Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, flytomars כתב:

מה? למה?

אם שנתיים אחרי השביעי זה עדיין לא קרה ועדיין יש לך מקהלה של "שב"כ אשם" "זו היועמשית", למה אתה חושב שזה תנאי לבחירה שלהם?

כי למרות המקהלה מטעם שאתה שומע למזלנו אין בישראל מספיק כרותי אונה שעדיין יתמכו בהם וכי רוב הציבור שעובד ומשרת בצבא לא רוצה שה 4 השנים הבאות יראו כמו השנתיים האחרונות. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם

הבעיה שיש כרגע מספיק כאלה בכנסת, ואני לא בטוח שיש לישראל הפריווילגיה לחכות עוד שנה וחצי, וזה בהנחה האופטימית שהבחירות יתקיימו לפי הכללים ובלי זיופים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עכשיו ביבי משקר שהוא הפך את ישראל למעצמת סייבר. זה באמת הזוי ברמה שאני אישית לא מסוגל להבין - איך בן אדם מסוגל לשקר קודם כל לעצמו ברמה כזו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש פסיכיאטר בפורום. אולי הוא יסביר. עניין האישיות הוא הרבה מעבר לשקרים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

https://m.maariv.co.il/news/law/article-1219504

ההדרדרות המוסרית היחידה היא זה שאתה מקל על מחבל שתוקף ערבי שהיה לוחם בגדסר גולני שנפצע בלבנון השנייה, ומאז מקדיש את החיים שלו להסברה לטובתך ולנסות לחבר ערבים לשאר האוכלוסייה.

השכנים והאחים של אותו מחבל שברו לאמא שלו את היד במטוס לפני כמה זמן בגלל הפעילות שלו *לטובתך* אבל זה מתברר לא נראה לך כהדרדרות מוסרית.

אני לא יודע מה קרה שם אבל אדם חמוש בתוך רכב סגור במרכז עיר הומה לא נמצא בסכנת חיים מרוכב אופנוע שנמצא בחוץ.

אני לא אומר שהוא פעל כראוי ולא אומר שהוא לא פעל כראוי בדיוק כמו שאני לא אומר שרוכב הקטנוע מחבל. העובדות הן ששניהם נחקרו וחדאד נמצא 5 ימים במעצר בית.

ואני מאוד מעריך את מה שהוא עושה ועשה אבל זה לא קשור למקרה. זה יהיה רשור רק בטיעונים לעונש אם יועמד לדין ויימצא אשם במשהו.

ועם יד על הלב, בריב כזה במקום כזה ובשעה כזו אתה היית שולף אקדח, דורך ויורה ירי לא מכוון שפוגע בקיר?

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

העובדה היחידה הידועה היא שחדאד מאוים יום יום על ידי המחבלים האלה שכבר פגעו במשפחה שלו פיזית.

וזה קרה ביפו שיש בה הרבה מחבלים.

זהו.

ה5 ימי מעצר בית מבחינתי זה שטויות בדיוק כמו תפיסת הנשק. אם כבר זה תעודת עניות למשטרה.

אם זה היה באמת סתם ויכוח כבר היו יוצאים משם סרטונים.

פורסם

יובל, אתה באת בטענות שקובעים עובדות ואתה עושה בדיוק את אותו הדבר.

אשמח להסבר איך עימות פיזי כפי שאתה מתאר (ואני מדבר על עימות פיזי כי אני בטוח שאתה לא חושב שאם מישהו מקלל אותך צריך לירות בו) בין מחבל ללוחם מתרחש בלי אף סימן על שניהם, הירי שבוצעכבוצע באופן לא מכוון תוך סיכון אזרחים לא מעורבים ואתה עדיין קובע מי אשם ומי בכלל מעורב בכזה ביטחון.

• אהבתי 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא הבנתי למה מתייחסים לזה בכלל. ערבי רב עם ערבי ביישוב ערבי. חשבתי שלאור השנתיים האחרונות, זה משהו שאנחנו מתעלמים ממנו לגמרי 

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

סייבר

הוא באמת מצחיק, בעיקר מראה כמה הוא (או היועצים שלו) לא בקיאים בנושא בכלל

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשלמדתי בטכניון היה איזה מרצה שהתלוצץ שאם תגיד את המילה סייבר מספיק פעמים ביבי יבוא וישפוך עליך שקים של דולרים. זה היה לפני 10 שנים.

ובנושא אחר, שר הפיתות הרגע קרא לגרמנים נאצים. בקצב הזה אנחנו נצטרך לשלם לגרמנים פיצויים.

• מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

ועם יד על הלב, בריב כזה במקום כזה ובשעה כזו אתה היית שולף אקדח, דורך ויורה ירי לא מכוון שפוגע בקיר?

אם (אם!!!) הייתה תקיפה פיזית- ורק אם, וזה אם גדול- הלוואי שיותר אנשים היו יורים במי שתוקף אותם. עם או בלי קשר לסכנת חיים.

ידע כל תוקף שהתקיפה לא משתלמת. 

אם תוקפנים ידעו שזה עלול לעלות בחייהם אולי יהיה פה קצת יותר רגוע. 

היה פעם פורום "הסליק" או משהו, שאני זוכר שהיה שם ביטוי שאהבתי- "חברה חמושה היא חברה מנומסת".

*כל עוד לא לוקחים את זה למקומות מוזרים. אז לא בטוח שזה יכול להיות תקף לארץ הזו... אבל בכל זאת יש בזה משהו. 

באשר למקרה דנן- אין לי שמץ של מושג מה היה שם או לא היה שם. אני לא ממש מכיר את הנפשות הפועלות ולא את ההיסטוריה שלהן. זה משהו לבית המשפט ולמשטרה לברר. במקרה הזה שניהם מאוכלוסיה שהיא פחות מחובבת על ידי השר האחראי על המשטרה אז אין לי סיבה לחשוב שתהיה בחקירה איפה ואיפה או משוא פנים... 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ראיתם את הסרטון של אתמול עם חוליה של 12 מחבלים כפסע מאסון

רק שאלה של זמן עד שיחטפו חס וחלילה חיילים

פורסם
לפני שעה, Gosser1860 כתב:

הוא באמת מצחיק, בעיקר מראה כמה הוא (או היועצים שלו) לא בקיאים בנושא בכלל

הוא לא צריך להבין בזה. רק היה צריך להנחות. "הנחתי שיהיה סייבר" וזהו. דברים זזים. ביטים עפים באוויר בין שרתים. כסף נכנס. חגיגה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

לא הבנתי למה מתייחסים לזה בכלל. ערבי רב עם ערבי ביישוב ערבי. חשבתי שלאור השנתיים האחרונות, זה משהו שאנחנו מתעלמים ממנו לגמרי 

רק אם מישהו מת.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

העובדה היחידה הידועה היא שחדאד מאוים יום יום על ידי המחבלים האלה שכבר פגעו במשפחה שלו פיזית.

וזה קרה ביפו שיש בה הרבה מחבלים.

זהו.

ה5 ימי מעצר בית מבחינתי זה שטויות בדיוק כמו תפיסת הנשק. אם כבר זה תעודת עניות למשטרה.

אם זה היה באמת סתם ויכוח כבר היו יוצאים משם סרטונים.

אפילו משטרת בן גביר שלנו שמגינה על ימניים בחירוף נפש לא מצליחה להגן עליו.

Screenshot_20250731_231351_N12.jpg

• תוכן חדש...