Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

אני גם לא יודע מה התהליך אבל אני חושב שמי שרוצה לבצע משהו הוא מבצע, לא אומר שיבצע. 

זה נכון, והם מתחילים לבצע. מסתבר שחמוצים מהסוג שלי צדקו. העולם לא שכח מהפלסטינאים. וגם לא ישכח. וזה לא עתיד להפתר בזה שהמשיחיים וביבי מאיימים בסיפוח של עזה או יו"ש - שני מעשים מופרעים לחלוטין.

לפני 10 שעות, waterman כתב:

לכן באם התנהגותו/ה המוסרית של מאן דהו/ה אינה עולה בקנה אחד עם הסטנדרטים שלך, זכותך המלאה שלא להצביע עבורו, להפגין נגדו ולעשות ככל שלאל ידך ע״מ לפגוע בסיכוייו האלקטורליים.

נכון, וכאן חלק מהבעיה. למצביעי הליכוד - המפלגה הגדולה בישראל - לא כ"כ מסטנדרטים מוסריים ככל שמדובר בחברי הכנסת שלהם. ואני לא מדבר כאן על שאלות מרתקות שאפשר להתווכח עליהן על כוס קפה ואין להן תשובה חד משמעית טובה. אני מדבר על החיים עצמם. 2024 היתה השנה עם מספר ההרוגים הכי גבוה בדרכים מאז 2007. השנה לא נראת מבטיחה יותר בינתיים. הסיבות לזה פחות או יותר מוכרות ומובנות. והשאלה המרתקת היא: האם למישהו ממצביעי הליכוד איכפת מזה ומזה שמירי רגב לא משדרת בשום דרך שהיא שהנושא מעניין אותה ו או מטפלת בו? התשובה ברורה, נכון? לא, לא איכפת להם.

כמובן, רגב לא לבד. יש את ההיא שחשודה במתן ג'ובים פיקטיביים, והתשובה שלה לזה היא ברמה של Only god can judge me. יש את ההוא שחשוד באונס. יש את הבוס ששמונה שנים מחכה לספר את הסיפור שלו בבית המשפט. אבל ברגע האמת פעם כואבת לו העין, פעם הוא אכל משהו מקולקל (אבל הבריא - בטח יד ה' היתה בדבר - ברגע שויתרו לו על עוד שבוע של עדויות). ומעל כל זה, לא חושב שאי פעם הייתי בשיחה עם מצביע ליכוד, שידע להצביע על משהו פויזטיבי שנבחרי הציבור שלו אשכרה עושים בשביל האזרחים. ואני כמובן לא אומר שזה לא קורה. זה פשוט לא משנה למצביעים.

לא עצוב?

• אהבתי 6
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם

עצם זה שכך כך הרבה מדינות מהדהדות את המדינה הפלסטינית זה כישלון מהדהד של הממשלה ושל נתניהו בפרט וזה מצטרף לעוד סדרה ארוכה של כשלונות שבאף אחד הוא כמובן שלא אשם.

תמיד יש מישהו אחר שאשם. זה אף פעם לא הוא.

איך אפשר ללכת אחרי מישהו שכל פעם מנסה להדביק כשלונות על אחרים?

אבל אחרי שנשים בקואליציה מצליחות להצביע בעד מישהו שחשוד באונס אני מבין שאנו חיים בעולם הפוך. האמת והמוסר אינם איתנו עוד. במקומם הצטרפו אלינו השקר, השחיתות והשררה.

מקווה שיום אחד נוכל לתקן את כל העוולות שהושרשו פה בשם שמירת הכסא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, sperial כתב:

אלה לא איומים. זו קביעת תאריך לביצוע.

ביצוע מה?

אין לזה משמעות חוץ מלעשות לפלסטינים יום חגיגות. מדינה לא תהיה להם כל עוד חמאס שולט בעזה, וביו"ש ברגע שתהיה "דמוקרטיה" אנשי חמאס יעשו מאבו מאזן והאנשים שלו שאוורמה.

כל הסיפור הזה הוא הטרלה של המערב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אל תשכח שלדיפלומטיה יש את הלשון שלה, שום דבר שנאמר במסגרת דיפלומטית - והכרזה של ראש ממשלה בענייני חוץ נמצאת בקטגוריה - אף פעם לא צריכה להתפרש כפשוטה, תמיד יש בה משהו יותר עמוק.

ואגב התנהגות לא ראויה - איזה פרס הולך יוסי שלי לקבל על הבושות שעשה בדובאי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

נכון, וכאן חלק מהבעיה. למצביעי הליכוד - המפלגה הגדולה בישראל - לא כ"כ מסטנדרטים מוסריים ככל שמדובר בחברי הכנסת שלהם. ואני לא מדבר כאן על שאלות מרתקות שאפשר להתווכח עליהן על כוס קפה ואין להן תשובה חד משמעית טובה. אני מדבר על החיים עצמם.

תראה יבגני, אני חותם בשתי ידי על דבריך.

גם לדעתי חלק מהמפלגות בקואליציה לוקה במוסריות בעייתית.

אבל, למצביעי הימין חשובה התמונה הגדולה כפי שהיא נחזית בעיניהם (מבלי לשפוט נכון/שגוי) לפיה להשרדות המדינה יש עדיפות כמעט מוחלטת על פני כשלים נקודתיים פה ושם (כך גם ההתייחסות ל-7.10, תחושה של בגידה מערכתית - אך עם תחושות קשה להתווכח) - תסכים או לא, אין לכך משמעות מעבר לדעתך האישית אלא באם תוכל לשכנע את בוחרי הימין לשקול מחדש את הפריוריטיז שלהם.

נכון להיום, חלק ניכר ממצביעי הימין סוברים שההנהגה הנוכחית על כל חסרונותיה/שיגיונותיה/וכו׳, עולה על החלופה שהאופוזיציה מציעה. ולכן, יש לא מעט מצביעים לגישה זו.

אפשר להתדיין עד מחר אם מדובר בבבונים חסרי אונה או בגאוני הדור - אלה העובדות כרגע.

היטיב לסביר זאת ידידנו @m3x7r3m3 ליאור שלמרבה הצער פרש מהדיונים - נהניתי לקרוא את החפירות שלו למרות שעם חלקן לא הסכמתי כלל.

• אהבתי 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 36 דקות, SlowRide כתב:

ביצוע מה?

אין לזה משמעות חוץ מלעשות לפלסטינים יום חגיגות. מדינה לא תהיה להם כל עוד חמאס שולט בעזה, וביו"ש ברגע שתהיה "דמוקרטיה" אנשי חמאס יעשו מאבו מאזן והאנשים שלו שאוורמה.

כל הסיפור הזה הוא הטרלה של המערב.

יש לזה משמעות מאוד כבדה.

זה כרטיס צהוב שאומר שאם אנחנו לא נסיים את המלחמה הם יסיימו אותה בשבילנו (ולא צריך בשביל זה אף חייל ואף כדור. סגירת הסחר ותוך חודש אנחנו מתחננים לפיתרון).

לפני 22 דקות, waterman כתב:

אבל, למצביעי הימין חשובה התמונה הגדולה כפי שהיא נחזית בעיניהם (מבלי לשפוט נכון/שגוי) לפיה להשרדות המדינה יש עדיפות כמעט מוחלטת על פני כשלים נקודתיים פה ושם (כך גם ההתייחסות ל-7.10, תחושה של בגידה מערכתית - אך עם תחושות קשה להתווכח) - תסכים או לא, אין לכך משמעות מעבר לדעתך האישית אלא באם תוכל לשכנע את בוחרי הימין לשקול מחדש את הפריוריטיז שלהם.

מה שמעניין אותם זה להות בשלטון. לא טובת המדינה ולא כלום.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה קשור אחד לשני? הם יכולים לעשות את זה גם בלי להכריז על מדינה פלסטינית. יכלו לעשות את זה גם לפני שנה.

משום מה הם לא עושים את זה. למה? זה הכל הצגה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 13 שעות, waterman כתב:

המשטרה צפויה לסגור את חקירת "פרשת היהלומים" של מירי רגב מחוסר ראיות

אף שהמסמכים שהציג מקורב לשעבר לשרת התחבורה בתוכנית "המקור" נמצאו אותנטיים, מקורות במשטרה אמרו כי בבחינת המכרזים הרלוונטיים לא עלה חשד לפלילים. בכיר במשטרה: "עם זה אי אפשר לבוא לבית המשפט, צריך יותר מהתנהלות מוסרית בעייתית"

המשטרה צפויה לסגור את תיק החקירה נגד מירי רגב ב"פרשת היהלומים", שבה עלה חשד כי פעלה להעדיף רשויות שמקורבות לליכוד בתקציבי משרד התחבורה. בתחקיר "המקור" שחשף את הפרשה, הוצגו מסמכים על־ידי מי שהיה בעבר יד ימינה של רגב, ובהם מעין רמזור שלפיו פעלה להעדפת אנשי ליכוד ומקורבים למפלגה. 

מאז נחקרה הפרשה ביחידה הארצית לחקירות הונאה, אולם בשבועות האחרונים מתגבשת ההחלטה שלא לחקור את רגב. לדברי בכירים במשטרה, התנהלותה לא נמצאה כפלילית אף שהמסמכים של ראש המטה המקצועי לשעבר של רגב, יונתן יהוסף, שהתפטר מתפקידו, התבררו כאותנטיים.

לפי כמה מקורות ששוחחו עם "הארץ", השוטרים עברו בין המכרזים השונים שהוצגו בכתבה אך לא הצליחו למצוא חשד לפלילים. זאת, לצד ההשוואה לשרים קודמים שפעלו לפי מקורות במשטרה באופן דומה. "בסופו של דבר צריך ראיות, לא רק התנהלות מוסרית בעייתית", אמר בכיר במשטרה. לדבריו, "עם זה אי אפשר לבוא לבית המשפט. ההתנהגות שלה היא פוליטית, שאולי יש בה ריח רע מאוד אבל היא לאו דווקא פלילית".

בפעם האחרונה שבדקתי, אכיפה בררנית היא עניין פלילי, לא? 

מה הדין לגבי העדפה בררנית? תקציבים אמורים ללכת לפי העדפות בשטח, האם אין לזה עיגון בחוק?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 26 דקות, ברווז כתב:

מה הדין לגבי העדפה בררנית? תקציבים אמורים ללכת לפי העדפות בשטח, האם אין לזה עיגון בחוק?

שאלה טובה.

אבל, אם מועמד/מפלגה (כאן ובחו״ל) רץ על טיקט של הפרחת הנגב למשל, בוחריו מצפים ממנו לקיים את הבטחתו גם אם התקציב לכך בא על חשבון טיפולי שיניים לילדי ביה״ס יסודי.

בתוך הקדנציה, אותו אדם ינסה לקדם אג׳נדה אישית/מפלגתית ו/או עפ״י צרכים פוליטיים, כולל שלמות הקואליציה.

אולי מסריח אבל כשר.

לדוגמא, הסדר הקיבוצים https://fs.knesset.gov.il/globaldocs/MMM/1c87416a-9032-e811-80de-00155d0a0235/2_1c87416a-9032-e811-80de-00155d0a0235_11_7066.pdf - איני מביע דעה לכאן או לכאן, רק מציין שהכוונת תקציבים לפי הטיות פוליטיות - אינה דבר חדש.

לא שיש בכך כדי להצדיק פעולות של הממשלה הנוכחית אלא לציין שאין לה ככל הנראה זכויות על המצאת הגלגל

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

מה זה קשור אחד לשני? הם יכולים לעשות את זה גם בלי להכריז על מדינה פלסטינית. יכלו לעשות את זה גם לפני שנה.

משום מה הם לא עושים את זה. למה? זה הכל הצגה.

הם לא מכריזים על מדינה פלסטינית אלא מכירים בה. זה בדיוק כמו כ"ט בנובמבר 47' משם הם יחליטו מתי להכריז עצמאות והמדינות פשוט יסייעו לה.

אני בטוח אף אחד מאיתנו לא רוצה שבמצב כמו היום אירופה, קנדה ואוסטרליה יחמשו את חמאס.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לי נראה שאתה מנסה להפחיד את עצמך.

אירופה לא תחמש את חמאס כי התנאי שלהם למדינה פלסטינית זה אין חמאס והכרה במדינת ישראל.

זה מבוי סתום, כלל ההצהרות האלה טובות ליח"צ בלבד. קמפיין ההרעבה במימון קטארי לא מאפשר להם להתעלם מהסבל הנוראי של הפלסטינים המסכנים אז צריך לעשות הצגה ולהפגין סימפטיה כדי האנשים יסתמו את הפה ויעברו הלאה. לישראלים זה קשה לראות כי אחרי הטבח הנורא ושעדיין יש חטופים בעזה זה מרגיש שכאילו המערב נותן להם פרס.

אבל בפועל? לא יצא מזה כלום. כמה פעמים הכירו במדינה פלסטינית כבר ומה יצא מזה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 14 שעות, waterman כתב:

באותה מידה אפשר לומר שלא כל חרדי חולב את המדינה או שלא כל סמולני (😎) עוכר ישראל.

אתה צודק. כמו לא כל ימני הוא פשיסט וגזען.

לפני 3 שעות, waterman כתב:

אני מניח שדי קשה לצאת מהפוזיציה ולנסות לראות את התמונה הגדולה ולו רק לרגע.

תסתכל במראה ותראה ...

לפני 3 שעות, waterman כתב:

שמאלני ידוע, נתן אשל חשף בזמנו את מה שהכי חשוב למצביעי הליכוד ומניע אותם:

"הציבור הזה – אני קורא לו אפילו הלא-אשכנזי הזה [...] הם שונאים הכול. הצלחנו להטריף את השנאה הזאת, היא מה שמאחד את המחנה שלנו."

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לי נראה שאתה מנסה להפחיד את עצמך.

אירופה לא תחמש את חמאס כי התנאי שלהם למדינה פלסטינית זה אין חמאס והכרה במדינת ישראל.

זה מבוי סתום, כלל ההצהרות האלה טובות ליח"צ בלבד. קמפיין ההרעבה במימון קטארי לא מאפשר להם להתעלם מהסבל הנוראי של הפלסטינים המסכנים אז צריך לעשות הצגה ולהפגין סימפטיה כדי האנשים יסתמו את הפה ויעברו הלאה. לישראלים זה קשה לראות כי אחרי הטבח הנורא ושעדיין יש חטופים בעזה זה מרגיש שכאילו המערב נותן להם פרס.

אבל בפועל? לא יצא מזה כלום. כמה פעמים הכירו במדינה פלסטינית כבר ומה יצא מזה?

אני לא מפחד מזה כי אני יודע שימיה של ממשלת הטרלול ספורים והדברים יגיעו לאיזון כלשהו בממשלה הבאה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

אני לא מפחד מזה כי אני יודע שימיה של ממשלת הטרלול ספורים והדברים יגיעו לאיזון כלשהו בממשלה הבאה.

גם אם הממשלה הזאת איכשהו תיבחר שוב, להצהרות האלה אין משמעות, ואלו יהיו הצרות הכי קטנות שלנו אם הממשלה הזאת או אחת דומה תיבחר שוב.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...