Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואחרי שכל זה נאמר אוסיף משפט או שניים. 

אנחנו מאד לא רוצים לחיות במדינה שבה התעללות באסירים היא הנורמה. 

היום זה הנוחבות. מחר זה "סתם" חמאסניקים. מחרתיים זה "רק" פושעים רגילים בכלא הרגיל. אבל יום אחרי זה זה כבר "מתנגדי שלטון", מאלו שפשוט היו בהפגנה בקפלן. 

לגבי האם ההתעללות הייתה מוצדקת או לא? לא נכנס לזה. יש לי את הדיעה שלי ואני שומר אותה לעצמי. 

מרגע שהיא נחשפה יש לטפל בה בחומרה רבה.

לגבי האם אני מצדיק או לא את ההדלפה- יש לי את דעתי, לא נכנס לזה. 

מבחינת החוק אמורה לעמוד לה הגנת "חושף שחיתויות" כלשהי. והעליהום הזה עליה, הוא גם בגלל שהיא העיזה לחשוף משהו שאמור היה להישאר בצללים. יש בפוליטיקה הרבה יותר מדי דברים כאלו, כך שזה גם מסר למי שעלול לחשוב להעיז לחשוף משהו על הפוליטיקאים (היו כבר "איומים" של בכיר בשב"כ לשעבר שיחשוף את מה שהוא יודע ועוד כמה דברים כאלו).

לגבי השקרים לבג"צ והשד יודע מה עוד? על זה, היא צריכה לשלם את מלא המחיר. 

מטומטמת. נבלה. 

החלטת לעשות את המעשה [שכל אחד יחליט אם זה הנכון או השגוי] ולהדליף משהו בעייתי החוצה. תעמדי מאחורי זה, אם את חושבת שעשית את הדבר הנכון. בלי לשקר, בלי לסלף. אין "חצי עמוד שדרה". רק עשית נזק, והרבה ממנו, בעצם זה ששיקרת והעלמת.

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

לעצם ההתעללות זה לא משנה, אבל זה מאוד משנה כשמפרסמים סרטון מבושל כדי לתמוך בהאשמה חמורה יותר, לכאורה

לא מבין מה זה מבושל? חיברו שני סרטוני התעללות לאחד ארוך? זה מה שהופך את הסרטון ל"מבושל" 😂
כאילו, אם היו מפרסמים שני סרטונים "מתעללים בנוחבה 1" סרטון של 5 דקות ואז ההמשכון שכולם חיכו לו "מתעללים בנוחבה פעמיים" סרטון של עוד 3 דקות אז זה לא היה מבושל? 😂
החברה האלה בפרקליטות/ערוץ 2 לא יודעים איך לעשות כסף, לא למדו כלום מפיטר ג'קסון שמרח את "ההוביט", ספר ילדים חמוד, ל-3 סרטים מיגעים... באמת... יכלו לעשות ערמות של כסף. פיטר ג'קסון היה הופך את "מתעללים בנוחבה" לטרילוגיה ומביא לפחות שני פסלונים.

בסוף יש קו אחד מחבר בין אותה בפצר"ית לאותם חיילים מתעללים, שהם כולם חבורה של מטומטמים (למדייקים מטומטמים ומטומטמת).
אם אותם חיילים רק היו דופקים לו מכות רצח ולא קורעים לו את הרקטום, מה ששלח אותו לבית חולים, אף אחד לא היה שומע על זה, ולאף אחד לא היה אכפת.
אם אותה פצר"ית הייתה פשוט מתפטרת מהלחץ או אפילו מודה באשמה לאחר ההדלפה יום אחרי זה כבר היו מדפדפים הלאה...

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

במקום שהציבור יעמוד על שלו וידרוש מהם תשובות, חילקו אותנו ל2 קבוצות שרבות בניהן מי יותר אשם, החיילים או הפצרית.

ו, יותר גרוע, נחש על מה לא מדברים בכלל?

נכון. 

לא מדברים על הטבח. 

לא מדברים על העובדה שהמדינה מסרבת לשלם את השיקום של בית החולים שנפגע מאיראן והם צריכים לגייס תרומות. 

לא מדברים על זה שהמדינה בינתיים במקום לממן את שיקום בית החולים מעבירה כספים לסטרוק ולהשד יודע מי עוד. 

לא מדברים על שום דבר אחר. 

הנושא של הפצ"רית ייטחן עוד הרבה זמן, זה "רעשי רקע" מדהימים עבור הממשלה, בדיוק בנרטיב הנכון, ובדיוק לפני בחירות ותשובה לבג"צ על וועדת חקירה ממלכתית (שעכשיו יוכלו לטעון שהם באמת לא יכולים לסמוך על מערכת הצדק ולנצל עוד יותר לעומק את המקרה).

לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

כאילו, אם היו מפרסמים שני סרטונים "מתעללים בנוחבה 1" סרטון של 5 דקות ואז ההמשכון שכולם חיכו לו "מתעללים בנוחבה פעמיים"

"2 מתעללים 2 נוחבה"

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 3
  • מצחיק 2

פורסם
לפני 22 דקות, gadik6 כתב:

3. הם לא דחפו סכין לתחת, אלא תואר כי הוא נפצע מחפץ חד בקרבת הרקטום.

כמה מרגיע.   ניסו להכניס סכין לתחת ופספסו ?

• רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

לאאאא, אתה לא מבין, הוא נפל על צנצנת ריבה כשניסו להשתלט עליו.

פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

לא מבין מה זה מבושל? חיברו שני סרטוני התעללות לאחד ארוך? זה מה שהופך את הסרטון ל"מבושל" 😂
כאילו, אם היו מפרסמים שני סרטונים "מתעללים בנוחבה 1" סרטון של 5 דקות ואז ההמשכון שכולם חיכו לו "מתעללים בנוחבה פעמיים" סרטון של עוד 3 דקות אז זה לא היה מבושל? 😂

רצוי לעשות שיעורי בית לפני שמגיבים - מדובר ב-2 סרטונים מימים שונים, ולהבנתי גם של 2 עצורים שונים.

הבעיה היא שניסו לייצר "עלילה" על ידי הדבקת 2 סרטונים לא קשורים.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 1

פורסם

תשמע, אם היו אומרים לי "זה לא סרטון אחד באמת, זה שניים משני ימים שונים של שני עצורים שונים" לי זה היה נשמע גרוע פי כמה, לי זה היה נשמע כמו נורמה ולא אירוע חריג ונקודתי.
אבל בסדר, יש כאלה שמעדיפים את ה"הוביט" ויש כאלה שמעדיפים את "אפוקליפסה עכשיו".

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

רק לי מפריע שהכל נעשה בגסות, בלי תחכום, בלי מחשבה קדימה?

צריך לעצור חיילים בחשד כלשהו? נעשה פשיטה באמצע היום(?) על אחד הבסיסים המתוקשרים באותה תקופה. נעשה סצנות כאילו לא מדובר במחבל נוחבה נתעב.

רוצים להדליף סרטון? מחברים שני סרטונים ביחד בצורה חובבנית ומשאירים פתח לקונספירציות

צריך להיפטר מהטלפון? עושים סימפוזיון שלם עם "רכב נטוש", "מכתב התאבדות". שופכים עוד שמן למדורה הקונספירציות. על הדרך מבצעים פיגוע הסברתי לקונספט הפרקליטות, בפרט הצבאית.

הכל מרגיש כל כך half ass. איך האנשים האלה הגיעו בכלל לתפקידים כאלה בכירים?

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אני לא מצדיק אותם, אני אומר שזה קל לבקר אותם מהמזגן

אהה.. אז פתאום כן אפשר למצוא תירוצים למעשה פלילי? רואים לך..

לפני 35 דקות, gadik6 כתב:

זה לא חמאסניק אקראי - מדובר במחבל נוחבה בכיר,

לפי הפרסומים מדובר בשוטר של החמאס. לא שזה הופך אותו לצדיק, אבל לקרוא לכל חמאסניק נוחבה, זה כמו לקרוא לכל חייל בקריה מטכליסט.

לפני 36 דקות, gadik6 כתב:

זה סרטון מבושל. למעשה, מדובר בחיבור של 2 סרטונים. אנשים משום מה נוטים לשכוח את זה.

זה לא סרטון מבושל והבאתי פה את הכתבה המקורית לפני יומיים.

לפני 37 דקות, gadik6 כתב:

גם ההאשמות הראשוניות על הטרדה מינית, או מעשה מגונה בעציר,

כי זה החשד הראשוני כשמגיע עציר עם פגיעה חמורה באיזור הרקטום.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, רוןS כתב:

כמה מרגיע.   ניסו להכניס סכין לתחת ופספסו ?

יש בכתב האישום האשמה בהחדרת סכין?

אם להאמין לפרופ' אלון פיקרסקי, מנהל האגף הכירורגי בהדסה עין כרם - "על פי מכתב חוות דעת שהגיש היום (ה') פרופ' אלון פיקרסקי מהמרכז הרפואי 'הדסה', עולה כי אין פגיעה בפי הטבעת של מחבל הנוח'בה שלגביו עלה החשד כי חיילי המילואים בשדה תימן התעללו בו. מתוך כך מסיק המומחה כי הפגיעה בחלק הפנימי של גופו נבעה מהחדרת גורם זר באופן עצמאי, שכן החדרה על ידי גורם חיצוני מחייבת פציעה של פי הטבעת עצמו וסימנים ברורים לפציעה זו. כאשר המחדיר הוא האדם עצמו, הוא "ידאג להחדרה עדינה ולא טראומטית של הגוף הזר. החומר הרפואי שהוצג לי בלא עדות לפגיעה בפי הטבעת תומך בהחדרה עצמית ולא בהחדרה על ידי גורם חיצוני".".

אז אפשר לטעון שהוא לא ראה את העציר, אפשר לטעון שהוא ביביסט, ואפשר לטעון עוד המון דברים, אבל עדיין מדובר בכירורג מנוסה, שראה את חומרי החקירה.

אם הוא צודק או טועה זה נדע בהכרעת הדין.

אגב, למיטב זכרוני, גם הרופא שבדק פיזית את העציר לאחר הפגיעה, לא מצא ראיות לפגיעה חיצונית ברקטום.

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

זה לא סרטון מבושל והבאתי פה את הכתבה המקורית לפני יומיים.

זה כן "מבושל" כי הוא מורכב מ-2 סרטונים שונים. אפילו התאריכים שונים שם, איך אפשר לטעון שזה לא מבושל?

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

אפילו התאריכים שונים שם

חחחחח כי מי שמבשל סרטונים ישאיר את התאריכים השונים ויקווה שאף אחד לא ישים לב. 

לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

אם להאמין לפרופ' אלון פיקרסקי

אז ההסבר ההגיוני הוא שאסיר שחטף מכות מול המצלמות (כשהסוהרים מנסים ככל האפשר לחסום את שדה הראיה) זחל חזרה לתא שלו, החדיר לעצמו חפץ מספיק גדול ובכח כזה, שקרע לעצמו את המעי, עד שנאלצו לנתח ולשים לו סטומה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, פינדר כתב:

חחחחח כי מי שמבשל סרטונים ישאיר את התאריכים השונים ויקווה שאף אחד לא ישים לב. 

שמחתי לעזור (0:25 בסרטון):

https://www.mako.co.il/mako-vod-channel2-news/main-newscast-2024/shorts/Video-e286f64dbc82191027.htm

@madmaxx שכחת לשים לי "דיסלייק" להודעה הזאת גם.

פורסם

נשגב מבינתי:

למה זה שהפצ"רית פשעה (ובגדול), צריכה להיחקר ולעמוד לדין, צריך לנגוד את זה ששלל חברי כנסת/שרים/נושאי תפקידי ציבור אחרים/החלאה שבראש השרשרת ירום הודו הקיסר צריכים גם כן להיחקר ולעמוד לדין?

כמו הכל, גם את זה איכשהו הביאו למשחק המחנות המטומטם.

כמויות הג'יפה שזורמות גם במערכת הפוליטית וגם במערכת הצבאית זה דבר שקשה לעכל, את כל המושחתים וחדלי האישים האלו צריך להעלות על טיל ויפה שעה אחת קודם.

אבל כמובן שבמקום להתעסק ב "מה", ממשיכים להתעסק ב "מי", כמות הפוסטים של "קפלניסטים רואים לכם" שמציפה את הרשתות החברתיות בימים האחרונים זו פשוט עדות למצב המייאש של מדינת ישראל.

למי איכפת לעזאזל מהשיוך הפוליטי של פושע?? ביצע פשע? שיחקר, יעמוד לדין ויענש. זה אמור להיות עד כדי כך פשוט.

בנוסף, לא קשור אבל אני לא מסוגל שלא להגיב:

-עמית סגל, בנוסף להיות שופר ידוע, הוא גם נחש לא קטן.

-ינון מגל, כאילו שכבר לא ידענו, הוא חלאה נוטף רעל ולא יניד עפעף אם הפוסטים שלו יסתיימו ברצח של מישהו- יש לי חשד שהוא אפילו עשוי לחכך ידיו בהנאה גלויה.

זה שהבנאדם הוא חלאה זה דבר אחד, זה שיש לו כ"כ הרבה עוקבים ותומכים זו הדאגה האמיתית.

הנ"ל מהווה את דעתי בהתבסס על האירועים האחרונים והתגובות של האנשים שאני מתייחס אליהם בפוסט.

*עכשיו גם ההסתדרות נכנסה לחגיגה, בוא נראה מה יקרה הלאה. מה לעאזל עוד נשאר בישראל. בתור צופה מהצד זו פשוט הזויה.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

שמחתי לעזור (0:25 בסרטון):

נשמה, אני הבאתי את הכתבה הזו בעצמי פני יומיים.

הכוונה שלי היא, שאם מישהו היה רוצה לבשל סרטון מפליל, היה טורח ללערוך החוצה את הטיימסטאמפ או לבחור קטעים אחרים.

לקחו פה חומר גלם של כ40 דקות וערכו במהירות, כמו שעושים בהרבה כתבות. בעובדה שודר הסרטון המלא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Pika007 כתב:

*עכשיו גם ההסתדרות נכנסה לחגיגה, בוא נראה מה יקרה הלאה. מה לעאזל עוד נשאר בישראל. בתור צופה מהצד זו פשוט הזויה.

נשאר אנשים כמו דוד זיני, שמשום מה הצד שלכם (ואם אני טועה בשיוך שלך למחנה הליברלי, קבל את התנצלותי הכנה) ניסה לסכל את המינוי שלו בכל הכח, בין אם זה בגלל שביבי רצה למנות אותו ובין אם בגלל שיש לו איזה משהו על הראש שנקרא כיפה, אבל בטח שלא מסיבות אובייקטיביות.

מדובר באדם ללא רבב, לוחם אמיץ ומפקד תותח.

אז כשאתה מפנה כלפינו אצבע מאשימה שאנחנו מתעסקים ב"מי" ולא ב"מה", אל תשכח שיש 3 או 4 אצבעות שמופנות חזרה אליך.

• רעיון גרוע 1

• תוכן חדש...