Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, פריג'י כתב:

חוסר הבנה לא נעלמת ברגע שמגדילים פונט ומדגישים בצהוב בוהק. גם בעבודה אני צריך להסביר את זה מדי פעם.

זה היה העתק הדבק

לפני 12 שעות, stx כתב:

זה לא קומוניזם, זה סרקזם.

הוא אומר ׳אל תהיו מטומטמים ותזרקו אבן לבאר שאחרי זה אי אפשר יהיה להוציא׳.

חוצמזה אני לא בטוח שלייבא מוצר שמסובסד במקום אחר נקרא שוק חופשי.

מתישהו הפולנים יגידו שלא בא להם לסבסד ישראלים ובצדק, ויטילו מס על חלב לייצוא.

זה לא מה שאתה היית עושה?

קודם כל, יהיה בסדר. תמיד מבלבלים את המוח על "המונופולים", אבל העובדה היא שיש יצרנים קטנים במדינת ישראל.

שהפולנים לא יסבסדו. אם המחיר האמיתי של חלב צריך להיות 10 שקלים, שיהיה. אל תיקח לי כסף מהכיס ואז תגיד שאתה מסבסד אותי.

כמו בבריאות, משלמים אלפי שקלים בחודש מהמשכורת ואז אומרים לי "יש לך ביטוח מהמדינה". אני עם 2 ילדים, יכול לדאוג להם לבד. 

מי שמביא 8 ילדים בלי לחשבן (שלום חרדים וערבים) הוא זה שצריך לדאוג, לא אני.

לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

למה תמיד צריך להוציא כסף על אנשים בשביל שיסכימו לעשות משהו, כל כך התרגלו במדינה הזו שהמדינה, דואגת להם ואחראית עליהם.

קצת נמאס מהילדותיות הזו.. כמו בענייני אובר, נהגי המוניות דורשים שיחזירו להם את הכסף על תשלום הרישיון להפעלת מונית. על מה? זה לא נכס, אולי הם מתייחסים לזה בתור נכס אבל זה לא נכס. בגלל זה נתקעו עם חרדים שחיים בסרט שצריך לממן אותם.

אני מסכים עם ספריאל לגבי הנהגי מוניות, שילמו על המספר, שיפצו אותם חד פעמי וביי.

שיתאמצו.

לא טוב להם שיעברו להיות מתדלקים.

לפני שעתיים, ברווז כתב:

קטונתי, במלא הכנות, מלהבין את הסוגייה של רפורמת החלב. 

נותרה לי רק פריזמה אחת להביט בנושא: אם זה מגיע מצד הממשלה הנוכחית זה כנראה רע מאד לנו. 

במקרה הטוב ביותר, "רק" נעשה בצורה חובבנית וחפוזה- ומפה זה רק הולך ומחמיר.

לא.

זה מהלך טוב, נכון, שנעשה כי יש בחירות.

זהו.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

יש היגיון בניהול משק חלב גם כדי לא לרכז את כל הייצור בידי 1-2 ענקיים שבולעים את הקטנים ויוצרים תלות מוחלטת וגם כדי להבטיח ייצור שוטף בכמות שתספיק לתצרוכת. הבעיה מתחילה כשמאפשרים סחר במכסות במקום להוציא למכרז אחת לשנתיים או שלוש את המכסות עם כמות מקסימום שאתה יכול להציע.

"ביטחון חלב". שקר.

אין במדינת ישראל שום ביטחון תזונתי. מדינת אי קטנה.

לא בשר, לא חלב, לא חיטה ולא ביצים.

אם מחר בבוקר מחליטים לעשות עלינו מצור אמיתי אנחנו נשתה מי ביוב כי לא יהיה לנו דלק, לא חלפים ולא עובדים. בהצלחה להאכיל את הפרות עם הקש הישראלי, או להעביר את החלב מהמחלבות לתנובה עם הדלק הישראלי.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

"ביטחון חלב". שקר.

אין במדינת ישראל שום ביטחון תזונתי. מדינת אי קטנה.

לא בשר, לא חלב, לא חיטה ולא ביצים.

אם מחר בבוקר מחליטים לעשות עלינו מצור אמיתי אנחנו נשתה מי ביוב כי לא יהיה לנו דלק, לא חלפים ולא עובדים. בהצלחה להאכיל את הפרות עם הקש הישראלי, או להעביר את החלב מהמחלבות לתנובה עם הדלק הישראלי.

תעביר אותם עם החשמל שתייצר מהגז ותאכיל את הפרות עם החורש הטבעי והמלאכותי. אידיאלי זה לא יהיה ולהחזיק אותך לאורך זמן זה לא יחזיק אבל לא תקרוס מהיום לעוד יומיים כמו עם יבוא שקורס מ 100 ל 0 בשנייה אחת.

אם יחרימו אותך ולא יהיו נמלים אז גם יבוא לא יהיה. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

אם מחר בבוקר מחליטים לעשות עלינו מצור אמיתי

מצור אמיתי? הלכת רחוק

בחגים לא מצליחים לתת לנו "בטחון תזונתי" אם נסתכל על העופות שגם שם יש עניין של קירור, כשרות הרבה יותר מחמירה וכמעט תמיד יש עופות טריים 

לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

אני מסכים עם ספריאל לגבי הנהגי מוניות, שילמו על המספר, שיפצו אותם חד פעמי וביי.

רק שאין דין זהה למי שקנה מספר לפני שנה, חמש, עשר או עשרים

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, עדי-אל כתב:

מצור אמיתי? הלכת רחוק

בחגים לא מצליחים לתת לנו "בטחון תזונתי" אם נסתכל על העופות שגם שם יש עניין של קירור, כשרות הרבה יותר מחמירה וכמעט תמיד יש עופות טריים 

רק שאין דין זהה למי שקנה מספר לפני שנה, חמש, עשר או עשרים

נכון, והיה עדיף שיהיה דיפרנציאלי, אבל בוא נזרום עם זה שיפצו פעם אחת וישחררו אותנו.

לפני 40 דקות, Night Driver כתב:

תעביר אותם עם החשמל שתייצר מהגז ותאכיל את הפרות עם החורש הטבעי והמלאכותי. אידיאלי זה לא יהיה ולהחזיק אותך לאורך זמן זה לא יחזיק אבל לא תקרוס מהיום לעוד יומיים כמו עם יבוא שקורס מ 100 ל 0 בשנייה אחת.

אם יחרימו אותך ולא יהיו נמלים אז גם יבוא לא יהיה. 

צודק לגמרי.

בגלל זה צחקתי על הלוחמים נגד היבוא אננס, כאילו בעת חירום אמיתי מה שיהיה בא לי זה אננס ולא מים נקיים. אז היום קונה אננס ב10-15 שקל ליחידה כשמדובר באננס גדול ולא 55 שקל לאחד בגודל תפוח.

וכמובן: תעשה שילוב. תמצא מקורות אמינים בשילוב של ייצור ישראלי ואתה על הגל.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון טוב! 1
פורסם

למה מירי רגב רוצה להכניס את אובר במחיר חיסוך ענף המוניות או הוצאת 4 מיליארד שקל מקופת המדחנה?

למה מירי רגב רוצה להכניס את ויזאייר בלי להחיל עליה את החוק הישראלי?

תהליכים כאלה, במיוחד כשהם נעשים מעכשיו לעכשיו נראים לי תמיד כתהליכי שקשוקה. מישהו אמור להרוויח על חשבון הציבור.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תעלולי קדם בחירות. לא בטוח שיעשו משהו אבל זה טוב שאנשים ידברו על זה לפני הבחירות.

לפי הדיבורים נראה שביבי טס לטראמפ לבקש סבב נוסף כי בסקרים נראה שהציבור לא קנה את זה שהאיראנים פרצו לטלפון של בנט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 57 דקות, sperial כתב:

למה מירי רגב רוצה להכניס את אובר במחיר חיסוך ענף המוניות או הוצאת 4 מיליארד שקל מקופת המדחנה?

למה מירי רגב רוצה להכניס את ויזאייר בלי להחיל עליה את החוק הישראלי?

תהליכים כאלה, במיוחד כשהם נעשים מעכשיו לעכשיו נראים לי תמיד כתהליכי שקשוקה. מישהו אמור להרוויח על חשבון הציבור.

זה בדיוק מה שרשמתי - מהלכים טובים שהציבור מבין שהם טובים לכן עושים אותם לפני הבחירות.

עפ כמה שיש לנו בעיה שהבחירות זה תמיד "כן ביבי לא ביבי", הציבור היום הרבה יותר חכם גם בזכות הרשתות.

פורסם

המהלכים אינם טובים כי הם מבוצעים בלי חשיבה ארוכת טווח. אבל זה מאפיין את הממשלה הזו - מהלכים פופוליסטיים ומזיקים. לבצע משהו כמו שצריך? מסובך ולוקח זמן. לא מתאים לחסרי התועלת האלה.

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

עפ כמה שיש לנו בעיה שהבחירות זה תמיד "כן ביבי לא ביבי", הציבור היום הרבה יותר חכם גם בזכות הרשתות.

הציבור לא חכם יותר ורשתות קיימות כבר כמה וכמה מערכות בחירות.

הציבור הוא כמו הצעצוע הזה של הילדים שנוסע עד שנתקע בקיר ואז מסתובב ומשנה כיוון. הציבור המשיך שוב ושוב באותו כיוון עד שחטף את הטראומה של השביעי באוקטובר, אני רק מקווה שהמכה תעשה שינוי כיוון אמיתי ולא ניסע קצת אחורה רק השביל להיתקע שוב באותו קיר.

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 34 דקות, sperial כתב:

המהלכים אינם טובים כי הם מבוצעים בלי חשיבה ארוכת טווח. אבל זה מאפיין את הממשלה הזו - מהלכים פופוליסטיים ומזיקים. לבצע משהו כמו שצריך? מסובך ולוקח זמן. לא מתאים לחסרי התועלת האלה.

יש דברים שאם לא תתחיל אותם בבום לא תעשה בכלל.

עדיף להתחיל ומקסימום לתקן בהמשך.

כל זה לא מוריד מזה שזה נעשה כשוחד בחירות.

פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

עדיף להתחיל ומקסימום לתקן בהמשך.

במקרים רבים מדי, התיקון- במידה והוא בכלל אפשרי!, יעלה הרבה יותר מדי לעומת מה שנהרס ע"י החקיקה החפוזה.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

וואי יובל... מה, איך אכלת את כול השקרים האלה ככה?

זה לא שקרים, אתם פשוט לא יכולים לשחרר מהפוזיציה שלכם. גם אם ביבי יגיד בוקר טוב ב-8 בבוקר אתם תגידו שלילה עכשיו.

פורסם

איזה פוזיציה?

מה נסגר איתך בן אדם? לסגור משקים לא מסובסדים לאנשים בשביל ייבוא ממדינה מסבסדת זה נראה לך מהלך נכון?

אננס? מה הקשר בין חלב לאננס ריבונו של עולם?

והאננס ייבוא שאתה קונה זה מוצר רע, אתה לא מקבל פה ייבוא ברמה של מערב אירופה, אתה מקבל סחלה.

לפני 27 דקות, David32 כתב:

וואי יובל... מה, איך אכלת את כול השקרים האלה ככה?

אולי אמרו לו שזו גבינה.

• תוכן חדש...