Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומת הסטארטאפ תהפוך לאומת התלמוד? ניצחון גדול לסמוטריצים.

אני לא מבין בזה יותר מדי, אבל ממה שקראתי ממדענים וחוקרים, זו מכה קשה למחקר ולפיתוח בישראל, אם ההחלטה תעבור.

image.thumb.png.57df21a4531a9592c275e26c87cd15e2.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

איך אמר ינון מגל לאחר פגיעת הטיל במכון וייצמן?

הקדוש ברוך הוא 1

מכון וייצמן 0

אז עכשיו זה 2:0?

כמה הרס הממשלה הזאת עוד תעשה?

• אהבתי 2
  • מבאס 3
פורסם
לפני 4 שעות, DareDevil כתב:

מה? מתי זה עלה?

בארי אני יודע שבונים שכונה חדשה לחלוטין זה כי אני עובר ליד אבל אני לא מתעסק במה שקורה בתוך היישובים, זה פחות מעניין אותי. ניר יצחק חלק מהבתים כבר שלמים ותקינים, לגבי התושבים קצת פחות מבין בזה.

לגבי הכבישים, נטו כבישים שממש היו צריכים החלפה, באזור יד מרדכי לא החליפו את הכביש למרות שנסעו עליו משוריינים. במקומות שבהם נשרפו אנשים בחיים על הכביש, האספלט הוחלף יחסית מהר.

המשך הרחבת כביש 232 עד קיבוץ סעד בוטלה כשסמוטריץ היה שר התחבורה לטובת כבישים באיו"ש, מירי הפנתה תקציב בשביל להרחיבו (לאחר השביעי), לכן בהתחלה היה רק החלפת אספלט לפי מטר ולא כל הכביש עצמו. למרות שאני לא בטוח שיש תקציב עד לסעד.

באופן כללי, אני מאמין ששיקום של מבנים ובפרט אנשים לוקח שנים רבות. הלוואי וזה היה זבנג וגמרנו.

למרות שבארץ אוהבים "לתקתק עבודה", בלי יותר מדי חשיבה..

לגבי הסיוע שהמתין על הגבול, ולא נכנס לבסוף זה הדבר הכי מטומטם שיכלו לעשות. 

במקום להכניס את כל הסיוע לתוך הרצועה בין אם תקין או לא. זרקו אותו. ואנחנו משלמים על הפינוי.

דוגרי, הייתי מעדיף שיכניסו את הסיוע בנקודה מסוימת ושילכו. כזה טמטום ואיזה בזבוז נוראי של כסף.

זה בכל מקרה לא משנה איפה היו זורקים את האוכל הזה.

בבארי בונים שכונה חדשה שהייתה מתוכננת להיבנות עוד לפני האסון שקרה. למיטב ידיעתי טרם התחיל שיקום של מה שנהרס.

פורסם

לפי הפרסומים בערוצי תקשורת שונים, ישראל מאיימת בסיפוח מלא של עזה אם החמאס לא יסכים להפסקת אש בקרוב. תהליך גאוני שיהפוך אותנו רשמית לאחראים על הרעב בעזה, בלי שכבר נוכל להגיד שחמאס הם בעל הבית שם, וגם בלי כל השיטסטורם מהעולם שנקבל יכריח אותנו לממן את עזה. מישהו שהוא לא משיחי גמור (או אולי ביבי, שמניח שכל עוד הוא בשלטון כל השאר לא משנה) חושב שזה מטיב עם ישראל? 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

כן. זה בדיוק מה שנאמר בתוכנית של מגל.

כאילו שזה לא יפגע בהם גם. איזה ערוץ עלוב.

גם השם שלה מרשים - "הפטריוטים". מברברים שם אנשים שלא עשו צבא אבל קוראים לעצמם פטריוטים. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, sagibd95 כתב:

בבארי בונים שכונה חדשה שהייתה מתוכננת להיבנות עוד לפני האסון שקרה. למיטב ידיעתי טרם התחיל שיקום של מה שנהרס.

חלק מהמקומות שוקמו בכספי תרומות ועל ידי מתנדבים. כמובן בכוחות עצמיים.

אבל טויות, עוד מעט חגיגות השנתיים לשריפת השמאלנים. מירי רגב בטח כבר התחילה לעבוד על החגיגות.

• מבאס 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הממשלה הדפוקה הזו אשכרה התחילה לקחת קרדיט על מה שהיא הרסה.

לא צריך את האיראנים, רק עוד קדנציה של ביבי בשביל שלא יישאר פה שום דבר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 14 שעות, sagibd95 כתב:

כמו שכתבתי אני פחות מתעניין מה קורה ביישובים אחרים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

לפי הפרסומים בערוצי תקשורת שונים, ישראל מאיימת בסיפוח מלא של עזה אם החמאס לא יסכים להפסקת אש בקרוב. תהליך גאוני שיהפוך אותנו רשמית לאחראים על הרעב בעזה, בלי שכבר נוכל להגיד שחמאס הם בעל הבית שם, וגם בלי כל השיטסטורם מהעולם שנקבל יכריח אותנו לממן את עזה. מישהו שהוא לא משיחי גמור (או אולי ביבי, שמניח שכל עוד הוא בשלטון כל השאר לא משנה) חושב שזה מטיב עם ישראל? 

סיפוח עזה כמו שסיפחו את יהודה שומרון לאחרונה? אין לזה משמעות. גם ככה תופסים מאיתנו אחראים לכל מה שקורה לעזתים בזכות השרים המטומטמים שלנו שלא מבינים שהם דמויות ציבוריות ולא פנסיונרים שיושבים לקשקש ברולדין בשישי בבוקר. נראה לי שאנחנו כבר מממנים את הסיוע לעזה דרך החברה האמריקאית, פשוט יותר נח למכור את זה לבייס ככה.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סמוטריץ׳ הרי תמיד חלם לחזור לעזה. עכשיו כשהוא חלק מממשלת הכישלון ולא עובר את אחוז החסימה, חזרה לעזה היא הדבר היחיד שיש לו למכור, שיכול אולי לשקם את המעמד שלו.

החזרה לעזה והמלחמה הנצחית הזו, זה מהלך הייל מארי שלו ושל הממשלה שמנסה לחלץ את עצמה מהבור של הסקרים.

ועל החלומות האלו אנחנו משלמים בחיילים שנהרגים, נכי גוף ונפש וכמובן חטופים שקבורים במנהרות.

image.thumb.png.258fde2d5a449675fef6c09dffe3c30d.png

• אהבתי 2
  • מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 56 דקות, SlowRide כתב:

סיפוח עזה כמו שסיפחו את יהודה שומרון לאחרונה? אין לזה משמעות. גם ככה תופסים מאיתנו אחראים לכל מה שקורה לעזתים בזכות השרים המטומטמים שלנו שלא מבינים שהם דמויות ציבוריות ולא פנסיונרים שיושבים לקשקש ברולדין בשישי בבוקר. נראה לי שאנחנו כבר מממנים את הסיוע לעזה דרך החברה האמריקאית, פשוט יותר נח למכור את זה לבייס ככה.

אני רוצה להאמין שזה שקר פוליטי גס, כן. רוצה להאמין שביבי ואולי גם סער ואולי גם עוד כמה אנשים מהליכוד מבינים את המשמעות של זה

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הם לגמרי מבינים את המשמעות של זה- המשמעות של זה היא שרידות הממשלה!

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

עכשיו כשהוא חלק מממשלת הכישלון ולא עובר את אחוז החסימה, חזרה לעזה היא הדבר היחיד שיש לו למכור, שיכול אולי לשקם את המעמד שלו

זה לא יעזור לו אחרי שהוא תמך בהשתמטות כשהבייס שלו מאבד שם ילדים וטוחן מאות ימי מילואים. מעבר לזה שמדובר בפנטזיה. בחיים לא יקרה, לפחות לא עם הממשלה הזאת. גם אם מתעלמים מהטירוף שזה יגרום במערב ומזה שביבי כבר הצהיר שישראל לא מעוניינת ברצועה וטראמפ חזר על זה, כדי להקים התישבות ישראלית בעזה צריך כניעה של חמאס או לפחות הסכם הפסקת אש כלשהו. האפסים האלה לא רוצים ולא מסוגלים להגיע להכרעה. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

זה לא יעזור לו

רק שהוא עוד לא הפנים את זה. בן אדם שמאמין בכלכלת בחוקותי תלכו וחושב שהוא שר אוצר טוב, יכול גם להאמין שהמשיח יחזיר לו את הבוחרים שלו. ויש לו עוד הרבה זמן בשביל לעשות עוד נזקים תו״כ שהוא מתאבד על המשימה שלו.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...