Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 57 דקות, פינדר כתב:

יש לא מעט עדויות של שוברים שתיקה שהן מילה במילה כמעט, מה שהבחור מספר. מוצדק או לא, זה לא מעניין מבחינת הציטוטים בחו״ל.

ואני עוד לא מדבר על הבחור השני שמתאר מקרה ״היפותטי״ של ירי בגבר שמרים ידיים ומתחנן על חייו.

השני צריך לשבת בכלא.

הראשון היה צריך לתאר את הירי ורק להגיד שכואב לו על המשפחה אבל לא היתה ברירה במקום השטויות שאמר.

המעשה מאוד מוצדק אבל ההתבטאות מאוד לא מוצדקת.

ובקשר לשוברים שתיקה, כשאתה שומע את שני אלה אז כנראה שהעדויות של שוברים לפחות בחלקן נכונות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני שעה, David32 כתב:

כול כך מוצדק שנראה שגם לו קשה להצדיק את זה.

ממך בגיל שלך הייתי מצפה לראות מעבר לבלוף.

איזה בלוף? אם נפתחת אש מהבית, האחריות היא על מי שירה. אבל אין צורך להתרברב בכך. Своя рубашка ближе к телу

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

המפלגה שראש הממשלה שלה הוא הכי קפיטליסט שיש דוגלת במדיניות הכי סוציאליסטית שהיתה כאן. 

הממשלה הכי ימנית שקמה במדינת ישראל יוצרת מדינה לפלסטינים.

אין לי מילים לתאר את ההזיה הזו.

• אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כשאין חזון וכל מה שיש זה הרצון להישאר בשלטון בכל מחיר, הכניעה לזרם היא בלתי נמנעת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 41 דקות, ArikM כתב:

המפלגה שראש הממשלה שלה הוא הכי קפיטליסט שיש דוגלת במדיניות הכי סוציאליסטית שהיתה כאן. 

אתה מבולבל מאוד, זה השמאל אשם בכך..

לפני 8 שעות, mikyl כתב:

נאמרו שם גם דברים נוספים. חוץ מזה, להגיד את זה עכשיו במיקרופון זו שטות. אין לי שום טענות כלפי הבחור – גם אותי לימדו כך. אבל יש מצב שהוא יסומן, וזה עלול לגרום לו בעיות בעתיד בחו״ל..   

אתה חייב לירות על החלון עצמו או שאפשר לפגוע נגיד מתחת לחלון?

מבחינת ההכרה במדינה פלסטינית, מה זה בעצם אומר אם יש להם נגיד רוב של הכרה? מה קורה בעצם?

מה הגבולות הולכים להיות בת'כלס? והאם אנחנו בעצם נגיע למלחמה מול מדינת פלסטין? ומי שולט בה? חמאס או אבו מאזן?

האם באמת אפשר לעשות הכרה בשטחים של הערבים? הרי אני מכיר שיש משאל עם על הנושא הזה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 23 דקות, DareDevil כתב:

אתה חייב לירות על החלון עצמו או שאפשר לפגוע נגיד מתחת לחלון?

אש מכל הכלים על כל הפתחים. במידה והאיום יימשך היו פקלי TNT של 5 קילו שמישהו היה אמור להעיף דרך החלון.

לפני 50 דקות, DareDevil כתב:

מבחינת ההכרה במדינה פלסטינית, מה זה בעצם אומר אם יש להם נגיד רוב של הכרה? מה קורה בעצם?

כרגע כלום.

• אהבתי 1
פורסם

בשל ההכרה של מדינות כגון בריטניה וקנדה חשבתי לרגע מה זה יאמר על העתיד.

הפלסטינים הם עם המחזיק את העולם שבוי בנרטיב הקורבן. 
הפלסטינים אינם יצרניים של דבר חדש ואילו סוחרים ויצואנים של טרור. 

אולם לעומת זו הם מקבלים תמיכה נרחבת בשל היותם מצויירים כ "לוחמי חופש".

לדעתי, ההכרה במדינה פלסטינית לא תתגבש לכדי הכרזה על מדינה על ידי הפלסטינים עצמם מהסיבות הבאות:

1. עם הקמת מדינה פלסטינית העולם יגיד להם, זהו קיבלתם את מה שרציתם אתם כעת מדינה ריבונית תתנערו מאיתנו. 
2. ישראל תהיה עם דלת פתוחה לכריתת הסכמי שלום עם מדינות ערב ובראשן ערב הסעודית. 
3. ישראל תתנתק מהאחריות לאספקת משאבים לרשות ואפילו תנתק אותם באם לא ישלמו את המוטל עליהם. 

לדעתי הפלסטינים משחקים את הקורבן וגם את האכזר.

הם עם חכם מאוד המנתב את העולם לפי רצונו.

אין להם כל שאיפה למדינה עצמאית כי זה יזיק להם. 

וכפי שזה נראה המצב בשטח ישאר כפי שהוא לעוד שנים רבות אלא אם העולם יתעורר על עצמו ויבין שמשטים בו. 

לדעתי, פתרון 2 המדינות קיים כבר כעת, הם יכולים לעבור לירדן. 

פורסם
לפני שעה, ArikM כתב:

אל תעליב את הסוציאליסטים. אין כאן מדיניות כלכלית, אין כאן מדיניות חברתית - מדובר רק בהישרדות פוליטית בלי שום מחשבה על עתיד המדינה.

אבל אפשר להאשים את בן גוריון ששיחרר 300 ״עילויים״ כל שנה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 39 דקות, חולה רכב#1 כתב:

בשל ההכרה של מדינות כגון בריטניה וקנדה חשבתי לרגע מה זה יאמר על העתיד.

הפלסטינים הם עם המחזיק את העולם שבוי בנרטיב הקורבן. 
הפלסטינים אינם יצרניים של דבר חדש ואילו סוחרים ויצואנים של טרור. 

אולם לעומת זו הם מקבלים תמיכה נרחבת בשל היותם מצויירים כ "לוחמי חופש".

לדעתי, ההכרה במדינה פלסטינית לא תתגבש לכדי הכרזה על מדינה על ידי הפלסטינים עצמם מהסיבות הבאות:

1. עם הקמת מדינה פלסטינית העולם יגיד להם, זהו קיבלתם את מה שרציתם אתם כעת מדינה ריבונית תתנערו מאיתנו. 
2. ישראל תהיה עם דלת פתוחה לכריתת הסכמי שלום עם מדינות ערב ובראשן ערב הסעודית. 
3. ישראל תתנתק מהאחריות לאספקת משאבים לרשות ואפילו תנתק אותם באם לא ישלמו את המוטל עליהם. 

לדעתי הפלסטינים משחקים את הקורבן וגם את האכזר.

הם עם חכם מאוד המנתב את העולם לפי רצונו.

אין להם כל שאיפה למדינה עצמאית כי זה יזיק להם. 

וכפי שזה נראה המצב בשטח ישאר כפי שהוא לעוד שנים רבות אלא אם העולם יתעורר על עצמו ויבין שמשטים בו. 

מדינות ערביות הן פח אשפה, היחידות שיש בהן משהו זה מדינות עם משהו שלא תלוי ביכולות אנושיות, בין אם זה נפט או מיקום אקזוטי שמאפשר להן להיות מתוירות.

איראן למשל הייתה יכולה להיות גן עדן אם הם לא היו טיפשים.

אם יכריזו על "פלסטין" ובאמת תהיה מדינה כזאת הם ישתו מי ביוב תוך שבועיים.

• אהבתי 1
פורסם

אתה טועה מאוד. סעודיה והמפרציות משקיעות הרבה מאוד בהקמת תשתיות אקדמיות ותשתיות תעשייתיות שאינן נפט. תסתכל רק על אמירייטס/איתיחחאד/קטרייה. תסתכל על דירוג שנחאי של האוניברסיטאות. אילו עקבת אחר שרשור הקורונה לפני 4-5 שנים היית רואה שקטר מככבת במחקרים. הזלזול שלך חסר בסיס.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

די נו עזוב אותך, זה הכל מהנפט.

בלי הנפט הם חופרים בורות בחצר.

- הערה נוספת על פלסטין - אבו מאזן בעצמו יודע שאם ישראל יוצאת מאיוש תולים אותו תוך יומיים. נראה אותו מכריז על פלסטין.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

אש מכל הכלים על כל הפתחים. במידה והאיום יימשך היו פקלי TNT של 5 קילו שמישהו היה אמור להעיף דרך החלון.

תודה על התשובה (:

לפני כשעה, חולה רכב#1 כתב:

אני רק זורק עובדה מסוימת.

יש לך את שטחי הרשות - איתה יש הסכמים כאלו ואחרים.

יש לך את מדינת ישראל

ויש לך את שטחי חמאס - איתה היו לך הסכמים כאלו ואחרים. 

כרגע יש לך 3 מדינות ל2 עמים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

די נו עזוב אותך, זה הכל מהנפט.

ברור שהכסף מהנפט, אבל המדינות האלו ממנפות את הכסף הזה בשנים האחרונות לקידום של עסקים, חינוך, מחקר ועוד. קטר בנוסף לזה גם מעמיקה את ההשפעה שלה במדינות המערב על ידי הקמת שלוחות סרטניות.

לפני 3 שעות, ArikM כתב:

סוציאליסטית

לקחת כסף ממגזרים שמזוהים עם האופוזיציה בשביל לקנות את הקולות של המגזרים שמצביעים עבורך, זה שחיתות ולא סוציאליזם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

ברור שהכסף מהנפט, אבל המדינות האלו ממנפות את הכסף הזה בשנים האחרונות לקידום של עסקים, חינוך, מחקר ועוד. קטר בנוסף לזה גם מעמיקה את ההשפעה שלה במדינות המערב על ידי הקמת שלוחות סרטניות.

לקחת כסף ממגזרים שמזוהים עם האופוזיציה בשביל לקנות את הקולות של המגזרים שמצביעים עבורך, זה שחיתות ולא סוציאליזם.

נו? זה מה שאמרתי.

עשו טריליונים מהנפט ו"התפתחו" על ידי מימון האנשים הנכונים.

דובאי למשל מתפתחת כי יזמים מכל העולם עוברים אליה, כולל ישראלים.

בלי הנפט מחרבנים בבורות בחצר, בניגוד לישראל שבלי יותר מדי משאבי טבע הכניסה אוניברסיטאות לרשימות המובילות בעולם.

לפי הבנתי הטכניון והעברית/תל אביב נכנסו לעשירייה המובילה בעולם בגיןסים של יזמים, תראה לי את זה מקטאר.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...