Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שזה הסיפור איתו, הוא לא באמת רואה בדברים האלה ערך עליון כמו למשל אבי מעוז. הוא בסך הכל רוצה להיות השולט בדיוק כמו הבוס הגדול שלו. הוא גורם נזקים כשהוא מתמרן בין שמירה על פופולריות ושמירה על שרידות הממשלה, לא כי זה יביא את המשיח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם

זה הולך להיות עכשיו הפתרון להכרה המסתמנת במדינה פלסטינית. ככה ישווקו את זה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

פתרון? זה בחיים לא יקרה. לא בגללנו, בגלל שעם מדינה פרופר אין לפלסטינים קייס. יצטרכו להמציא משהו חדש נגדנו.

גם אם כל העולם יכיר במדינה פלסטינית, מה יצא מזה חוץ מהרבה עבודה ליצרני הבקלאוות? כלום.

כי האנשים שמנהיגים את הפלסטינים לא רוצים מדינה. חמאס לא רוצה מדינה כי הפלסטינים לא מעניינים אותו. רש"פ לא באמת רוצה מדינה, כי הם יודעים שבהזדמנות הראשונה לבחירות יחליפו אותם ב...חמאס. כשמערכת החינוך שלך מגדלת ילדים על שנאה, ברור שהם ילכו לקיצון.

הטימטום של ישראל, שלא הלכו לכיוון הזה כמו שהם דואגים להסביר לכל העולם. כל הזמן אתה שומע בראיונות בחו"ל "כל הצעה למדינה פלסטינית נדחתה ע״י הפלסטינים" שזה לא שקר, אבל הציבור בישראל מעדיף לחיות במלחמה תמידית העיקר שלא תהיה מדינה פלסטינית.

מיותר לציין שכל הדיבורים על מדינה פלסטינית זה תמיד מותנה בהכרה במדינת ישראל, כן? זה מה שהעולם ה"אנטישמי" רוצה להכיר בו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מעניין 1

פורסם

אתה יודע מה הבעייה שלך? אתה חושב בהיגיון בריא, ולא בהיגיון של הממשלה הזו. 

כתבתי במפורש- שככה ישווקו את זה. 

אתה ואני, ועוד הרבה מהמגיבים פה, הם לא קהל היעד לשיווק הזה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

צריך להצניח להם המון חבילות מזון, ככה שהם יתחילו לבכות על כך שנהרגים אנשים בשיטה הזו. זה כבר קרה, פשוט מישהו צריך יהיה להוציא אולי פלייר עם קריקטורה של מה עדיף לכם? טילים או חבילות מזון

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

קריקטורה מהארץ של היום. 

עוד דבר. השכנה היום. קיללה את כולם. חשבתי שהיא נגד הליכוד. מתברר שהיא נגד יאיר גולן. ואומרת שתופרים תיקים. לליכודניקים.  ושיאיר גולן. ממזמן היה צריך להיות בכלא. המדינה מושחתת. צריך להטביע את כולם. אמרתי שתרד מהארץ. אמרה שם יש תמוסלמים. עדיף כאן. בקיצר פרקה קיטור. כמו שתמיד הם עושים.

Screenshot_20250730_171640_Chrome.thumb.jpg.7a8e56d4480c21f213dfbd73e38772fa.jpg

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
בתאריך 22.7.2025 בשעה 14:11, פינדר כתב:

אני חושב שכבר סיפרתי פה שלפני כמה שבועות בארוחת הצהריים בעבודה, אני וחבר שמאלני התבדחנו בינינו על היהלומים של רגב. חבר ימני שישב איתנו שאל במה מדובר, כח בערוץ 14 שהוא צופה בו לא היה זכר לפרשה. אחרי שסיפרנו לו משך בכתפיו ואמר, מה זה משנה? מבחינתי הבחירה היא בין שר גנב מהשמאל לבין גנב מהימין, אז אני כבר מעדיף שיהיה מהימין.

גילוי נאות: איני מכיר את העלמה רגב ואין לי שום קשר אליה.

יתכן בהחלט שהיא טיפוס שלילי ביותר, ואולי לא כל כך - איני יודע.

מעלה את הנקודה רק כדוגמא להבעת דעות לא מבוססות בנושאים שונים בבטחון רב, כשלא כל העובדות ידועות - בפוליטיקה, צבא, בטחון בכלל, כלכלה, חברה, משפטים וכו׳.

שכל אחד יסיק מסקנות לעצמו ואם ירצה, ישתף גם אחרים.

מהמקור החביב על רבים כאן:

https://www.haaretz.co.il/news/law/2025-07-17/ty-article/00000198-1964-dd64-abb9-bb75a00a0000

המשטרה צפויה לסגור את חקירת "פרשת היהלומים" של מירי רגב מחוסר ראיות

אף שהמסמכים שהציג מקורב לשעבר לשרת התחבורה בתוכנית "המקור" נמצאו אותנטיים, מקורות במשטרה אמרו כי בבחינת המכרזים הרלוונטיים לא עלה חשד לפלילים. בכיר במשטרה: "עם זה אי אפשר לבוא לבית המשפט, צריך יותר מהתנהלות מוסרית בעייתית"

המשטרה צפויה לסגור את תיק החקירה נגד מירי רגב ב"פרשת היהלומים", שבה עלה חשד כי פעלה להעדיף רשויות שמקורבות לליכוד בתקציבי משרד התחבורה. בתחקיר "המקור" שחשף את הפרשה, הוצגו מסמכים על־ידי מי שהיה בעבר יד ימינה של רגב, ובהם מעין רמזור שלפיו פעלה להעדפת אנשי ליכוד ומקורבים למפלגה. 

מאז נחקרה הפרשה ביחידה הארצית לחקירות הונאה, אולם בשבועות האחרונים מתגבשת ההחלטה שלא לחקור את רגב. לדברי בכירים במשטרה, התנהלותה לא נמצאה כפלילית אף שהמסמכים של ראש המטה המקצועי לשעבר של רגב, יונתן יהוסף, שהתפטר מתפקידו, התבררו כאותנטיים.

לפי כמה מקורות ששוחחו עם "הארץ", השוטרים עברו בין המכרזים השונים שהוצגו בכתבה אך לא הצליחו למצוא חשד לפלילים. זאת, לצד ההשוואה לשרים קודמים שפעלו לפי מקורות במשטרה באופן דומה. "בסופו של דבר צריך ראיות, לא רק התנהלות מוסרית בעייתית", אמר בכיר במשטרה. לדבריו, "עם זה אי אפשר לבוא לבית המשפט. ההתנהגות שלה היא פוליטית, שאולי יש בה ריח רע מאוד אבל היא לאו דווקא פלילית".

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

אל תדאג........

מה הכוונה אל תדאג? עוד מעט לא תהיה מערכת משפט? אל תדאג כי השופטים הולכים להיות פוליטיים?

אל תדאג כי אם חשוד באונס יכול להיות יו"ר ועדה אז גם אתה יכול?

Screenshot_20250730_190506_N12.jpg

• לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 35 דקות, waterman כתב:

שכל אחד יסיק מסקנות לעצמו ואם ירצה, ישתף גם אחרים

ומה המסקנה שלך?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

ומה המסקנה שלך?

המסקנה שלי היא, שצריך לקחת נשימה עמוקה למחשבה שניה לפני שכותבים או מגיבים.

גיבורי מקלדת לא חסרים, תקוותי שכאן לפחות - החלק היחסי שלהם קטן יותר בהשוואה לאוכלוסיה הכללית.

• מצחיק 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

רגע לא הבנתי.

פינדר סיפר סיפור, ובטח לא יצא גיבור מקלדת.

אתה הדבקת כתבה בתגובה לפינדר, שאלת את דעת הקהל פה לגבי זה ואת המסקנות. מה אתה חושב על זה?

לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

לא כל מה שלא פלילי תקין.

לא רק זה, לפי הכתבה זאת נורמה לעשות דבר כזה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, waterman כתב:

המסקנה שלי היא, שצריך לקחת נשימה עמוקה למחשבה שניה לפני שכותבים או מגיבים.

וכולנו מסכימים איתך, גם אלו שלא בהכרח עומדים בזה.

אחת המסקנות שלי ממה שהעלית זה שכש׳המקור׳ מציג מסמכים, אז סבירות טובה שהם אותנטיים.

עריכה אחרונה על ידי stx
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא קראתי את הכתבה כי זה 1 בתשלום 2 לא רוצה לעשות טראפיק לעיתון הזה.

מירי רגב היא שרת תחבורה גרועה למרות שעכשיו מדברים על קומה שניה בכביש 6, שזה נחמד כי למי שעומד בפקק בקומת קרקע יהיה צל.

היא גם לא אדם שיש מה ללמוד ממנו בכל מה שקשור למוסר או נימוסים והליכות גם אם אין לה רישום פלילי.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...