינוקות.. מדינה חפצת חיים צריכה להחזיר את חטופיה,
לסגור את המערכה בעזה ולהתפנות לאיומים הרבה יותר משמעותיים."

אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני שעה, 3n כתב:

אחרי ההצדקה של גולן , אין לנו שום מכנה משותף לשיחה.

מי שמכנה את חיילי צה"ל רוצחי תינוקות הוא חלאה , שיצטרף לאולמרט ואהוד ברק בערוצי אל גזירה , שם מקומו.

מי שמכנה את חיילי צה"ל רוצחי תינוקות זה בטח לא יאיר גולן, שהקדיש את מיטב שנותיו לצה"ל, אלא מכונת הרעל ממשרד רה"מ ושופרות כמוך שממשיכים להדהד את השקר הזה בכל מקום. 
אבל בדבר אחד אתה צודק: חוץ מברית מילה (אני מניח), אין בינינו שום דבר משותף.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...