Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאט לאט. ישראל מוחרמת. זה מתחיל בטפטוף. ויגמר בגשם חזק.

1.jpg.f67a0c7bfec696c47767f3b704521ee5.jpg

הסינים נגד ישראל. וכנראה ירגלו. בדרך מסוימת. בקדנציה הראשונה של טראמפ. הוא סירב שנמכור לסינים. את מתקן ההתפלה. 

הסינים על הגדרות: כך פועלת מעצמת הענק נגד ישראל - ומה היא רוצה מאיתנו

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 31 דקות, yor2 כתב:

לאט לאט. ישראל מוחרמת. זה מתחיל בטפטוף. ויגמר בגשם חזק.

1.jpg.f67a0c7bfec696c47767f3b704521ee5.jpg

הסינים נגד ישראל. וכנראה ירגלו. בדרך מסוימת. בקדנציה הראשונה של טראמפ. הוא סירב שנמכור לסינים. את מתקן ההתפלה. 

הסינים על הגדרות: כך פועלת מעצמת הענק נגד ישראל - ומה היא רוצה מאיתנו

הם כבר מרגלים ויש להם כבר כמה תחנות משטרה בישראל.

https://safeguarddefenders.com/sites/default/files/pdf/110 Overseas (v5).pdf

זה הלינק הנכון 

https://safeguarddefenders.com/sites/default/files/pdf/Patrol and Persuade v2.pdf

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כל מה שאני יכול לומר לגבי החדשות של השבוע האחרון- 

כשקראתי לגבי הרמקולים, כל מה שיכלתי לחשוב עליו היה שראיתי את זה במשחק C&C GENERALS פעם.

הכוחות של סין קראו לשיקוץ הזה "טנק פרופגנדה". 

אני קורא על זה בחדשות ואני כזה, WTF?!

China Emperor Tank Re-Make image - C&C Generals: Crazy Mod for C&C:  Generals Zero Hour

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

@יובל .מ.

זה במיוחד בשבילך (אם אין לך פייסבוק - תגיד, נפנק בסקרינשוט).

הכותב - דתי, מתנחל, בנו של חנן פורת. לא אתייחס למה שהוא כותב על המלחמה בעזה, אבל ראה את הסיפור בסביבתו, בגוש עציון. יהודים גנבו לאיזה ערבי רכב, והתגובות הן ברמה של ״אדמתם שלנו, חייהם הפקר, רכושם הפקר״.

זה לא ממעקי השמאל הלוזרי, כפי שאתה מתאר אותו. ואם זה מתחיל לדלוף משם, אני רק יכול לנחש עד כמה המציאות בשטח הרבה הרבה יותר גרועה. ואתה גם יכול לקרוא חלק מהתגובות שם, כדי להבין מה בדיוק זה מעניין לחלק בימין המשיחי בישראל (למשל, אברהם בלוך, כתב ב״מעריב״ מגיב שם. לידו גם עוד כמה פעילי ואנשי ימין +- מוכרים).

אז כן, אנחנו אלימים. זה לא התחיל היום ולא התחיל אתמול. כל מפעל ההתנחלויות הוא אלים מטבעו, כי המטרה שלו היא אלימה. האם כל המתנחלים אלימים? כמובן שלא. האם האלימים אצלנו הם אלימים כמו החיות מעזה? לא. זה משנה? אם מישהו יביא לך סטירה בבוקר, תתנחם בזה שזה רק סטירה ולא ירי על מנת להרוג? לא חושב.

• אהבתי 3
  • מבאס 1
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נו ו..? אתה רוצה שאתרגש מתגובות?

להביא לך תגובות של "רוצחי צה"ל לדין" או קריקטורות של השוואה לנאצים?

הפייסבוק מגביר הכל פי 100, אני לא מתרגש מזה כבר יותר מדי. 

אם אתה רוצה אני אשלח לך תגובות של אהבלים עם שמות בעברית בכל מיני תגובות לשונאי ישראל ברשת, "בואו נתארגן כולם ונ*יין אותו!#@$!@$!", ואז עוד אהבלים מגיבים להם "כן אחי אני איתך בוא נלך". טוב גבר.

השאלה היא מה קורה בפועל, לגבי המקרה של החייל לא מכיר, וזה רק אדם אחד שטוען, לא יודע מה היה שם ובעידן של היום אם היה קורה משהו כנראה זה היה מצולם ישר, כמו שפינדר מביא ישר סרטונים.

לגבי הגניבת רכב, "אדם נשך כלב". 

בינתיים המחבלים מסתובבים חופשי בשטחי מדינת ישראל, עם או בלי אישור כניסה. זהו.

פורסם
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

זה לא התחיל היום ולא התחיל אתמול.

הצחיק אותי שאנשים בתגובות (הימנים שמזדהים עם הכותב) מלאים בגעגועים למתנחלים הערכיים של פעם כמו אבא של הכותב. זה שאיחל פורים שמח תיכף אחרי הטבח של גולדשטיין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

הצחיק אותי שאנשים בתגובות (הימנים שמזדהים עם הכותב) מלאים בגעגועים למתנחלים הערכיים של פעם כמו אבא של הכותב. זה שאיחל פורים שמח תיכף אחרי הטבח של גולדשטיין.

זה כמו שהיום אתם מתגעגעים לבגין בזמן שבלייב גמרתם לו את הצורה.

הכל בהתאם למה שנוח לכם.

• רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה רוצה שאתרגש מתגובות

אני לא מצפה שתתרגש משום דבר.

לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

השאלה היא מה קורה בפועל, לגבי המקרה של החייל לא מכיר, וזה רק אדם אחד שטוען, לא יודע מה היה שם ובעידן של היום אם היה קורה משהו כנראה זה היה מצולם ישר, כמו שפינדר מביא ישר סרטונים.

לגבי הגניבת רכב, "אדם נשך כלב". 

חבר, זה מתנחל דתי, ימני, ממשפחת אצולה של הציונות הדתית והמתנחלים. לא פעיל שלום עכשיו. לא משתמט. לא מישהו ששותה איתי הפוך אוברפרייסד בנחת ומתפלצן על פילוסופיה פוסטמודרנית של המגדר. לידו יש עוד כמה מאותו המחנה שמדברים על התופעה. ואתה ממשיך בשלך. ״אדם נשך כלב״.

רמת ההכחשה שלך של המציאות לא מפתיעה (כולל מול תגובות שלא רואות בה בעיה), ובכל זאת, מעציבה. ככה בדיוק מנרמלים אלימות.

זכותך, אגב. אבל לפחות אל תחרטט שאתה בעד אמשילות או משהו. כי בסוף לא אתה, ולא החבר׳ה האלו לא רוצים משילות ברגע שזו נוגעת ליהודים שמפעילים אלימות מול ערבים.

לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

זה כמו שהיום אתם מתגעגעים לבגין בזמן שבלייב גמרתם לו את הצורה.

הכל בהתאם למה שנוח לכם.

לדעתי פינדר היה ילד קטן בימי בגין. אני עוד לא הייתי בתכנון אפילו.

אבל עזוב את זה. לא הבנת את הכתוב. מי שכביכול מתגעגע למתנחליים הערכים של פעם זה אנשי ימין. לא שמאלנים כמוני ופינדר. לי אין מה להתגעגע לאנשים מהסוג של חנן פורת, האמן לי.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

או בלי אישור כניסה

שהאחראים יעשו את העבודה שלהם כמו שצריך. הצירוף "פירצה בגדר" ו "ידועה" שגם נשארת ככה צריך להיות עונש כלא למי שהחליט לא לסגור אותה. 

במקרה הזה אין קשר לימין/שמאל/משיחי/ערבי.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 57 דקות, יבגניפ כתב:

כל מפעל ההתנחלויות הוא אלים מטבעו, כי המטרה שלו היא אלימה

המטרה שלו הוא התיישבות בארץ ישראל.

זה שהחלטת עצמאית שהריבונות שם היא פלסטינית זו נקודת השקפה שלך.

האנטישמים באו״ם מסכימים איתך, אבל זה לא אוטומטית עושה אותם צודקים.

פורסם
לפני 35 דקות, פינדר כתב:

זה שאיחל פורים שמח תיכף אחרי הטבח של גולדשטיין.

אה, כמו השרה הזו, שאמרה "קודם כל חג שמח" בבוקר של ה-8 לאוקטובר? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

שהאחראים יעשו את העבודה שלהם כמו שצריך. הצירוף "פירצה בגדר" ו "ידועה" שגם נשארת ככה צריך להיות עונש כלא למי שהחליט לא לסגור אותה. 

במקרה הזה אין קשר לימין/שמאל/משיחי/ערבי.

מה זאת אומרת אין קשר?

האחראים זו הממשלה ופעם אחרונה שבדקתי זו ממשלת ימין על מלא.

פורסם
לפני 6 דקות, stx כתב:

ה שהחלטת עצמאית שהריבונות שם היא פלסטינית זו נקודת השקפה שלך.

האנטישמים באו״ם מסכימים איתך, אבל זה לא אוטומטית עושה אותם צודקים.

ההחלטה היא של מדינת וממשלת ישראל. גם הם היו מחליטים הפוך מי שעושה את העבודה במדינה נורמטיבית זה השלטון ולא כנופיות אזרחיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 דקות, stx כתב:

מה זאת אומרת אין קשר?

האחראים זו הממשלה ופעם אחרונה שבדקתי זו ממשלת ימין על מלא.

לא ממש. מישהו במעלה השרשרת אמר "אה בסדר לא נורא" - הוא/היא ישר הביתה, כתלות בתפקיד לכלא, בלי אופציה לעבוד במשהו בטחוני יותר בחיים. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

זה משנה? אם מישהו יביא לך סטירה בבוקר, תתנחם בזה שזה רק סטירה ולא ירי על מנת להרוג? לא חושב.

קצת פוסט מודרניזם, לא?

ובטח שכן, ע"ע ביטויים נפוצים בסגנון "לפחות אתה חי". אני כמובן לא מצדיק את ההתנהלות האלימה ובחלקה ממוסדת, או לכל הפחות עצימת העיניים של השלטון/צבא מפשיעה/טרור יהודי, בפרט כשהוא "קליל".

--

וזה קצת צפוי, לא? ההקצנה וכו', בטח אחרי ה7 באוקטובר. כמו שציינת בעצמך, מבחינת היושבים בציון הפתרון של 2 מדינות רחוק מאי פעם, אם בכלל אפשר להעלות על הדעת.

אני מחזיק בגישה שאלימות מנורמלת פחות או יותר מאז ומתמיד והמשתנים העיקרים שמשפיעים הם היכולת ובלעדיות השלטון המקומי על הפעלת כוח ויכולת אכיפת החוקים. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...