Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

אתה ממשיך להשתמש במילה הזו. 

תראה. 

אגיד דבר אחד ואחד בלבד:

כל עוד המצב הוא כזה, שיש אדם אחד שאומר לאן הוא רוצה להגיע, וכל שאר הקואליציה מיישרת קו ומובילה לאותו המקום, בלי שום יכולת לומר "לא" או לעצור את התהליך, זו לא דמוקרטיה. 

זו דיקטטורה מוסווית, שלטון של אדם אחד, שמתחבא מאחורי "רוב" אילם ודומם. כל עוד אין חופש הצבעה, בכלום ושום דבר, זו לא דמוקרטיה. ולצורך הדיון, זה לא משנה מי נמצא בשלטון בתור האדם האחד הזה. 

אין דמוקרטיה בקואליציה שלנו.

אוי ואבוי למי שמצביע לא כמו שהמנהיג החליט.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אם רק היית מתעניין על הצבעות הקואליציה בחצי שנה האחרונה היית מבין שאתה כותב דברים לא נכונים בעליל. 

אפילו בליכוד יש כאלו שעושים בעיות. 

פורסם

הבעיה היא לא ההצבעות, אלא בזה שרוב ההחלטות החשובות מתקבלות במעמד צד אחד, ראש הממשלה. ואולי גם דרמר. בלי דיונים בממשלה ובלי הצבעות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

561522573_2601143913580194_6595528472080

התמונה הזו פורסמה בקבוצת מעריצי ביבי בפייסבוק. מאה אלף חברים יש בקבוצה. 

התוכן בקבוצה זה סגידה לביבי, הערצה של ביבי, הכפשה של היריבים הפוליטים, תאוריות קונספירציה, וזה.

לא יודע אם זה ai, לא אופתע אם לא. 

הרבה מאוד נכתב על פולחן האישיות והסגידה של הביביסטים לנתניהו. ובכל זאת, לא חושב שיש דרך הגיונית להסביר את הטרוף הזה. 

על מה ואיך אפשר לדבר איתם? ואיך מישהו, שנולד כאדם חופשי, או לפחות גדל ככזה, במדינה די מערבית, די ליברלית, מסוגל להביא את עצמו לכזו רמה של התרפסות מול מנהיג פוליטי?

sad, so sad.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
  • מבאס 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 31 דקות, עדי-אל כתב:

אם רק היית מתעניין על הצבעות הקואליציה בחצי שנה האחרונה היית מבין שאתה כותב דברים לא נכונים בעליל. 

עושים בעיות, אולי. אבל ברגע ההצבעה הם מצביעים כמו שהמנהיג העליון דורש.

רוב ההצבעות מסתיימות בפה אחד לפי החלטת המלך.

הליכוד אולי מתהדרת כמפלגה דמוקרטית אבל בשנים האחרונות לשרים ולחברי הכנסת אין שום חופש הצבעה בנושאים שחשובים למלך. אם הוא החליט x כולם יתיישרו לפי מה שאמר. אולי יברברו את עצמם לדעת לפני ההצבעה אבל בהצבעה עצמה הם יצביעו בדיוק כמו שהנחו אותם כי אם לא......

• אהבתי 1
פורסם

אז שוב חיילי צה"ל הם ברווזים במטווח. לא מבין בכלל מה זה אישור לירות מול נושא נשק? רואים מישהו נושא נשק? יורים. לצד זה, שוב כנראה יותר מפחדים מחטיפה ולכן לא פורסים כוחות כראוי, כנראה שגם אין מספיק כוחות וחוק גיוס? אל תצחיקו את ממשלת הדמים. העיקר "מלחמת התקומה" שגם את זה אני לא ממש מבין, הוא בעצם מודה שהוא הביא את ישראל לסכנה קיומית? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מקווה שמלחמת התקומה תהיה זו שתקים אותו מהכיסא לטובת מישהו ראוי יותר.

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נו, עכשיו שחזרו החטופים אולי שממשלת הימין על מלא תצהיר שעל כל כדור צלף שנורה מעזה, ישראל מספחת חמישים מטר מהרצועה?

מספחת, מיישרת, שותלת דקלים, שסמוטריץ יעשה שם את סוכות הבא ומצהירה שהשטח יוחזר אך ורק במסגרת משא ומתן לשלום מלא.

פורסם

ימין חזק. על מלא. 🤣

זה בגלל היועמ"שית. או בגלל השמאל. או בכלל בגלל ביידן.

יש עוד אשמים בנמצא? 

Screenshot_20251019_212553_ynet.jpg

• מבאס 1
פורסם
לפני 13 שעות, עדי-אל כתב:

זה בגדול נכון. 

אבל, ראית מה קורה להם אחרי זה?... בפעמים הקטנות, היחידות, הבודדות, שהם פותחים את הלוע? מכונת הרעל דואגת ליישר אותם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 14 שעות, יבגניפ כתב:

561522573_2601143913580194_6595528472080

התמונה הזו פורסמה בקבוצת מעריצי ביבי בפייסבוק. מאה אלף חברים יש בקבוצה. 

התוכן בקבוצה זה סגידה לביבי, הערצה של ביבי, הכפשה של היריבים הפוליטים, תאוריות קונספירציה, וזה.

לא יודע אם זה ai, לא אופתע אם לא. 

הרבה מאוד נכתב על פולחן האישיות והסגידה של הביביסטים לנתניהו. ובכל זאת, לא חושב שיש דרך הגיונית להסביר את הטרוף הזה. 

על מה ואיך אפשר לדבר איתם? ואיך מישהו, שנולד כאדם חופשי, או לפחות גדל ככזה, במדינה די מערבית, די ליברלית, מסוגל להביא את עצמו לכזו רמה של התרפסות מול מנהיג פוליטי?

sad, so sad.

הבעיה היא שאתה רואה את הטיפש הזה.

ואז שומע על טיפש שירק על מפגינים ממשפחות החטופים.

ואז שומע על טיפש שתלש שלטים.

מבחינתך זה 3 טיפשים שונים, בתכלס זה אותו אחד.

המאה אלף חברים לא משהו שמרשים אותי, יש לי קבוצות שלא מעניינות אותי. יש ימנים שעשו לייק לזהבה גלאון, זה אומר שיצביעו לה?

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מתרגש מהקיום של יצורים כאלה, וגם אם יש 100k חברים זה לא אומר שכולם ישראלים בעלי זכות הצבעה ולא מאיזה חוות בוטים בהודו.

זה כמו ילדי הסויה בתל אביב שמפגינים וקורעים צווי גיוס. 

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני יכול להניח גם שחצי מהקבוצה זה בוטים במימון הליכוד, ועוד רבע זה אנשים שבאים להסביר לרבע האחרון שהם מפגרים.

זה לא משנה.

כאילו, זה כן משנה קצת, אבל עדיין. אין משהו שאפשר להקביל לזה בישראל ואני גם לא יודע אם בכלל במערב. 

לפני 15 שנה הייתי מתעצבן בפסטירבין כשהתחילו פשוט לעסוק בהאדרה שלו, במקום ברצח הפוליטי כתכלס הדבר העיקרי שצריך לעסוק בו. 

אבל גם זה לא מתקרב למה שקורה פה עם הסגידה לביבי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

ה לא אומר שכולם ישראלים בעלי זכות הצבעה ולא מאיזה חוות בוטים בהודו.

בהתלחה קראתי בוטנים ולא הבנתי איך החווה הזו מתקיימת עם כל הקופים האלה.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

ועוד רבע זה אנשים שבאים להסביר לרבע האחרון שהם מפגרים.

זה לא משנה.

ביטוי אמריקאי מעניין שנזכרתי בו, "דבורים לא מבזבזות את הזמן שלהם בלהסביר לזבובים שדבש זה יותר טוב מחRא".

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...