Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

ואני גם לא יודע אם בכלל במערב.

תלוי על איזה מערב אתה מדבר. המערב שוקע למחוזות הטרלול.

image.thumb.png.2713cb4484ffbff81e562a34aee219c8.png

• אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, יבגניפ כתב:

כאילו, זה כן משנה קצת, אבל עדיין. אין משהו שאפשר להקביל לזה בישראל ואני גם לא יודע אם בכלל במערב

אחרי שאילון חירבש לגמרי את האלגוריתם של טוויטר ובמקום להראות לי דברים שמעניינים אותי אני מוצף בשטויות של פוליטיקה. אתה יכול להיות בטוח שגם שם יש סגידה מטורפת לאיש הכתום באותה רמה בערך אם לא יותר.

בעצם תסתכל על ההודעה של פינדר למעלה...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כריזמה, מהסוג האמיתי, ששופע מהאישיות של הבן אדם, זה דבר ממכר. אנשים יעשו הרבה כדי להיות "בתוך" זה, או ליד זה, או קרוב לזה. זה מסוכן באותה מידה שזה ממכר. 

כשמגיע מגיע, רה"מ שלנו כריזמטי מאד. חבל מאד שזה לא מתורגם לשום דבר טוב. 

לגבי טראמפ, לא יודע. אולי לאמריקאים הוא מאד כריזמטי ובגלל הבדלי התרבות אני לא מצליח לראות את זה. בהחלט יכול להיות, לא שולל. 

אותה כריזמה מתורגמת בפועל להרבה ממה שמניע את הביביסטים. הם בקלות נשבים בקסמיו של האיש, ומעריצים אותו משום מה.

וזה ההסבר היחיד שאני יכול למצוא לקעקועים הללו. 

Just now, farkash7 כתב:

מצב עגומה במיוחד: ישראל מחזיקה במאזן הגירה שלילי - ובממשלה אין תוכנית לעצירת התופעה המדאיגה

ברור שאין תוכנית לעצור את זה, יותר יורדים=יותר מנדטים לליכוד. לבנון זה כאן.

התשובה פשוטה מאד. 

דת. 

בלי השיט של הדת, ליותר אנשים מאלו שעוזבים תהיה תחושה של אפשרות לעתיד פה. 

כל עוד הדת מתחזקת, כל אלו שהיא לא מחזקת אותם, הולכים למקומות אחרים שבהם היא לא דומיננטית על חייהם. 

וכשאני אומר "דת". הכוונה היא לאי גיוס, הטבות כלכליות, חוקים יעודיים מוטים לטובת הציבור הדתי ודברים כאלו. 

החילוני חושב לעצמו בשביל מה אני פה. עוד כמה שנים יישארו פה ממילא רק הדתיים, וזו נבואה שמתחילה להגשים את עצמה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

אם כמה שאני מתעב את מה שההנהגה החרדית עושה פה ואם כמה שאני מתעב את החדירה של הדת למרחב הציבורי והחילוני בפרט אין לזה שום קשר לדת.
יש לזה קשר להתרחקות של המדינה מהערכים שחשובים לאותם אנשים שעוזבים, בגדול ערכים דמוקרטיים ואי שחיתות.

כאשר עולם תחתון הוא זה שמוביל את המדינה, וכן הליכוד היא לחלוטין מפלגה שהיא ארגון פשע מאורגן, עולם תחתון, היא על הדרך מפלגת שלטון אבל כאמצעי למטרה, בראש ובראשונה היא ארגון פשע, אין זה מפתיע שהרבה אנשים מעדיפים להשקיע את הכישורים והכסף שלהם במקום אחר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 58 דקות, SlowRide כתב:

אחרי שאילון חירבש לגמרי את האלגוריתם של טוויטר ובמקום להראות לי דברים שמעניינים אותי אני מוצף בשטויות של פוליטיקה. אתה יכול להיות בטוח שגם שם יש סגידה מטורפת לאיש הכתום באותה רמה בערך אם לא יותר.

בעצם תסתכל על ההודעה של פינדר למעלה...

למזלי נחסמתי מטוויטר. מסתבר שנהייה לא חוקי לקלל שם

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 16 דקות, farkash7 כתב:

יש לזה קשר להתרחקות של המדינה מהערכים שחשובים לאותם אנשים שעוזבים, בגדול ערכים דמוקרטיים ואי שחיתות.

דת.

התרחקות מהערכים האלו, בגלל התקרבות (וצורך בהישענות על) לדת.

פורסם

אתה יכול להגיד שביביזים זה סוג של דת (לי יותר מזכיר כת), אבל אני מניח שלא התכוונת לדת הזו.
לא, אני לא חושב שזה קשור לדת היהודית.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

אתה יכול להגיד שביביזים זה סוג של דת (לי יותר מזכיר כת),

כת שתופסת אחרי דור או שניים הופכת לדת.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 40 דקות, farkash7 כתב:

אם כמה שאני מתעב את מה שההנהגה החרדית עושה פה ואם כמה שאני מתעב את החדירה של הדת למרחב הציבורי והחילוני בפרט אין לזה שום קשר לדת.

כאשר עולם תחתון הוא זה שמוביל את המדינה, וכן הליכוד היא לחלוטין מפלגה שהיא ארגון פשע מאורגן, עולם תחתון, היא על הדרך מפלגת שלטון אבל כאמצעי למטרה, בראש ובראשונה היא ארגון פשע, אין זה מפתיע שהרבה אנשים מעדיפים להשקיע את הכישורים והכסף שלהם במקום אחר.

בגלל שניהם יחד.

פורסם
לפני 35 דקות, farkash7 כתב:

לא, אני לא חושב שזה קשור לדת היהודית.

יותר כמו "לצוות קרקע של אלוהים". 

לי כחילוני? אין עתיד פה. 

החברים החילוניים שלי? אלו המוצלחים, כותבים לי מחו"ל אחרי שהתאקלמו שם. 

הפחות מוצלחים, מחפשים איפה יוכלו להתאקלם. 

למה יש לי לצפות? לצבא, שאמור להגן עלי, שרק ילך ויקטן בתאכל'ס? גם כי כולם עוזבים וגם כי החרדים לא יתגייסו? 

למדינה שעושה עוד ועוד קומבינות שמיטיבות רק עם ציבור מסויים? על חשבון אלו שתורמים לה ומשלמים את המיסים שלהם? 

דת. 

כשהדבר הזה יופרד מהמדינה, המצב ישתנה. אני לא רואה את זה קורה לצערי. 

• אהבתי 1

פורסם

עכשיו אני כבר חצי רותח.

מעניין, שמההפגנות בקפלן הם לא מפחדים. ויש להם כ"א. 

אז, אני מציע שכל אחד יבחר לעצמו את האופציה שיותר מוצאת חן בעיניו- 

או שיתייחסו למפגיני קפלן באותה צורה, או שמפגיני קפלן יפגינו באותן עוצמות כמו החרדים. 

נשבר לי כבר. צריך לתבוע את המשטרה על אכיפה בררנית. אין הוכחה יותר חד-חד-משמעית מזה. 

• אהבתי 1
  • מבאס 1

פורסם

יושב ראש הכנסת מזלזל בנשיא בית המשפט העליון, יושב ראש האופוזיציה מזלזל במבקר המדינה, וכל הפוליטיקאים שמים עלינו כזההההה ***.

שילכו הביתה כולם ושלא נשמע מהם יותר.

חוץ מחילי טרופר כפרהעליו.

פורסם

אחי תחשוב שזה סימטריה אם בא לך. נמאס לי.

כולם שם מניאקים, כולם שם גונבים אותנו, חלק עם שפה של ביוב וחלק עם שפה יותר גבוהה.

אין ביניהם הבדלים. אפס רצון לאחד בין העם, רק לבוא להראות שהם יודעים לעקוץ כדי להשיג עוד כמה קולות ולהבטיח לעצמם 45 אלף שקל בחודש למשך 4 שנים.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...